Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka




Názory zákazníka

Alžbeta napsal/a 23.02.2017
Dobrý deň. Veľmi pekne ďakujem za možnosť vytvorenia fotoobrazu, s ktorým som nadmieru spokojná.
Bola som veľmi prekvapená a potešená z kvality obrazu. Je vyhotovený z kvalitného fotoplátna, fotka je ostrá, farby sú sýte, jasné a bez badateľných zmien oproti obrazovke počítača. Z vnútornej strany má drevené rámy, takže je veľmi jednoduché ho zavesiť na stenu.
Musím tiež vychváliť profesionálny a zároveň priateľský prístup a komunikáciu Saal Digital CZ, ktorá ochotne a najmä rýchlo zodpovie Vaše otázky a pomôže pri riešení akýchkoľvek problémov. Ďalším plusom bola rýchlosť vyhotovenia a samotného dodania. Sama som nečakala, že mi bude obraz odoslaný už nasledovný deň, pričom iným firmám to trvá koľkokrát aj týždeň.
Spoločnosť ponúka viacero možností vytvorenia si takýchto pekných spomienok či už vo forme fotiek, fotoobrazu, fotoknihy, fotozošitu, plágátov či kalendárov a pod, ktoré sa vytvárajú v programe, ktorý je možné stiahnuť na webovej stránke. Program je veľmi jednoduchý, dostatočne zrozumiteľný, poskytuje informácie o predbežnej cene a zároveň slúži ako objednávka.
Okrem tohto produktu by som rada vyskúšala aj vytvorenie fotoknihy.
Ak ste doteraz nevedeli, na akú firmu sa obrátiť, určite vyskúšajte Saal Digital CZ, ceny sú veľmi dobré a kvalita výrobkov naozaj profesionálna. Za mňa už len http://www.saal-digital.cz/
Názor zákazníka od 23.02.2017
Dnes jsem dostal obj fotoknhu .Moje zkusenost s tímto fotoproduktem bych popsal takto..
Program je v češtině takže jde to skoro samo..Jedine co mě překvapilo že program nebral fotky v formatu Tiff...Tak jsem si říkal no uvidm jak dojde co kvalita tisku....Po rozbaleni musím říc..Vazba fakt pěkná .precizni ..Začal jsem listovat ..a klobouk dolu...fotky moc pěkné...byl jsem celkem překvapený. Moc děkuji za možnost využít této nabídky. Doporučuji každému...
Zuzana napsal/a 22.02.2017
Dnes jsem obdržela fotoknihu s tvrdou vazbou a výsledek předčil mé očekávání! Kniha je opravdu krásná. Barvy jsou jasné, kvalita fotopapírů skvělá a téměř žádné spoje mezi stránkami! Moc Vám Saal Digital CZ děkuji :)
Irena napsal/a 21.02.2017
Tak jsem vyzkoušela další ze služeb německé firmy Saal digital. Tato firma nabízí zhotovení fotoobrazu za recenzi. A protože jsem s jejich programem již sestavovala svou první fotoknihu, z které jsem naprosto nadšená, šla jsem do toho a zažádala si o voucher.
A nezklamala jsem se.
Program je jednoduchý, nabízí hodně variant materiálů, rozměrů fotoobrazu od klasických formátů až po individuální, několik druhů způsobu zavěšení …a to vše vybíráte v programu v češtině.

Zvolila jsem trochu netypický formát 20 x 50 cm na hliníkové desce.
O víkendu jsem objednala, v pátek dovezla firma PPL skvěle zabalený balíček až domů. S kvalitou obrazu (věrnost barev, ostrost) i rychlostí dodání jsem nadmíru spokojená.
Cena vyjde hodně podobná jako u fotoknihy. Jen musím ještě někoho z rodiny pověřit technickou pomocí k namontování závěsného zařízení (přiloženo v balíku) k obrazu. Na to jsem levá jak šavle.

Nemyslím si, že bych se do budoucna poohlížela po jiné firmě. Toto je vyzkoušené, s kvalitou jsem spokojená, není co řešit.
Kristýna napsal/a 21.02.2017
Opět jsem měla možnost vyzkoušet jeden z produktů od Saal Digital CZ- fotoobraz.
Zvolila jsem typ Alu-Dibond o rozměrech 40x60 cm, protože je tato metoda tisku odolná vůči světlu a vodě a ponechává stálost barev. Objednávka byla hotová během několika minut, obraz jsem měla u sebe za dva dny a byl opravdu velice pečlivě zabalený.
Fotoobraz je opravdu nádherný, barvy jsou úžasné, deska je tenká a lehká. Opravdu moc děkuji za tuto možnost vyzkoušet Vás obraz! Nádhera, kterou každému s láskou ukazuji :)
David napsal/a 21.02.2017
Kvalita, rychlost, ochota a profesionálnost... Vše super.
Zdeněk napsal/a 21.02.2017
Jediná drobnost, při editaci nejde zvětšovat danou dvoustranu kolečkem myši, ale to je opravdu maličkost.
Zdeněk napsal/a 20.02.2017
Ač jsem si s tím zpočátku moc nevěděl rady, nakonec jsem za pomoci velmi ochotných kolegyň na emailu celou knihu dokončil. Je to můj první počinek tohoto typu a jsem rád, že jsem se potkal s takovou partou fajn lidí, kteří mají produkt velmi hezky zpracovaný a celou knihu si tady dokáže sestavit a vše zpracovat opravdu každý.
Milan napsal/a 20.02.2017
:-) Nejlepší nabídka !!! Překvapila mě především věrnost barev a kvalita zpracování, velmi rychlá dodací lhůta a perfektní komunikace s info oddělením. Doporučuji vaše produkty i svému okolí :-)
Názor zákazníka od 20.02.2017
Na doporučení fotografky jsem od Vaší firmy objednávala svatební fotoknihu. Fotokniha dorazila v pořádku a je opravdu v nejvyšší kvalitě, jsem jí nadšená! Dodání bylo bleskurychlé. V programu se mi tvořilo velmi dobře. Vadilo mi akorát, že je možné fotoknihu platit pouze předem kartou a to ještě před náhráním souboru, tudíž když se mi povedlo nahrát soubor až napotřetí, tak se mi částka blokovala na účtě 3x, což je u svatební fotoknihy dost velká částka, i když se potom strhla jen jedna platba. Jinak mohu všem vřele doporučit!
Lucia napsal/a 20.02.2017
Fotoobrazy su perfektne. Super program. Rychle dodanie. Odporucam kazdemu!
Ján napsal/a 20.02.2017
O společnosti jsem se dozvěděl z facebooku. Vyzkoušel jsem výrobu první fotoknihy a jsem s kvalitou tisku velice spokojen. Fotokniha je tištěná na podstatně tvrdší a kvalitnější papír než konkureční fotolaboratoře a to za stejnou cenu. Ovládací program je přehledný a intuitivní. Rozdělanou práci si lze uložit a vrátit se k ní kdykoli. Fotokniha byla precizně zabalena.
Určitě další zakázku budu realizovat v SAAL. Pro své zákazníky a známé tuto službu mohu jen doporučit. Skvělé!
Názor zákazníka od 18.02.2017
Ľubica 18.2.2017

Som fotografka zo Slovenska. Dostala som možnosť využiť akciu Saal Digital a vytvoriť si prostredníctvom nich fotoknihu. Počula som už viacero recenzií na Saal Digital, preto som netrpezlivo očakávala kvalitnú fotoknihu. Ale to, čo som dostala do rúk, predčilo moje predstavy. Rozhodla som sa pre formát A4 na výšku a matnými stránkami. Matný povrch je úplne skvelý, akoby zamatový, fotografie majú sýtosť, ostrosť, nie je problém so „zapackaním“ stránok, a aj keď sa tak stane, je jednoduché ich otrieť.
A tiež ma veľmi pozitívne prekvapila plochá väzba. Nemám rada, pokiaľ sa vo fotoknihách stretávam s fotografiami, ktoré prechádzajú cez dve strany, pretože pri klasickom spôsobe väzby sa časť fotografie v strede schová vo väzbe a dojem z nej úplne zaniká. Na stránke Saal Digital som sa dozvedela, že v ich fotoknihách tento problém nevzniká. Preto som sa aj napriek môjmu presvedčeniu rozhodla použiť vo fotoknihe aj fotografie, ktoré prechádzajú cez stred. A ostala som očarená. Plochá väzba zobrazuje fotografiu celú, nenarušuje ju žiaden ohyb, dokonale si ju viete vychutnať. A to na všetkých dvojstránkach!
Listy fotoknihy sú tvorené skutočným fotopapierom, takže fotografie pôsobia luxusne a reprezentatívne. Fotokniha je klenot, a nie je hanbou sa ňou kdekoľvek prezentovať. Veľmi sa jej teším.
S programom sa mi pracovalo dobre, fotografie sa vkladali bez problémov, upravovali intuitívne. Je tu veľa variant a možností, ktoré som si v kľude vyskúšala a zvolila, čo sa mi najviac hodilo.
Ďalšou vecou, čo ma milo prekvapila, bola rýchlosť, akou mi bola fotokniha dodaná. V pondelok v noci som ju objednala a v piatok som už v nej listovala. Chcem prejaviť tiež pochvalu ľuďom, s ktorými som prišla do styku pri e-mailovej komunikácii, aj pri doručovaní, za ich pohotovosť, ústretovosť a príjemnú spoluprácu.
Ďakujem spoločnosti Saal Digital za krásnu fotoknihu, ktorá bude prezentovať moju tvorbu a spracovaním fotoknihy aj Saal Digital na rôznych fotografických akciách a stretnutiach, ktorých sa zúčastním.
Názor zákazníka od 18.02.2017
Parádní kvalita produktů.Děkuji a přátelům vždy doporučím ;)
Věra napsal/a 18.02.2017
Objednávala jsem fotoknihu s tvrdou vazbou a lesklým fotopapírem...musím říct, že je naprosto dokonalá! Fotky vypadají nádherně a barvy jsou naprosto věrné. Dalším plusem je skvělá komunikace a rychlá dodací doba, za 3 dny byla kniha doma!
Názor zákazníka od 18.02.2017
Už jednou jsem měl tu možnost využít služeb této firmy a teď - v tomto případě podruhé, se mi dostal do rukou fotoobraz.
Musím říct, že nejen kvalita provedení, ale i samotné barvy jsou naprosto fantastické a předčily mé očekávání.
I kvalita provedení celého rámu a fotoobrazu jako takového je na vysoké úrovni a nebojím si říct na jedné z nejlepších, které se mi zatím dostali do rukou.
Samotný program pak netřeba zmiňovat, protože na něj jsem pěl již chválu minule a ani dnes nemohu říct nic jiného - intuitivní, spolehlivý, dostačující.
Až na pár much s proklikáváním na webové stránce a chybou při udání adresy doručovací společnosti nemám žádných výhrad a musím udělat 5/5!
Dušan napsal/a 17.02.2017
U společnosti Saal Digital jsem objednal několik produktů. Jsem nadmíru spokojen s kvalitou tisku, rychlostí dodání a zejména přístupem, neboť při poslední objednávce jsem udělal chybu a přesto mi společnost Saal Digital vyšla nadstandardně vstříc, za což opravdu děkuji.
Zdeněk napsal/a 17.02.2017
Naprosto perfektní firma, naprosto bezkonkurenční přístup k zákazníkovi, který se jen tak nevidí.
Objednal jsem si knihu, která mi do 4 pracovních dnů přišla a bohužel jsem v ní objevil pár chybiček, za které jsem si zčásti mohl i sám, jednalo se o ořez. Firma nabídla možnost nechat knihu zhotovit znovu po úpravě chyb! Zcela zdarma! Garance spokojenosti zde opravdu platí a já patřím mezi naprosto spokojené zákazníky. Co se kvality týče, vše je zde v recenzích již psané, opravdu se jedná o špičkovou kvalitu. Rozhodně nejsem sám, kdo zůstane v tisku z fotografií věrný firmě Saal Digital. Tímto ještě jednou děkuji za možnost opravit chyby a vytisknout knihu znovu.
Veronika napsal/a 17.02.2017
Jsem velmi spokojena
Názor zákazníka od 17.02.2017
Objednal som si fotoknihu 60 strán, program prehľadný, všetko prebehlo rýchlo, komunikácia perfektná, kvalita knihy tiež takže odporúčam každému.
Roman napsal/a 17.02.2017
Vstřícnost, rychlost, kvalita. Maximální spokojenost.
Názor zákazníka od 17.02.2017
V programu mi chybí stálé přihlášení, abych při každé objednávce nemusel vše znovu vyplňovat. Jinak jsem se službami velmi spokojený.
Názor zákazníka od 17.02.2017
Opět jsem naprosto spokojená. Velmi kvalitní provedení fotoobrazu, snadný program, neuvěřitelně rychlé zpracování objednávky, perfektní zabalení a doručení během několika málo dnů. Určitě se budu vracet a doporučovat vaši firmu svým známým.
Lukáš napsal/a 17.02.2017
Myslím že netreba opakovať čo už bolo povedané... Bol som maximálne spokojný, z mojej strany žiadne negatívum, plná spokojnosť !
Jana napsal/a 16.02.2017
Ponuku vyuzit sluzby Saal Digital, som dostala po pozitivnych recenziach od mojich priatelov - fotografov. V programe sa pracovalo velmi dobre, jednoducho. Jediny mensi zadrhel bol pri ulozeni fotoknihy, kde mi dvakrat po ulozeni, nezobrazilo ulozene fotky na prednej strane, ale prazdne pole. Pri ukladani inych fotiek takyto problem nenastal. Kvalita fotoknihy je na vysokej urovni, hrube stranky, pevna vazba, krasne a syte farby.
Velmi vysoko hodnotim emailovu komunikaciu zo strany Saal Digital, ich ustretovost a moznost vyuzitia najvyhodnejsej cenovej akcie.
Urcite sluzby Saal digital este v blizkej buducnosti velmi rada vyuzijem.
Peter napsal/a 16.02.2017
Krásne fotoobrazy na kvalitnom plátne za recenziu od Saal digital.cz za neuveriteľne krátky čas od objednávky. Veľmi pekne ďakujem. Odporúčam všetkým fotografom
Peter napsal/a 16.02.2017
Krásne fotoobrazy na kvalitnom plátne za recenziu od Saal digital.cz za neuveriteľne krátky čas od objednávky. Veľmi pekne ďakujem. Odporúčam všetkým fotografom
Názor zákazníka od 16.02.2017
Spokojnost s vasimi sluzbami palec hore
Jarmila napsal/a 16.02.2017
Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji.
Vstřícnost, rychlost, kvalita.
Fotokniha je vytištěná na velmi kvalitním papíru a vypadá skvěle.
Děkuji za tu možnost a určitě budu Vaši firmu doporučovat zákazníkům pro tisk kvalitního výrobku.
Děkuji JFH
Kateřina napsal/a 16.02.2017
Objednala jsem si fotoobraz (Alu-Dibond) a když došel žasla jsem. Musím je za vše pochválit. Od rychlé dodací lhůty, přes zabalení až do konečného výsledku. Už se těším na další :)
Antonín napsal/a 16.02.2017
Prozatím jsem fotoknihu pouze objednal, ale už teď mohu říct, že vaše služby jsou jednoduše prvotřídní - především oceňuji precizní a komfortní práci s vaším SW.
Těším se, až budu fotoknihu držet ve svých rukou - rád se s ní pochlubím na setkání našeho fotoklubu a na veřejných prezentacích mých diapásem!
Pavel napsal/a 15.02.2017
Využil jsem nabídku Saal Digital CZ na zhotovení foto obrazu zdarma.Nechal jsem si vytvořit obraz na plátně-v neděli večer objednáno a středa odpoledne dodáno.Kvalita odpovídá originálu,mohu jen doporučit.
Róber napsal/a 15.02.2017
S produktom som velmi pokojny. Som velmi rad ze som ako Slovak mohol vyuzit a mozem ohodnotit produkty Ceskej firmy. Urcite odporucam produkty od firmy Saal-digital, rychla komunikacia, rychle spracovanie objednavky a taktiez prekvapujuco z CZ na SVK velmi rychle dodanie produktu. Co sa tyka konkretne fotoknihy, maretial je prijemny na dotyk zvolil som si fotoknihu v matnom prevedeni, farby su syte takze som milo prekvapeny s celkovym prevedenim a vzhladom. Jedinu nevyhodu alebo s cim som mal ja osobne problem bol program v kt. som vytvaral fotoknihu je troska komplikovanejsi pre bezneho pouzivatela a to sposobilo to, ze napr. uvodnu stranu s popisom mi vytlacilo na zadnu stranu. Mozno to bolo sposobene aj mojou nepozornostou no kazdopadne to nic nemeni na kvalite produktu a celkovom prevedeni ktotu hodnotim na vybornu :)
Ilona napsal/a 15.02.2017
S fotoobrazem jsem velmi spokojena, i když jsem nepoužila dostupný ICC profil, barvy jsou pěkné, nijak se neodlišují od originálu. Samotné zpracování obrazu je vynikající, kladně hodnotím i precizní zabalení produktu. Příjemným překvapením byla i rychlost zpracování a dodání. Rozhodně budu využívat služeb Saal Digital i nadále a chystám se na fotoknihu.
Michaela napsal/a 14.02.2017
Už druhý krát som si objednala knihu odtiaľ, a zase bola neskutočná !!! Na tak kvalitné veci sa veľmi dobre pozerá a ľahko zvyká...ak niekto rozmýšľa nad fotoknihou toto je tá najlepšia voľba. V budúcnosti ich bude určite ešte viac
Josef napsal/a 14.02.2017
Skutečně vynikající kvalita fotoknihy za rozumnou cenu, hodlám tuto službu určitě využít i do budoucna.
Dušan napsal/a 14.02.2017
S firmou Saal Digital jsem naprosto spokojen. Již jsem objednával fotoknihy, fotografie i fotoobrazy. V případě objednávky fotoobrazu došlo z mé strany omylem k chybě a přesto mi firma Saal Digital ochotně vyšla vstříc, za což mnohokrát děkuji.
Iveta napsal/a 14.02.2017
Dnes mi od vás dorazil fotoobraz.Je nádherný!.Krásné barvy,ostrost....Moc děkuji.
Názor zákazníka od 14.02.2017
kvalita i kompletní profesionální přístup ve všech směrech
Radka napsal/a 13.02.2017
v rámci mapování poskytování služebv oblasti tisku jsem pro svůj fotoateliér jsem objednala fotobraz na plátně 40x60 - objednaný obraz byl doručen již třetí den od objednání, s výsledkem jsem naprosto spokojená, kvalita plátna je perfektní, skvělé zachování barev fotografie, velmi snadný a srozumitelný způsob při objednání, cena je v poměru s kvalitou velmi příjemná, ocenila jsem perfektní zabalení při přepravě... za mě velká spokojenost a určitě využiji vašich služeb pro své klienty
Jan napsal/a 13.02.2017
O akci jsem se dozvěděl na FB. Po vyplnění krátkého online dotazníku na webu mi ješte v průběhu dne došel mail s potvrzením, že jsem byl vybrán a slevovým kódem. Co se týče práce s programem, byla poměrně intuitivní a ikdyž jsem zpočátku váhal, po nahrání složky s vybranými fotkami jsem se rychle zorientoval a knihu v poměrně krátkém čase vytvořil. Program nabízí jednoduché grafické šablony, ale i jednoduché vložení samotných fotek bez okrasných grafických prvků. Online odeslání hotové knihy i platba kartou proběhla rychle a bezproblémově. Knihu jsem vytvářel v noci ze soboty na neděli a už v úterý mi byla kniha doručena do práce. Objednal jsem variantu A4 na šířku v lesku s obyčejnou potišětěnou vazbou. Kvalitu tisku co se týče ostrosti kvality papíru hodnotím velice kladně. Vzhledem k tomu, že jsem měl v knize několik panoramat, hodnotím jako nejkvětší pozitivum panoramatické stránky, které jsou po rozevření knihy opravdu v rovině (kdekoliv v knize) a fotky působí jednolitě a zlom uprostřed je neruší. To platí i po prohlédnutí nejméně 50 lidmi. Co se týče věrnosti barev, nemohu ji opravdu kvalifikovaně posoudit, jelikož neupravuji na kalibrovaném monitoru. Nicméně I tak jsem nazaznamenal žádný nežádoucí barevný posuv. Myslím, že vzhledem k dostupným ICC profilům pro jednotlivé materiály, budou nároční profesionální fotografové a grafici spokojeni. Fotoknihu I přes vyšší cenu než u konkurence doporučuji pro všechny, kteří se na svoje digitální fotky chtějí občas opravdu I podívat.
Vendula napsal/a 13.02.2017
S fotoknihou a fotoobrazem jsem velice spokojená, doprava byla velmi rychlá a kvalita je vážně dobrá, děkuji. Doporučuji každému.
Sandra napsal/a 13.02.2017
Dobrý den, moc děkuji za lákavou nabídku, která nejde odmítnout :-). Fotokniha je úžasná a můžu říct, že nejlepší z těch které mám!!!Tisk na fotopapíru je bezvadný, kvalita tisku, ostrost fotek, krásné barvy. Nejvíce mě i zaujala plochá vazba (panorama), kdy jakmile umístím fotografii přes celou dvoustránku, tak není zde žádný rušivý šev uprostřed fotoknihy, no prostě úžasné. V programu se mi dobře pracovalo. Rychlost zpracování a dodání je naprosto úžasná. Do 5 dní doma od zaslání objednávky! To u jiných firem trvá jen rychlost zpracování i 10 dní... Moc děkuji za tuto příležitost a když budu příště zase chtít, tak už jen u Vás!
Názor zákazníka od 13.02.2017
Děkuji firmě @Saal.Digital.CZ za skvělou nabídku možnost vyzkoušet "fotoknihu za recenzi". Kniha předčila má očekávání, perfektní kvalita tisku, barevné podání, ostrost, pevné stránky a velké plus za ploché spoje mezi jednotlivými stránkami!Zpracování a rychlost dodání na jedničku! Děkuji
Názor zákazníka od 12.02.2017
Pro tvorbu své první fotoknihy jsem využila akce, kterou nabízel Saal-Digital.cz a ač jsem byla z počátku trochu skeptická k rozmístění fotek přes dvě stránky, výsledná podoba je velmi pěkná a fotografie vás "vtáhnou do děje". Kvalita tisku je výborná - vytáhne i barvy, které v některých jiných fotoknihách zůstanou nevýrazné a rovněž kvalita tiskařského papíru je parádní, lesklá, pevná. Jsem spokojená. :-)
Michal napsal/a 12.02.2017
Velmi kvalitní produkty a služby.
Jiří napsal/a 12.02.2017
Toto už je druhá objednávka. Z první jsem byl nadšený!!!
Sice trochu dražší, ale nejkvalitnější produkty, jaké jsem kdy viděl.
Vřele doporučuji!
Tomáš napsal/a 11.02.2017
Na Facebooku mne zaujala akce vaší firmy "Fotokniha za upřímnou recenzi". Protože jsem již vyzkoušel několik různých foto-produktů a mám zkušenosti s více producenty fotoknih, řekl jsem si proč ne? Byl jsem vybrán a juchů na tvoření knihy.
Předem musím předeslat, že firma Saal-digital dělá profesionální fotoknihy! To není jen reklamní gesto či trik, ale je to fakt, se kterým musí uživatel počítat. Já jsem si zvolil formát A4 naležato, tento formát mi přišel optimální na tvorbu knihy z cest. Důležité je navštívit na webových stránkách sekci, kde se dozvíte jaké mají mít fotografie parametry, pokud vám neříkají slova jako rozlišení, nebo DPI nic, radím nepouštějte se do tvorby knihy samy, hrozí pak zklamání z faktu, že nedokážete knihu uspokojivě vytvořit. Neházejte však flintu do žita, webové stránky mají relativně silnou podporu týmu, který přes mail rychle pomáhá řešit technické problémy všeho druhu.
Já jsme knihu vytvořil ve Photoshopu, uložil jako soubory PDF v barevném formátu sRGB, jak to vyžaduje bezchybný návod a pak začalo ukládání server....nebudu se rozepisovat o tom, že více jak Gigo dat jsem nahrával celou noc a před koncem spojení padlo - musel bych totiž dodat, že v tu dobu jsem byl zapadaný na Krušných horách, kde také žiji a kde připojení není nic moc. Jako záchrana se ukázal fakt, když nás sníh pustil, nahráli jsme celou knihu v Plzni u rodičů za necelou 1/2 hodinu. Tímto server společnosti Saal-digital dostává jedničku s hvězdičkou. Pak už vše šlo ráz na ráz kniha během pár dní přišla.
Jak už jsem psal, mám už nějaké fotoknihy a tak jsem byl trošku skeptický - říkal jsem si, že když to bude "zadarmo" tak asi nic moc. Ale jak jsem se mýlil! Barvy, ostrost, odstíny perfektní. Volba materiálů v pohodě. Nebudu hanit konkurenci, která nabízí své produkty na slevových portálech, obdobná kniha by vyšla možná na polovinu, ale tu radost, že máte nádhernou knihu, perfektně provedenou z vašich fotografií, jen tak něco nevyváží! Naopak, když možná budete mít knihu za poloviční cenu, ale na úkor kvality fotek, materiálu a zpracování vůbec, tak tu knihu ani nikomu nebude ukazovat, možná ji ani samy neotevřete a to je věčná škoda a též škoda k nezaplacení. Při tvorbě knihy jsem si připadal jako když jsem si koupil svojí první zrcadlovku, vše je na stránkách intuitivní, vše běží jak má a když chcete vyzkoušet nějakou pokročilejší funkci, jste to náhle vy, kdo je nejslabší článek v řetězci :) Proto nezoufejte, nenadávejte, vše běhá jak má a odměnou vám bude jistě pěkná vzpomínka.
Já se určitě stanu opětovným zákazníkem a rád vaše produkty doporučím dál :)
Darja napsal/a 10.02.2017
S fotoknihou od Saal Digital jsem naprosto spokojena, opravdu kvalita velmi vysoká. Navíc komunikace s firmou byla velmi rychlá a pohodová, to také oceňuji. Děkuji.
Hana napsal/a 10.02.2017
Již podruhé jsem využila nabídky slevového kuponu od Vaší firmy, poprvé na fotoknihu a nyní na fotoobraz. Zvolila jsem velikost 75 x 50. Dneska jsem obraz dostala a jsem opravdu nadšená kvalitou provedení. Mám z obrazu velkou radost - nechala jsem si na něj dát čtyři fotky a vypadá to úžasně. Ještě jednou moc děkuji a určitě vašich služeb budu využívat i nadále.
Iveta napsal/a 09.02.2017
Fotokniha od vás je naprosto úžasná! Moc děkuji. Každému doporučuji.
Vladislava napsal/a 09.02.2017
Výborná kvalita, krátká dodací doba, velká spokojenost.
Veronika napsal/a 09.02.2017
Fotokniha nesklamala, naozaj je úžasná a som maximálne spokojná. Určite som neobjednala posledný krát a budem firmu Saal Digital CZ odporúčať aj ostatným. Ďakujem.
Názor zákazníka od 09.02.2017
Byla jsem překvapena rychlostí dodání zásilky, fotoobraz byl dodán výborně zabalen a je v naprosto perfektní kvalitě. Tuto firmu jsem zvolila na základě kladných recenzí od fotografů a opravdu mohu potvrdit a rozhodně doporučit každému.
Edita napsal/a 09.02.2017
Dostala sa ku mne možnosť využiť akciu ,,Fotokniha za recenziu,, od spoločnosti Saal Digital CZ. Pre mňa bolo vytváranie fotoknihy, zdĺhavé, nie najjednoduchšie, mala som problém s pomerom strán nahrávaných fotografií. Saal Designer hodnotím ako stredne náročný, možno by nebolo zlé ho zjednodušiť. Taktiež počas nahrávania pred ukončením fotoknihy nastal technický problém programu (chyba č. 1009), kedy nebolo možné knihu uložiť, niektoré fotografie totiž nezobrazilo. Čo ma veľmi milo prekvapilo, bola rýchlosť dodávky, fotoknihu som nahrala vo štvrtok včečer, a v pondelok na obed som ju mala v rukách. Obal fotoknihy je pevný, s ostrými rohmi, väzba je taktiež kvalitná, pevná. Tlač fotografií som zvolila na matný papier. Všetky fotografie sú ostré, bez šmúh a iných nedokonalostí a vád tlač. Farby sú sýte. Ďakujem Saal Digital CZ, že som mala možnosť túto akciu využiť a odprezentovať tak túto kvalitnú fotoknihu mojim bývalým a dúfam aj budúcim klientom.
Andrea napsal/a 08.02.2017
Na stránke saal-digital som si po odporúčaní známych objednala fotoknihu. Mám ich doma už niekoľko, knihy vytvorené z mojich fotiek alebo rodinné fotoknihy. Žiadna však nie je natoľko kvalitná ako fotokniha zo saal-digital. Zaujala ma hlavne kvalita tlače a materiálu, stránky sú hrubé, väzba knihy je pevná, nehovoriac o krásnych neskreslených farbách a ostrosti fotiek. Kniha pôsobí hodnotne a draho. Program na tvorbu fotoknihy je jednoduchý, "naskladanie" fotiek mi trvalo naozaj krátko. Rovnako krátko trvala aj samotná výroba a doručenie produktu. Z fotoknihy mám ozajstnú radosť a som mimoriadne spokojná. Určite som produkty saal-digital nevyužila poslednýkrát.
Anna napsal/a 08.02.2017
Vaše fotokniha je naprosto úžasná, nejvyšší kvality. Jako fotografka doporučuji i svým klientům.
Lenka napsal/a 07.02.2017
Na fotoknihu jsem četla pouze kladné recenze a byla jsem zvědavá jestli jsou pravdivé.Mám již fotoknihy od jiných výrobců,takže můžu napsat,že všichni hodnotitelé měli pravdu.Fotokniha od Saal Digital je zatím nejlepší,kterou jsem nechala udělat - jak kvalitou tisku,rychlostí doručení i lehkostí programu.Děkuji
Názor zákazníka od 07.02.2017
Fotokniha je nádherná. Z mé strany jen a jen naprostá spokojenost! Další produkty již jedině u Saal Digital. Děkuji!
TaraWillow napsal/a 07.02.2017
Objednávala som si obraz "Gallery Print 30x45, matný, štandardné zavesenie" a som veľmi milo prekvapená rýchlosťou dodania! Vo štvrtok objednaný a v pondelok bol u mňa, čo je naozaj skvelé. Obraz ma zaujal svojím spojením akrylovej dosky a hliníku. Výsledná kvalita je vskutku skvelá, avšak nemyslím si že by to malo nejaké extra farebné vylepšienie ako píšu, avšak je ot možné aj tým že fotka sa skladala prevažne z bielej modrej a oranžovej. Každopádne je to zaujímavá tlač, vytvárajúca pocit hĺbky, no myslím že v tom veľký rozdiel oproti tlači napr. na hliník nebude. Vyskúšam však ešte jeden obraz na hliník a následne uvidíme, ako porovnanie dopadne :)
Marian napsal/a 07.02.2017
Jsem překvapen ochotou zhotovení duplikátu fotoknihy, která v původní verzi nebyla ořezána správně, ale – jak se ukázalo – bylo to způsobeno mým zbytečným přidáním ořezových značek. Výtečnou kvalitu materiálu a tisku jsem ohodnotil již dříve. Nyní vřele děkuji za duplikát, který je bez jediné chybičky a smekám před ochotou, zdvořílosti a rychlosti pracovníků firmy!
Názor zákazníka od 07.02.2017
top praca, dakujem
Beáta napsal/a 06.02.2017
S výrobcem Saal Digital a nabídkou fotoknihy jsem opravdu nadšená.
Kniha je kvalitní, barevná, pestrá, krásná ...
Překvapila mě i rychlá dodací lhůta ( do dvou dnů jsem měla knihu doma ) .
S programem se pracovalo příjemně, má mnoho funkcí, je celkem jednoduchý a šikovný.
Za mě musím jen doporučit protože nemám co vytknout, určitě v budoucnu si fotoknihu objednám znova. Děkuji.
Helena napsal/a 06.02.2017
Služby i asistence na vynikající úrovni.
Názor zákazníka od 06.02.2017
Fotokniha je naprosto skvělá!
Robert napsal/a 05.02.2017
Prednedávnom ma zaujala ponuka @Saal.Digital.CZ na vytvorenie fotoknihy za recenziu. Keďže som vytvoril už niekoľko fotokníh, avšak u iných výrobcov, chcel som vyskúšať ďalšiu firmu. Poslal som prihášku, prišla mi odpoveď, že mi ponúkajú poukaz vo výške 1200 Kč na vytvorenie fotoknihy podľa môjho výberu. Podmienka alebo skôr prosba bola, napísať po prevzatí hotovej fotoknihy objektívnu recenziu. Samozrejme, keby som nič nenapísal, knihu som mal doma :) Stiahol som si zo stránky http://www.saal-digital.cz program na vytvorenie fotoknihy. Program je intuitívny, dobre sa s ním pracuje a umožňuje presné ukladanie obrázkov a v podstate profi layout. Obsahuje množstvo pozadí a klipartov na grafické dotvorenie knihy, ale užívateľ môže plne ovládať kompletné vyhotovenie fotoknihy použitím vlastných materiálov, fotiek, orázkov atď. Fotoknihu som nestihol vytvoriť do stanovného termínu, tak som im napísal mail, či by nebolo možné termín predĺžiť. Prišla okamžitá odpoveď s predĺžením termínu o 2 týždne! Tak som knihu vytvoril, odoslal a čakal. Odosielal som v pondelok a vo ŠTVRTOK mi ju priniesol kuriér. Všetko aj s cestou za necelé 4 dni! Z Nemecka, keďže výroba prebieha v Nemecku. Kniha bola kvalitne zabalená a po otvorení som zostal stáť v úžase. Absolútne kvalitná práca. Vybral som si lesklý papier, tvrdá väzba A4, ale takú kvalitu som nečakal. Naozaj veľmi kvalitný tvrdý fotopapier, žiadny kriedový a podobne, perfektné podanie farieb, profi spracovanie, v strede plochá väzba, takže fotky, ktoré boli cez celú dvojstránku, si môžete pozrieť bez deformácie strán. Ja som si ešte priplatil ďalšie strany a som veľmi rád, že som túto možnosť využil. Naozaj kvalitná a rýchla práca. Predchádzajúce fotoknihy od iných firiem sa nechytajú. Určite využijem služby Saal Digital CZ opäť.
Daniel napsal/a 05.02.2017
Využil jsem nabídky firmy Saal Digital CZ na fotoknihu zdarma za recenzi.Kniha předčila má očekávání,perfektní kvalita tisku,skvělé barvy,výborná kvalita vatované vazby.Knihu jsem vytvářel přes program stažený do počítače,který je velice lehký na ovládání.Rychlost dodání a preciznost zabalení také perfektní.Nemám co bych vytkl a velice děkuji za možnost vyzkoušet jeden z mnoha produktů firmy Saal Digital CZ
Konstantin napsal/a 05.02.2017
Dostal jsem svou novou fotoknihu. Jsem velmi spokojen s kvalitou a rychlosti zhotovení. Kniha má vysoce kvalitní vazbu a papír. Zvlášť chci poznamenat vysokou kvalitu černobílého tisku. A ze všeho nejvíc se mi líbí plochý přechod mezi stranami.
Jsem velmi vděčný za poskytnutí slevy!
Jana napsal/a 04.02.2017
Zadávala jsem fotoknihu poprvé v životě. Jedním z důvodů, proč jsem nechala knihy vyrobit u Saal Digital byly dobré recenze, a to, že v programu mohu vkládat png obrázky bez pozadí. Musím říct, že jsem netušila, co dorazí. Bála jsem se, zda za nemalé peníze nebudu zklamaná. Když knihy dorazily, nedočkavě jsem rozbalila balíček, který byl zabalen tak, že kniha při převozu opravdu nemohla utrpět žádný úraz (velké plus). A pak jsem už jen s nadšením listovala stránkami. Kniha má nádhernou vatovanou vazbu, která dodá fotoknize luxusnější dojem, stránky pevné... Fotky na stránkách nádherně vynikají, barvy jsou krásné, plné... Jen napříště bych spíše volila lesklou úpravu, kde by barvy ještě více vynikly, ale matná úprava byla má volba :-) Jedinou výhradu mám asi k programu. Náhled, kde fotoknihu vytvářím je poměrně malý, hodně prostoru totiž zabírají sloupce s "tlačítky" funkcí. Také výběr klipartů není úplně podle mého gusta, uvítala bych více rámečků (zejména retro brush vzhledu) a decentnější kliparty, ale ty lze nahradit z internetu staženými kliparty. A pak mě ještě zamrzelo, že jsem nevěděla, že je možnost poukazu v hodnotě 1200,- Kč, což by mi u 7 tisícové objednávky hodně pomohlo :-) Nicméně knihy jsou nádherné, listuji jimi dokola a dokola a peněz rozhodně nelituji... Další fotoknihu jistě nechám vyrobit opět se Saal Digital.
Karel Krabat napsal/a 04.02.2017
Chtěl bych MOC, poděkovat za možnost zhotovit si u vás fotoknihu !Přestože jsem se u toho dosti zapotil, výsledek je perfektní! Dodací lhůta nevídaně rychlá.Kvalita knižní vazby a papíru patří ke knihařské špici!Jediné co bych využil a není , je úzký rámeček kolem fotek...Dostal jsem dárek který mě hřeje u srdce!Příště si s grafikou pohraji ještě více...vzhledem k mému času byl termín trochu šibeniční.Karel Krabat
Tom napsal/a 04.02.2017
O produktech společnosti Saal-digital jsem četl jenom ty nejlepší recenze a proto jsem s radostí využil nabídku na zhotovení fotoknihy s poukazem v hodnotě 1200 Kč. Na stránkách společnosti jsem si stáhl program Saal designer a pustil se do díla. Program je velice jednoduchý a přehledný, takže fotokniha byla vytvořená poměrně rychle. Velice mile mě překvapila rychlost dodávky, knihu jsem měl za 3 pracovní dny z Německa doma. Potom přišlo další milé překvapení a to nejdůležitější - kvalita zpracování. Fotky jsou vytištěny na papíře vyšší gramáže, pohodlně se v knize listuje a kvalita fotografií je výborná. Německá kvalita je poznat na první dojem. Jsem nadšený. Tento produkt můžu všem jenom doporučit. Děkuji společnosti Saal-digital za kvalitní fotoknihu, takto si představuji profesionální produkt a služby. Už vím, kde objednám další.
Lucie napsal/a 03.02.2017
Moc děkuji za fotoknihu, je překrásná.. Kvalita zpracování super. Výborná komunikace a bleskurychlé dodání, vše na 1, všem doporučuji, ráda opět využiju...
Alena napsal/a 03.02.2017
nebyla to první fotokniha, na které jsem pracovala, ale bezesporu je zatím nejlepší co se týče kvality a provedení! Vypadá lépe, než jsem kdy doufala, snad ještě hezčí fotky, než které jsem vkládala :-). Program jednoduchý a srozumitelný, doma za pár dní... z fotek přes dvě stránky jsem nadšená. Děkuji za možnost u vás tisknout :-)
Aneta napsal/a 03.02.2017
Dostala jsem možnost vytvořit si svojí fotoknihu od firmy Saal Digital...

Po přečtení několika recenzí jsem se rozhodla, že to zkusím. Stáhla jsem si program Saal designer (nabízí možnost stáhnout si i do Macbooku) a sestavila jsem si fotoknihu podle svých představ. Mají na výběr spousty různých barev, struktur a šablon pro sestavení fotek. Program vám během sestavování nabízí různé tipy, kterými se můžete řídit. Vazba je kvalitní a barvy zůstanou stejné. Knížku jsem měla za pár dní doma a celý tým Saal Digital je super a když jsem potřebovala poradit, odepsali za pár hodin. Spolupráci s touto firmou můžu doporučit :)

Díky moc!
Michal napsal/a 03.02.2017
Jsem mile překvapen kvalitou a rychlostí služeb.
Pavol napsal/a 03.02.2017
Pred chvíľou som dostal fotoknihu, ktorú som zadával do výroby 31.1.2017. Netrpezlivo som ju vybalil a bol som veľmi milo prekvapený. Kvalitný tvrdý obal a listy na lesklom tvrdom papieri. Už som vyskúšal viacej fotokníh, ale táto je skutočne výborná a veľmi odporúčam. Pri vytváraní fotoknihy mi síce program trošku nesedel, ale to je vec názoru a zvyku. Ale po spracovaní bolo všetko v poriadku. Nepoužíval som žiadne predpripravené šablóny (to nabudúce), ale tvoril som ju len zo svojich fotografií a som s ňou veľmi spokojný. Ak majú všetky produkty v takejto kvalite, tak klobúk dolu. VRELE ODPORÚČAM KAŽDÉMU.
Pavol napsal/a 03.02.2017
Tak rýchlo a kvalitne som ešte žiadnu fotoknihu nemal. Od zadania po doručenie uplynuli 3 dni, čo je skutočne rýchlo. Kvalita super a vrele odporúčam každému.
Andrea napsal/a 03.02.2017
Měla jsem možnost nechat si zhotovit fotoknihu se slevou 1200 Kč. Už při vytváření fotoknihy v programu jsem byla nadšená. Program umí vše, co člověk k návrhu potřebuje. Dodání do tří dnů mě mile překvapilo. Fotokniha je skutečně kvalitně udělaná. Oceňuji vysokou gramáž papíru a věrnou barvu fotografií. Kvalita fotoknihy předčila mé očekávání a vím, kam se budu vracet.
Sylva napsal/a 02.02.2017
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoknihu zdarma (s poukazem v hodnotě 1200 Kč). Jsem za tuto nabídku vděčná a zpětně hrozně ráda. Co se týče kvality tisku i zpracování, kniha nemá chybu, jsem z ní nadšená. Na jednotlivé listy je použit papír vyšší gramáže, takže krásně se knihou listuje. Roční dcerka si knihou ráda listuje a díky tvrdosti listů stránky nekrčí a krásně listuje. Co se týče tvorby, nečekala jsem, že program splní i má náročnější očekávání a dovolí mi vytvořit knihu podle mých představ, takže si s knihou může vyhrát kdokoliv. Barevnost je zářivá, totožná s úpravou fotky. Ocenila jsem i to, že jde využít filtrů a jednotlivé fotografie šly upravit až v programu (tón, světlost atd.) Dvoustránka jde krásně vytvořit z jedné fotografie, krásný plochý přechod mezi stranami. Fotoknihy doporučuji, za mě předčila mé očekávání a to jsem na kvalitu tisku náročný zákazník.
Zuzana napsal/a 01.02.2017
Fotokniha dnes dorazila a je krásna, som viac ako spokojná. Kvalita papiera je výborná, fotky sú ostré, farby na jednotku, už sa teším, ako ju ukážem rodine a známym. Vytvorenie fotoknihy bolo intuitívne, veľmi rýchlo som sa s programom oboznámila. Určite to nie je posledná fotokniha, ktorú som si objednala. Ďakujem.
Názor zákazníka od 01.02.2017
Využil jsem nabídky zhotovit fotoknihu se slevou 1200 Kč. Program jednoduchý, dobře ovladatený. Dodací lhůta 3 dny. Kvalita zpracování předčila moje očekávání. Naprostá spokojenost.
Michala napsal/a 01.02.2017
Toto mě velice mile překvapilo, rozhodně své fotky, nechci svěřovat do rukou, kde komu, tady je výhoda toho že si to objednám z pohodlí domova, a servis je naprosto plnohodnotný. Cena = kvalita.
Maria napsal/a 01.02.2017
Perfektna kniha, super kvalita fotografii
Zdenek napsal/a 01.02.2017
Včera mne byl doručen fotoobraz 40 x 60 přímý UV tisk na Alu Dibond. Byl jsem mile překvapen jednoduchostí přípravného programu, rychlostí doručení. Ovšem největší překvapení, byla kvalita provedení - dokonalý tisk. Jednoduchý systém uchycení umožní zavěšení obrazu během pár minut. Přesto jsem narazil na problém fotka je natolik pěkná, že teď řešíme, ve kterém pokoji bude viset...
Tomáš napsal/a 01.02.2017
Zkusil jsem si vyrobit fotoknihu v rámci akce ve slevě 1200,- Kč. Nejdříve jsem byl trochu skeptický, ale. Stáhl jsem si program ve kterém jsem si objednávku vytvořil. Velice jednoduchý k ovládání. Vše se dá krásně nastavit a na výběr je spousta možností které se dají i zpětně měnit a upravovat, vkládání textů a jejich nastavení je také fajn, snadno vložit text a upravit si ho jako hlavičku na hřbet knihy taky žádný problém. Lehce jsem si něco málo doplatil abych mohl využít více stran, protože základní objednávka se mi trochu rozrostla. Zkusil jsem volbu kožené vazby a perfektní. Moc se mi líbí. Jediné co bych vytknul je rozložení písma na knice. I když jsem postupoval v programu tak, jak je dovoleno a písmo jsem si umístil výše od okraje tak ve finále na knice se spodek písma ztrácí v ohybu vazby tím že je kůře potažená trochu i směrem dovnitř. To je dobře aby to něco vyrželo, ale program by měl být podle toho upraven a neuvádět tedy okraj potisku kůže - potažení fotoknihy, ale měl by uvádět přímo okraj samotné vazby. To je jediné co k tomu mám. Jinak jsem se spracováním a rychlostí dodání (dodáno před vánocemi) naprosto spokojený. Vše snadné a velice rychlé. Navíc potisk a složení stránek v knize ve stylu leporelo chválím. Pro tisk přes dvě stránky opravdu dokonalé napojení obrazu a není vidět spoj. Vzhledem k tomu jaké služby jsou na Vašich stránkách nabízeny, se právě na Vás jistě někdy obrátím a také velice rád doporučím.
Názor zákazníka od 31.01.2017
krásné a velmi rychlé zpracování, dodání famózní . stránky na tvrdém velmi dobrém fotopapíře.
Michaela napsal/a 31.01.2017
Jsem velice spokojená. :-) Kvalita, preciznost, komunikace... Vše na jedníčku. :-) Mohu jen doporučit!!!
Iveta napsal/a 31.01.2017
Dnes mi fotokniha dorazila.....a móóóc děkuji.Je super.Je to nádherná památka na loňské léto,kterou lze kdekolik ukázat a pochlubit se jí.Byla první,ale určitě ne poslední, kterou jsem u vás objednala.
Rado napsal/a 31.01.2017
Reagoval som aj ja na možnosť vyrobiť si vlastnú fotoknihu reklamou na facebooku. Použil som kupón v hodnote 1200 Kč, keďže som chcel knihu s viac stranami, pár korún som doplatil. Použil som program na výrobu fotodarčekov. Chvíľu som sa roznamoval, ale všetko bolo intuitívne. Program má svoje vlastné schémy a preto kniha môže byť jednoliata. Ale ak chcete, aby bola každá stánka iná, žiaden problém. Navolíte si počet strán, pozadie, počet fotografií na stránke. Samozrejmosťou je fotografie otáčať, presúvať, meniť veľkosť alebo dokonca upravovať. A ak by sa vám nechcelo, program dokáže vygenerovať z vašich fotiek knihu celkom sám. Prekvapila ma naozaj dobrá kvalita papiera (volil som leský povrch). Kedže stránky sú medzi sebou lepené, nebude problém s fotografiami na celej stránke, prípadne ak fotografia prechádza z jednej strany na druhú. Fotografie boli ostré a farby reálne. Dokonca vám to oznamuje sám program, či fotografia je v dostatočnej kvalite. V piatok som produkt objednal a v stredu (na Slovensko) mi kurér doniesol krásnu knihu. Teda expresne rýchlo. Krásna pamiatka, krásny darček. Ďakujem :-)
Patrik napsal/a 29.01.2017
Dostal som možnosť vyskúšať fotoknihu ako jednu z variant odovzdávania svadieb. Fotoknihu som dostal po jej objednaní do pár dní až domov kuriérom. Bol som veľmi milo prekvapená kvalitou tlače aj prevedenim. Priznám sa že som bol pôvodne skeptický ale teraz milo prekvapený :) Ďakujem
Názor zákazníka od 28.01.2017
Hezký den
Nehodnotil jsem zatím kvalitu a dodací lhůtu,protože jsem knihu právě objednal a ještě neobdržel.
Co se týká programu,je super a dobře srozumitelný.Na webových stránkách bych také nic neměnil,takto mi vyhovují a jsou přehledné.
S Vaší službou jsem zatím velice spokojený .Více ohodnotím až mi dorazí objednaná fotokniha.
S pozdravem Petr Gartner
Pavla napsal/a 28.01.2017
Zvolila jsem format A4, matny, 32 stran a uplne nejvetsi spokojenost s vyslednym produktem! Fotokniha je nadherne zpracovana a fotky vypadaji vyborne! Vsem budu Vasi fotoknihu doporucovat! Jen male P.S. nevim,zda to jde,a ja jen nenasla jak,ale bylo by vyborne, kdyby sel napis na hrbet fotoknihy, pokud jich oa Vas budu mit vice vedle sebe,dobre by se rozpoznavaly :-)
Petr napsal/a 27.01.2017
Na internetu jsem narazil na zajímavou nabídku fotoknihy se slevou 1200 Kč za upřímnou recenzi po obdržení fotoknihy. Výrobcem je společnost Saal Digital. Nabídka mě zaujala, zvlášť poté, co jsem si přečetl několik recenzí na tyto fotoknihy. Protože jsem se chystal vytvořit další fotoknihu, rozhodl jsem se tento produkt vyzkoušet. Pustil jsem se tedy do objednávky fotoknihy 21×28 cm s tvrdou vazbou, na výšku, na lesklém papíře, počet stran 74.

Nejprve k software na výrobu fotoknihy. Pro práci na fotoknize jsem zvolil program stažený do počítače. Podle mého názoru je program intuitivní a obsahuje celkem dost různých rozvržení, pozadí, šablon, rámečků a dalších nástrojů. S programem se pracovalo příjemně. Trochu jsem ale postrádal dvě věci. Za prvé možnost použití úzkého rámečku na fotkách a také absenci obrysu písmen jinou barvou. Právě obrys písmen jsem chtěl použít u textu na obálce fotoknihy. Odeslání dat k výrobci proběhlo v pořádku. První příjemné překvapení nastalo hned druhý den dopoledne, kdy jsem obdržel mail, že fotokniha byla zhotovena. Asi za čtyři dny mě přepravní společnost fotoknihu z Německa doručila.

Z přečtených recenzí jsem očekával, že přijde asi kvalitní fotokniha. Fotokniha, kterou jsem obdržel, ale zdaleka předčila všechna má očekávání. Tak tohle je opravdu SUPER KVALITA! Stránky fotoknihy jsou nezvykle silné, ale i tohle svědčí o kvalitě použitého papíru. Barvy jsou podány velmi věrně, perfektní je zobrazení detailů a fotografie jsou ostré jako břitva (fotografie byly pořízeny zrcadlovkou). Perfektní je také plochá vazba. Uprostřed fotoknihy tak není žádný rušivý šev, takže fotografie která jde přes obě strany působí jako celek, bez rušivého středového dělení mezi jednou a druhou stranou.

Celým provedením fotoknihy jsem byl doslova nadšen. Fotoknih jsem si už několik nechal udělat u různých výrobců, ale výrobce této fotoknihy nastavil svou kvalitou laťku ostatním výrobcům fotoknih tedy pořádně vysoko! Cena fotoknihy je sice poněkud vyšší ve srovnání s některými jinými výrobci fotoknih. Toto je ale bohatě kompenzováno kvalitou výsledného produktu, na jakou jiní výrobci - které jsem vyzkoušel - nedosáhli. A to sem neřadím fotoknihy z různých slevových portálů. Všem kdo uvažují o fotoknize, ať už pro vlastní potěšení nebo jako dárek pro někoho jiného, výrobce Saal Digital vřele doporučuji. Já osobně už mám jasno. Výrobcem mé příští fotoknihy totiž nebude nikdo jiný, než právě tato společnost.
Jan napsal/a 27.01.2017
Využil jsem příležitost vytvořit si fotoknihu se slevovým kuponem 1200,- Kč. Zvolil jsem 40-stránkovou variantu rozměru 21x28cm s lesklou vatovanou vazbou; standardní gramáží a matnou úpravou vnitřních stran. Ovládání programu pro tvorbu fotoknihy je jednoduché, intuitivní, oceňuji možnost stáhnutí ICC profilů a možnost připravit zdrojové fotografie na základě přesných rozměrů, alternativně lze přímo stáhnout jednotlivé šablony pro Photoshop . Co se týče kvality výsledného produktu, vypadá to perfektně, jak samotné zpracování fotoknihy, tak kvalita jednotlivých fotografií....barvy, ostrost, kontrast , velké plus za ploché spoje mezi jednotlivými stránkami . Doba dodání kurýrem přímo do ruky 3 dny ode dne odeslání dat myslím více než ok ;-) . Možná bych ocenil, kdyby byla možnost již dříve vytvořenou knihu v programu Saal Designer vyexportovanou do datového souboru odeslat např. z jiného PC v online rozhraní , knihu jde vytvořit a odeslat sice online z www , ale práce se Saal Designerem mi přijde trochu komfortnější, rozpracovaný projekt se dá lépe editovat, práci s ním jde přerušit a vrátit se k ní později.....;-) Celkově hodnotím produkt jako výborný.
Kateřina napsal/a 26.01.2017
Jsem opravdu nadšená, fotokniha je opravdu nádherná, kvalitní s velmi rychlou dodací lhůtou. Kvituji spoustu možných variant výběru a úprav a možností. Vřele doporučuji všem. Není co vytknout.
František napsal/a 26.01.2017
I já jsem "skočil" na FB reklamu "otestuj saal fotoknihu" s kuponem na 1200Kč - a nelituji! Objednal jsem fotoknihu 28 x 28, matný papír i vazba, 38 stránek.
Objednávku jsem odeslal v pondelí večer a ve ctvrtek ráno jsem měl knihu na stole!!!
Výborně hodnotím nejen kvalitu tisku, ale i rychlost celého procesu, software na tvorbu layoutu, komunikaci s ceskou podporou.
Pokud se kniha do par tydnu nerozpadne (coz neocekavam, i na zahranicnich fórech ma saal vyborne recenze), tak ze mne 10 z deseti!
Podrobnější názor brzy na: https://frantisekstaudcz.wordpress.com/
Názor zákazníka od 26.01.2017
Jak je zřejmé z mého hodnocení - kvalita, služba i dodací lhůty excelentní. Program je také velmi podařený, ale uvítal bych interaktivní přepočet DPI zobrazovaný u každého obrázku během transformací, aby měl uživatel jasný přehled o aktuální kvalitě při tisku. Oceňuji především možnost stažení ICC profilů pro náhled tisku.
Názor zákazníka od 26.01.2017
super
Helena napsal/a 25.01.2017
Recenze fotoknihy
Na FB jsem si odklikla odkaz od SAAL DIGITAL.CZ " otestuj saal fotoknihu " s kuponem na 1200,- kč, což obnášelo napsat na fotoknihu recenzi.
Klik a jela jsem.
Musím uznat, že jsem se na našem trhu s lepším programem na vytvoření fotoknihy ještě nesetkala. Program má tolik variací od vnějších desek - kůže, měkká či tvrdá vazba, vatování - tak designu uvnitř knihy. Každý se na fotoknize vyloženě vyřádí, záleží jen na jeho fantazii, jak moc jí popustí uzdu. Já osobně jsem s knihou nadmíru spokjená a pokud budu plánovat další, tak jen u Saal Digital.cz
Skvělé na Saal Digital je, že nedělají jen fotoknihy, ale i kalendáře, obrazy, plakáty atd.
U mě 5 hvězdiček z 5ti :-)
Michaela napsal/a 24.01.2017
Ak fotokniha, tak určite iba saal digital ! Tak kvalitnú vec som už dlho nedržala v rukách. Aplikácia na vytvorenie je tak jednoduchá, ako len môže byť...zvládnuť by ju kľudne mohla aj moja babka
Michaela napsal/a 24.01.2017
Program, v ktorom som si fotoknihu vytvárala, bol pre mňa spočiatku chaotický - nevedela som sa v ňom poriadne orientovať, nakoľko niektoré veci mi tam boli nejasné, ale po istom čase narábania a hrania sa, som na to akosi prišla! :) (Chcelo by to možno lepší dizajn programu na vytváranie, kde by sa to farebne líšilo.)
Koniec koncov, svoju fotoknihu už držím vyhotovenú v rukách a musím povedať, že som nielen milo prekvapená, ale sa i nesmierne teším a obdivujem túto úžasnú kvalitu! Už len pri pohľade sa moje oči kochajú leskom a pôvabom, ktorý táto knižka vyžaruje. A tie fotky? Luxus. Nemám k tomu čo dodať, a myslím, že ani slová by to nedokázali opísať lepšie ako oči držiteľa. Oba palce hore!!! :)
Názor zákazníka od 24.01.2017
Na přístup ze strany Vaší firmy ani na dodanou fotoknihu nemůžu říci jediného křivého slova. Vše naprosto perfektní. Jednání velice vstřícné a profesionální ve všech aspektech. Fotokniha pak velmi precizně zpracovaná, se skvělou vazbou a výbornou kvalitou tisku. I jako amatér dokáži rozeznat, zda-li moje fotky vypadají přesně tak, jak bych chtěla a v tomto případě tomu není jinak! Nemůžu si rozhodně stěžovat a určitě Vaši firmu doporučím dál!
Milan napsal/a 24.01.2017
Nedávno jsem využil nabídky společnosti Saal Digital, a nechal si od tohoto Německého výrobce fotoproduktů, zhotovit fotoknihu mých fotografií. K přípravě knihy jsem použil jednoduchý program, který má společnost Saal Digital zdarma ke stažení na svých internetových stránkách. Po letmém seznámení s programem jsem se rozhodl zhotovit fotoknihu s tvrdou vazbou o formátu A4, na šířku. V programu na vytvoření knihy je mnoho kreativních šablon, a možností vkládání fotografií i textů, lze zvolit i vazbu knihy. Rozhodl jsem se, že kniha bude mít padesát stran s matným povrchem, tvrdou matnou vazbou bez polstrování. Po kontrole a odesílání objednávky, se klasicky nastaví možnost platby a dopravy. Výrobce odesílá knihu dopravcem DHL, a v ČR objednávku doručuje přepravní společnost PPL. V momentě předání dopravci, jsem byl informován emailem, a poté mě kontaktoval řidič PPL v den doručení. Od odeslání objednávky po doručení uplynulo 5dní. Zásilka přišla výborně zabalená, v kartonové obálce a dvou igelitových obalech. Kniha je moc dobře vyrobená. Listy jsou z velmi silného, kavalitního papíru, vazba je pěkně pevná. Barvy odpovídají požadavkům. Z knihy mám velikou radost. Určitě, až budu dělat další fotoknihu (např. dárek pro rodiče, přátele,..), se opět obrátím na společnost Saal Digital.
Martina napsal/a 24.01.2017
"WAU!" Toto je najkvalitnejšia fotokniha, akú som doposiaľ držala v ruke. Ak máte záujem o niečo podobné, a držíte sa hesla "Kvalita nad kvantitu", vrele odporúčam. Pevná väzba, tvrdé strany, farby také, ako majú byť.
Karel napsal/a 24.01.2017
Super, nemá to chybu. Rychlost, kvalita, zpracování vše profi.
Názor zákazníka od 24.01.2017
Naprostá spokojenost, fotoknihy jedině od vás:-)
Jiří napsal/a 23.01.2017
Recenze fotoknihy Saal Digital:
Zúčastnil jsem se akce „Fotokniha za recenzi“ . V nabídce se nabízí kupón na 1200kč což je závazně dodrženo v objednávce (+1).
V samém začátku jsem byl potěšen důvěrou v zákazníka, že nabídku kuponu pouze nezneužije a recenzi opravdu zveřejní. (+1)
Jelikož se fotografií zabývám a mám spousty neprezentovaných panoramatických fotografií, měl jsem dobrou motivaci si nechat vytvořit fotoknihu od Saal Digital. Nejdříve jsem stáhl program dostupný na stránkách Saal Digital.

Instalace:
Jednoduchá, orientace intuitivní a podobná většině foto programům. Dostatek využitelných návrhů, lišt a doplňků. Během 1h vytvoříte prvotní náhledy knihy (+1).
Uložíte a zkoušíte jiné verze. Jelikož mě zajímala kvalita využil jsem knihu A3 panorama. Po vytvoření knihy mi chybí lepší náhled knihy, než je pouhý výtisk PDF souboru, zhruba stejné kvality jako náhled (-1). Náhled v programu zobrazuje fotografie vložené jako panorama přes 2 strany jako velmi neostré (-1) . Bohužel způsobeno transformací JPEG jen pro zobrazení (výtisk je v pořádku).

Objednání:
Jednoduše pokračujete v programu zadáním adresy a platbou (pokud se nevejdete do poukázky) přes paypall nebo kreditní kartou. (+1)
Kniha se odešle automaticky s fotografiemi, takže to dle připojení může trvat i několik minut.
Téměř do několika minut přijde informace o platbě a do dne informace o zadání zakázky.
2 dny odeslání knihy + sledovací číslo zásilky (+1)
3-4 dny vám kniha dorazí.

Balení:
Kartonový obal (+1), kniha v bublinkové kapse (+1) a vodotěsné fólii. (+1)

Kniha:
Přesná Pevná vazba (+1)
Kvalitní fotografický papír - gramáž (+1)
Přechod mezi stránkami je přesný beze ztráty části panoramatu (+1)
Barevné podání, lesklost (+1)

Cena:
Vzhledem k ověřené konkurenci zhruba o 30-50% dražší (-1)
Ovšem vyšší cena zaručuje vysokou kvalitu gramáže papíru.

Celkem z 13 hodnocených bodů je 10 kladných a 3 negativní.
Kde však vyšší cena může přímo ovlivnit zákazníka, ale vzhledem k ostatním plusům a mnoho promo akcím se rozhodně vyplatí tato investice u Saal Digital.
Na základě dobrého návrhu a fotek musím říci, že se mezi známými prezentuje sama.
Názor zákazníka od 23.01.2017
Děkuji, jsem velmi spokojen.
Jana napsal/a 23.01.2017
Mala som možnosť vyskúšať služby firmy www.saal-digital.cz na vytvorenie vlastnej fotoknihy. Priznám sa, že som mala zmiešané pocity, lebo asi 6 fotokníh som robila cez inú firmu s ktorou už mám nejaké skúsenosti. Minulý týždeň mi bola doručená hotová fotokniha a môžem povedať, že som bola milo prekvapená. Cena zodpovedá kvalite a to nehovorím o rýchlosti zrealizovania a doručenia zákazky. V pondelok večer som odoslala dáta a v piatok som držala v ruke hotovú fotoknihu. Určite odporúčam.
Názor zákazníka od 22.01.2017
Velká spokojenost s firmou saal-digital
Jiří napsal/a 22.01.2017
Objednal jsem dárkový poukaz, dodání obratem na email. Služba špičková - oceňuji, že si mohu sám určit hodnotu poukazu. Jen bych je dal na webových stránkách do hlavního menu, krčí se v dolní části a spousta lidí se o tomto způsobu nemusí ani dozvědět. Jinak jsou vaše služby na špičkové úrovni!
Roman napsal/a 21.01.2017
Musím říct, že jsem náročný na výslednou kvalitu fotografií a radši si připlatím, než se dívat na něco nepovedeného. O fotoknize od Saal Digital jsem se dozvěděl náhodou a po několika letech jsem se rozhodl zkusit knihu od někoho jiného. Čekal jsem od Saal hodně a musím říct, že výsledek předčil moje očekávání. Celkové zpracování je na špičkové úrovni (jen věřím, že vazba vydrží a nevypadnou listy..), matná úprava fotografií super, krásný kontrast a detaily!
Jsem rád, že jsem zvolil vatovanou vazbu, mnohem příjemnější než klasická tvrdá. Zkrátka cena knihy jednoznačně stojí za poskytnutou kvalitu a rychlou službu.
Jediné s čím jsem zpočátku bojoval, je program pro tvorbu samotné knihy. Ale poměrně rychle jsem pochopil rychlou tvorbu stylů jednotlivých stran a u příští knihy bude i práce s programem radost. Takže díky a doporučuji všem koho baví fotografie a dokážou ocenit kvalitní výstup.
Drahomíra napsal/a 21.01.2017
Dobrý den, právě jsem od vás obdržela fotoknihu (s tvrdou vazbou v matném provedení). A jsem nadšená! Skvělou kvalitou provedení i rychlým dodáním. Děkuji. A co se týče programu SaalDesigner - chvíli mi trvalo, než jsem se naučila s ním pracovat a využívat celou škálu nástrojů, ale potom už šlo vše snadno. Nabídka je dostatečně široká, takže jsem se mnohdy zdržela spíš výběrem provedení. Jen snad nabídka klipartů mi moc nevyhovovala a také bych přivítala větší výběr rámečků a masek. (Ačkoliv čím jednodušší provedení, tím lepší). Naopak mi vyhovovala možnost zpětně měnit šablony na jednotlivých stranách nebo upravovat již editované stránky. Nakonec mne také mile překvapilo rychlé stažení produktu. A chci ještě poděkovat za skvělou komunikaci. Já mám tedy jasno. Nebyla jsem dosud zastáncem fotoknih, ale taková spolupráce a hlavně taková kvalita mne zcela přesvědčily a již připravuji další téma....
Eva napsal/a 20.01.2017
Díky příspěvku na Facebooku, jsem jsi všimla nabídky, vytvořit si fotoknihu za recenzi. Musím říci - jsem velice ráda, že jsem měla tuto příležitost. Upřímně, asi bych si netroufla udělat ji za plnou cenu, když bych nevěděla, jaká bude její kvalita a provedení. Ale po této zkušenosti, se k Vám budu ráda vracet.
Nemám ani jednu výtku k Vaší práci, když to vezmu od začátku. Program Saal designer je opravdu přehledný a jednoduchý. Jednoduše se v něm pracuje, tudíž je vhodný i pro člověka, který by si knihu připravoval poprvé, což je důležité zdůraznit. Dodání fotoknihy mě překvapilo velice, týden je opravdu krátká doba, to jsem nečekala.... Zkusila jsem desky s imitací dřeva, jsem velice potěšena kvalitou, která mě překvapila stejně tak, jako provedení celé knížky.
Děkuji Vám za tuto možnost a již brzy se budu těšit na shledanou.

S pozdravem Eva Jandurová
Peťulka napsal/a 20.01.2017
Moc děkuji za tu šanci!
fotoknihu mám doma do 5. dnů od objednání a je lepší, než jsem čekala! Komunikace perfektní, program na výrobu jednoduchý, nahrátí rychlé, dodání bleskové a výsledek prostě nejlepší :-)
Kdo chce opravdu kvalitní fotoknihu, s listama které jsou přímo fotky - i kvalitou papíru a kvalitou tisku, tak jedině tady!!!!!
DOPORUČUJI a ještě jednou děkuji ♥
Petra napsal/a 19.01.2017
Využila jsem nabídky od firmy Saal Digital na fotoknihu za recenzi. Zvolila jsem formát A4 na šířku s vatováním a matným provedením. V programu Saal Desinger je mnoho šablon a díky ploché vazbě jsem mohla bez omezení dát fotky přímo přes vazbu. Fotografie jsou vytištěny na kvalitním a silném fotopapíru, na kterém vynikají detaily. Další velké plus pro mě bylo, že za malý příplatek Saal Digital nabízí odstranění rušivého čárového kódu, tudíž jsem toho využila. :-) Mile mě překvapila i rychlost dodání. Objednala jsem knihu v neděli večer, v úterý ráno byla odeslána z Německa a dnes, ve čtvrtek, přišla. Celkově jsem nadmíru spokojená a fotoknihu od Saal Digital doporučuji.
Názor zákazníka od 19.01.2017
Vše na vynikající úrovni, lze jen doporučit
Dagmar napsal/a 19.01.2017
Viděla jsem na facebooku na stránkách mých přátel fotografů a oblíbených fotografů :) recenze na služby Sall Digital. Takže jsem se přihlásila a zkusila si jednu vytvořit. Trochu jsme přemýšlela jaké zvolit téma, nakonec jsem se rozhodla udělat fotoknihu s fotkami svých synů jako "zhodnocení" roku 2016 :)
Trochu jsem se musela zorientovat v editoru ale není to nic složitého. Jen jsem nepřišla na to, jak vložit na obal knihy text. Nechtěla jsem jen obrázek, chtěla jsem i nadpis. Ale z nedostatku času jsem to vyřešila dalším obrázkem s textem a jednoduše jsem ho vložila do editoru ...a bylo to.
Výsledek - nádherná fotokniha.
Zvolila jsem formát A4 na šířku, tvrdou vazbu, lesklý povrch. Fotky mají nádherné barvy, jsou opravdu velmi kvalitně vytištěny.
Bohužel na jedné fotce jsem si nepohlídala okraj a mám tam cca 2mm bílý proužek - ale to je moje chyba. Navíc si toho při prohlížení zatím ještě nikdo nevšimnul :)
Rozhodně si nechám zhotovit nějaké další produkty.
Iveta napsal/a 19.01.2017
Na Facebooku som si všimla Vašu reklamu a kedže sa blizi Valentin tak som sa rozhodla vytvorit priatelovi darček tohoto typu (fotoknihu).
Dodanie je velmi rychle a kniha je uuuplne užasne listujem ju znovu a znovu a neviem sa vynadivat naozaj uzasna praca .Haha asi ju priatelovi ani nedam tak sa mi pači :D
Fotky su krasne ostre nemožem povedat ani jedno zle slovo iba Všetkym ODPORUCIT !!!!
Kto ešte nevyskusal prichadza o vela :)
Edita napsal/a 18.01.2017
Ďalšiu recenziu napíšem po dodaní fotoknihy.
Nikol napsal/a 18.01.2017
Vaše produkty jsou kvalitní rychlé dodání. Neustálé slevy = plus pro Vás i pro zákazníky.
Jindřich napsal/a 17.01.2017
Po dvou testovacích výtiscích, které nás nadchly objednáváme 28x28 cm XT fotoknihu pro náročného klienta. Věříme, že budeme opět spokojeni :-)
Angelika napsal/a 17.01.2017
Pekný večer,
dostala som od Vás fotoknihu, ktorú som si priala s lesklým papierom a tvrdej,matnej väzbe. Je to nádherné, fotky vynikajú ako keby boli v 3D. Som nesmierne rada, že je taká firma, ktorá dáva vysokú kvalitu a dbá na všetky detaily. Prekvapivo je aj rýchle dodanie objednávky, napriek tomu, že som si objednala , mohla by som povedať tesne pred sviatkami. Ďakujem Vám veľmi krásne za vianočný darček a vrelo odporúčam každému, kto vyberá z vašej palety ponúk. Ste firma, ktorá si dá záležať na požiadavkách zákazníkov.
Martina napsal/a 17.01.2017
Saal Digital mě příjemně překvapil ve všech směrech....Od skvělé komunikace, přes přehledný program, rychlost vytvoření fotoknihy a když jsem přijala balíček s hotovou fotoknihou, výsledek byl naprosto dokonalý. Saal Digital mohu všem jen doporučit !!!
Názor zákazníka od 17.01.2017
Mohu jen doporučit, byla jsem s produkty moc spokojená. Kniha má kvalitní zpracování, fotky jsou krásně vytištěny. Děkuji budu všem doporučovat.
Názor zákazníka od 17.01.2017
Na Facebooku jsem si všiml akce Fotokniha za recenzi - nechtěl jsem tomu uvěřit, ale přihlásil se a obdržel kupón na výrobu fotoknihy. Pročetl jsem stránky Saal-Digital.cz, stáhl program a začal tvořit.
- k dispozici máte profesionální program pro tvorbu fotoknihy, různá pozadí, rozvržení fotografií, vše po krátkém "rozkoukání" přívětivě ovládané. K dispozici jsou i profily ICC a vidíte, co jste napáchal :)
- fotografie jsem tiskl na papír v profesionálních studiích a tak jsem byl zvědav na výsledek, jak se to podaří takto na dálku....
A výsledek mě udělal velikou radost.
Je to krásný pocit, když zazvoní kurýr a předá vám balíček, rozbalíte a vyloupne se na světlo krásná věc, tvrdá vazba se krásně drží, je to prostě kus materiálu. Otevřete a zíráte :)
Velice oceňuji možnost umístění jedné fotografie na dvě strany bez přerušení sešíváním, což je veliká výhoda při prezentaci produktu, zvířat, prostě všeho. Přátele právě tyto strany nejvíce oslovily. A srovnání s tisky ze studia ? Dopadlo to výborně.
- zpracování knihy je profesionální, data jsem odeslal v úterý a v pátek jsem měl odpoledne knihu doma. Rychlost dodání a kvalita zpracování vazby i tisku a podání fotografií je velice dobré.
- chtěl bych tímto poděkovat za možnost si vyrobit velice kvalitní fotoknihu a rád ji doporučím.
Názor zákazníka od 16.01.2017
Zvolila som si fotoknihu A4 na šírku, ktorá má 32 strán,tvrdú väzbu, matný povrch a lesklé strany. A nemôžem si ju vynachváliť, kvalita je skvelá, farby ostali rovnaké a fotografie v nej pekne vyniknú. Prekvapilo ma aj rýchle dodanie,ktoré bolo do 5 dní.
Keď mi kniha prišla tešila som sa ako malé dieťa :D Vidieť takto zhmotnenú moju prácu za posledné roky je pre mňa skvelý pocit a s radosťou ju budem prezentovať pri stretnutiach.
Ďakujem krásne za túto príležitosť, vrelo odporúčam každému, kto chce sebe alebo blízkemu spraviť radosť. :)
Robert napsal/a 16.01.2017
Mám hodně zkušeností s výroboy fotoknih na jiných serverech ale Saal mě opravdu dostal ;)
Komfort programu na vytváření kmihy je bezkonkurenční. Jednoduchost, intuitivnost a možnost libovolné kreativní kompozice fotografií se nedá srovnat s žádnou jinou mě známou službou.
Kvalita zpracovánní, barevné podání, i vazba je prostě špičková.
Spokojený jsem byl rovněž s rychlostí dodání a i s naprosto dokonalým zabalením knihy a její ochranou před poškozením během přepravy.
Můžu jenom doporučit!!!!
Petr napsal/a 16.01.2017
jsem s Vaší službou naprosto spokojen a doporučil jsem Vás všem přátelům.
zuzana napsal/a 16.01.2017
Fotokniha za uprimnu recenziu:
- dakujem za moznost zapojit sa do projektu fotokniha za recenziu
- najskor som bola skepticka a trvalo par mesiacov kym som sa odhodlala vyplnit prihlasku, ved dostat kvalitnu tlac nie je standardom ani na zakazu, a nie len tak - za recenciu, plus akciove ponuky roznych spolocnosti su casto neferove
- ale od prveho kliku na vasej stranke uprimne hodnotim len pozitiva - komunikcia, mailove potvrdenia, jasne instrukcie, vsetko funguje
- dodanie knihy bolo paradne rychle, ale kvalita tlace, farebnost, papier, vazba je profesionalna a krasna
- od kedy som chytila tuto knihu do ruk, mam chut sa vratit k vyhradne tlacenym fotkam a robit ludom radost fotkou, ktoru mozu drzat v ruke. A predovsetkym mam opat chut fotit. Dakujem Vam.
- tesim sa na dalsie akcie a produkty, urcite pokracujem v spolupraci
Názor zákazníka od 16.01.2017
Recenze foto knihy od fi.Saal-Digital .Dobrý den,rád bych se podělil o mou zkušenost s výběrem a zpracováním foto knihy od již zmíněné společnosti. S celkovým zpracováním této knihy jsem velice spokojen ale samotná tvorba(vkládání,úprava a konečná podoba knihy )dle mích požadavků,je složitější a né každý ji zvládne,proto bych uvítal zjednodušení editoru aby tvorbu zvládali také starší generace.Jinak kniha předčila mé očekávání !! Mohu jen vřele doporučit :)
Jana napsal/a 16.01.2017
Jsem velice spokojená s fotoobrazem, na zdi jich mám už 5 a tento opravdu vyniká. Nevím čím to je, ale barvy jsou viditeně lepší.
Emília napsal/a 16.01.2017
Dlhši čas som uvažovala o výrobe kvalitnej fotoknihy z výberu mojich fotografií z posledných rokov. Som rada, že som si všimla na Facebooku od Saal Digital CZ akciu : Fotokniha za recenziu. Potešilo ma, že ste mi poslali kupón na výrobu fotoknihy. Čakala som kvalitu podľa recenzií, no skutočnosť je ešte lepšia. Teraz, keď držím knihu v rukách, veľmi sa z nej teším. Tá kvalita papiera nemá chybu! Tlač, podanie farieb, väzba sú vynikajúce. Program Saal Designer mi pripadal jednoduchý, dobre sa v ňom robilo. Rýchlosť objednávky a následné doručenie bolo bleskové. V neposlednom rade by som rada vyzvihla aj vašich pracovníkov a ich profesionálny a úctivý prístup k zákazníkom. Saal Digital a jeho produkty doporučujem všetkým, ktorí čakajú kvalitný produkt.
Ruda napsal/a 16.01.2017
Od firmy Saal Digital jsem měl i já možnost vyzkoušet fotoknihu. Program pro výrobu přehledný,jednoduchý a rychlost zpracování,výroby i zaslání super a samotná kniha,prostě krásná.Děkuji a těším se na další spolupráci.
Názor zákazníka od 16.01.2017
Tak kniha je pěkná ,ale já bych osobně dala slabší stránky,jelikož stránky jsou příliš tvrdé a při 40 a více stránkách kniha bude zbytečně tlustá a těžká. Ale co je perfektní tak vazba knihy je naprostá jednička.Líbí se mě že kniha jde otevřít úplně a je vidět střed knihy. Což já osobně jsem se ještě u žádné knihy nesetkala. Tomuto opravdu dávám né pět hvězdiček ale klidně 10 hvězdiček.Otázkou je zda za nějaký čas se neodlepí od hřbetu - ukáže až čas.
Jednou velkou nevýhodou u saal -digital.cz je platba. Vím,že nejsem jediná která má tento problém. Platbu lze provádět pouze přes pay pal nebo přes bránu .Což moje karta neumožnuje. Uvítala bych buď předem na učet nebo na dobírku. Tak to je snad to co mě odrazuje. Ale jinak bych si klidně nechala udělat další knihy. Jen bych přidala více podkladů a více úprav okrajů fotek
Názor zákazníka od 16.01.2017
Nie som si istá, či mi prešla recenzia, čo som poslala pred chvíľou, tak ju posielam pre istotu ešte raz:

Dlhší čas som uvažovala o výrobe kvalitnej fotoknihy z výberu mojich fotografií z posledných rokov. Som rada, že som si všimla na Facebooku od Saal Digital CZ akciu : Fotokniha za recenziu. Potešilo ma, že ste mi poslali kupón na výrobu fotoknihy. Čakala som kvalitu podľa recenzií, no skutočnosť je ešte lepšia. Teraz, keď držím knihu v rukách, veľmi sa z nej teším. Ta kvalita papiera nemá chybu! Tlač, podanie farieb, väzba sú vynikajúce. Program Saal Designer mi pripadal jednoduchý, dobre sa v ňom robilo. Rýchlosť objednávky a následné doručenie bolo bleskové. V neposlednom rade by som rada vyzvihla aj vašich pracovníkov a ich profesionálny a úctivý prístup k zákazníkom. Saal Digital a jeho produkty doporučujem všetkým, ktorí čakajú kvalitný produkt.
Lucia napsal/a 12.01.2017
Potesila ma moznost vyskusat si fotoknihu od Saal Digital. Najprv som bola ocarena programom. Farebne variacie, ponuka pozadia, nalepky, tienovanie a vela inych moznosti mi umoznili vycarit si knihu nad ocakavania. Fotokniha dorazila neskutocne rychlo a kvalita knihy mi opat vyrazila dych. Nie je to moja prva fotokniha a perto po porovnani s konkurenciou mozem potvrdit vysoku kvalitu a perfektne sluzby. Mozem len odporucat. Dakujem.
Filip napsal/a 12.01.2017
Vyskusal som fotoknihu od saal digital a som velmi spokojny s kvalitou obalu, zlozenia a farebnosti. Urcite odporucam, aj ked sa v dnesnej dobe daju nast lacnejsie alternativy. Kto hlada kvalitu nech si vyberie SAAL ! Dakujem za taku moznost, vyskusat.
Názor zákazníka od 12.01.2017
perfektná stránka, jednoduchý a prehladný program a naozaj expresné dodanie produktov :) z mojej strany plná spokojnosť
Názor zákazníka od 11.01.2017
Vše v pořádku. Kvalita i dodávka. Doporučuji .
Jaro napsal/a 11.01.2017
Veľmi pekne spracovaná fotokniha. Preto všade dávam 5 hviezdičiek. Nemám čo vyčítať
Názor zákazníka od 11.01.2017
Ahoj všichni kolegové!
Měla jsem tu čest, otestovat knihu s pevnou vazbou od Saal Digital CZ a musím se s Vámi podělit o zkušenost!
Byla jsem velmi nadšena touto možností, a ihned jsem si z internetových stránek stáhla program a pustila se do navrhování. Jejich program nabízí tolik možností! Už jen ta příprava vaší knihy je obrovská zábava. Opravdu jsem si doslova HRÁLA.
Jelikož mě to opravdu bavilo, promeškala jsem ne jeden, ale rovnou dva termíny platnosti mého kuponu. Stačilo jen napsat e-mail, a hned druhý den jsem obdržela velice vřelou zprávu, že kupon byl opět prodloužen. Komunikace ze strany Saal Digital naprosto špičková!
Ráda bych už přeskočila k hodnocení knihy, ale nemohu opominout rychlost vyřízení objednávky! Druhý den po odeslání fotografií mi přišel e-mail, že fotokniha je zhotovena! Druhý den! A přesto že ke mně kniha putovala až z Německa, dodací doba byla méně než týden!
A teď k samotné knize. Při otevření mě opravdu doslova OHROMILA kvalita barev mých fotek! (právě díky oné kvalitě jsem neváhala a ihned zakoupila další produkt, konkrétně plakát, od Saal Digital)
Poté, co jsem vstřebala nadšení z barev, jsem se snažila se na knihu podívat jako na celek.
Já jsem konkrétně odzkoušela vatované matné řešení knihy. Stránky jsou velice kvalitní a hladké jak na pohled, tak na dotyk. O vazbě ani nemluvím! Opravdu velmi příjemné zpracování.
Po objektivním posouzení celé knihy jsem narazila na jedno mínus. první strana knihy je napevno přilepena k vazbě.
Naopak jsem našla dvě velmi důležité plus!
Do knihy jsem záměrně vložila fotografii z mobilního telefonu. Fotka byla poměrně velká, asi přes 1,5 strany. Výsledek mě opravdu překvapil!
Poměrně důležité pro mně bylo dárkové balení! Dodává knize formu opravdu luxusního produktu a daru!
Jen mi přijde, že na mou knihu formátu 19x19 bylo poměrně velké.
Každopádně děkuji za možnost vyzkoušení produktu. Tato firma mě přesvědčila o své kvalitě, tudíž služby Saal Digital hodlám v budoucnu využívat.
Názor zákazníka od 10.01.2017
Nemám co vytknout! Překvapila mě především věrnost barev a kvalita zpracování, velmi rychlá dodací lhůta a perfektní komunikace s info oddělením. Doporučuji vaše produkty i svým zákazníkům. Těším se na další spolupráci!
Nicolette napsal/a 09.01.2017
Dlho som hľadala to pravé orechové "ako sa ľudovo hovorí" a musím povedať, že som to veru našla. Príprava fotoknihy netrvala dlho, čo je veľké plus, dodanie bolo extrémne rýchle. Musím vyzdvihnúť kvalitu Tisku a spracovania, ktoré ma nadmieru uspokojili a teraz už viem, že sa možem pri ďalšej práci spoľahnúť na saal-digital.cz. Už pri otváraní balíčka mi bolo jasne, že ma čakajú druhé Vianoce. Ďakujem za možnosť využitia tlačového kupónu a už sa teším na ďalšie knihy, ktoré budem ponúkať svojim zákazníkom
Eva napsal/a 09.01.2017
Fotokniha za upřímnou recenzi? Na internetu jsem narazila na nabídku fotoknihy za upřímnou recenzi.Prve jsem tomu nevěnovala vůbec pozornost.Myslela jsem si,že to bude jen nějaký tahák a pak budou chtít neustále nějaké objednávky.Když jsem na tuto nabídku narazila po pár dnech znovu, tak jsem ji přečetla a zjistila,že to zase až tak zlá nabídka není.Vyplnila jsem tedy přihlášku a po pár dnech mi přišel email od firmy Saal Digital CZ a v něm slevový kupon na fotoknihu v hodnotě 1200 Kč.
Začnu pochvalou toho nejlepšího - a to je kvalitní zpracování na špičkovém papíře, nádherná vazba knihy, její pečlivé zabalení a neuvěřitelná rychlost a dobrá komunikace mezi výrobcem a odběratelem .Vším jsem byla opravdu nadšena. Mám již několik fotoknih od jiných firem,ale zdaleka nedosahují kvality fotoknihy jako od firmy Saal Digital CZ
Malinký problém jsem měla s programem, ve kterém se kniha tvoří. Chvíli mi trvalo se zorientovat a proklikat se všemi možnostmi, které program nabízí. Přivítala bych zde větší nabídku šablon a rámečků, rovněž i pozadí stránek, větší přehlednost a jednoduší manipulaci se zvolenou fotografií. Chybí mi zde také stránka předsádky - můj úvodní text ke knize je uvnitř hned z druhé strany vazby knihy, což mi přijde neobvyklé , to samé na poslední straně(vložila bych jeden prázdný list). Malilinká chybka na kráse - nemožnost popisu knihy na hřbetě. Pro někoho může být omezující také platba pouze přes PayPal nebo kreditní kartu.
Na závěr shrnutí jednou větou: pokud si přejete mít krásnou památku ve špičkové kvalitě, případně mít knihu, která by Vás reprezentovala, DOPORUČUJI, budete nadmíru spokojeni a já děkuji Saal Digital CZ za možnost vyzkoušet si jejich produkty.
Lucie napsal/a 09.01.2017
U fotoknih mi chybí více variant, že by si je člověk mohl uzpůsobit zcela sám. Jinak fotografie pěkné
Názor zákazníka od 08.01.2017
U Saal Digital jsem objednával v minulosti fotoknihu kraji. S kvalitou tisku a rychlostí dodání jsem byl naprosto spokojen. Před Vánocemi 2016 jsem objednal fotografie svých dětí ve větším formátu, tentokrát matné. Kvalita tisku opět vynikající, avšak u jedné fotografie došlo k většímu ořezu než je označená hranice v programu, což mě trochu zamrzelo. Rychlost dodání byla i přes období vánočního shonu dobrá. Nyní jsem objednal další fotoknihu, kde část fotografií byla pořízena ještě starým kompaktem s rozlišením 5 mpx a proto jsem zvědav na výsledek.
Názor zákazníka od 08.01.2017
Prozatím nejlepší zpracování Fotoknihy, jaké jsem kdy měl. Kvalita provedení je dokonalá, nestydím se tuto knihu ukázat svým známým. Už se těším na další.
Názor zákazníka od 07.01.2017
S fotoknihou mám první zkušenosti a firma Saal mě velice potěšila. Pod pojmem "fotokniha" si představuji jakýsi časopis, ale toto opravdu vypadá jako kniha. Fotografe jsou kvalitní a moc se mi líbí, že se v programu dalo vybrat kam si fotky umístím a jakou velikost. Program je skvělý, jenom by to chtělo více šablon, ze kterých vybírat. Desky mám lesklé a fotografie matné, podle mě vypadají opravdu skvěle na matném papíře a to firma splnila. Jsem také moc spokojena s dobou dodáním a balením. Celkově jsem s fotoknihou nadmíru spokojená a určitě si zařídím další produkty ze Saal Digital. Děkuji moc.
Jana napsal/a 06.01.2017
Moc děkuji za Vaši fotoknihu, moc mě překvapila rychlost- objednávala jsem ji 31.12. a hned 4.1. jsem ji měla doma. Jsem nadšená barvami, zpracováním, kvalitou tisku. Jsem moc ráda, že jsem využila Vaší nabídky a zaslaného kuponu na slevu. S programem na zpracování se mi fotokniha vytvářela dobře... je přehledný, fotograf s ním může při práci snadno dosáhnout svých představ... Možná pro méně kreativní zákazníky bych doporučila více "rychlých" rámečků - tématicky rozdělených. Přeji Vám všechno nejlepší v novém roce, hodně úspěchů v podnikání a těším se na další spolupráci :-) Určitě jsem nabídku Vaší firmy nevyužila naposledy.
Lucie napsal/a 05.01.2017
Musím vyzdvihnout rychlost jednání i bleskové dodání. Také kvalita fotoknihy je výborná (kvalitní papír i tisk - bez zráty kvality i barev). Využítí slevového kuponu = obrovský bonus. Fotokniha vypadá profesionálně i díky trvdým deskám. Máme knihu k propagaci naší neziskové organizace, takže ji denně používáme a zatím (cca měsíc) jen drobné opotřebení. Stáhnutí i instalace bez problému. Trochu mi trvalo, než jsem se prokousala programem, ale když jsem si prošla všechny funkce a záložky, už to šlo. Nakonec jsem nevěděla, jak zakázku odeslat, jelikož jsem si nevšimla záložky "košík" přímo v programu, ale to je asi moje chyba. Fotokniha má v naší organizaci kladný ohlas a dokonce spoustu lidí by uvítalo kopii. Takže tímto se ptám Saal - digital, zda by šlo vyrobit nějaké kopie a zda by bylo možné uplatnit nějakou množstevní slevu. Za Sociálně teraputickou dílnu "NADĚJNÁ DÍLNA - VSETÍN" děkujeme a těšíme se na případnou další spolupráci.
Lukáš napsal/a 04.01.2017
Saal Digital.cz táto spoločnosť poskytovala možnosť spraviť si rôzny u nich produkt za super cenu. Neváhal som ani sekundu a hneť som sa do toho pustil. Ochota komunikativnosť u Saal Digital.cz je na špičkovej urovni poradia vo všetkom. V programe mi chýbalo max viac oramovaní a možnosti, ale inač všetko skvelé a rýchle. Spoločnosti sa ešte určite podakujem ked kniha dojde a hrozne sa teším :) Začiatok roka nemohol byť ani lepší a to vdačím spoločnosti Saal Digital.cz :) Teším sa už na dalšiu spoluprácu dobuducna.
Kristýna napsal/a 04.01.2017
V programu se pracovalo hezky, fotokniha i přes vánoční svátky dorazila za 2 dny od odeslání. kvalita výborná. Doporučuji všem :)
Šárka napsal/a 03.01.2017
S vyřízením objednávky ( obraz - akrylátové sklo) jsme byli velmi spokojeni. Dodací lhůta TOP! Jen dodání od DHL teda nebylo zrovna profesionální, obraz nechali ležet u domu, nikdo ani nevolal že zásilku veze nebo doveze ani, že již stojí u domu... tel. číslo jsem uváděla a hovor taky žádný zmeškaný nebyl. Takže obraz byl venku a 2h na něj mrholilo ....
Se strachem jsme ho rozbalili, naštěstí byl tak dobře a profi zabalen, že neutrpěl žádné škody.
Vaše služby mohu jedině doporučit.
Názor zákazníka od 02.01.2017
Dakujem za trpezlivost :) Mate skvelych pracovnikov , ktori boli ochotni asi stvrt roka odpovedat na moje otazky, tesim sa, ze ste sa mi vzdy pripomenuli a nakoniec som uspesne mohla pouzit kupon:)
Marek napsal/a 02.01.2017
Zpracování fotoknihy je skvělé. Výborný tisk a kvalita papíru. Vřele všem doporučuji.
dušan napsal/a 02.01.2017
práce na fotoknize v programu byla snadná,nabídka možností úprav v knize spousta,,,kniha dorazila dle plánu,,zpracování fotoknihy na vysoké úrovni,bez ztráty barev jak pozadí tak i samotných fotografií,,mohu jen a jen doporučit