Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 709 zákaznických názorů
5 hvězd
665
4 hvězdy
37
3 hvězdy
7
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Marek napsal/a 12.12.2018
Fotky i fotoknihy pro své zákazníky u Vás tisknu často a vždy Top kvalita, cena i dodání !!
Názor zákazníka od 12.12.2018
Intuitivní ovládání programu, rychlé dodání a super kvalita fotoknihy. Mohu jen doporučit!
Zdeněk napsal/a 12.12.2018
S vašimi službami jsem velmi spokojen. Všechny produkty byly dodány vždy v super kvalitě a velmi rychle. Děkuji.

S pozdravem. Zdeněk Vopěnka
Irena napsal/a 11.12.2018
Z vašich fotoknih jsem nadšená, jsou to nejen nádherné dárky pro mé nejbližší, ale i velké potěšení pro mne, když vidím, jakou radost udělaly...
Adam napsal/a 06.12.2018
O firmě Saal-digital jsem se dozvěděl přes kamaráda, který dostal poukaz na 1400 korun a tak jsem si řekl, že to zkusím také a povedlo se. S obrazem jsem po technické stránce velmi spokojen, až na lehkou ztrátu detailu v méně kontrastních oblastech. Na druhou stranu způsob tisku je velmi kvalitní a skvěle zapadá do designu místnosti, kde visí. S rychlostí tisku a dodání jsem velmi spokojen.
Ann napsal/a 05.12.2018
Objednala jsem si fotoobraz o velikosti 40x60cm. Jsem s výsledkem opravdu velmi moc spokojena, jedná se o kvalitní práci.
Lucie napsal/a 05.12.2018
Vaše výrobky jsou úžasné, kvalitní a dělají čest svému jménu.
Saša napsal/a 05.12.2018
Všetky produkty, ktoré som mala doteraz možnosť vidieť a držať v rukách, čo boli od vás ma veľmi milo prekvapili kvalitou. Pre mňa zatiaľ jednotka na trhu.
Kornélia napsal/a 05.12.2018
už druhý krát využívám Vaše služby, protože jsem s nimi byla velice spokojená. děkuji!
jednalo se o fotoknihu, teď čekám na doručení fotoobrazu.
Lukáš napsal/a 04.12.2018
Vyzkoušel jsem několik firem ale nebyl jsem spokojený s kvalitou a vrátil sem k Saal-digitalu, kvalita zpracování je perfektní a vždy jsem byl spokojený za sebe doporučuji tisk obrazů u této firmy.
Jarmila napsal/a 04.12.2018
Precizní práce jako vždy! Úžasná velmi rychlá dodací lhůta.
Děkuji
Názor zákazníka od 04.12.2018
Kvalita tisku je opravdu perfektní a to za cenu většinou výhodnější než jinde. Program na vytváření vlastní knihy a kalendáře je přehledný, intuitivní a vcelku přehledný. Vylepšit by se mohla ještě nabídka textového písma, i když stávající nabídka je bohatá a měřítko (mřížka) by mohla být nastavena i na jednotky mm. Dodací lůta pravděpodobně závisí na bydlišti zákazníka, tisk je většinou hotový do 2 dnů.
Názor zákazníka od 04.12.2018
Obraz byl dodán týden po objednání. Kvalitně zabalen aby nedošlo k poškození. Výsledná kvalita tisku na fotoplátno je super.
Marek napsal/a 04.12.2018
Celé dodání fotoobrazu bylo velmi rychlé. Obraz jako takový je velmi kvalitní, i přes rozlišení, které nebylo bůhví jak velké. Celková kvalita zpracování je velmi dobrá a rám obrazu je také velice kvalitní.
Názor zákazníka od 04.12.2018
Obdržela jsem od vás prvni knihu a jsem z ni nadšena,velmi mile mě potešil slevovy kupon na dalsi objednavku a tak uz mam u vas dalsi fotoknihu objednanou a tesim se na ni.Diky za kavlitu a vse okolo. Veronika Zahradníková
HONZA napsal/a 03.12.2018
Fotoobraz vypadá perfektně, kvalita je velice dobrá i z fotografie, která není úplně technicky dobrá. Obraz je pevný, doporučuji.
Jana napsal/a 03.12.2018
Jako vždy musím jen chválit. Hrnečky i fotka ve stojánku jsou perfektně zpracované, pro přepravu dokonale zabalené a dodací lhůty mile překvapí.
Alena napsal/a 01.12.2018
Velmi super provedení krátká dodací lhůta i známim se to líbí všem doporučuji a moc děkuji za vyhotovení mého foto obrazu Navrátilová Alena
Názor zákazníka od 30.11.2018
Nyní jsem dodělala třetí fotoknihu a velmi se těším až mi přijde. Určitě bude bezvadná jako ty dvě předtím.Byla jsem velmi spokojená.Děkuji, jste super.B
Lukáš napsal/a 30.11.2018
Super super super,rychlé dodání a kvalita naprosto perfektní,jiní výrobci zdaleka nedosahují této kvality
Pavel napsal/a 30.11.2018
Samotná aplikace Saal Designer je dobrá. Naklikáte vše co potřebujete uděláte lehké úpravy a můžete si tam dodělat všelijaké blbůstky :).
Objednání v pohodě. Možná by zasloužilo více možností dopravy. Uvítal bych nějakou úschovnu nebo něco podobného, protože potkat se s PPL a jinými společnostmi je občas složité.
Doručení mi bylo oznámeno kolem 3.12.2018. No a obraz je už doma, takže dodání rychlé a s předstihem, ale není špička.
Obraz byl zabalen velmi, ale velmi pečlivě. Super pro případné drsnější zacházení během přepravy.
Samotný obraz vypadá dobře. Barvy pěkné obraz ostrý.
Marcela napsal/a 30.11.2018
Chcela by som veľmi pochváliť celkový prístup , rýchlosť a predovšetkým kvalitu foto-plátna. Neviem sa vynadívať, kvalitne farby, pevnosť. Fotoplátno prišlo nenormálne dobre zabalené všetko tak aby sa pri prevoze nijak nemohlo poškodiť. Odporúčam na 100% saal digital ďakujem veľmi pekne
Blanka napsal/a 28.11.2018
Vyzkoušela jsem u vás i obraz a myslím, že perfektní. Nemám naprosto žádné výhrady. Děkuji.
Jana napsal/a 28.11.2018
Jsem zvědavá na výsledek, ale zatím tvorba knihy intuitivní a uživatelsky příjemná..... není pak ale vůbec jasné, co dál... exportovat? importovat? uložit a někam poslat? dole košíku jsem si všimla až po dost dlouhé době a zkusila.... není to vůbec zřejmé, jaký má být další krok...

Také by mělo být možné zavolat na Helpline v případě potíží.... prostě chybí kontakt
A nevím předem, že budu muset zvolit platební metodu kartou... raději posílám předem na účet bankovním převodem.... takhle jsem byla nucena zadat údaje až v posledním kroku, to mi vadí.

Děkuji
Hánová
Názor zákazníka od 27.11.2018
Dostal jsem nabídku na zpracování fotografie na podkladu Alu-Dibond. Byl jsem trochu nedůvěřivý, jsa zastáncem poctivých barytových papírů.
Výsledkem jsem byl příjemně překvapen. Jedná se o profesionálně odvedenou práci a výsledek, při vhodném výběru motivu, může být skvělým doplňkem moderního interiéru.

Termín dodání ještě před avizovaným termínem zhotovení.


Program trochu potíže, ale to může být můj problém :)

Závěrem naprostá spokojenost.
Názor zákazníka od 27.11.2018
Naprosta spokojenost
Pavel napsal/a 27.11.2018
Vybral jsem tisk na Alu-dibond a byl jsem velmi zvědavý, jak bude fotografie na tomto materiálu vypadat. Po rozbalení jsem byl více než mile překvapen. Barvy, ostrost, vše zachované, tak jak na monitoru. Ostatně jsem nečekal ani nic jiného po přečtení recenzí ostatních. Fotka je na desce matná, takže pokud by někdo chtěl lesk, musí zvolit jinou variantu.

Co se týče balení, obraz byl velmi důkladně zabalen a nepředpokládám, že by se s ním při dopravě/manipulaci mohlo něco stát. Snad jen malá výtka k dodací lhůtě. Obraz jsem odeslal (objednal) v pondělí v noci a dodán byl příští pondělí dopoledne. Ale i to se dá v pohodě přečkat, vzhledem k tomu, že je posíláno z Německa.

PC program na tvorbu obrazu (fotek, fotoknih atd.) je velmi přehledný a intuitivní. Ale vždy je co zlepšovat, takže 4 z 5.
Markéta napsal/a 27.11.2018
Mám od Vás již fotoknihu a jsem spokojena
Radka napsal/a 26.11.2018
Naprosto skvělá kvalita tisku a bleskurychlé doručení. Skvělá komunikace. Nepřeberné množství rozměrů, druhů materiálů, produktů. Skvělý program, který je velmi dobrým pomocníkem jak pro tvorbu fotoknihy i fotoobrazu. Všem vřele doporučuji!!!
Milan napsal/a 26.11.2018
max spokojenost,hned jsem objednal další fotoknihu!
Michal napsal/a 26.11.2018
Neodolal jsem a po první velmi kladné zkušenosti jsem vytvořil další fotoknihu. Již teď se těším, až přijde domů.
Katarína napsal/a 26.11.2018
Ďakujem Vám za Vašu ponuku využiť zľavový kód. Teším sa na výsledný produkt.
Kateřina napsal/a 26.11.2018
Měla jsem možnost otestovat fotoobraz za recenzi a obraz výběru Alu-Dibond reálně předčil má očekávání. Barvy jsou pestré, moc krásné detaily které bohužel nejdou úplně reálně zachytit což je obrovská škoda. Kdo obraz viděl jej zatím obdivoval, jako produkt vřele doporučuji a určitě jeho cena za takovou kvalitu a krásu kterou udělá stojí. I dodací doba byla vcelku rychlá i se zpožděním které nabral u přepravců byl po týdnu doma. Zjistila jsem že profilové zavěšení je moc dobrá a pro obraz bezpečná věc hned při jeho věšení :)
Nikolas napsal/a 26.11.2018
S fotoknihou od saal digital jsem velmi spokojený.Kvalita zpracování je výborná.
Dodání bylo rychlé.
Jindřich napsal/a 26.11.2018
Perfektní kvalita, rychlost i komunikace. Jen na uživatelské příjemnosti programu fotoknih by se dalo ještě trochu zapracovat. Nijak to ale neomezuje kreativitu při vytváření projektu :-)
SIMONA napsal/a 25.11.2018
Fotoobraz je ve velice dobre kvalitě, lhůta dodání do tydne. Super, doporučuji
Jakub napsal/a 25.11.2018
O Saal Digital jsem se dozvěděl po výhře slevového kuponu v soutěži na facebooku. Objednal jsem si fotoknihu a vyvolání fotografií. S kvalitou jsem velmi spokojen a určitě si příští rok zase nechám zpracovat fotografie.
Názor zákazníka od 24.11.2018
Aplikace fungovala naprosto perfektně, až jsem byl překvapený! Děkuji!
Zdenek napsal/a 23.11.2018
Jsem staly zakaznik a kvalitou produktu jsem byl vzdy spokojen. Budu rad kdyz to tak zustane i nadale.
Slavomír napsal/a 23.11.2018
So službami od Saal-digital som nadmieru spokojný. Kvalita výsledného produktu bola špičková a tak isto aj služby. Rýchlosť dodania bola veľmi rýchla čo ma milo prekvapilo. Fotoobraz som si spravil cez program ktorý bol jednoduchý a prehľadný a ostatné info som si zistil na webe kde som sa dozvedel všetko potrebné o fotoobrazoch. Takže za mňa jednoznačne 5*.
Monika napsal/a 22.11.2018
Fotoobraz veľmi kvalitný, pekné živé farby, nemám čo vytknúť, zo začiatku bol trošku problém s aplikáciou , nedala sa mi nainštalovať na telefón, avšak na PC bežal program bez problémov.
Komunikácia 100%, dodanie na Slovensko veľmi rýchle.
Veronika napsal/a 22.11.2018
Dobrý den, objednala jsem si tři fotoknihy, kvalita je opravdu bezkonkurenční, rychlé dodání, i s programem se velice rychle a snadno pracuje, naprostá spokojenost a určitě si zase něco objednám. Doporučuji všem
Lenka napsal/a 21.11.2018
Tady zasílám odkaz na můj facebookový profil, konkrétně na mou recenzi fotoobrazu, z kterého jsem právem nadšená! Čekala jsem lecos, ale z finálního výsledku, kdy jsem viděla svou fotku na plátně jsem byla upřímně paf. Vše předčilo mé očekávání. Jsem nadmíru spokojená s kvalitou, neboť jsem se bála, že fotka bude rozmazaná - vybrala jsem fotku pořízenou mobilem. Fotoplátno je nádherné, nejde poznat, čím bylo focené. Barvy pestré, rám pěkný, rohy dobře vyztužený nemluvě o napnutém plátnu. Co se týče zabalení výrobku - bylo opravdu pečlivé, což se málokdy ted vidí. Nemám slov, opravdu jsem nadšená a rozhodně doporučuji dál a dál! Prozatím můj nejlepší produkt od Vás, za to Vám z celého srdce děkuji, že jsem mohla poprvé vyzkoušet tento výrobek, stejně tak posoudit kvalitu a nebát se jít příště do toho znovu.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10212349473068339&set=a.4141267406400&type=3&theater
Karel napsal/a 21.11.2018
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10210569072941583&id=1789186973
Marek napsal/a 21.11.2018
Pred nedávnom som si objednal fotoobraz v rámci akcie Fotoobraz za recenzi. Obraz mám už doma a som nadmieru spokojný. Kvalita je výborná a v podstate nemám čo vytknúť. Príjemne ma prekvapila aj dodacia lehota, ktorá bola omnoho kratšia ako som predpokladal. Túto firmu a ich služby by som jednoznačne odporučil každému. Páči sa mi vidieť vlastnú fotografiu na stene ako obraz. V tomto predvianočnom období je to tiež výborný typ na originálny darček s osobným vkladom.
Peter napsal/a 21.11.2018
Jednoduchý a prehľadný program, intuitívna príprava fotoknihy
Naďa napsal/a 21.11.2018
Dnes mi přišel fotoobraz za recenzi. Jsem z něj opravdu moc nadšená. Fotka je pořízená na Nikon D3100 a fotoobraz je úžasný. První můj fotoobraz
Martina napsal/a 21.11.2018
Velice skvělá kvalita, super provedení... Jsem nad míru spokojená, spokejena velice děkuji moc Saal Digital...
Petr napsal/a 21.11.2018
Byl jsem velmi mile překvapen! Toto je můj první fotoobraz a musím uznat, že kvalita zpracování, barvy i provedení jsou na maximální úrovni. Dodání proběhlo velmi rychle, pěkně zabalené. Systém uchycení obrazu je vynikající, bezproblému byl na zdi pověšen během chvilky. Barvy a ostrost obrazu jsou vynikající. Moc děkuji a vřele všem dál doporučím služby Sall-Digital
Jana napsal/a 21.11.2018
Dnes jsem obdrzela obrazy. Opravdu je znat vyssi kvalita na prvni pohled. Mam srovnani s ostatnimi obrazy co mame doma od jineho dodavatele.
Skvela cistota a kontrast, fotka odpovida originalu. Mame obrazy na platne.
Moc dekuji za moznost vyzkouseni a vyuziti skvele slevy.
Sluzby Saal budu vyuzivat urcite i v budoucnu a doporucim znamym.

Jana
Názor zákazníka od 21.11.2018
Saal-Digital mě upoutal svou reklamou na Instagramu (po té jsem spatřila také na Facebooku). Nebyla jsem si jistá akcí "Fotoobraz za recenzi" a tak jsem nějakou dobu váhala, než jsem si troufla zapojit se. Poctivě jsem prošla tyto webové stránky a recenze i diskuse na jiných webech a blocích. Názory byly kladné a tak jsem se rozhodla riskovat - sepsat přihlášku a vytvořit objednávku.
Saal je pro mě velice poutavý svým obrovským výběrem materiálů, formátů, speciálních funkcí atd. Fotím hlavně pro své potěšení a nedokážu říci, která má fotografie je "nejlepší". Nechala jsem výběr té, která si zaslouží stát se fotoobrazem, na příteli. Složitější pak pro mě bylo vybrat si již zmíněného velkého množství pláten atd. Nakonec jsem zvolila dle intuice. Procházení stránek a přemýšlení jakou variantu zvolit bylo jednodušší díky přehlednosti stránek a popisků. S tímto jsem velmi spokojena a také mile překvapena.
Po dokončení objednávky jsem čekala pouze na doručení. Zde vznikl pouze jeden zádrhel. Mailem mi byl oznámen den doručení, ten se bohužel neshodoval se skutečností. Zpoždění bylo ovšem pouze jeden den. Takže bych to jako velký problém neviděla. Zabalen byl perfektně a po vytažení skutečnost předstihla má očekávání.
Obraz vypadá ještě lépe než jsem si jej představovala. Původně jsem čekala, že barvy budou sytější. Ale celkový dojem, kvalita materiálu atd. (opravdu myslím, že není třeba vypisovat vše) jsou pro mě nad očekávání, se vším jsem spokojena.
Stoprocentně využiji služeb Saal-Digital znovu a jistě doporučím také přátelům a známým pokud budu mít v budoucnu tuto možnost.

Saal-Digital velice děkuji za fotoobraz. Kvalita vašich služeb je na velmi dobré úrovni. Jen tak dál!
Jozef napsal/a 20.11.2018
Som vždy veľmi spokojný s kvalitou i s dodaním. Len tak ďalej.
Tomáš napsal/a 20.11.2018
Dost dobrá kvalita produktu a rychlé dodání. Materiál je prvotřídní, zabaleno také dost dobře. I když jsem neměl zrovna nejostřejší fotografii a v dobré kvalitě, výsledek mě moc překvapil. Doporučuji!
Michal napsal/a 20.11.2018
Sice jsem zásilku dostal až po měsíci, ale to bylo díky doručovací službě, která mi nedala ani vědět, že mi zásilku doručují. Děkuji za ochotné vyřízení a opětovné poslání.
Anežka napsal/a 20.11.2018
Nejlepší stránka na všemožné fotoslužby. Jsem velice spokojená, pracovala jsem ve fotoprodejně a setkala jsem se s hodně stránkami, ale žádná neměla tak vynikající služby, za nízkou cenu.

MOC DĚKUJI, VAŠE VĚRNÁ ZÁKAZNICE Anežka
František napsal/a 20.11.2018
Již po druhé jsem využil služeb firmy @saaldigital_cz na test jejich služeb. Po prvním dodání precizně vyrobené foto knihy, jsem nyní otestoval foto obraz. Jedná se o velikost 30x40cm tisk na foto plátno. Všechno se povedlo na jedničku a proto služby firmy @saaldigital_cz a můžu jen doporučit.
Názor zákazníka od 19.11.2018
Vaše výrobky jsou skvělé.
Daniel napsal/a 19.11.2018
Na tisk jsem vybral jednu ze svých oblíbených fotek z Lago di Braies a přestože je to jen fotka z dronu, na plátně 50x75 cm je ostrá a dobře kontrastní. I barvičky jsou jako na PC. Co mě celkem překvapilo je bytelnost dřevěnýho rámu a vysoká gramáž plátna, celkově je tak obraz docela těžkej (obzvlášť, když se nese na louku fotit). Hodně jsem se snažil najít i nějaký nedostatky, abych to mohl trochu zhejtovat a celá recenze nebyla tak sellout, ale zatím jsem nic neobjevil.
Názor zákazníka od 19.11.2018
Z blogu www.janaintheworld.com
Marek napsal/a 17.11.2018
O saal digital som sa dozvedel z instagramu, a mozem len vrelo odporucit, urcite si vyberiete z ich sirokeho sortimentu obrazov, kalendarov, fotoknih ... . Milo ma prekvapila kvalita a rychlost dodania. Ak planujete zvecnit svoje fotografie tak urcite zo Saal Digital.


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka
Tato webová stránka používá cookies. Využitím těchto stránek dáváte souhlas s používáním cookies. Další informace o použítí cookies naleznete prosím zde.
OK