Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 522 zákaznických názorů
5 hvězd
484
4 hvězdy
38
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Jaroslava napsal/a 30.12.2016
Dostala se mi do rukou fotokniha od firmy #saaldigitalcz # .Kvalita a zpracování knihy je velmi kvalitní.Knihu jsem dělala pro své dva syny.Je složená z fotografií od narození až po současnost. Program ve kterém se kniha skládá je velmi jednoduchý a přehledný.Kniha byla složena v programu během jedné hodiny a druhý den přišel email o odesílání knihy na moji adresu.Vřele všem doporučuji fotoknihu od firmy #saaldigitalcz # .
Renata napsal/a 30.12.2016
Skutečně vysoce kvalitní provedení fotoknihy v naprosto neskutečném čase :)
Názor zákazníka od 29.12.2016
Jsem velice příjemně překvapena, že ještě existuje firma, která dokáže udělat tak úžasnou fotoknihu za neskutečně krátký čas a v prvotřídní kvalitě. SAAL DIGITALu tímto děkuji a vím, že jsem neobjednávala u jejich firmy naposled.
Robin napsal/a 29.12.2016
Děkuji Vám za úžasnou fotoknihu. Kvalita a propracování předčily má očekávání! Těším se, až si opět u Vás objednám další fotoknihu, či jiný produkt! Děkuji za skvělou zkušenost.
Zenon napsal/a 28.12.2016
O moznosti ziskat fotoknihu jsem se dozvedel z Facebooku. Oslovil jsem Saal Digital a dal zhotovit fotoknihu, fotografie toho co fotim nejvic, takovy book na ukazku pro dalsi potencionalni klienty. Software na vyrobu knihy jednoduchy, ucelny, je tam vse co je potreba, prace je intuitivni a bezproblemova. Dodani v luxusnim case, ac bylo pred Vanocema, tak behem par dnu byla doma. Pouze Ceska posta nechala na obalu otisk boty nektereho ze svych pracovniku, tak je videt ruzny pristup sluzeb za nase penize. Jeden se snazi a druhy to poslape :/ Nic to nemeni na obsahu zasilky. Peclive zabaleno, fotokniha bez poskozeni. Fotokniha A4 na sirku, 30 stran, matna, bez vatovani. Tisk i vazba super, bez vad, celkove zpracovani perfektni. Nemam k fotoknize zadne vyhrady, jsem narocny clovek jak k sobe tak k ostatnim, a muzu s cistym svedomim rict, ze fotokniha je super, libi se mi a nebudu se stydet nikde ji prezentovat, jak u nas tak v zahranici.
Martin napsal/a 28.12.2016
Rychlost zpracování (obzvláště s přihlédnutím k místu zpracování a datu objednávky) je famózní. Objednával jsem v noci z 19. na 20. prosince a fotokniha dorazila hned po Vánočních svátcích.
Sestavení knihy mi moc času nezabralo - aplikace SaalDesigner je celkem nativní (nemám s čím porovnávat, nikdy jsem ještě fotoknihu nedělal). Volil jsem formát A4 na šířku s tvrdou vatovanou vazbou. Lesklou vazbu i vnitřní stránky.
Využil jsem předpřipravené šablony stránek, ale je možné popustit uzdu své fantazii a stránky si vytvořit čistě dle svých představ. V rámci vkládání fotek je možné každou dvoustránku drobně doupravovat. Pokud by mělo dojít k ponížení nebo navýšení stránek až na základě zvolených fotek, je výsledná cena stále na očích.
Rozhodně pozitivně hodnotím plochou vazbu - neztrácí se místo ve středu dvoustránek knihy a pěkně vypadá i fotka právě přes tento střed.
Nevím, jestli příjemně nebo nepříjemně (nějak se nemůžu rozhodnout) mě překvapilo, že fotky jsou natisklé od první stránky - tedy rovnou z vnitřní strany desek.
Jedno malé mínus dávám, za trochu křivé vlepení stránek do desek (nesedí asi o 1mm, celkovému vzhledu to neubírá, ale v této cenové kategorii bych to nečekal).
Obrazová kvalita je výborná - barevné i černobílé, světlé i tmavé fotky vypadají fakt povedeně.
Kdybych měl porovnat fotoalbum a fotoknihu, tak bych asi dal přednost fotoknize a vážně uvažuji o tom, že toto nebyl můj poslední nákup. Fotokniha má nevýhodu, že fotku nevyndám a někomu ji nevěnuji, na druhou stranu mám větší možnosti uzpůsobení fotek a udržení designové konzistence v rámci určité sekce.
Olga napsal/a 28.12.2016
Na knihu jsem se velice těšila,jelikož jako fotograf amatér jsem chtěla vidět jaké fotky budou v knize....
Program je snadný i pro laika a přehledný.Líbí se mi,že vám napíše i to jestli je fotka dostatečně velká a v dobré kvalitě.
Dodací lhůta mě taky velmi překvapila ( i přesto,že byly svátky).
Kvalita tisku je velice profesionální a všem doporučuji.Z knihy mám velikou radost i to,že se líbí ostatním.Budu muset více fotit a udělat další knihu,abych mohla udělat radost někomu blízkému.
Přeji Vám další úspěšný rok a hlavně více spokojených zákazníků :)
Pavel napsal/a 28.12.2016
Velmi mile mě překvapila profesionalita. Vše fungovalo naprosto spolehlivě. Dobrý software, přehledná orientace, variabilita. Navíc sledování zakázky a spolehlivé dodání. Kniha vypadá skvěle.
Ivan napsal/a 28.12.2016
Nedávno som dostal od firmy Saal Digital možnosť vyskúšať ich fotoknihu. Kniha vznikla z fotiek,ktoré som urobil na ceste po Malajzii a Borneu. Z výsledku som bol nadšený. Prekvapila ma rýchlosť spracovania mojej objednávky. Štrnásť hodín po odoslaní objednávky som dostal správu o vyhotovení a odoslaní foto knihy na moju adresu. O dva dni mi ju kuriér priniesol pekne zabalenú. Kniha vyzerala naozaj veľmi dobre. Podanie farieb bolo verné,bez nádychu fialovej alebo modrej. Takúto dobrú skúsenosť som nemal s niektorými inými výrobcami fotokníh. Fotopapier je výbornej kvality, rovnako ako aj obal knihy. Tlač je na vysokej úrovni, nemôžem jej nič vytknúť. S programom sa dobre pracuje. Trochu mi vadilo že som nenašiel možnosť nadstaviť si rovnaké medzery medzi jednotlivými fotografiami. Okrem tejto drobnosti, nemám žiadne iné námietky. Fotoknihu od Saal - Digital môžem vrele doporučiť. Určite aj ďalšia fotokniha ktorú si dám vyrobiť bude od tejto spoločnosti.
Monika napsal/a 28.12.2016
Děkuji Saal Digital CZ za možnost vyzkoušet si jejich produkty.
Začnu pochvalou toho nejlepšího - a to je intuitivní program se spoustou předvolených možností, kvalita tisku, nádherná vazba knihy, její pečlivé zabalení a rychlost dodání. Vším jsem byla opravdu nadšena.
Jediné nedostatky pro mě - fotografie jsou ve výsledném tisku tmavší, než jsem čekala. Ano, je to i o kalibraci monitoru, tj. jde spíše o subjktvivní výtku. A chyběla mi stránka předsádky - má první fotografie uvnitř je hned z druhé strany vazby knihy. Asi to není obecně na škodu, možná by stačilo jen tuto informaci zdůraznit již v programu pro vytvoření fotoknihy.
Ale každopádně výsledek je super a vaše služby rozhodně využiji i nadále.
Veronika napsal/a 27.12.2016
Jsem velmi spokojená :)
Názor zákazníka od 27.12.2016
Saal fotokniha
Dostala sa k nám možnosť otestovať fotoknihu od spoločnosti Saal digital. Chvíľu sme váhali, nakoľko je trh už presýtený fotoknihami rôznej kvality a ceny, ale nakoniec sme sa rozhodli pre fotoknihu od spoločnosti Saal digital.

Začnem od dodania, nakoľko sme zostali v šoku z rýchlosti akou nám bola kniha dodaná. Objednávali sme ju 20.12.2016 o 22:12hod a dnes 27.12.2016 už je u nás doma. Nepochybujem o tom, že keby neboli sviatky, mali by sme knihu doma už skôr. Vo vybavený objednávky a dodaní je určite firma Saal digital najrýchlejšia s akou sme sa doteraz stretli.

Ale teraz už pekne poporiadku.

Knihu si môžete vytvoriť pomocou vlastného softvéru spoločnosti Saal digital priamo vo vašom počítači. Tento softvér ponúka veľa možností na tvorenie aj viacero produktov, ako si knihu jednoducho vytvoriť podľa vašich predstáv. Pri výbere fotoknihy máte niekoľko možností výberu druhu väzby, počtu a povrchovej úpravy strán, veľkosti alebo aj možnosť výberu väzby s možnosťou výberu koženého spracovania.
Práca v samotnom programe je jednoduchá. Máte na výber či si fotografie uložíte podľa seba alebo môžete použiť aj predvolene šablóny. Môžete vkladať fotografie, obrázky aj text.
Po dokončení koláže fotoknihy si zvolíte spôsob dodania a platby a potom čakáte na kuriéra s fotoknihou.
Samotné dodanie ako sme už spomínali bolo veľmi rýchle a príjemne nás šokovalo.

Čo sa týka samotného výrobku – fotoknihy. Objednávali sme fotoknihu veľkosti 28x28cm, vnútorné strany matné. Už na prvý pohľad nás očaril obal, je príjemný na dotyk, kvalita farieb zodpovedá do bodky farbám našich fotografií. Malým nedostatkom pre nás je, že hneď po otvorení fotoknihy začínajú fotky, nie je tam predsádka a taktisto aj na konci fotoknihy. Fotky vnútri fotoknihy sú krásne, farebné ako originál. Knihou sa ľahko listuje, väzba je spracovaná kvalitne.

Fotoknihu od Saal digital sme vyskúšali, na prvý pohľad je kvalitatívne veľmi dobre spracovaná, nie je jej čo vytknúť. Vysoká kvalita za prijateľné ceny. Kvalitu väzby otestujeme na svadobnom veľtrhu, kde fotoknihu budeme používať ako propagačný materiál. Samy sme zvedavý, koľko vydrží.
Názor zákazníka od 26.12.2016
Kalendář byl krásný. Jsme velice spokojeni.:-)
Veronika napsal/a 26.12.2016
O Saal Digital jsem se dozveděla z recenzí na facebooku. Tak jsem knihu také zkusila. Po chvilce práce v programu jsem vše pochopila. Program má hodně funkcí, já jsem nevvyužívala, chtěla jsem fotoknihu pouze s fotografiemi, bez popisků atd. Ale kdo by tvořil tématickou fotoknihu, tak je tam velké množství věciček čím knihu ozvláštnit. Když je kniha hotová, tak se postupně proklikáte hned z programu až k objednávce a platbě. Vše rychle, přehledně. Byla sem fakt spokojená. A najvíc mě dostalo, že knihu jsem objednala v pondělí, v úterý mi přišel email, že byla předána dopravci a ve čt jsem měla knihu doma. Neskutečná rychlost. Perfektní zabalení, kniha je v několika vrstvách, takže se při přepravě nepoškodí. A samotná kniha ta mi vyrazila dech. Kvalita tisku je úžasná, měla jsem zvolenu lesklou vazbu a matný tisk. Váhala jsem chvíli nad lesklým tiskem, ale nakonec jsem vzala mat. Fotografie mají úžasné barvy, kvalita tisku je exkluzivní. Viděla jsem u známých hodně fotoknih, ale tahle je uplně něco jiného. JSem strašně spokojená a do budoucna určitě Vaše služby ještě využiji. Děkuji Vám a do Nového roku přeji spoustu spokojených zákazníků.
Názor zákazníka od 25.12.2016
Perfektní kvalita i rychlost vyhotovení a dodání.
Jan napsal/a 25.12.2016
Mockrát děkuji za krásný předvánoční dárek. Udělal mi velikou radost.
Názor zákazníka od 23.12.2016
spokojnosť
Marek napsal/a 22.12.2016
Dlouho jsem hledal fotoknihu, která by mě takto zaujala. Kladné videorecenze zákazníku Saal-digital, mě přesvědčili o vytvoření fotoknihy. V jednoduchém editoru jsem si vytvořil návrh podle vlastní představy , objednávku odeslal a netrpělivě knihu očekával. Po krátkých 3 dnech jsem otevřel balík a nemohl tomu uvěřit. Kniha je dokonalá. Předčila všechny moje očekávání. Rozhodně plánuji vytvořit další. Díky moc Saal-Digital, jste skvělý!
Denisa napsal/a 22.12.2016
Je to prostě čistá krása!
Dostala se ke mě možnost si vytvořit fotoknihu a jelikož jsem viděla samé pochvalné recenze - neváhala jsem ani minutu. Nelitovala jsem.
Digitální program pro sazbu fotografií je velmi jednoduchý, přehledný a snadno se ovládá. Jako formát jsem si vybrala A4 na délku, který se mi zdál pro mé fotografie nejvhodnější. Abych to zkrátila, po 4 pracovních dnech jsem měla hotovou knihu ve schránce a opravdu si ji nemůžu vynachválit.
Kvalita tisku je výborná, barvy živé a já se díky tomu na své fotografie nemůžu vynadívat :) Opravdu jsem s výsledkem spokojená a v budoucnu už jen od vás!
Pavel napsal/a 21.12.2016
Dobrý den,přeji.Nechal jsem si vytvořit kalendář ze svých fotografií a byl jsem velmi mile překvapen,jaký byl výsledek.Dostalo se mi i pochvaly od kolegů fotografů,takže jsem na vaši práci velmi pyšný.
Moc děkuji všem a těším se na další spolupráci.
Srdečně zdraví Pavel Pour
Názor zákazníka od 21.12.2016
Děkuji Saal Digital CZ za možnost vyzkoušet si jejich fotoknihu. Se Saal Digital jsem zažil po dlouhé době hned několik příjemných překvapení. První bylo, že jejich aplikace SaalDesigner je i ve verzi pro Mac. Pracuje se sní velmi pohodlně a je vysoce intuitivní. Druhé bylo rychlé dodání knihy od odeslání objednávky. Třetí a nejpříjemnější překvapení bylo vysoká kvalita zpracování knihy. Zvolil jsem si Fotoknihu 28 x 19 (A4 na šířku), vazba s vatováním lesklá a povrch vnitřních stran také v lesku, 26 stran. Výhodou oproti konkurenci je vazba! Je velmi kvalitní a bez švů. Navíc umožňuje umístit tzv. panoramatické fotografie, aniž by byly vazbou rušeny.
Komunikace týmu Saal Digital byla od A do Z na výbornou. Způsob balení zboží také příkladný.
Tímto ještě jednou děkuji celému týmu Saal Digital CZ za příležitost vyzkoušet jeden z jejich produktů a přeji hodně spokojených zákazníku ☺
Názor zákazníka od 20.12.2016
Krásná fotokniha! Jsem velice spokojená, pěkné barvy i zpracování. Dodání opravdu rychlé. Moc děkuji! Po vánocích dám recenzi na svou stránku (fotokniha bude jako dárek).
Michaela napsal/a 20.12.2016
Již po několikáte jsem objednala knihu od firmy Saal a opět jsem velice spokojená. Tentokrát jsem vyzkoušela i tisk fotografií větších rozměru a kvalita mě příjemně překvapila! Co musím ale obzvlášť pochválit je precizně zabalené zboží (můj balík měl celkem 3 krabice), které tu dlouhou cestu přežilo bez jakéhokolik menšího poškození!
Děkuji a příště opět jedině od Vás!
Cyril napsal/a 20.12.2016
Kvalitní tisk, vazba, věrné podání barev. Každá fotka obsahuje detaily tak, jak má. Za tři dny od odeslání objednávky byla doma. Kdo chce opravdu pořádnou a dobrou fotoknihu, ať neváhá a navštíví Saal Digital. Program na tvorbu je intuitivní a dává široký prostor pro vlastní tvořivost. Mohu pouze doporučit. Jiná volba není. Příště jedině k Vám.
Tereza napsal/a 20.12.2016
Užasné produkty!! Doporučuji!
Michaela napsal/a 20.12.2016
Jsem naprosto spokojená nejen já, ale i moji zákazníci!! Moc moc děkuji!!
Martin napsal/a 20.12.2016
Velmi kvalitní fotokniha, tisk na vysoké úrovni.
Adam napsal/a 20.12.2016
Nechal jsem si vytvorit knihu fotografii pro prezentaci potencionalnim zakaznikum. Velice jsem se tesil na avizovane zpracovani vazby a nasledne jsem byl velice potesen kvalitou s jakou je tato vazby vytvorena. Prekvapila mne jedine opravdu vysoka lesklost papiru. Samotna kvalita tisku je vynikajici.
Jedinou vytkou budiz kontrola kvality zdroju v softwaru pro tvorbu knihy.
Názor zákazníka od 19.12.2016
Jsem rád, že jsem se nechal zlákat. Provedení perfektní, trochu jsem ale zápasil s programem, boční panel pro dodatečné úpravy jsem nejdříve zcela přehlédl, u obálky jsem nezaregistroval možnost popsání hřbetu. Fotky na vniřní stravě desek jsou nalepením hrbolaté, asi bych je tam nenechával dělat. Ale jinak z toho mám velmi dobrý pocit! Dle dohody jsem recenzi zveřejnil na svém FB profilu.
Karel Kestner
Pospíšil napsal/a 19.12.2016
Vážení přátelé, je mi líto, že jste ode mne neobdrželi žádnou zpětnou vazbu. Psal jsem okamžitě na váš FB Saal Digital. CZ už v listopadu, dále jsem sdělil na svém profilu Petr Pospíšil (Varnsdorf) svou maximální spokojenost. Každé návštěvě jsem s maximální pýchou ukazoval vaší fotoknihu. Je prostě skvělá, parádní tisk a bleskové služby, vždyť od té doby jsem u Vás objednal 6 kalendářů a 4 fotografie 20x30, vše došlo včas a v perfektním stavu, ještě jednou díky a pokud budu živ, budu objednávat u Vás, Váš nadšený fotoamatér.
Petr Pospíšil, Varnsdorf ČR.
Rastislav napsal/a 19.12.2016
Som amatersky fotograf. Doteraz som si objednával fotoknihy z iných nemenovaných firiem na výrobu fotokníh, fotografií a iných produktov. No firma saal-digital mi vyrobila neskutočne krásnu fotoknihu. Som spokojný. Je drahšia oproti ostatným firmám no za tú kvalitu to stálo.
Dominika napsal/a 19.12.2016
Fotoknihu jsem objednávala, protože jsem získala poukaz 1200kč. Naprostá spokojenost!...Doporučuji všem...program přehledný, nikde jsem v něm nebloudila, komunikace s firmou také super! Vyzkoušela jsem již mnoho fotoknih od jiných značek, ale tahle je bezkonkurenční!..Doporučuji
Názor zákazníka od 18.12.2016
Špičková kvalita, maximálna spokojnosť!
Marcela napsal/a 17.12.2016
U posledních dvou fotoknih zkolabovalo odesílání fotek. Musela jsem tak zadávat novou platbu a odeslat znovu. Na druhý pokus se i přes menší komplikace podařilo. Škoda, že peníze na kartě drží ještě několik následujících dní... V minulosti jsem problémy neměla, tek netuším, kde je problém.
Tereza napsal/a 16.12.2016
Šťastnou shodou okolností jsem měla možnost otestovat fotoknihu od Saal Digital CZ.
A že byla šťastná, protože jsem byla opravdu mile překvapena, zpracováním černobílé i barevné fotografie, tvrdými stránkami i kvalitním obalem. Nejvíce musím pochválit vazbu knihy. Už jsem pár fotoknih od jiných společností v ruce držela a způsob, jakým je vyřešena vazba od Saal Digital CZ nemá obdoby. Fotografie, která pokrývá celou dvoustranu, úplně přichází o protivný předěl kazící celý dojem z obrázku, protože u testované fotoknihy prostě žádný nepraktický přechod mezi levou a pravou stranou knihy není.
Malinký problém jsem měla s programem, ve kterém se kniha tvoří. Chvíli mi trvalo se zorientovat a proklikat se všemi možnostmi, které program nabízí. Jistě, velký výběr stylu šablon, barev, typu zpracování textu i obalu nemohou být na škodu a každý fotograf vyžadující preciznost zaplesá radostí, ale já osobně bych vítala větší přehlednost a jednoduší manipulaci se zvolenou fotografií. Jedná se ale o subjektivní pocit někoho, kdo s počítači není až tak velkým kamarádem. Přesto jsem ale fotoknihu dokázala vytvořit za jeden kreativní večer.
Celkový dojem z tvorby, zpracování i rychlosti dodání je tedy ryze pozitivní. Kniha se jeví velmi profesionálně a já se nebudu ostýchat sáhnout po službách Saal Digital CZ i příště, určitě si v jejich nabídce vyberu.
Názor zákazníka od 15.12.2016
Kalendáře jsem vyzkoušela poprvé a jsem naprosto spokojená. Rozhodně nebyly poslední, které jsem si u vás objednala :)
Super rychlé dodání, naprosto dokonalé balení, kvalita skvělá jako vždy :)
Jiří napsal/a 15.12.2016
Nejdříve jsem dostal možnost fotoknihy za úpřimnou recenzi.Jelikož předčila očekávání,tak jsem při zpracovávání další knihy již pro klienta neváhal a ihned využil knihu od Saalu.Opět jednoznačně bezkonkurenční barvy,ostrost,vazba.Dodání za 3dny od objednávky prostě taky nemá chybu.Ano,knihy stojej o pár stovek víc,ale co je lepší ? Mít nekvalitní levnou knihu nebo připlatit a mít se čím chlubit
Názor zákazníka od 15.12.2016
vše super, bez problému, doufám, že fotky dorazí před vánoci do čtvrtka , jak je slíbeno, pak budu na maximum spokojená
Názor zákazníka od 15.12.2016
Děkuji, že s Vámi mohu spolupracovat, Vaše knihy jsou to nejlepší a nejluxusnějši co jsem za dobu provozování své činnosti poznala! (a už je dvacetiletá :-) )
RTůmová
Pavel napsal/a 14.12.2016
Od kamaráda jsem dostal odkaz na nabídku fotoknihy Seel-Digital. Proč to nezkusit, vybrali si mou práci a fotografie historického podzemí, že jsou hodné slevy na výtisku, což bylo milé na obě strany. Napsal jsem jim, odpověděli a světe div se, vše dopadlo dobře a kniha leží přede mnou na stole. Konkrétně ke knize tedy.
Pěkné tvrdé desky, téměř omyvatelné, tzn při prohlížení může čtenář i svačit. Vazba šitá tak snad nebudou časem vypadávat stránky jako u brožovaných knih. Vybral jsem pro fotografie uvnitř matný tisk neb nemám rád. když při prohlížení v umělém světle musím uhýbat odrazu žárovek okolo. Matný tisk trochu mění barvy, ubírá bílé živost žluté a v RGB červenou. Naštěstí jen nepatrně, 90% lidí to ani nenapadne, ba co víc budou velmi spokojeni. Ale to je nepodstatný detail, kdybych měl celkový dojem oznámkovat od 1 do 10, tak provedení knihy, podání barev, ořez, prostě celkový umělecký dojem jako při krasobruslení, dostane ode mne známku 9. Tedy Velmi dobré. Díky moc za nabídku tiskárny, bylo mi ctí, a mám velmi dobrý dojem z celé akce.
Fajn svátky přeje Pavel Jindrák (Lišák)
Lili napsal/a 14.12.2016
s pogramom na výrobu fotoknihy sa pracuje veľmi dobre a veľmi ľahko, je tam veľa možností ako si knihu vyšperkovať do posledných detailov. Som veľmi spokojná. Ďakujem veľmi pekne za možnosť vyskúšať práve vašu fotoknihu.
Lucie napsal/a 13.12.2016
Nejdřív jsem se trochu ztrácela v programu, ale nakonec to bylo úplně snadné.
Kvalita fotografii je opravdu výborná a dodací lhůta taky super.
V budoucnu budu objednávat už jen u Sall-digital.cz
Martina napsal/a 13.12.2016
Jem nesmírně spokojena s kvalitou tisku a rychlostí dodání.
Petr napsal/a 13.12.2016
Se službou a především s kvalitou vyhotovené knihy jsem velice spokojen. Výslednou knihu jsem mohl porovnat s konkurenčními produkty a co se vzhledu fotografií týče, je zde obrovský rozdíl. Fotky od Saal Digital jsou v knize opravdu fotkami, je zde perfektní přechod mezi stranami u panoramatických fotek a celkově se jedná o kvalitní produkt. Co se týče softwaru na vytvoření fotoknihy, tak není žádný problém a vše funguje velice spolehlivě.
Jako výčitku bych měl, že fotkami je pokrytá již strana na vnitřní straně desek, což mi přijde neobvyklé (vložil bych jeden prázdný list) a samozřejmě si kvalita žádá svou cenu.
K produktům této firmy se určitě vrátím, pokud budu chtít něco opravdu výjimečného.
Názor zákazníka od 13.12.2016
Kvalita knihy předčila mé očekávání.Lepší knihu jsem v rukou ještě nedržela.
Anna napsal/a 13.12.2016
Naprostá spokojenost, díky.
Jana napsal/a 13.12.2016
Fotoknihu o velikosti 19x19 jsem zvolila k vytvoření vzorku svého portfolia fotografií. Po instalaci aplikace pro vytvoření knihy jsem s potěšením konstatovala, že tvorba knihy je naprosto intuitivní a s možností velkého množství voleb nastavení. Kniha byla dodána po 4 dnech od jejího zadání, což je poměrně krátká lhůta. Kvalita zpracování knihy je přímo ohromující - dokonalý materiál, kvalitní barevné podání fotek, ploché švy mezi stranami dovolují bez rušivého pocitu tisk panoramatických snímků. Oceňuji komunikace s klienty - rychlost, vstřícnost a v neposlední řadě i to, že ač se jedná o firmu německou, je veškerá komunikace i program pro sestavení knihy v češtině. Podle mého názoru se jedná o vyjímečný produkt, který v budoucnu určitě znovu využiji a mohu všem vřele doporučit.
Michal napsal/a 13.12.2016
Objednal jsem si nekolik fotoobrazu v ruznych formatech. Kvalita tisku, barev, zpracovani bezkonkurencni.

Pomyslne 1% chybejici k naproste spokojenosti je, ze fotoobrazy nejsou po orezu dobre ocistene - zejmena po stranach. Jinak by se jednalo o "wow" efekt.
Ilja napsal/a 13.12.2016
Kniha Perfektní, zejména kvalita papíru a tisku. Děkuji za ni.
Program na zpracování také. Akorát jsem si hned nevšiml bočního panelu pro úpravu grafiky. Později jsem zjistil, jaké pokročilé techniky program nabízí :-)
Miroslav napsal/a 12.12.2016
opravdu vše na jedničku tedy plný počet hvězdiček :-)
Názor zákazníka od 12.12.2016
děkuji
super službyx
Dita napsal/a 12.12.2016
Nejdřív jsem tápal v programu ale po 5 minutách jsem se do toho dostal supr.
Názor zákazníka od 12.12.2016
Kvalita foto na lesklom papieri fakt vyborna, vysoke rozlisenie a presnost prevedenia.
100% spokojnost
Radovan napsal/a 12.12.2016
Pred časom ma zaujala fb ponuka firmy sall-digital na možnosť získania kupónu v hodnote 1200CZ na výrobu foto-knihy. Po registrácií mi prišla kladná odpoveď, tak som sa do toho pustil. Prvým krokom bolo stiahnutie programu na prácu. Program je intuitívny, pracuje bez problémov. Je tam veľa možností nastavenia produktov. Výsledok sa dá skontrolovať aj pomocou ICC profilu. Ja som si vybral: Foto-kniha 28 x 19 (A4 na šírku) Vnútorné strany: lesklé, 26 strán Väzba: lesklá, s vatovaným (vatovaná knižná väzba) Po odoslaní hotového projektu mi prišlo potvrdenie o objednávke. O 4dni bola kniha hotová a odoslaná kuriérovi. Tu bol jediný problém nakoľko sa knihu podarilo doručiť až na druhý pokus. Kniha prišla solídne zabalená, nepoškodená. Kvalita spracovania je na vysokej úrovni. Fotky sú kvalitne reprodukované. Jednotlivé strany sa veľmi dobre listujú, v strede nie su slepé miesta. Toto riešenie je vhodné aj na dvojstranové panorámy. Z mojej strany z produktom maximálna spokojnosť. Určite budem aj ďalšie projekty realizovať cez Sall-digital.cz
Milan napsal/a 12.12.2016
Hezký den, napsal jsem na Vasi fotoknihu recenzi - je na mém profilu na FB - mám vám ji ještě někam zaslat? ( https://www.facebook.com/profile.php?id=100010793914160&sk=photos&collection_token=100010793914160%3A2305272732%3A69&set=a.345468095822985.1073741834.100010793914160&type=3&pnref=story )
Marek napsal/a 12.12.2016
Velice svižná a příjemná práce s programem, pracuje velmi intuitivně, dokáže pracovat s velkými fotografiemi čímž jsem byl velice mile překvapen, různá možná nastavení od ořezu fotografie až po nastavení barev. Velmi spokojený s celkovým podáním.
Gabriela napsal/a 12.12.2016
Jsem velmi spokojena s tiskem fotografií i s rychlostí dodání :-) Velmi ráda v budoucnu vyzkouším i jiné fotoprodukty, např. fotoknihu :-) Moc děkuji
Názor zákazníka od 12.12.2016
Super kvalita, rychlost zpracování, komunikace se zákazníkem.
Názor zákazníka od 12.12.2016
Zatím maximální spokojenost, uvidíme, jaká bude kvalita a kdy bude zboží dodáno.
Názor zákazníka od 11.12.2016
Příjemné překvapení, mohu jen doporučit


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka