Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 575 zákaznických názorů
5 hvězd
546
4 hvězdy
28
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 26.07.2017
Fotokniha je kvalitně zpracovaná, krásné syté nezkreslené barvy a k mému velkému překvapení i fotografie nepříliš dobré kvality, focené mobilním telefonem vypadají dobře. Určitě využiji i v budoucnu . Děkuji.
Roman napsal/a 26.07.2017
Kvalita knihy výborná. Krásné desky, pevné stránky. Velmi vysoká kvalita tisku. V programu je první potřeba se trochu zorientovat. Poté bez problému.
Aleš napsal/a 25.07.2017
Děkuji firmě Saal-digital.cz za možnost vyzkoušet si kvalitu fotosešitu za upřímnou recenzi.
Zadání zakázky proběhlo v nainstalovaném programu bez problémů ve čtvrtek večer. Už v úterý před obědem dovezla PPL hotovou zakázku. Balíček byl doručen nepoškozený.
Objednaný fotosešit ve formátu A4 je v precizní kvalitě, vepředu i vzadu je opatřen silnou ochrannou fólií. Fotky jsou barevně perfektní, černá je černá a bílá je bílá. Stránky jsou oboustranně potištěné. (Oproti fotoknize, která má stránky slepované, ale záhyby neslepené.)
Případným zájemcům o levnější fotoprodukt než je fotokniha variantu fotosešit od firmy www.saal-digital.cz rozhodně doporučuji.
Marcela napsal/a 25.07.2017
Fotokniha je nadherna a sluzby perfeknti. Jsem nadsena a mam krasny darek.
Dekuji
Ctibor napsal/a 24.07.2017
SAAL DIGITAL JE VELMI KVALITNÍ A FÉROVÁ FIRMA ... produkty se vyznačují vysokým stupněm kvality zpracování a to jak v podání barev tak i v detailech ... navíc program který je ke stažení zdarma velmi usnadní práci a dokáže připravit produkt velmi profesionálně ...jsem naprosto spokojen a mohu jen doporučit ! Velice rád zas nějaký foto sešit objednám
Ctibor napsal/a 24.07.2017
Foto kniha je skvělá a kvalitní, perfektní zpracování barev i detailů.
Názor zákazníka od 23.07.2017
Kvalita výborná.Doporučuji
Iva napsal/a 22.07.2017
Dobrý den, z fotoknihy jsem doslova nadšená, vyrazila mi dech. Jedním slovem prostě nádhera.
Názor zákazníka od 21.07.2017
Krásné provedení,spokojenost
Názor zákazníka od 21.07.2017
Spokojenost
Lucie napsal/a 21.07.2017
Mou podrobnou recenzi jsem zveřejnila na svém webu, kde můžete shlédnout také množství fotografií vyrobené knihy a tímto vás zvu na její prohlídku http://www.luciekout.com/1383-recenze-fotoknihy-saal-digital
Zuzana napsal/a 20.07.2017
Aj ja som mala to šťastie, že som pred pár týždňami obdržala kupón od firmy Saal Digital CZ na vyskúšanie si ich produktu, tentokrát vytvorenie fotoknihy z mojich fotografii. Po dlhej dobe som našla super software - Saaldesigner. jednoduchý a veľmi prehľadny . Fotky sa v ňom dali jednoducho a rýchlo upravovať, ukladať, meniť veľkosť, farby, rozmiestnenie, doplniť rôzne cliparty, jednoducho veľmi prehľadne , jednoduché a hlavne časovo nenáročné. Dodacia lehota finálneho výrobku (od zaslania grafiky až po doručenie) bola do 3 dni, čo je priam zázrak. Kvalitná práca,kvalitný obal, skutočne bolo vidieť, že si dali záležať na tom, aby tovar prišiel v poriadku a nepoškodený. Určite vyskúšam aj iné produkty a doporučím spoločnosť Saal Digital CZ aj mojim známym. Z 5 bodov dávam všetkých 5!!!! a ich služby a produkty odporúčam každému, kto má záujem o kvalitu.
Jana napsal/a 20.07.2017
Dostala jsem možnost vyzkoušet fotoknihu zdarma od Saal Digital CZ doporucuji jako dárek či památku.
Tereza napsal/a 20.07.2017
Kvalitně odvedená práce opravdu v každém slova smyslu. Z knížky jsem naprosto nadšená.
Fotky krásně ostré (za což samozřejmě vděčím i fotografovi, který mě na tuto fotoknihu přivedl díky své recenzi https://www.facebook.com/notes/pavel-hor%C3%A1k-foto-kol%C3%ADn/recenze-fotoknihy-od-saal-digitalcz/607557379432281/ ), barevnost odpovídá skutečnosti. V neděli jsem objednala a po týdnu byla knížka doma.
Ze začátku jsem jako naprostý laik bojovala s programem a nebýt rad fotografa, který už si tím prošel, asi bych se tím ani neprokousla, ale nakonec vše zvládnuto :-) Jediné co bych vytkla je, že se fotky sami ořezávají, pokud je jich více na jedné stránce a nepřišla jsem na to, jak tomu zamezit (možná svou vlastní blbostí :-) )
Názor zákazníka od 19.07.2017
S fotoknihou jsem moc spokojená. Byla to vážně rychlost-výroba i dodání. Trochu jsem měla problém s programem, nepřišla jsem mu úplně na kloub a celkově ovládání mi nepřišlo nejsnazší. Fotokniha je krásná, některé fotky bohužel nejsou tak kvalitní, jak v programu vypadaly, že budou. A přidala bych více místa na možné popisky. Celkově jsem ale spokojená! DĚKUJI ZA PĚKNÝ DÁREK!
Johana napsal/a 19.07.2017
Když jsem dostala Fotoknihu, byla jsem příjemně překvapena balením, ve kterém byla zabalena. Fotografie byly krásně ostré , i když to byly fotografie z mobilního telefonu.
Jako mínus bych mohla označit to že program, ve kterém se kniha sestavuje je nutno stáhnout,ovšem jeho ovládání je velmi intuitivní a každý si ho osvojí během chvilky bez sáhodlouhých instruktáží.Dále také mi nevyhovujeprovedení matné obálky knihy , protože jsou na něm vyditelné jakékoliv otisky prstů a nepůsobí tak sametový vzhled v takové kvalitě v jaké je proveden.
A z pohledu knihaře bych vytkla absenci předsádek, jejich umístěním v knize by vypadala mnohem luxusněji.
Názor zákazníka od 18.07.2017
S fotoknihou jsem byla velmi spokojená. Kniha je krásná a fotky jsou pěkně zpracované. Mohu vřele doporučit:-)
Barbora napsal/a 18.07.2017
Dobrý den,
velmi, ale opravdu velmi mile mě překvapila kvalita tisku a zpracování, ve které mi přišla fotokniha od Vás.
Fotografii se delší dobu věnuji a tak dobré provedení se u nás opravdu často nevidí.
Volba Vašich služeb do budoucna je jasnou volbou. Přeji mnoho úspěchů.
Názor zákazníka od 18.07.2017
Práce nad fotoknihou jsem se upřímně bála a myslela si, že mi zabere celý víkend. Ale program je velmi intuitivní, oblíbila jsem si funkci automatického uspořádání fotek a fotokniha byla hotová za jeden večer!! Byla jsem upřímně velmi překvapena rychlostí doodání a zcela nadšená jsem z kvality knihy - především kvalta tisku a rozložení listů ("naplocho"). Fotoknihu všichni chválí! :)
Radka napsal/a 17.07.2017
Vážení, děkuji Vám mnohokrát za perfektní zpracování, kvalitu a rychlé dodání svatebního dárku pro moji kamarádku. Vazba fotoknihy je pevná, možnosti úprav v programu pro zpracování fotografií je nespočet a tisk na kvalitní papír je dokonalý. Navíc musím vyzdvihnout bleskurychlé doručení. Vše bez jakéhokoliv problému, a proto všem VŘELE DOPORUČUJI využití služeb Saal digital.
S přáním krásného dne Radka Chytilová
Lukas napsal/a 17.07.2017
Fotokniha na vysokej urovni, bez straty kvality fotiek odporučam.
Názor zákazníka od 17.07.2017
Opět děkuji Saal Digital za krásný fotosešit. Nenašla jsem ani jednu výtku. Nejde jinak než doporučit všem co chtějí mít kvalitní fotosešit s rychlím doručením.
Hana napsal/a 17.07.2017
Moc děkuji za úžasnou fotoknihu. Kvalita je perfektní a ráda si do budoucna nechám něco dalšího vytisknout
Ivana napsal/a 17.07.2017
Měla jsem možnost vyzkoušet služby společnosti Saal a s velkým potěšením napíšu tuto recenzi. Vyzkoušela jsem již mnoho dodavatelů fotoknih,ale téměř nikdy jsem nebyla spokojena s výsledky. Fotoknihy byly ponuré, velmi tmavé, kvalita tisku hrůzná, o programech, ve kterých lze fotoknihu zpracovávat ani nemluvě.
Fotokniha od Saal se dělala téměř sama. Program je jednoduchý, uživatelský příjemný a obsahuje pouze opravdu využitelné funkce a nástroje. Proto je s ním také práce vcelku rychlá, zábavná a příjemná.
Dnes dorazila fotokniha a musím smeknout před kvalitou zpracování. Jednoduše jsem nadšená a děkuji, že jsem Vaše služby mohla vyzkoušet. Vaše prodkty jsou sice o dost dražší, než konkurenční,ale kvalitou naprosto nesrovnatelně výše!
Jiří napsal/a 15.07.2017
Se zpracováním fotoknihy jsem nadmíru spokojen. Překvapila mne kvalita a tloušťka fotopapíru vnitřních stran. Radost knihou listovat všemi smysly. Dodání bylo nesmírně rychlé. Mohu jenom doporučit.
Klára napsal/a 14.07.2017
Dobrý den,
měla jsem tu čest vyzkoušet Vaší foto knihu. Jsem maximálně spokojená! :) Kvalita mých fotek zůstala, kvalita knihy je úžasná! Krásně zabalené a krásně zpracovaná kniha :) Jen bych podotkla - není myšleno zle - dodací lhůta by mohla být rychlejší. Objednala jsem v neděli večer a zásilka přišla v pátek ( ráda bych třeba kdyby už ve středu :) ) Mohu všem jen doporučit a já zaručuji,že určitě Vaše foto knihy využiji a koupím jako dárek k Vánocům!
Děkuji Vaší firmě za možnost zkusit Vaše služby
Ginterová Klára
Renata napsal/a 14.07.2017
Velice krásné a kvalitní zpracování. S programem se pracuje dobře, jediné co jsem nemohla najít byla nápověda v které jsem hledala, jak vkládat text, po delším pátrání jsem na to přišla, toto je asi jediná věc, která mi dala zabrat, jinak všechny jiné funkce jsou super, skvěle a rychle se ovládá :-) Velice rychlé zpracování a odeslání objednávky :-) Maximální spokojenost, doporučuji :-)
Dana napsal/a 14.07.2017
Tak jsem se konečně dočkala kvality! Zkoušela jsem dvě firmy na fotoknihy a až třetí mne totálně uspokojila. Jedná se o firmu Saal-Digital Kniha je ve velmi kvalitním provedení, ať už jde o tisk nebo vazbu. Velmi, velmi děkuji!
Názor zákazníka od 14.07.2017
Opravdu bleskurychlé dodání,kniha vypadá skvěle...program na vytvoření knihy je taky velmi dobrý,jen by u něj člověk neměl spěchat a vše si pěkně promyslet...:-)
Názor zákazníka od 14.07.2017
Nelíbila se mě malá úprava ořezu fotografie-ubrání části osoby. Jinak jsem spokojena.
ZUZANA napsal/a 14.07.2017
S obrazom som nadmieru spokojná,nakoľko je fotka odfotená ešte mobilom,je tip-top prevedená na obraze.Nieje vidieť na čom by bola fotená,super!
Naozaj veľka spokojnosť s objednávkou , kvalitou , RÝCHLOSŤOU dodania ( za 3 dni na SVK) !!! Nemám zlú skúsenosť a jednoducho saal-digital.cz odporučím aj ďalej !!! :) Ďakujem.
Andrea napsal/a 13.07.2017
Dobrá komunikace s obchodem. Rychlé zpracování objednávky a brzké dodání. Mohu jen doporučit.
Barbora napsal/a 13.07.2017
Veľká spokojnosť s objednávkou, kvalitou, a rýchlosťou dodania, Saal-Digital jednoznačne odporúčam :)
Jiří napsal/a 13.07.2017
Měl jsem možnost vyzkoušet fotoknihu firmy Saal Digital, říkal jsem si no vyzkouším proč ne, myslel jsem si, že to bude jako u jiných firem v česku, musím říci, že jsem se mýlil. Stáhl jsem si program a začal vybírat fotky, asi hoďku, chtěl jsem si vyzkoušet různé kategorie fotek od rodiny, přes hory, vodu, sport a ČB. Nejdříve jsem zkoušel šablony, to mi nevyhovovalo, tak jsem se dal do práce s vlastním návrhem a jejda kniha hotova za cca 45 minut. Kombinoval jsem různá pozadí dle žánru použil jsem také pár klipartů. knihu nechal zkontrolovat a odeslal (v neděli odpoledne). V pondělí mi spadla brada při čtení emailu " Fotokniha Vám byla odeslána, takovou rychlost jsem opravdu nečekal, včera (středa dopoledne) mi přepravní společnost knihu předala. Po otevření tvrdé kartonové obálky jsem, lidově řečeno, čučel jak je kniha super zabalená. Při otevření knihy jsem nepřestal být v údivu, mám doma pár fotoknih od různých výrobců, takové zpracování jak knihy, tak kvality papíru tisku stejné barvy (mám kalibrovaný monitor), jsem neviděl, prostě paráda.
Trochu jsem se rozepsal. Závěrem už vím kde si budu další fotoknihy dělat. Cena odpovídá kvalitě. Všem chci doporučit.
Fotoshot napsal/a 11.07.2017
Krasna fotokniha, dakujem
Pavel napsal/a 11.07.2017
Vyzkoušel jsem svůj první fotobraz a jedním slovem, paráda! Měl jsem obavy z přepravy ale obraz byl velmi pečlivě zabalený a dorazil bez úhony. Kvalita tisku překvapila. Infra červené panorama vypadá na hliníku opravdu super a Alu-Dibond Butlerfinish byla dobrá volba. Snad jen, že obraz vyšel o něco tmavší, takže bych příště poslal o malinko světlejší. Ale to by asi vyřešila i správná kalibrace monitoru. Práce s programem je vcelku intuitivní. Uchycení a montáž bez problémů. Fotoobraz od Saal digital rozhodně doporučuji. Děkuji za možnost vyzkoušet. Stoprocentně jsem neskončil u jednoho a už přemýšlím, jaký obraz bude další.
Názor zákazníka od 11.07.2017
Není co vytknout. Dokonalost sama. Jak služby, tak produkty.
Názor zákazníka od 10.07.2017
V programu se dá fotokniha jednoduše a přitom poměrně komplexně navrhnout dle vlastních představ a výsledek byl ještě lepší než jsem čekal. Naprostá spokojenost !
Názor zákazníka od 09.07.2017
Maximální spokojenost, kvalita, rychlost dodání, super.
Názor zákazníka od 09.07.2017
Fotokniha od firmy Saal digital sa mi veľmi páči. Robila som už viacero fotokníh ,ale fotokniha od tejto firmy je úplne iná. Úprimne môžem povedať, že je vysokej kvality. Pri tvorení fotoknihy sa mi už veľmi páčil editor. Bol robený jednoducho a fotky veľmi rýchlo načítal. Pri editore mi chýbalo to, že fotky sa nedali pridávať do editora len presunutím z priečinku. Na druhej strane ešte som sa nestretla s editorom ,kde by to bolo možné, ale uľahčilo by to prácu na fotoknihe. Vrátim sa k samotnej fotoknihe. Veľmi sa mi páči väzba fotoknihy, nie je klasická ,ale plochá a tak fotky môžu presahovať z jednej strany na druhú. Páčilo sa mi aj, že fotografie sú uložené hneď pri konci strany a nie sú tam okraje, vyzerá to lepšie a aj strany nie sú číslovanie je veľké plus. K stranám fotoknihy by som ešte dodala, že sa mi veľmi páčila kvalita papiera a aj jeho hrúbka, vydrží dlhšie ,ako bežné papiere vo fotoknihách. S fotografiami vo fotoknihe som veľmi spokojná. Kvalita oproti počítaču ostala nezmenená. 5 fotografií bolo tmavších ,ako v počítači a pri jednej fotke bol zmenený jas. Na týchto fotkách som našla miesta, ktoré vyzerali ,ako "prepálené", ale človek ktorí fotky nepozná si to nevšimne.
Anna napsal/a 09.07.2017
Fotokniha dorazila velice rychle :-) je velice hezky a kvalitně dobře zpracovaná.Jsem velice spokojená.Mohu jedině doporučit
František napsal/a 07.07.2017
Kvalita tisku, provedení i dodací lhůty jsou parádní, Opravdu velice kvalitní tisk. Ideální pro fotoprezentace.
Jediná výtka pravděpodobně je k programu a k přednastaveným šablonám na fotoknihy, kdy po přidání 4 fotek na jednu dvoustranu jsou fotky posunuté cca o 2-3 mm (Střed knihy je vůči fotkám posunut) a to jen u některých případů. Pravděpodobně je to ale chyba z mé strany, po nezkontrolovaném obsahu. Jinak velice kvalitní fotokniha i s vatováním, kdy obal je příjemně měkký, matnými vazbami a lesklým fotopapírem. Vazby jsou perfektně lepené bez vynechaných míst a fotopapír perfektně ve středu. S kvalitou jsem nadmíru spokojen. Pro budoucí práce určitě jasná volba jak na fotoknihy, tak i na kalendáře.
Eva napsal/a 07.07.2017
Jedním slovem výborné !!! A to nepřeháním,dodání rychlé,kvalita vynikající.Moc děkuji za nádhernou fotoknihu,vřele všem doporučuji a budu šířit dál :-)
Meggie napsal/a 04.07.2017
Rýchla doprava, fotokniha je krásna, fotografie s neposkodenou kvalitou. Bola radost ju tvorit a este vacsia ked sa dorucila!
Názor zákazníka od 04.07.2017
Jsem naprosto nadšená! Fotokniha mi přišla opravdu rychle od jejího objednání a je nádherná! Opravdu kvalitní zpracování, středový spoj v knize až skoro neviditelný. Kvalita obrázků je perfektní, opravdu to předčilo mé očekávání a ráda doporučuji! V programu se pracovalo skvěle, vše bylo přehledné a jasné. Spokojenost!
Niky napsal/a 03.07.2017
Ďakujem Vám za možnosť si vytvoriť krásny fotoalbum s mojími spomienkami zo života
Názor zákazníka od 03.07.2017
Jsem opravdu nadšená. Fotokniha vyniká skvělými barvami, velmi se mi líbí plochá vazba knihy. Foto papír je tvrdý a pevný, což je skvělé. Program je přehledný. Jediné co mi nevyhovovalo je, že většinou mě fotografie neodpovídaly přednastavenými formátům. Ale jakmile jsem si uložila vlastní formátování, šlo všechno jako po masle. Rychlost dodání excelentní, co víc si přát. :-)
Tomáš napsal/a 03.07.2017
Fotokniha už dorazila. Som úplne až očarený z toho, program ktorý sa dá stiahnuť a navrhnúť si sám čo chcem ako chcem bez nejakého obmedzenia je to super. Prvá vec čo ma zaskočila deň po odoslaní mi prišiel mail vaša objednávka je odoslaná .... niečo úžasné ta rýchlosť... pravdu povediac som sa bál či nebude mať vplyv na kvalitu ale to ani v najmenšom sne. Kniha mi prišla na 4 deň od objednania a po rozbalení som ostal v nemom úžase... niečo neskutočné vyzerala fantasticky až nad moje očakávania veľmi krásne to spravili som úplne spokojný, a určite vyskúšam v blízkej dobe niečo ďalšie od nich ako napríklad foto obraz.
Ešte raz ďakujem
Andrea napsal/a 03.07.2017
Fotoknihu od Saal Digital som si objednala pred necelým týždňom. Už na druhý deň bola vytlačená a odoslaná. Kvalita fotoknihy ma prekvapila, nemôžem nič vytknúť, práve naopak, som veľmi milo prekvapená. Program, ktorý som si stiahla je prehľadný, nemala som problém s ukladaním obrázkov, úpravou a odoslaním.
Fotokniha, ktorú som si objednala 19x19 cm, 34 stránok, lesklá, s vatovaným obalom naplnila moje očakávania. Emailová komunikácia s firmou bola výborná.
Stránku a firmu odporúčam a určite si objednám ďalšiu fotoknihu po absolvovaní dovolenky :-)
Názor zákazníka od 02.07.2017
Byla jsem velice spokojena s kvalitou, ochotou, rychlostí dodání. Fotokniha už dělá radost obdarované vnučce. Moc děkuji.
Názor zákazníka od 02.07.2017
Kniha je krásná! Jsem ráda, že jsem mohla vyzkoušet tuto knihu, určitě ji budu doporučovat dál. Kvalita super, díky jednoduchému programu bylo pro mě lehké i zpracování a rychlost dodání mě také překvapilo. Takže já mohu služby jen doporučit. Děkuji, bude to krásná vzpomínka.
Radka napsal/a 01.07.2017
Po rozbalení se mi úplně zatajil dech, tak poctivá a precizní práce se nevidí. Ty tvrdé papíry uvnitř knihy, kvalita obrázků je dech beroucí. Ani ve skutečnosti nejsou tak krásné, jako od Vás v knize. Alespoň virtuálně se klaním a děkuji, maminka ji dostane k narozeninám a bude určitě moc šťastná. Děkuji :-)
Názor zákazníka od 01.07.2017
Vyzkoušela jsem jsem třetí akci od Saal-Digital a tou byl fotosešit na vyzkoušení. Jelikož už mám fotoknihu aa znám její kvalitu, čekala jsem něco podobného, jen v měkké kroužkové vazbě a toho jsem se i dočkala. Pravda, kvalita tisku je něco nižší, než u fotoknih, ale i to se odráží na ceně výsledného produktu. Fotosešit je ideální věc, pokud chcete babičky podarovat fotkami z dovolené a chcete mít dobrou kvalitu za nízkou cenu. Papír je kvalitní, pevný a sešit má průsvitné plastové desky, takže i něco vydrží. Příjemný produkt, který dělá radost a šetří peněženku.
Lenka Marianna napsal/a 30.06.2017
Nemám co vytknout, vše je perfektní a doručení i výroba velice rychlé!
Karolína napsal/a 30.06.2017
Fotokniha naprosto předčila veškerá očekávání! Mohu všem vřele doporučit jako perfektní památku na jedinečně zachycené chvíle.
Názor zákazníka od 29.06.2017
Rychlost vybavenia a kvalita su super :)
Marián napsal/a 29.06.2017
Maximální spokojenost s kvalitou a s doručením, vše rychlé, kvalitní, obrázky vypadají úžasně. Trochu problém s programem - nemohl jsem si fotky upravit tak, jak jsem původně chtěl (možná je to ale moje chyba). Jinak, supr, supr, supr!
Irena napsal/a 29.06.2017
Jsem nadšená,kniha dnes dorazila. Velmi kvalitní zpracování, super papír, kvalita tisku mně nadchla. Práce s programem byla jednouchá, uvítala bych více klipartu,rámečky . Je to první kniha a určitě ne poslední. Bleskové dodání. Moc děkuji
Názor zákazníka od 28.06.2017
Velmi jednoduchý program na vytváření fotoproduktů. Už se moc těším až mi fotoobraz dorazí
Iveta napsal/a 26.06.2017
Měla jsem opět možnost vyzkoušet další produkt od firmy Saal Digital CZ, tentokrát jsem si vybrala obraz na fotoplátně. Opět se vrátím k tvorbě, v případě fotoobrazu, je tvorba velice jednoduchá, takže zadat zvládne i úplný laik. Plátno jsem si vybrala, jelikož mám srovnání s více dodavateli. Fotoobraz opět přišel během pár dní od objednání a opět s kvalitou tisku jsem velice spokojená. Plátno je jemnější bez výrazné struktury a i díky tomuto barva krásně kryje veškerou plochu a obraz je velice hezky koukatelný jak z dálky, tak z blízka. Barvy jsou věrohodné a souhlasí s fotografií kterou jsem dala do tisku. Plátno je dobře natažené... Opět se mi potvrdilo, že Saal Digital CZ je jedničkou na trhu a budu se těšit na další výrobky ve vaší režii. :)


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka