Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 960 zákaznických názorů
5 hvězd
899
4 hvězdy
60
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 17.11.2017
Děkuji za možnost tisknout u vás, jistě se budu vracet rád
Iva napsal/a 16.11.2017
Velmi děkuji za možnost testování vašeho foto plátna!Je opravdu krásně zpracované a kvalitně odvedená práce! Budeme vás doporučovat a určitě to není naše poslední objednávka u vás!
Karolína napsal/a 16.11.2017
Vynikající servis. Krásná fotokniha. Dorazila během pár dnů. Absolutní spokojenost. Vysoká kvalita.
jindra napsal/a 16.11.2017
Stáhnout si program nebyl žádná problém i když jsem pouze počítačový uživatel. Program má mnoho užitečných možností, které jsem se také docela naučil. Od odeslání zakázky do doby předání dopravci uběhla jen minimální doba několika hodin. Kvalita mi překvapila. Materiál je něco mezi papírem a plastem, provedení je velice luxusní a díky materiálu bude mít dlouhou životnost. Dvěma slovy URČITĚ DOPORUČUJI
Názor zákazníka od 15.11.2017
Ďakujem za možnosť mať tento obraz. Má skvelý jas a ostrosť. Doba dodania vrátane výroby bola veľmi rýchla, obraz prišiel už o týždeň. 5*/5* Odporúčam!
Hana napsal/a 15.11.2017
Před pár dny jsem narazila na Facebooku na možnost vyzkoušet si zdarma produkty od společnosti Saal Digital CZ nadchla mě nabitka Fotoobrazu, je to můj první a jsem opravdu nadšená... Rychlost, komunikace firmy, když jsem si nevěděla rady.. A obraz ten nemá chybu, zabalen úžasně... rychle dodání, barvy krásné.., zpracování super. Už se těším až bude na zdi ☺️☺️ moc firmě děkuji, jsem nadšená
Názor zákazníka od 15.11.2017
Vyzkoušel jsem další produkt a to fotosešit od společnosti Saal Digital. Objednávka až po konečné doručení proběhlo ještě v kratším čase, než uvádí dle jejich časových harmonogramů na výrobu ( i jiné výrobky byli dodány s předstihem a ve skvělé kvalitě ). Nádherné zpracování a opět jsem byl příjemně spokojen kvalitou tisku jak materiálu tak barvami. Za mě rozhodně doporučuji a mohu doporučit i jako inspiraci na vánoční dárky....#saaldigitalcz
Názor zákazníka od 14.11.2017
VŠE JE TOP !!!
Jana napsal/a 14.11.2017
Děkuji za možnost vyzkoušet fotoobraz. Musím opět jen chválit. Dodací doba rychlá, kvalita skvělá, komunikace bezproblémová, práce s programem intuitivní a jednoduchý. Takže za mě opět jednička a doporučuji.
Názor zákazníka od 14.11.2017
Byla jsem moc spokojená, kvalita knihy super, program na úpravu knihy jednoduchý přehledný a má plno variant designů na výběr, i nekvalitní fotografie z mobilního telefonu v knize vypadají skvěle, rychlost dodání extrémně rychlý - super, jsem spokojená a určitě se ráda do tohoto obchodu vrátím. Už jsem si nechávala dělat knihu jednou, u konkurence, a tomuto obchodu se nevyrovná. rozhodně doporučuji !!
Michaela napsal/a 13.11.2017
Otestovala jsem fotoknihu a jsem velice nadšená. Maximální spokojenost, jak s výrobkem, tak i se službou. Tímto mockrát děkuji Saal-digital za nádhernou vzpomínku.
Matúš napsal/a 13.11.2017
Fotokniha má veľmi pekné spracovanie farieb a kvalitná pevná väzba. Tvrdé strany s lesklým povrchom tvoria veľmi pekný dojem. Predná a zadná strana tvrdá ako u bežnej knihy. Dodanie bolo veľmi rýchle približne 3 dni od odoslania dokonca na Slovensko.
#saaldigital
Karolína napsal/a 13.11.2017
Právě dorazily fotosešity z akce fotosešit za recenzi. Maximální spokojenost naprosto se vším. Velký výběr, výborná práce s programem - rychlé, jednoduché.. A kvalita úplně super. Jsem moc spokojená a mohu jedině doporučit :)
Názor zákazníka od 13.11.2017
Děkuji moc za fotoobrazy - barvy se zobrazily trošku jinak než v PC, černobílý dost tmavý, jinak vše v pořádku, dodací lhůta a služby vynikající. Doporučuji.
Lenka napsal/a 13.11.2017
Dobrý den, moc děkuji za možnost testování obrazu. V první řadě mě opět překvapila rychlost dodání. Dále chválím zabalení, aby se obrazu nic nestalo. Program na tvorbu po zjištění, jak na to, jednoduchý a nabízející spoustu možností k úpravě. Ještě jednou moc děkuji a věřím, že Vás doporučím dále.
Názor zákazníka od 13.11.2017
Fotokniha úžasná, překvapily mě tvrdé stránky - mile, program srozumitelný, barvy krásné, dodací lhůta rychlá a jednání velmi vstřícné. Moc děkuji a určitě doporučuji!
Jana napsal/a 13.11.2017
Dobrý den, děkuji za šanci testovat fotoknihu. V programu na tvorbu jsem se nejdříve nemohla z orientovat, ale pak už to šlo samo. Rychlost dodání byla až překvapující. Kvalita knížky nad mé očekávání. Určitě u Vás neobjednávám naposledy.
Názor zákazníka od 13.11.2017
Chtěla bych moc poděkovat fotoobraz, ALU Dibond.
Obraz přišel ve velmi krátkém čase, je kvalitní a opravdu lehoučký. Přišel dobře zabalen.
Za mě určitě mohu doporučit všem
Názor zákazníka od 13.11.2017
Vytištěná kniha přišla až neuvěřitelně rychle. Tisk pěkný a barevnost také
Jakub napsal/a 13.11.2017
Objednával jsem fotoknihu a 1ks foto - dorazila pouze fotokniha. Foto (za 8,90 Kč) již bylo vytištěno jinde (v místním obchůdku), ale není to zrovna hezké zaplatit si za něco a to mi nedoručit..
Růžena napsal/a 13.11.2017
Dobrý den,
Opět jsem se obrátila na Vás ,nyní s fotoobrazem.
Fotoalbum i fotosešit od společnosti SAAL DIGITAL nemá konkurenci.
Perfektní zpracování,úžasné barvy,no prostě fajn,bezva.
Jsem moc ráda,že si tak můžu uchovat své vzpomínky a díky Vám se s nimi podělit s ostatními a zavzpomínat si.
Moc děkuji a přeji spoustu spokojených zákazníků.
Marketa napsal/a 13.11.2017
Moc dekuji za fotoknihu. Kvalitni, pevna, nadherny tisk. Pekny vyber pozadi a spousta klipartu. S programem se pracuje jednoduse. Knihu jsem v patek udelala a v utery ji mela doma. Kdo ji videl, byl nadseny a vsem ji doporucuji!! Priste zase u vas. Jeste jednou moc dekuji :)
Názor zákazníka od 12.11.2017
Dobrý den @Saal.Digital.CZ , Vaše stránka mi byla doporučena jednou kamarádkou a stejně jako ona,i já si Vaši stránku nemohu vynachválit. Veliký výběr fotodárků, přehledné, nádherné ceny. A práce s programem?Naprosto snadná, že jsem ji zvládla i já jako laik :)nejvíce se mně v něm asi líbí autonáhledy a šablony, takže knihu jsem vytvořila během půl hodinky. Jsem moc potěšena, že právě od Vás mohu obdarovat mou rodinu :) Už se těším, až mi kniha dorazí. A věřím, že se mám na co těšit :) děkuji moc :)
Antonin napsal/a 12.11.2017
Jsem velmi spokojen s celou službou, s rychlostí reakcí na dotazy a s vstřícným jednáním. Kvalita knihy je fenomenální (matná verze), zatím dostávám od vše lidí co si knihu prohlídli kladné hodnocení na zpracování a kvalitu fotografií a to je myslím to nejdůležitější. Kvalitní a rychlý servisem také velmi důležitý a proto 5 hvězdiček. Na závěr snad jen, že knihu jsme dostal do rukou již 3tí pracovní den od odeslání objednávky!
Jaroslava napsal/a 12.11.2017
Výborná kvalita,super program ,který pracuje rychle a bez problémů.Jsem spokojena.
Názor zákazníka od 12.11.2017
Když jsem zásilku rozbalila a knihu otevřela říkala jsem si wow, to jsem opravdu nečekala…
Vazba: layflat – perfektní pro fotografie přes obě strany – žádný předěl (šev), neunikne žádný detail z fotografie, stránky jsou opravdu naprosto ploché – vypadá skvěle. Mile mě překvapila i tloušťka stránek – žádné ohnuté rožky a natržené stránky…
Fotografie: výborná kvalita, naprosté překvapení… I fotografie, u kterých se objevilo, že kvalita je pouze dobrá (a trošku jsem se toho obávala, ale riskla) naprosto perfektní výsledek, naprosto mě nadchla fotografie přes celou dvoustranu
I přesto, že jsem zvolila vnitřní strany mat (nesnáším otisky prstů a tady by jich časem asi bylo, protože mě láká knihu pořád prohlížet) jsou naprosto úžasné, určitě lepší než u některých konkurenčních knih lesk.
Fotokniha Saaldigital je podle mého názoru a při srovnání s konkurenčními knihami naprosto bez výhrad č. 1. Rozdíl v kvalitě je opravdu na první pohled viditelný. Za mě naprosto profi produkt pro profesionály, ale i amatérské fotografy. Pokud se nebudeme bavit o nejlevnějších „paskvilech“, které se fotoknihou ztěží dají nazvat, je cena naprosto srovnatelná s těmi obstojnějšími produkty na trhu a za mě určitě odpovídající tomu, co dostanete do rukou. Kvalita je pro mě po tom, co jsem kdy měla v rukou špičková.
Moc děkuji za možnost vyzkoušení tohoto produktu – v podstatě velmi chytrý tah, protože po tom, co mám v rukou, už příště ani nemohu objednat jinde…
Názor zákazníka od 12.11.2017
Přišlo reklamní album, ale vše se rychle vyřešilo a saal zaslalo ihned objednané. Naprostá spokojenost
Milan napsal/a 11.11.2017
Na výstave Foto Expo 2017 v Prahe som dostal ponuku od spoločnosti SAAL vyskúšať tlač fotografie na hliníkovú dosku formou darčekového kupónu v hodnote 1400 Kč. Na zaslanie fotky je možné stiahnuť si program, alebo využiť webové rozhranie. Využil som druhú možnosť, avšak po nahratí fotky sa mi nedarilo dokončiť objednávku. Ako som po dlhšom skúšaní zistil, príčinou bola staršia verzia prehliadača Mozilla Firefox. Po aktualizácii už išlo všetko ako po masle. Zvolil som fotoobraz Alu-Dibond, vybral spôsob uchytenia a objednávku odoslal. Ocenil som možnosť platby prostredníctvom služby PayPal. Vzápätí mi prišiel potvrdzujúci mail o prijatí objednávky. O tri dni prišiel ďalší s informáciou, že objednávka bola odoslaná a o ďalšie dva dni mi kuriér zásielku priniesol.
Fotoobraz bol zabalený veľmi dôkladne v kartóne a fólii. Ako motív som zvolil fotografiu s veľkým dynamickým rozsahoom a jemnými farebnými prechodmi - západ slnka na pobreží The Twelve Apostles v Austrálii. Výsledok ma nadchol. Farebné podanie zodpovedá presne podaniu na mojom kalibrovanom monitore aj napriek tomu, že som nevyužil doladenie farieb podľa farebného profilu tlače, ktorý výrobca tiež ponúka. Rozlíšenie tlače je vynikajúce, na fotke sú zreteľné všetky detaily a nedochádza k "zlievaniu" farebných odtieňov.
Dodané dva samolepiace háčiky na zavesenie sa lepia na zadnú stranu fotky spolu so silikónovými dištančnými prvkami, aby fotka visela rovnobežne so stenou. Škoda, že háčiky nie sú opatrené zúbkovaním, aby sa zabránilo prípadnému zošmyknutiu klinca.
Celkovo hodnotím kvalitu tlače, rýchlosť dodania a spôsob komunikácie na jednotku. Jednoznačne odporúčam!
Názor zákazníka od 11.11.2017
Recenze níže a děkuji

http://mynames-katrine.blogspot.cz/2017/11/fotobraz-od-spolecnosti-saal-digital.html
Laura napsal/a 11.11.2017
Nechala som si u Vás spraviť obraz a som ohromená. Krásne farby, ostrosť, poctivo zabalené, dodanie naozaj za chvíľku. Či už od Vás vyskúšam čokoľvek, so všetkým som nad mieru spokojná. Rozhodne odporúčam. :)
Jan napsal/a 11.11.2017
Musím uznat, že jsme byl opravdu mile překvapen. Ačkoliv jsem vedl hodně dlouhý boj s vaší aplikací, vše nakonec bylo podle mých představ. Opravdu mne překvapila nádherná kvalita tisku, tak samotné dodání do 3 dnů od objednání :)
Názor zákazníka od 11.11.2017
Musím uznat, že jsme byl opravdu mile překvapen. Ačkoliv jsem vedl hodně dlouhý boj s vaší aplikací, vše nakonec bylo podle mých představ. Opravdu mne překvapila nádherná kvalita tisku, tak samotné dodání do 3 dnů od objednání :)
Kristina napsal/a 10.11.2017
Nadherna Fotokniha s tvrdou kniznou vazbou a kvalitnou tlacou na fotopapier .
Rychlost sluzby - zadanie zakazky a kurier pred brankou - 48 hod ! Teda expresna sluzba i medzi statmi CR - SR :-).
Graficky program je intuitivny, fotokniha sa vytvori pomerne rychlo ak si predpripravite svoje top fotografie, ktore chcete vlozit do foto-knihy . Oproti konkurencii ma saal-digital sirsi vyber a krajsie sablony pozadia .
Jedine minusko - chybal mi lubovolny pomer vkladanych foto, nielen prednastavene 1:1, 4:3 atd.
Urcite fotoknihu odporucam aj pokial hladate luxusny darcek, ktory dojme obdarovaneho :-) .
Dakujem za fotoknihu :-) .
www.lyric-photo.com
Názor zákazníka od 10.11.2017
Děkuji za vyzkoušení fotosešitu za recenzi. Překvapilo mě, jak hezky vypadají i takové obyčejné amatérské fotky, když se vytisknou v podobě fotosešitu. Líbí se mi způsob, jakým je fotosešit udělán a také oceňuji rychlost, s jakou mi byl dodán. Určitě o Vás povím i svým známým a předpokládám, že toto nebyla poslední objednávka.
Blanka Liehmová
Lucie napsal/a 10.11.2017
Všechno super, kvalita vynikající, služby bombastické. Měla jsem problém s programem a dokončením objednávky, nicméně po několika emailech jsme problém vyřešili, a i když byl termín zakázky až za týden... Zboží mám již dnes :-). Potřebovala jsem vše stihnout do konce tohoto týdne, bude to dárek a moc všem děkuji za vstřícnost a rychlost vyřízení celé objednávky. Určitě Vaše služby opět využiji a všem VŘELE DOPORUČUJI!!!
Alica napsal/a 10.11.2017
Velmi Vám děkuji za fotoknihu, je skutečně překrásná. Nechala jsem jí udělat na lesklý papír. Je vidět, že to dělají profíci, barvy jsou autentické. Mám z ní velkou radost a každý, kdo ji má v ruce se ptá, kde jsem si ji nechala udělat. S radostí je odkazuji na Vaše stránky.
Děkuji Alica
Zuzana napsal/a 09.11.2017
Moja fotokniha prišla behom troch dní,až mi sánka odpadla aka bola úžasná! Nemám čo dodať najúžasnejšia,kvalita bola na svojom mieste. Žiadne chyby aj keď bola fotografia fotena mobilom,bola vytvorená na lepšiej kvalite .Naozaj nemám čoo vytknúť.Vrelo odporúčam saal-digital na tvorenie fotokních,ale aj fotoobrazov ci darcekovych produktov.Aj kuriér bol ochotný.Naozaj nemám čo vytknúť.Nad moje očakávania!!! :-))
Robert napsal/a 09.11.2017
Kvalitní tisk, parádní vazba knih. Rychlé zpracování objednávky.
František napsal/a 09.11.2017
S Vaší fotoknihou jsem nadmíru spokojen, úžasná kvalita, tisk i dodací doba. Velice mě spolupráce s Vámi potěšila a určitě to není poslední produkt, který si u Vás objednám. S pozdravem Černoch František
Milan napsal/a 09.11.2017
Rychlost,kvalita,preciznost.Vřele doporučuji všem!!!
Bohumír napsal/a 09.11.2017
Dnes jsem dostal poštou fotografickou knihu od saal-digital.cz. Kniha byla uložena v tvrdém papírovém obalu velmi dobře zabalena.
Po vybalení jsem koukal a valil oči. Krásně vytištěná celá kniha. Všechno ladilo tak jak jsem si to v grafickém programu od Saal digital udělal. Zkrátka nádherně zpracovaná kniha. Příště posílám znova a všem fotografům doporučuji.
MIchal napsal/a 09.11.2017
Objednal sem si obraz (dárek k Vánocům) ve verzi Alu-Dibond Formát: 40 x 60 a výsledek byl více než skvělý. Obraz má krásné, plné barvy bez náznaku jakéhokoliv snížení kvality podkladové fotografie, tzn. vřele doporučuji všem. Ohledně služeb nemám taktéž jedinou výtku, vytvoření objednávky bylo velice jednoduché a rychlost vyhotovení a dodání finální obrazu bylo do 10 dnů.
Veronika napsal/a 08.11.2017
Moc děkuji za nádherný a hlavně kvalitní skleněný foto obraz.
Jsem nad míru spokojená. Určitě vaše služby můžu jen doporučit. Budu se těšit na další krásné obrazy a produkty.
Veronika napsal/a 08.11.2017
Moc děkuji za nádhernou a hlavně kvalitní foto knihu (kvalitní materiál,vazba a hlavně fotky).
Jsem nad míru spokojená. Určitě vaše služby můžu jen doporučit.
Kateřina napsal/a 08.11.2017
Naprosto profesionální zpracování a rychlé dodání.
Tereza napsal/a 08.11.2017
Chtěla bych moc poděkovat za užasný fotosešit od vás..! je nádherný krásně a jednoduše zpracovaný.
Fotky krásně barevné mastný povrch je naprostým luxusem jak pro oči tak pro ruce..! :) nečekala jsem takovou kvalitu ani rychlost dodání. Můžu jen doporučit a určitě budu jak doporučovat tak i využívat služby nadále.
Tereza napsal/a 08.11.2017
Děkuji moc za možnost u vás vyzkoušet fotoobraz .. :) Jsem strašně moc nadšená jak z barev,povrchu tak provedení. Upřímně jsem nečekala takovou parádu jakou to nakonec udělalo .. :) Určitě vaše službu budu dál využívat a budu doporučovat 100% dál. Mockrát ještě jednou děkuji.
Určitě stojí za to že dodací lhůty co máte napsané stím jsem počítala ale obraz se ke mě dostal mnohem dřív což jsem nečekala.
Vaše firma je naprosto dokonalá a ještě jednou mnohokrát děkuji.
Lucie napsal/a 08.11.2017
Byla jsem ohromená, jakou rychlostí mi byla foto kniha doručena. Přišla za 3 pracovní dny! Kvalita je úžasná a byla jsem velmi spokojená s programem na výrobu fotoknihy. Vše bylo jednoduché a rychlé. Děkuji!
Ivo napsal/a 08.11.2017
Obdržel jsem váš slevový kupón s posledním číslem časopisu FOTO.
Názor zákazníka od 08.11.2017
Jedná se rozhodně o nejlepší fotoknihu, kterou jsem měla možnost vidět. Kvalita s ostatními produkty je vysloveně neporovnatelná, o kolik ty jiné převyšuje. U tohoto dodavatele již zůstanu. Komunikace s dodavatelem byla taktéž nadstandardní a dodací lhůta velmi krátká.
Lukáš napsal/a 07.11.2017
Kvalita zpracování je exkluzivní a termín dodání skoro až neuvěřitelný, objednávka ve čtvrtek ve 21:00 a doručeno v úterý ráno následující týden. Určitě to nebyl poslední produkt od Vás. Díky
Názor zákazníka od 07.11.2017
Dobrý den,

Vámi zhotovená fotokniha mne příjemně překvapila hned v několika aspektech
- obálka jemná a sametová na omak
- materiál ze kterého je zhotovena - velmi pevný a vypadá, že bude i trvanlivý
- rychlost i kvalita zpracování - kniha mi přišla do dvou dnů po odeslání
Celkově jsem velmi spokojena a do budoucna určitě Vašich služeb využiji

Děkuji Singerová Lenka
Jiří napsal/a 07.11.2017
Tak opět další z výtečných produktů firmy Saal Digital.Zpracování na výbornou, materiál v prémiové kvalitě.Rychlé dodání, dokonce i firma PPL už zafungovala na výbornou.
Takže abych shrnul vše - doporučuji všem , kdo chcete mýt kvalitní fotoprodukt rychle a profesionálně zpracovaný.
Za mně za 1 jako vždy :-)
Lucie napsal/a 07.11.2017
O možnosti testovat fotoprodukty jsem se dozvěděla od mé sestry. Přiznám se, nikdy mi nikdo nic nedal zadarmo, ani jsem nic nevyhrála, takže jsem v to, že si mě vyberete vůbec nedoufala! Avšak opak se stal pravdou a já si poprvé sama vytvořila fotoknihu s důležitými momenty mého života. Nejsem nijak technický tip, ale program byl jednoduchý, přehledně uspořádaný a já neměla nejmenší problém s vytvářením. Rychlost dodání( do týdne), už snad ani není potřeba komentovat. Kdyby šlo udělit 10 hvězdiček, máte je ode mě jisté. děkuji
Karolína napsal/a 07.11.2017
Právě jsem rozbalila zásilku od SaalDigital a jsem opravdu nadšená. Konkrétně se jedná o fotoobraz: Pěněná PVC deska 40 x 60, Tloušťka: 10 mm. Práce v programu naprosto parádní, jednoduchá a nabízí vše co jsem potřebovala a ještě mnohem víc. Zpracování objednávky a komunikace na jedničku, rychlé dodání a kvalita za mně úplně perfektní. Jsem moc spokojená a už se těším na další produkty, které určitě vyzkouším :) Děkuji
Názor zákazníka od 07.11.2017
https://www.modrykonik.cz/group/3447/
Jana napsal/a 07.11.2017
Dostala jsem možnost vyzkoušet fotoknihu a jsem nadmíru spokojená. Práce v programu snadná a intuitivní s velkým výběrem možností a různých kombinací. Velmi dobrá komunikace, jednání vstřícné. Rychlost dodání super - ve čtvrtek objednáno, v úterý už byla kniha v mých rukách. A po rozbalení na nás čekala krásná a kvalitně zpracovaná fotokniha. Opravdu jsem neshledala žádný nedostatek a určitě se stanu pravidelným zákazníkem. Jsem velmi spokojená a nadšená. Děkuji.
Jindra napsal/a 06.11.2017
Kvalita a srozumitenost vkládacího programu je vyhovující. Rovněž možnosti, pozadí, písma ořezů a dalších funkcí nabídky je velmi dobrá.

Jako zápor vidím nemožnost použít slevové kupony na jednotlivé produkty v jedné objednávce. Nutností je poslat každý produkt zvlášť a platit několikrát dopravné. Pro ujasnění zdůrazňuji, že se nejednalo o sčítání slev, ale o jednotlivé slevy k jednotlivým produktům. Na Vaši firmu to nemá žádný finanční vliv, ale zbytečně se živí dopravce.

Dodací lhůtu a kvalitu výrobku nemohu hodnotit, protože k dnešnímu dni mám pouze potvrzenou zaplacenou objednávku.
Jindra napsal/a 06.11.2017
Kvalita a srozumitenost vkládacího programu je vyhovující. Rovněž možnosti, pozadí, písma ořezů a dalších funkcí nabídky je velmi dobrá.

Jako zápor vidím nemožnost použít slevové kupony na jednotlivé produkty v jedné objednávce. Nutností je poslat každý produkt zvlášť a platit několikrát dopravné. Pro ujasnění zdůrazňuji, že se nejednalo o sčítání slev, ale o jednotlivé slevy k jednotlivým produktům. Na Vaši firmu to nemá žádný finanční vliv, ale zbytečně se živí dopravce.

Dodací lhůtu a kvalitu výrobku nemohu hodnotit, protože k dnešnímu dni mám pouze potvrzenou zaplacenou objednávku.
Jindra napsal/a 06.11.2017
Kvalita a srozumitenost vkládacího programu je vyhovující. Rovněž možnosti, pozadí, písma ořezů a dalších funkcí nabídky je velmi dobrá.

Jako zápor vidím nemožnost použít slevové kupony na jednotlivé produkty v jedné objednávce. Nutností je poslat každý produkt zvlášť a platit několikrát dopravné. Pro ujasnění zdůrazňuji, že se nejednalo o sčítání slev, ale o jednotlivé slevy k jednotlivým produktům. Na Vaši firmu to nemá žádný finanční vliv, ale zbytečně se živí dopravce.

Dodací lhůtu a kvalitu výrobku nemohu hodnotit, protože k dnešnímu dni mám pouze potvrzenou zaplacenou objednávku.


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka