Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 723 zákaznických názorů
5 hvězd
682
4 hvězdy
40
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 22.09.2017
Doručení proběhlo na podruhé výborně za pár dnů (proto 4 hvězdičky-komplikace někde mezi transportní firmou, mojí adresou, která byla správná a Saal Digital). Jinak naprostá spokojenost, určitě mě to neodradí od další objednávky.
Pavel napsal/a 22.09.2017
Super stránka, objednal jsem si fotoobraz a můžu jen skvěle doporučit.
Zdenda napsal/a 21.09.2017
Je bezvadné co děláte a že si můžu i já zkusit jak to vypadá v hodnotě poukazu za recenzi. Jsem z toho opravdu nadšený.
Názor zákazníka od 21.09.2017
sUPER STRÁNKA, MŮŽU KAŽDÉMU JEN DOPORUČIT
Názor zákazníka od 21.09.2017
superstránka a vždy budu objednávat
Hana napsal/a 20.09.2017
Dobrý den, moc děkuji, že jsem si mohla u Vás udělat zdarma sešit, který je moc hezký, ale co mě mrzí, je to, že jsem si chtěla připlatit, ale nemohla jsem, kvůli tomu, že nejde platit z účtu, přes internet ( Era). Nikdo z námých co mají kreditní kartu, neměli nastavenou službu, platit přes internet. Tak mám sešítek pouze poloviční.Což zrovna u ukázky miminek pro porodnici a jejich maminky je škoda.
Líbí se mi materiál, který používáte. Je to neokoukané a luxusní a kvalita perfektní.Moc děkuji.
Zuzana napsal/a 20.09.2017
Dobrý den, ráda bych zhodnotila Fotoobraz. Kvalita zpracování výborná.
Program fungoval bez chyb. Dodací lhůta překvapivě rychlá. Webová stránka dobře zpracovaná. Tudíž hodnotím největším počtem hvězdiček. A doporučuji všem vyzkoušet tento produkt.
Lenka napsal/a 19.09.2017
Moje první fotokniha a výsledek super. Ve středu odpoledne jsem ji poslala a v pondělí ji měla doma. Fotky vypadají krásně a práce s programem nebyla nijak složitá.
Michaela napsal/a 19.09.2017
Som velmi spokojna s produktami, objednala som si Foroobraz aj Fotozosit. Dakujem
Názor zákazníka od 19.09.2017
sUPER
Hana napsal/a 18.09.2017
Naprostá spokojenost.
Inez napsal/a 18.09.2017
Foto knihu ktorú som dostala je dokonalý a úžasný dar. Jej spracovanie je rýchle a ľahko pochopiteľné, kvalita vysoko predčila moje očakávanie, dodacie lehoty sú krátke a dodanie ako aj preprava prebehla aj napriek veľkej vzdialenosti rýchlo a kvalitne. Program na prípravu kníh a ostatných produktov je zrozumiteľný a ľahučký. Webová stránka krásna. Na záver poviem ako amaterska fotografka, foto kniha a určite aj ostatné výrobky sú nádhernou spomienkou, pripomienkou osobných spomienok, že vysoko prevyšuje moje očakávania. Určite budem aj naďalej využívať produkty, služby a vrelo každému doporučujem.[Ticket: CZSD170012035]
Jana napsal/a 18.09.2017
Fotokniha vypadá moc dobře. Jsem spokojená. Zprvu jsem měla obavy z výběru matného provedení stránek knihy, ale nakonec mě provedení nadchlo. Stránky jsou pěkně pevné a dobře se s nimi manipuluje. Maximálně jsem spokojená hlavně s rychlostí výroby a dodání.
Názor zákazníka od 18.09.2017
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoknihu a musim říct, že lepší zpracování a kvalitu jsem nikde neviděla. Rychlost dodání taky super.
Lucie napsal/a 16.09.2017
Byla jsem spokojená s rychlostí a kvalitou. Fotky nejsou rozmazané, ale v dobré kvalitě. Uvažovala jsem, že objednám pár dalších fotoknih k Vánocům.
Názor zákazníka od 15.09.2017
Dobrá kvalita plátna i konstrukce, pěkné podání barev. Doručení bylo rychlejší, než bylo uvedeno. Přes webové rozhraní se mi nepodařilo odeslat objednávku (nešlo pokračovat z kroku, kde se vložila a upravila fotka), přes program vše fungovalo.
Aneta napsal/a 15.09.2017
Fotoobraz vypadá opravdu kvalitně, barvy jsou nádherné, rám pevný. Nemám co vytknout. :-) Už se moc těším, až bude viset na stěně. Co se týče komunikace a dopravy, vše probíhalo v pořádku a rychle.
Názor zákazníka od 14.09.2017
Foto knihu jsem si objednávala prvně, program, byl velmi srozumitelný, dobře se mi s ním pracovalo. Objednávka přišla velice rychle a byla dokonale zabalená. Kvalita stránek je úžasná, celkově mohu jen doporučit.
Lukáš napsal/a 14.09.2017
Skvělé služby pro fotografy a samozřejmě perfektní kvalita
Bohuslav napsal/a 14.09.2017
Velice povedený fotoobraz, nádherné barvy. Rychle dodání. Určitě do budoucna ještě několikrát využiji já i moje rodina. Mohu jen doporučit.
Názor zákazníka od 14.09.2017
Vážení,
děkuji za možnost vyzkoušet si Vaše služby, a to konkrétně fotoknihu 21 x 28 Vnitrní strany: matný fotopapír, 34 stránek
Vazba: lesklý, bez vatování (pevná vazba). Byla jsem velmi mile překvapena s jakou rychlostí byla kniha dodána. Kniha byla velmi pečlivě zabalena, tak aby nedošlo k poškození.
Přiznám se, že zatím jsem se s takovou kvalitou fotoknihy ještě nesetkala. Stránky jsou opravdu pevné, nehrozí jejich roztržení. Fotografie jsou velmi kvalitní - radost pohledět.
Celkově jsem s výsledkem velmi spokojena a mohu jen doporučit.
@Saal.Digital.CZ
Josef napsal/a 14.09.2017
Dobrý den,

zde posílám ještě jednou recenzi na vaše služby a fotoknihu, byla zveřejněna na mém profilu na instagramu (@ijoey_m).

Dobrá vazba je základ, už prošla pár rukama a stále drží. Barvy jsou věrné a přesné (export sRGB). Sáhl jsem po matné variantě, další bude lesklá.
Jak se říká: "Práce kvapná málo platná." ovšem toto zde neplatí, zásilka dorazila bleskově a v pořádku. Co víc si přát? V pondělí o půlnoci jsem dodělal objednávku a ve čtvrtek už byla doma. Objednání zabralo chvilku, program je jednoduchý a jasný (Mac verze).
Lea napsal/a 13.09.2017
dobrý den,dekuji že jsem mohla vyuzit vacsi službu a objednat si fotoknihu.Moc se na ni tesim,bude to krásny vanocni darek.
Predem dekuji a preji hezky vecer Heranova
Eva napsal/a 13.09.2017
Děkuji za spolupráci s Vaší firmou. Jsem velmi spokojená s výsledkem.
https://www.facebook.com/osklivekace/posts/1786164841412033?pnref=story
Kamila napsal/a 13.09.2017
Vyhrala som kupón na instagrame :)
Lenka napsal/a 13.09.2017
Dobrý den,
bohužel jsem byla nespokojená s možnosti vkládání fotek. Podle mne je to zbytečně složité, jelikož jsem udávala fotky ze dvou karet, Váš program si s tím neuměl poradit. Když jsem upravila a umístila fotky a chtěla si je objednat, stále mi to psalo, že tam vidí prádzné stránky a některé fotky mi pak následně vymazal. Fotky jsem vkládala 3x a opravdu potřetí už jsem trochu zuřila. Poté opět byl problém fotoknihu objednat stále asi hodinu mi to hlásilo, že je někde chyba na přenosu dat a nebo ať to uzavřu a opět otevřu a objednám znovu. Měla už jsem strach, že bych musela vše vkládat znova....naštěstí po hodince to už fungovalo. Také mne mrzí, že nejde platba na dobírku. Já svoji kartou platit přes net nemohu a jelikož chci fotoknihu jako dárek pro manžela tak jsem musela požádat známého aby mi to zaplatil přes jeho kartu.
Kristýna napsal/a 12.09.2017
Dlouho jsem hledala způsob jak si moje nejlepší práce schovat nebo uložit na místo kde mi zůstanou. Nejprve jsem si zkoušela fotky ukládat do složek v PC ale při hledání konkrétních snímků jsem někdy strávila až hodiny. Poté jsem si fotky nechala vytisknou na fotopapír, je to hezké ale manipulace s jednotlivými fotografiemi nic moc. Před týdnem jsem narazila na fotoknihu od Saal Digital CZ. Fotoknihu jsem tedy objednala a teď nelituji. Fotografie jsem si sama do knihy poskládala v aplikaci kterou poskytují, práce s aplikací je jednoduchá a dá se s fotkami a knihou opravdu vyhrát aby vše vypadalo podle vašich představ :) Když jsem odeslala objednávku tak jsem se nemohla dočkat až kniha přijde, přišla 4 dny po odeslání objednávky a kniha je skvělá. Fotografie jsou čisté a mají opravdu krásné barvy! Fotografie které jsou přes dvojstránku jsou krásné není vidět půlení mezi stránky, byla překvapená protože jsem se toho bála. Kniha mě opravdu překvapila a doporučuji všem kdo uvažuje o zvěčnění fotografií ať někomu kdo se věnuje fotografování jako já a chce si své práce uložit, nebo fotky z dovolené či svatby a tak dále. Mockrát děkuji za tak skvělý produkt !
Názor zákazníka od 12.09.2017
Tentokrát jsem mohla testovat fotoobraz od společnosti Saal digital, s kterou jsem měla již jednou možnost testovat produkt.
Opět mě bavilo jednoduché zadání objednávky.
Následně jsem si mohla zvolit provedení a materiál fotoobrazu. Zvolila jsem pěněnou PVC desku s rozměry 50x75 s tloušťkou 5mm. Velice mě potěšilo když zboží bylo opět bleskově doručeno a ještě víc jsem byla překvapená jaká kvalita dorazila. Těším se na další spolupráci s touto společností. Vřele doporučuji! :
Názor zákazníka od 12.09.2017
Fotokniha byla kvalitní a v prvotřídním provedení. I přesto, že některé fotky byly ne moc kvalitní,ve fotoknize bylo vše super :) určitě všem doporučuji.
Kamila napsal/a 12.09.2017
Naprosto perfektní služby, jednoduchý intuitivní program, bleskové dodací lhůty, velmi příjemný a aktivní zákaznický servis, a foto kniha úžasná, fascinuje mě ta přesnost hlavně v barvách, ale i kvalita tisku fotek uvnitř, obalu, ostrost. Jsem již po několikáté maximálně spokojená a nadšená, foto knihy jedině u Saal- Digital. Děkuji !
zlata napsal/a 12.09.2017
S fotoknihou jsem velmi spokojená,je pěkně zpracovaná,program na vytvoření je jednoduchý a dobře se s ním pracovalo.Komunikace s firmou perfektní.A co mně překvapilo nejvíce - doba dodání .Mohu jen doporučit ostatním.
Josef napsal/a 11.09.2017
I když spatřuji jisté rezervy v programu, ale to je spíše individuální pohled na věc, tak musím uznat že jinak je saal po všech stránkách dokonalost sama moc hezká kniha. Co mi jinde také chybělo je komunikace s podporou, což tady funguje skvěle. Naprosto doporučuji a zároveň přeji mnoho úspěchů, jen tak dál. Josef
Názor zákazníka od 11.09.2017
Super a tesim se na dalsi vyrobky
Názor zákazníka od 11.09.2017
Dnes nám došel fotoobraz a jsme nadšení. Nadherne barvya, super kvalita a rychle dodání. Doporučuji
Markét napsal/a 10.09.2017
Jsem velmi spokojená. Výborná kvalita, skvělá doprava, jednoduchý program... Co víc si přát!
Žaneta napsal/a 09.09.2017
Super stránka na výrobu fotoknihy a dalších výrobků. Dne 9.9.2017 jsem objednala knihu ( zatím nedorazila ), ale už se na ní moc těším. Tuto stránku mohu jen a jen doporučit a budu všude doporučovat. A těším se, až udělám další produkt.
Veronika napsal/a 09.09.2017
Se svojí první fotoknihou jsem velmi spokojená. S programem, v kterém jsem si sama připravila grafický návrh, se pracovalo jednoduše a rychle.
Výsledek je nádherný. Mám z ní ohromnou radost! Je to paráda :)
Mohu jedině doporučit.
Simone napsal/a 08.09.2017
Objednala jsem fotoknihu a byla jsem velmi mile překvapena kvalitou, rychlostí a zpracováním! Od objednávky kniha dorazila do 3 dnů. Mohu jen doporučit!
Petra napsal/a 08.09.2017
Dobrý den, dostalo se mi možnosti vyzkoušet Vaší fotoknihu za recenzi. Musím říci, že jsem byla velice spokojena jak s komunikací, tak s jednoduchým programem nahrávání fotografií a naprosto fascinována nádherným výsledkem. Stránky jsou pevné, překrásná vazba a barvy. Komunikace a doba doručení rychlá. Zcela určitě si v budoucnu vytvořím fotoknihu opět od Vás.
Děkuji Honsová
Názor zákazníka od 08.09.2017
Dneska dorazila fotokniha :) a jsem naprosto spokojená! Super kvalita a neskutečně rychle dodání! Určitě to není naše poslední fotokniha:) ještě jednou moc děkuji :)
Barbora napsal/a 08.09.2017
Dnes mi přišel fotosešit, který jsem si mohla vyzkoušet za recenzi. Program, ve kterém se fotoprodukty vytváří je snadný, má spoustu funkcí. Trochu mě mrzelo, že v případě fotosešitu jsou menší možnosti rozmístění fotografií jako je tomu například u fotoknihy. Zprvu se mi program sekal a často mi hlásil chybu, ale poté co jsem to nahlásila tak se okénko s chybou již nezobrazilo, tím bych chtěla poukázat na kvalitní služby pracovníků, kteří vyřizují e-mailovou korespondenci. Fotosešit jsem objednávala v pátek odpoledne a další pátek mi přišel, tudíž za pět pracovních dní jsem ho měla u sebe. Velmi mile mě překvapilo balení, ve kterém přišel. Je super dostat balíček z Německa, který je naprosto neporušený a produkt je úžasně zabalený. Kvalita fotosešitu je dobrá, matný povrch, silnější stránky, velikost, kterou si člověk muže zvolit dle svého uvážení. Ořezy stránek jsou souměrné. Saal a jejich produkt fotosešit mohu doporučit.
Názor zákazníka od 07.09.2017
Byla jsem nad míru spokojená.
Názor zákazníka od 07.09.2017
Saal Digital CZ

Náš první obraz od saal digital a určitě ne poslední. Kvalita barev i tisku perfektní. Objednávali jsme minulý čtvrtek a dneska už visí doma.
Eva napsal/a 07.09.2017
Program pro vytvoření fotoknihy je přímo nadstandartní. Nikde jinde jsme neviděla možnost vložení klipartu. Obsahuje spoustu druhů pozadí a dalších vychytávek. Zatím nejlepsí program se kterým jsme se jako fotografka setkala.

Jediné na čem zapracovat nechtělo se mi po vypnutí počítače druhý den načíst uložené fotky. Když jsme ale dala hibernaci vše ok.
Hana napsal/a 07.09.2017
Děkuju firmě Saal digital, která mi umožnila nechat si udělat svoji fotoknihu. Díky poukazu, který jsem obdržela jsem si v klidu a bez zbytečných obav vytvořila svoji fotoknihu. Stáhla jsem si jejich program na vytváření produktů, kde mi chvíli trvalo než jsem se ve všem zorientovala. Ale jak člověk udělal 2 nebo 3 stránky tak pak už to šlo samo. Do týdne jsem měla knihu doma. Přišla zabalená v pevné obálce a bublinkové fólii. Desky krásně pevné a stránky též. Fotky jsou v knize úžasné a řekla bych že i lepší než když se jen tak vyvolají. Moje první zkušenost s fotoknihou je skvělá a určitě nebude poslední. Ještě jednou moc děkuju
Lukáš napsal/a 06.09.2017
Kvalita fotoknihy je špičková, ale co mne také nadchlo je program pro vytváření sazby knihy. Pracuji s grafickými programy denně a toto mne moc mile překvapilo jednoduchostí, propracovaností a profesionální škálou nástrojů. vůbec nic mi nechybělo a nemusel jsem použít žádný jiný bitmapový editor.
Názor zákazníka od 06.09.2017
Jsem nad míru spokojená, skvělé rozvržení služeb. A když jsem srovnávala s cenami které jsou po internetu na jiných takových jsou dražší, tady jsem spokojená. Uvažuji tu objednat na Vánoce dárky.:)
Vendula napsal/a 06.09.2017
Skvělá kvalita zpracování fotoknihy, jednoduché ovládání programu. Naprostá spokojenost.
Eliška napsal/a 06.09.2017
Vynikající firma,velký výběr foto produktů,jednoduchá aplikace,rychlé dodání.
Kateřina napsal/a 05.09.2017
Luxusní fotokniha mi od Vás přišla Děkuji moc.
Práce s programem top a doručení extra rychlé.Kvalita úplně luxusní
Názor zákazníka od 04.09.2017
Môžem povedať, že krajší darček som mojim rodičom dať ani nemohla. Aj bez slov sa da veľa povedať...
Krásna , dakujem , som spokojna, a rychle dodanie :)
Názor zákazníka od 04.09.2017
Dobrý den,
přes Facebook jsem dostala možnost vyzkoušet fotoknihu od Saal-digital. Po stažení velmi přehledného programu pro tvorbu fotek se spoustou krásných pozadí a obrázků, které jdou nádherně kombinovat, jsem během necelé hodiny měla vytvořenou fotoknihu. Velice příjemně mne překvapila jak komunikace s dodavatelem, tak rychlost dodání a hlavně kvalita knihy, která je prostě nádherná. Velice děkuji za tuto příležitost a v budoucnu určitě ještě nějakou fotoknihu objednám.
S pozdravem Petra Honsová
Pavel napsal/a 04.09.2017
Dobrý den.
S vaší foto službou jsem velmi spokojen.Objednal jsem si u Vás fotoknihu. Skvělý jednoduchý program. Kvalitní fotografie, rychlá doba dodání (do tří dnů) .
Shrnuto: Vaše služby jsou super a rád u vás objednám další foto- produkty.

Hezký den Vám přeje,
Váš spokojený zákazník
Pavel Janiš
Názor zákazníka od 03.09.2017
Naprostá spokojenost. Program jednoduchý a obsáhlý. Krásné syté barvy. Mohu jen doporučit.
Názor zákazníka od 03.09.2017
Objednavka velice rychle vyrizena, fotokniha krasna a kvalitni. Moc dekuji a vrele doporucuji
Názor zákazníka od 02.09.2017
Rychlé dodání a nádherné zpracování mne velmi potěšili. Nyní očekávám fotoobraz a strašně se na něj těším. Pokud bude tak skvěle zpracován jako fotokniha, tak Vám nelze nic vytknout. Možná pouze malinko to, že ceny jsou vyšší a to může mnoho lidí bohužel odradit. Jinak jsem opravdu nadšená. Mockrát Vám děkuji.
Petr napsal/a 02.09.2017
Už jsem si u vás dříve objednal fotoknihu i fotoobrazy a byl jsem velice spokojen s kvalitou i s možností vybrat si z množství nabízených povrchů a zpracování. Vyzkoušel jsem i jiné firmy, ale tentokrát jsem se opět rozhodl pro vás. Výsledek vždy přesně odpovídal mé představě.
Názor zákazníka od 02.09.2017
Dobrý den,chtěla bych velice moc poděkovat za možnost využít Vašeho programu k vytvoření mé fotoknihy:-).Program Saal Designer byl pro mě velice přehledný a hlavně obsahoval spoustu možností ,díky němuž byla má práce rychlá a podle mých představ.Určitě Vás budu doporučovat dál ,nejen osobně u svých známých,ale i věřejně na stránkách Facebooku.Těšila mě práce s tímto programem.Děkuji
Romana napsal/a 01.09.2017
Dostala jsem možnost vyzkoušet fotoknihu. Její vytvoření bylo velmi jednoduché. Program je velmi přehledný a práce s ním byla velmi snadná. Dodací lhůta mě velmi mile překvapila za 5 dní od vytvoření jsem obdržela zásilku. Zpracování krásné, přesně podle mých představ. Barvy úžasné. Velmi děkuji za tuto příležitost.
Jaroslav napsal/a 01.09.2017
Objednány tři fotografie. Objednáno v pondělí večer, zásilka dorazila ve čtvrtek ráno. Zabaleno kvalitně, co se týče fotografií, tak jsem velice spokojen, až nadšen. Ostrý tisk, věrnost barev neskutečná. Objednávka proběhla pomocí android aplikace hladce. Vše srozumitelné, intuitivní. Vřele doporučuji tuto prodejnu.


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka