Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 85 zákaznických názorů
5 hvězd
81
4 hvězdy
3
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Chosé napsal/a 22.01.2018
Opět velká pochvala. Již mám od Vás pár fotoknížek,fotosešit a teď i fotoobraz,kterému nemám co vytknout. Zvolil jsem fotoplátno a po pravdě,nepochyboval jsem,že by mě produkt od Vás,od Saal Digital CZ , zklamal. Provedení i barvy stoprocentní a dodací lhůta? Překvapivě rychlá !!! Doporučuju Vás každému. Moc Vám ještě jednou děkuji
Petr napsal/a 22.01.2018
Děkuji za výtisk obrazu na akrylátové sklo. Fotka na skle vypadá skvěle, dodala fotce potřebnou ostrost a jas. Na rozdíl od produktů na našem trhu na obraze nenaleznete žádný nápis či logo výrobce, což může být v případě tisku na zakázku velkou devízou.
Simona napsal/a 22.01.2018
Dnes mi prišla foto-kniha je veľmi krásna, Ďakujem vám.
Názor zákazníka od 22.01.2018
Jsem s fotoobrazem velmi spokojena,.je to krasny obraz a kvalita fotky luxusni. Určitě doporučuji :)
Daniela napsal/a 22.01.2018
Mohu zde do nebe vychvalovat každou věc zvlášť a nebo říct jen: Prostě perfektní!
Díky moc!
Štěpánka napsal/a 22.01.2018
Dobrý den,děkuji za nádhernou fotoknihu od společnosti Saal Digital.CZ.
Měla jsem ji v lesklé provedení,rozměr 28x21 a nemá chybu,prostě úžasná.
Na výběr jsem měla jak materiál,rozměr,styl vazby,barevnost papírů ajn.parametry.
Tisk a barva byli krásně ostré a stránky hezky tvrdé.Celkově byla kvalitně zpracovaná.
Rychlost dodání,mě překvapila.S programemse lehce pracovalo.
Mohu vše doporučit!
A já jsem ráda,že jednou dcera bude starší odejde od nás,bude mít krásnou památku na svoje dětství.
Názor zákazníka od 22.01.2018
Moc děkuji za nádhernou fotoknihu od společnosti Saal Digital CZ.Měla jsem ji v lesklé provedení,rozměr 28x21cm a je moc hezky kvalitně zpracovaná.Na výběr jsem měla,jak materiál,rozměr,styly vazeb,barevnost papírů ajn..
Když mi kniha min.týden přišla nevěřila jsem vlastním očím.Byla perfektní,cela rodina se na ni nemohla vynadívat!
Tisk a barvy krásně ostré,stránky tvrdé a vše celkově kvalitně zpacované.
S programem se pracovalo velmi lehce.
Mohu vše doporučit!!
Reinhold Fr. napsal/a 22.01.2018
Die Qualität der Fotobücher 28x28cm ist hervorragend, leider war eine Ecke beim Transport angestoßen; der Preis ist allerdings für eine 84 Seitenbuch mit 120 € schon happig.
Lenka napsal/a 21.01.2018
Dobrý den, jelikož jsem předtím než jsem si objednala zhotovení kalendáře u vás objednala fotoknihu, tak jsem byla přesvědčená o stejné kvalitě. Jsem velmi nadšená a již nikdy neobjednám jinde. Kalendáře jsem léta objednávala jinde a kvalita fotografií/barev/zpracování je naprosto nesrovnatelná. Smekám, jak kvalitní a nádherný kalendář jste schopný vytvořit. Děkuji, že jste a jen tak dál.
Lenka napsal/a 21.01.2018
Dobrý den, delší dobu jsem hledala na googlu kvalitní zpracování fotoknihy. Hledala jsem dle recenzí objednavatelů a byla jsem nesmírně nadšená s vaší kvalitou práce (objednavatelé sdíleli na internetu fotografie, objednané fotoknihy z vašich stránek). I když je vaše cena zhotovení fotoknihy o dost dražší, tak se vyplatí si připlatit. Velmi se mi líbí, že fotografie ve fotoknize odpovídají fotografii vytvořené zrcadlovkou (často se mi stávalo u jinýchch výrobců fotoknih nebo fotografií, že fotky byli tmavší nebo světlejší (fotografie neodpovídali vyfocené fotografii). Jsem velmi ráda, že poskytujete tak kvalitní práci a proto jsem nyní objednala po třetí. Mám od vás vyzkoušenou fotoknihu, kalendář a dnes jsem objednala další fotoknihu. Ať se vám daří a jen tak dál s kvalitou produktů....
Názor zákazníka od 20.01.2018
Protože je škoda si schovávat fotky do šuplíku, využila jsem nabídku firmy @Saal.Digital.CZ na vytvoření fotoobrazu výměnou za svoji recenzi. Firma nabízí širokou škálu materiálů od pěněné PVC desky, fotoplátna až po akrylátové sklo. Zvolila jsem tisk Alu-Dibond, který se vyznačuje vysokou pevností a je odolný vůči povětrnostním vlivům..

Manipulace s programem je snadná a přehledná, doručení superrychlé, na to, že se se tiskne v Německu, byl obraz do dvou dnů doma.

Po rozbalení obrazu jsem příjemně překvapená odvedenou prací.. Provedení je parádní, barvy se shodují s originálem včetně všech detailů, které na první pohled nejdou vidět. Radost koukat :)

Díky @Saal.Digital.CZ za poskytnutí této příležitosti a ráda doporučuji všem, kteří mají rádi kvalitní věci.
Antonín napsal/a 20.01.2018
Jedinečný způsob jak prezentovat vzpomínky na krásné zážitky: FOTOOBRAZ zhotovený společností SAAL DIGITAL. Neuvěřitelně precizně zhotovený, na super pevném podkladu, vč. zavěšení, dechberoucí kvalita a dodací lhůta? 4 dny (vč. dvou volných dnů přes víkend! Vřele doporučuji! Těšíme se, až fotoobraz uvidí naši přátelé - je velmi působivý!
Saal Digital CZ​
Lukáš napsal/a 19.01.2018
Jsem velmi spokojen s vašimi službami, rád jich využiju znova, chválím též pěkné zabalení obrazu na přepravu a rychlost dodání ;)
Názor zákazníka od 19.01.2018
Výborná kvalita a provedení Alu-Dibond Butlerfinish, určitě to není naše poslední objednávka.
Monika napsal/a 19.01.2018
Vrelo odporúčam. Rýchle dodanie, príjemná komunikácia. Jedine čo by som vytkla je spôsob úhrady. Mne by osobne pomohlo, keby som mala osobitne číslo účtu. Nakoľko som mala problém pri úhrade. Inak krásna kniha a kvalitná tlač.
Kateřina napsal/a 18.01.2018
Měla jsem opět možnost vyzkoušet další z novinek firmy Saal Digital, a tou je úžasný fotosešit. Nejprve jsem si říkala, že nemůže konkurovat fotoknize, ale opak je pravdou. Jsem opět nadšena ze zpracování a bleskového zaslání.
Zvolila jsem možnost matného povrchu a rozměru 20x20. Na vrchní straně sešitu je folie, která brání poškození. Stránky jsou nádherně matné a umocňují barevnost tisku. Kroužková vazba je perfektní a nerozpadá se. Zpracování bylo naprosto bleskové.
Já moc děkuji Saal Digital CZ za možnost vyzkoušení!!! Opět bylo vše na velkou jedničku!
Miroslav napsal/a 18.01.2018
https://www.facebook.com/Recenze-Fotokniha-SaalDigital-1844727402452477/
Již podruhé jsem využil možnosti vyzkoušet fotoknihu od společnosti Saal Digital.
Naprostá spokojenost.Fotokniha byla shrnutím rodinných výletů a akcí v uplynulém roce a bude krásnou vzpomínkou na rok 2017.
Profesionální zpracování,nepřekonatelná rychlost zhotovení a dodání.
Navíc se zlapšila komunikace mezi doručovacími společnostmi.
Firma pružně reaguje na podněty a připomínky zákazníků.Rád se budu k této společnosti vracet,protože jejich servis je bezvadný a bezkonkurenční
Michaela napsal/a 18.01.2018
Opravdu luxusní kvalita a přístup a rychle dodání. To se jen tak nevidí. Díky moc M.
Vlasta napsal/a 18.01.2018
Moc děkuji za nádherný obraz. Fotka, na to, že je pořízená mobilem je nádherná. Doba dodání extrémně rychlá. Jsem s Vámi velice spokojená a těším se na další spolupráci!
Názor zákazníka od 18.01.2018
super vyhotoveni fotosesitu,krasne vytiskle,rychle dodani. poprve jsem delala objednavku a mile me pomohli navest co a jak pres email.hned obratem jsem vzdy mela odpoved.dekuji .)
Názor zákazníka od 18.01.2018
Nejkrásnější a nejkvalitnější fotokniha, jakou zatím mám (a to jich nemám málo) ;)
Názor zákazníka od 18.01.2018
Nadstandardní kvalita a rychlost
Názor zákazníka od 18.01.2018
Dobrý deň. Mala som možnosť vyskúšať fotozošit. Po úplne jednoduchom a rýchlom vytvorení zošita mi bol doručený v priebehu 5 dní. Prevedenie, farby a kvalita papiera sú na vysokej úrovni. Som veľmi spokojná a vrelo doporučujem. Určite to nie je posledný produkt od Vás, ktorý som vyskúšala. Ďakujem veľmi pekne a prajem veľa spokojných zákazníkov ;-)
Peter napsal/a 17.01.2018
K tejto firme som sa dostal úplnou náhodou, avšak pokiaľ mám porovnať skúsenosti s inými firmami, kde som do teraz objednával fotoknihy je to úplne niečo iné a lepšie. Komunikácia medzi mnou a firmou bola absolútne úžasná, rýchle odpovede, spracovanie objednávky bolo ešte rýchlejšie. Dodanie 2 dni pred oznámeným termínom, prvotriedné zabalenie.
Kvalita či väzby alebo tlače bola prvotriedna a ceny bezkonkurenčné. ďakujem ešte raz a teším sa na ďalšiu spoluprácu.
Názor zákazníka od 17.01.2018
instagram
Kristýna napsal/a 17.01.2018
Skvělý přístup personálu, skvělá kvalita a krátké dodací lhůty, vřele doporučuji! :)
Názor zákazníka od 17.01.2018
Mám zkušenost s kalendářem a fotoknihou a oba produkty jsou velice kvalitní. Jsem nadšená.
Chosé napsal/a 17.01.2018
U Saal Digital jsem si nechal udělat již 2. fotoknihu a přesto,že jsem věděl co už čekat,opět musím říct,že svou práci odvedli opravdu výborně !! Není prostě co vytknout. Fotoknížka a její jednotlivé stránky,program k vytvoření a hlavně dodací lhůta. Naprostá spokojenost ! Znovu potvrzuji a doporučuji,jedině Saal Digital.cz . Jsou jedničky ve všem co slibují !
Tomáš napsal/a 17.01.2018
Objednávku jsem poslal 13.12.2017 s tím, že váš systém mi ukazoval doručeni do 19.12.2017 dne 18.12 jsem vás kontaktoval zda bude vše do vánoc doručeno a byl mi zděleno, že nejpozději 23.12. bude objednávka doručena, bohužel balík byl doručen až 28.12. což bylo pro mé zákazníky již velmi pozdě.
Martin napsal/a 17.01.2018
Dnes mi prišel úžasnej dárek v podobě fotoobrazu z mé vlastní fotky. Je to fotoobraz z akrilového skla od Saal Digital CZ. Kvalita fotky se nijak nezměnila o proti originalu a i barvy zůstaly stejné, což mě velice potěšilo. Dodací doba byla neuvěřitelně rychlá a dokonce to přišlo ještě dříve než mělo. Další plus
Lucie napsal/a 16.01.2018
Fotokniha přišla velmi brzy a v pořádku. Vypadá, tak jak jsem ji představovala, velmi kvalitní tisk fotek, stránky, papír i desky.
Lucie napsal/a 16.01.2018
Fotokniha přišla velmi brzy, dva dny po objednání a v pořádku. Vypadá tak jak jsem si představovala. Má velmi kvalitní papír, desky i natištěné fotky vypadají skvěle.
Kristýna napsal/a 16.01.2018
Byla jsem velmi spokojena jak s celkovým vzhledem fotoknihy, tak přístupem personálu, tak s dodací lhůtou, všem vřele doporučuji!
Kamila napsal/a 16.01.2018
Nejlepší foto knihy, absolutně. Objednala jsem již asi desátou, a opět nemohu jinak, než psát superlativa. Bleskové doručení, tentokrát jsem vyzkoušela program s automatickým rozložením fotografií na stránky knihy a také perfektní pomocník, přehledně, rychle, variabilně. Nejvíce ale stále oceňuji naprostou přesnost kontrastu a barev. To, co bývá bohužel u mnohých tiskařských společností problém, U Saal Digital je vždy perfektní, tmavá není slitá černá, ale tmavá se vším vykreslením, které ukazuje můj monitor. Jen tak dál, chválím také časté akce a slevy na produkty, čímž se stává dostupnou prvotřídní kvalitou. Maximální spokojenost, děkuji*
Martin napsal/a 16.01.2018
Jednoduše nejlepší! :-)
Václav napsal/a 15.01.2018
Nechal jsem si zhotovit fotoknihu. A její kvalita předčila má očekávání. Úžasné barvy. Skvělá vazba. Mám verzi s vatovávaním. Jsem moc spokojený. A určitě služby ještě využiji.
Pavol napsal/a 14.01.2018
Výnimočná kvalita a rýchle vyhotovenie i doručenie.
Radka napsal/a 14.01.2018
Především chci pochválit rychlost doručení zboží a jeho bezpečné zabalení. Fotoobraz, který jsem si u Vás objednala, je velice kvalitní. Už teď se těším, až vyzkouší Vaše další produkty. :-) Určitě Vás doporučím známým. Děkuji
Katarína napsal/a 14.01.2018
Objednala som fotoobraz. Prišiel mi neuveriteľne rýchlo. Jeho kvalita ma naozaj milo prekvapila. Vôbec nie je štvorčekový, žiadne viditeľné pixely,aj čo sa týka materiálu, všetko je vo vysokej kvalite, je perfektný, určite budem z tejto stránky ešte objednávať :) Orientácia na stránke je taktiež dobrá. Dávam 5 hviezdičiek a určite všetkým úprimne odporúčam :)
Eliška napsal/a 12.01.2018
Dakujem za moznost vyskusat si knihu od @saaldigital_cz tuto knihu mozem len odporucit
Darina napsal/a 12.01.2018
Ďakujem za možnosť vyskúšať si prácu s vašim programom. Je zrozumiteľný a nápaditý. Môj fotozošit aj fotokniha mi boli dnes doručené v expresnom čase a super kvalite. Dúfam, že aj v budúcnosti sa budem môcť zapojiť do podobnej akcie.
Petr napsal/a 12.01.2018
Kvalitni práce a rychle vyřizenoa rychle to i přišlo děkuji budu rozhdoně obědnáva další
Irena napsal/a 11.01.2018
Vytvořila jsem si ve Vašem programu překrásnou fotoknihu naší svatby. Trochu jsem se musela seznámit s programem,ale pak už to šlo jak po másle. Oceňuji různé šablony, možnosti dopisování textu, úpravy okrajů fotek, zrcadlové otočení a především možnost vlastního návrhu rozložení fotek. Super je, že si můžeme i přidat libovolný počet stránek pokud ještě potřebujeme :). Rychlost doručení fotoknihy, byla až neuvěřitelná. S doporučením fotografa a poukázem i super cena. Velmi dobrá kvalita papíru, papír pevný, krásné ostré barvy. Za sebe jen doporučuji. Děkuji moc :)
Michaela napsal/a 10.01.2018
Musím pochválit rychlost obchodu a především zboží. Obraz přišel bezpečně zabalen a kvalita platná mě mile překvapila. Doporučuji už teď se těším až vyzkouším jiný materiál např. akrylové sklo
Jana napsal/a 10.01.2018
Dostala jsem možnost vyzkoušet jeden z produktů společnosti Saal Digital CZ, a to jejich fotoknihu ( 28 x 19 vnitřní strany: matný fotopapír, 48 stránek) .Je to moje první fotokniha. I když už jsem nějaké fotoknihy viděla. Tato je prostě LUXUSNÍ.

Na výběr máte z mnoha rozměrů, stylů vazeb, druhů papírů, vzhledů a tak si na své přijde opravdu každý. Vybrala jsem tedy pár svých fotek, které by si zasloužily "hodit na papír" a pustil jsem se do práce.

Když mi kniha dorazila, byla jsem upřímně mile překvapená. Tisk i barvy jsou naprosto věrné, krásně ostré a stránky jsou opravdu kvalitní a tvrdé. Měla jsem trošku obavy z matného provedení, ale líbí se mi ještě víc než v lesku.
S programem se mi pracovalo velmi dobře. Program je vcelku jednoduchý a poradí si s ním i blondýna jako já :-).

Fotoknihu jsem si nadělila pod stromeček. Všem co jsem ji ukázala z ní byli nadšení. Žádali mně o kontakt. Moc mě těší, že má první fotokniha je naprosto luxusní. Už se těším na další.
Michaela napsal/a 10.01.2018
Naprosto precizní práce. Opravdu jsem lepší práci neviděla a to si troufám říct, že mám dost zkušenosti v oblasti zpracování fotografie. Pro mě číslo jedna a těším se na další spolupráci.
nikol napsal/a 10.01.2018
Moc děkuji za nádherný obraz. Kvalita zpracování i barvy na jedničku s hvězdičkou! Dodací lhůta bezkonkurenční. Jsem moc spokojená a určitě doporučím dál :-)
Klára napsal/a 10.01.2018
Fotosešit se opravdu povedl jsem moc spokojená děkuji vám
Klára napsal/a 10.01.2018
Opravdu super foto kniha jsem velmi spokojená jak je krásně vymyšlená děkuji.
Názor zákazníka od 09.01.2018
Fotoobraz je moc pěkný! překvapila mě rychlá doba dodání a byl velmi pečlivě zabalen. Určitě to nebyla poslední objednávka do budoucna.
Darina napsal/a 09.01.2018
Program na spracovanie je super, výborne sa s ním pracuje,ďakujem.
Jirka napsal/a 09.01.2018
Skvělá kvalita knihy. Navíc jsem objednal ve čtvrtek v deset večer a v úterý dorazila PPLkou. Perfektní. Vybral jsem desky s vatování a matnou úpravu a mě osobně se líbí moc. Trochu jsem bojoval s programem a zarovnáním některých fotek, aby rámečky byly stejně široké, ale nakonec vše ok. Knihu mohu jen doporučit a už se těším na další.
Názor zákazníka od 09.01.2018
Dnes mi prisel uzasny darek
Fotoobraz byl dokonale zabaleny,je na kvalitni pevne desce a kvalita fotografie i kdyz je opravdu hodne zvetseny je skvela
Za me je to TOP jednim slovem dokonale a ja jsem opravdu spokojena
Mockrat dekuju a urcite vsem doporucuji objednat si u vas
Dravecka Monika
Názor zákazníka od 09.01.2018
Včera mi přišel fotosešit. Jsem úplně unešená z toho zpracování. Barvy úžasné, papír velmi kvalitní a celý sešit působí moc elegantně. Až nafotím nové fotky děti, určitě se na Saal Digital opět s důvěrou obrátím
Miroslav napsal/a 09.01.2018
Byl jsem velmi překvapen, když mi jen po několika dnech od poslání fotografií na server Saal, přišel fotosešit s mými fotografiemi.
Mám už jako fotograf, který tuto formu prezentace snímků začat používat před mnoha lety, velké zkušenosti s knihami a jejich tiskem.
Sám mám doma přes deset různých formátů a druhů tisku. Dalších několik desítek jsem jich nechal zhotovit např. jako svatební katalogy či různé prezentace.
Začínal jsem tiskem a dostal se až k fotopapíru. Je rozdíl i v lesklé nebo matné úpravě. Zkrátka, je zde mnoho proměnných. Není podstatné, že jsem dostal slevový kupón, i když bez něj bych asi neměl motivaci zkusit něco dalšího. Ovšem kvalita provedení mě velmi potěšila. Gramáž fotosešitu je báječná a listy můžete bez obav obracet. Povrchová úprava je dokonalá a otisky prstů nemají šanci. Také tisk je nádherný.
Za mě je to top.
Martina napsal/a 08.01.2018
Fotoobraz na platne je jednim slovem uzasny! Neskutecna rychlost, jednoduche vlozeni a uprava v programu a vysledek ohromny. Lepsi nez jsme ocekavali.
Mockrat dekujeme a tesime se na dalsi praci - brzy se vratime :-)
Názor zákazníka od 08.01.2018
Kvalita obrazu i rychlost dodání, se vším naprostá spokojenost.
Renáta napsal/a 07.01.2018
Nejkrásnější fotokniha, kterou doma máme! Jsme nadšeni! :-) O rychlosti dodání ani nemluvím. Prostě super, moc děkujeme! :-)
Sabina napsal/a 07.01.2018
Dobrý den, v prvé řadě bych Vám chtěla poděkovat za poukaz, který jsem využila na Fotoobraz. Dodání bylo překvapivě velmi rychlé a kvalita výborná. Přítel i já jsme měli velikou radost. Všem svým známým jsem Vaši stránku ihned doporučila. Za mě plný počet hvězdiček. SB
monika napsal/a 06.01.2018
Chteůa ych opravdu moc podekovat za krasnou fotoknihu.Kvalita je super a urcite bych objednala znovu.Moc diky a urcite velice vsem doporucuji Dravecka Monika


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka