Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 630 zákaznických názorů
5 hvězd
596
4 hvězdy
33
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše ukázat
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 18.08.2017
Objednal jsem si fotoobraz. Obraz mě dorazil ve skvělé kvalitě 4 den po objednání, i když původně bylo avízovano,že by měl dorazit déle. O všem jsem byl ale informován a tak jsem obraz očekával. Za mě mohu jen doporučit a určitě nezůstanu jen u jednoho výrobku.
Hana napsal/a 17.08.2017
Naprostá spokojenost s kvalitou a úžasně rychlé dodání. V programu mi chyběli rámečky. Nevím jestli jsem je nenašla, nebo tam nejsou, ale rozhodně jsem maximálně spokojená a služby určitě ještě využiji.
Petra napsal/a 17.08.2017
Velice kvalitní papír, bleskové dodání , jsem moc spokojená
Marcela napsal/a 17.08.2017
Moc děkuji za fotoknihu,je opravdu nádherná a moc se povedla.Chtěla bych to všem doporučit.Ještě jednou mocc děkuji všem se líbí.
Názor zákazníka od 17.08.2017
Expres dodání, jednoduchý program se spoustou funkcí pro tvorbu fotoknihy, kniha je velmi kvalitní
Táňa napsal/a 16.08.2017
Fotoknihu jsem poslala do tisku v neděli večer a dnes ve středu už ji mám v ruce. Paráda! Jsem z výsledku opravdu nadšená - jasné barvy, kvalitní materál (vazba i vnitřní listy). Je to krásná památka. Určitě to není poslední fotokniha, kterou jsem si u saal digital nechala udělat. Vytvoření fotoknihy je ve staženém programu hračka a zvládne to úplně každý.
Názor zákazníka od 16.08.2017
S knihou jsem vic nez spokojeny. Vlastne cely proces byl nad me ocekavani. Samotny program je pomerne jednoduchy, nabizi spousta moznosti, jak si knihu navrhnout. Ovladani je intuitivni. Pri spracovani mi chybela lupa, pro drobne doladeni detailu. Konecna podoba knihy mela pres 200MB, s obavou jsem tedy ocekaval jak dopadne odeslani knihy do vyroby. Vse probehlo naprosto v poradku a bez jakychkoliv problemu. Cely komunikacni interfejs je dobre fungujici a hodne ocenuji zaverecnou fazi kontroly, ktera pripadne upozorni na nedostatk v knize. Knihu jsem odeslal do vyroby v nedeli a dnes ve stredu ji mam v ruce. Cas vyroby a dodaci lhuty jsou v tomto pripade mimoradne. Celkova spokojenost je vynikajici. dekuji
Lucie napsal/a 15.08.2017
Super kvalita obrazu, dodací lhůta byla rychlost blesku. Program přehledný. Určitě objednáme znovu. Doporučuji všem
Kateřina napsal/a 15.08.2017
Z fotoknihy jsem byla vážně nadšená! Objednávku jsem odeslala v pondělí večer a v pátek už jsem měla fotoknihu doma. Nedá se srovnávat s žádnou fotoknihou, kterou jsem kdy držela v ruce. Zpracování je opravdu velmi kvalitní, na pevném papíře - nechala jsem si vyrobit verzi s vatováním a v lesku. Cena se mi sice zdála poměrně vysoká, ale opravdu to za ty peníze stojí. Ocenila jsem i nepřeberné množství motivů a rámečků. Až budu chtít někomu dát opravdu krásný dárek, určitě se obrátím na Saal digital a nechám si na každé stránce záležet. Mohu jen doporučit!
Lukáš napsal/a 14.08.2017
Výborné zpracování,poprvé jsem zkusil matný papír a už vím co u vás budu používat.Děkuji za skvělý výrobek za ještě lepší cenu
Názor zákazníka od 14.08.2017
mám velkou fotoknihu 42x28 a je velmi malý výber šablon, max. fotek 18, což je 9 na stranu a samozřejmě jich tam lze dát mnohem víc. šablona je jen jedna :-((( dalo mi mnoho práce se s tím pohrát. u menšího formátu by to asi takový problém nebyl, ale je škoda nevyužít takto velký prostor. Kdyby nebyly recenze na kvalitu fotek lepší u vaší společnosti, kvůli šablonám bych zvolika Cewe knihu, se kterou již mám zkušenost. Bohužel mám hodně fotek z telefonu, tak jsem se bála. snad s těma šablonama jde něco dělat?? je to velká škoda, jinak aplikace funguje výborně, nezasekávlala se, prostě spokojenost. Ale ta časová náročnost na vlastní úpravy šablon byla příliš velká. Kniha mi zatím nedorazila, nemůžu hodnotit všechny aspekty
Veronika napsal/a 14.08.2017
Moc děkuji za kupon, udělalo mi to velkou radost! Váš program je přehledný a vyzkoušela jsem i automatické vkládání fotek a moc mi to pomohlo :) Jsem nadšena! Těším se až fotokniha přijde
Aneta napsal/a 14.08.2017
Moje první prázdniny! Takovou památku bude mít náš roční Eliáš na celý život i díky Vám. Italské Toskánsko a tyrolské Alpy.... moře, dovádění v písku na pláži, výlety po italských barevných vesničkách, túry s kočárkem v Alpách, to všechno si tak může připomenout i za několik desítek let!
Vynikající kvalita produktu a barvy, nejvíc překvapila rychlost dodání - o 4 dny dříve než bylo plánované doručení. Program v PC na vytvoření je přehledný a intuitivní. Díky za kvalitní a krásnou fotoknihu!
Názor zákazníka od 13.08.2017
Tvorba byla velice snadná. Úžasný program! Foto sešit dorazila za 2 dnů od objednání! Mohu doporučit! Kvalitní tisk, kvalitní papír, dobré zpracování, rychlost dodání! Chtěla bych poděkovat Saal-Digital za možnost vyzkoušet jejich produkt. Foto sešity jsou velmi krásné. Já nejsem velký profesionál v oboru fotografie, ale pro mě kvalita tisku prostě super!
Jaroslava napsal/a 12.08.2017
V pátek 11. 8. 2017 jsem měla oficiálně první možnost, seznámit se s fotoknihou od firmy Saal Digital.
Netrpělivě jsem už od předchozí soboty čekala, kdy přijde zpráva od kurýra PPL o doručení balíčku.
Nicméně abych přešla k recenzi, která doufám splní očekávání a zkouška této fotoknihy bude zasloužená.
Začala bych nejspíše rychlostí. Jeden den jsem zaslala vyplněný „formulář“ ze stránek a druhý den již přišla odpověď a s ní i voucher, díky kterému jsem nyní hrdým vlastníkem tohoto pěkného kousku, který se skládá z mé foto-tvorby.
Neskutečná ochota a opravdu vřelý přístup musím pochválit. Neváhala jsem ani minutu a stáhla program, ve kterém jsem měla tvořit.
První problém byla moje nerozhodnost a výběr fotek. Vybrala jsem pár nejlepších a pár, které pro mne hodně znamenají i když nejsou tak kvalitní, jak bych chtěla.
Druhým problémem byl z počátku sám program, nejspíše proto, že jsem se nestihla zorientovat tak rychle jak bych chtěla. Nicméně během pár minut jsem mu přišla na kloub a mohla začít tvořit – problém byl odstraněn.
Fotky jsem nahrávala a i přesto že se často ořízly jinak, než jsem chtěla, po pár upraveních jsem dosáhla svého.
Pak už byla knížka hotová a objednávka odeslaná. Než jsem se stihla rozkoukat, přišla další zpráva - tentokrát o předání k doručení. Moje nadšení se stupňovalo... byla jsem natěšená, jak malé dítě o Vánocích.
V pátek brzy z rána volal milý chlapík z PPL, že dnes mi má doručit balíček a že kdy, abych tam byla, nakonec jej musel přebrat stejně jiný člen rodiny, protože jsem doma ještě nebyla, ale rozbalování čekalo na mou osobu.
Rozbalení proběhlo doma a já měla možnost prohlédnout obal fotoknihy. Čeho jsem se bála nejvíce, byl kód, který jsem nenechala odstranit, protože mi to přišlo jako zbytečné, hlavně kvůli poplatku 150kč. Říkala jsem si, že to zas tolik kazit vzhled knihy nemůže...
Pak jsem otevřela na první stránku a zatajil se mi dech. Neskutečně kvalitně natisknuté fotky. Musela jsem uznat, že zpracování je opravdu úžasné, bála jsem se i barev ale jsou tak řka 100% totožné, jako v pc/foťáku.
Abych se ale dostala ke zmíněnému kódu, musela jsem projít celou knihu téměř bez dechu, jak jsem byla ohromená. Nemohla jsem uvěřit, že něco tak úžasného může být moje tvorba? Až s touto knihou jsem si uvědomila, že všechna ta chvála z mého okolí, o tom jak jsem se ve focení zlepšila, asi nebylo jen mazání medu kolem pusy... Je to snad poprvé, co se mi mé fotky opravdu líbí.
Kód, kterého jsem se tak bála, byl však až na poslední straně – a z venku na vazbě. Byl však tak malý, že napoprvé jsem se ho vůbec nevšimla a tak musím říct, že i tohle je úžasně promyšlené. I lidi, kteří nedají pár kaček navíc, kvůli odstranění této maličkosti si přijdou na své.
Tímto bych tedy chtěla poděkovat společnosti Saal Digital za možnost vyzkoušet jejich produkt, se kterým jsem nesmírně spokojená. Je úžasné, že mám takovou vzpomínku na všechno, co jsem kdy zkusila vyfotit. Fotoknihu od Vás mohu jen doporučit a nejen to, celkově veškeré služby. Doufám, že v budoucnu budu moci vyzkoušet i další produkty.
Zároveň chci znovu poděkovat všem lidičkám od koní, ale i ostatním co mě kdy ve focení podpořily! Jste mou velkou podporou a občas i jediným důvodem, proč foťák nezůstane zalezlý doma ve skříni a já v pokoji. Focení je pro mne, tou nejhezčí možnou tvorbou vzpomínek, kterou znám... Protože fotky nezapomínají, lidé ano.
Veronika napsal/a 12.08.2017
Vyhrála jsem na stránkach fotoknihu v určité ceně. A tak jsem se na to vrhla. Dělala jsem svou první a šlo to bez problémů. Fotokniha je super. Vypadá moc hezky,jsem nadmíru spokojená :-) určitě ještě nějakou objednám ;-)
Názor zákazníka od 12.08.2017
Využila som možnosť "Fotozošit za recenzciu",je pravda,že spočiatku som trochu pochybovala,ale dnes mi fotozošit prišiel a nemôžem si ho vynachváliť.Kvalita je skvelá,či už zošitu samotného,ale aj tlač fotiek je veľmi dobrá.Program je prehľadný a pracuje sa s ním rýchlo.Páči sa mi aj voľnosť navrhovania,kedže som svoj zošit navrhovala v minimalistickom štýle.Môžem spokojne povedať,že neobjednávam zo @Saal.Digital.CZ posledný kráta ,pretože pomer cena a kvalita je jedna z najlepších.Vrelo odporúčam.
#saaldigital
Dana napsal/a 12.08.2017
Dnes mi přišel od Vás fotosešit. Byla jsem mile překvapena faktem, že je stejně kvalitní (hlavně co se papíru týče) jako fotokniha, kterou jsem si od Vás nechala před nedávnem dělat. Chtěla jsem něco menšího jako dárek pro babičku a byla jsem připravena na to, že kvalita bude o něco horší. Ale papír i barvy jsou na stejné úrovni a babičce určitě udělám radost.
Také mne mile těší Vaše dodací lhůty. Zakázky odcházejí od Vás prakticky okamžitě, jen přepravci trvá 3 dny, než mi je doručí. Letos si ještě nechám udělat kalendář na příští rok a za rok se budu těšit na další fotoknihu. Všem Saal doporučuji
Dana napsal/a 12.08.2017
Tato kniha je nejhezčí a nejkvalitnější ze všech knih, které jsem nechávala dělat. Velice mě překvapila výborná kvalita silného papíru i věrně zobrazeny barvy. Kniha se v programu velice dobře dělá, je tam dostatek šablon, výběr pozadí, možnost přidání klipartu nebo textu. Pouze automatické návrhy mě nevyhovovaly, ale to je asi věc názoru. Já mám raději vše pod kontrolou. Saal mohu jen a jen doporučit, což jsem již také udělala. Já sama jsem si nechala ještě udělat fotosešit.
Názor zákazníka od 11.08.2017
Dobrý den,
Váš foto sešit mě opravdu mile překvapil,jak kvalitou fotografií tak i neuvěřitelnou rychlostí zpracování a dodání.
Foto sešit chystám jako dárek pro manžela,určitě bude mít radost...
Jediný malý problém jsem měla při placení,nemám internetbanking,a převodem nelze.
Názor zákazníka od 11.08.2017
Fotokniha předčila veškerá očekávání, kvalita super,naprostá spokojenost. Velmi rychlé dodání.
Názor zákazníka od 11.08.2017
Fotokniha naprosto předčila veškerá očekávání!. Maximální spokojenost. Mohu jen doporučit. Super rychlá dodací doba!
Názor zákazníka od 11.08.2017
Chtěla bych poděkovat Saal-Digital za možnost vyzkoušet jejich produkt. Vyzkoušela jsem fotoknihu, práce s programem byla jednoduchá a program splnil všechna moje přání. Komunikace se Saal-Digital byla taky velice příjemná. Děkuji moc za ochotu. Teď se těším až mi fotokniha dorazí domů . Bude to pecka.
Názor zákazníka od 10.08.2017
Intuitivní zpracování, super automatická tvorba knihy s následným upravováním. Uvítala bych možnost vkládání textu k fotografiím nebo na obálku knihy.

Náš komentář:
Dobrý den, děkujeme Vám za Váš názor, kterého si velmi vážíme. Text je možné vložit na obálku nihy i k fotografiím, stačí v programu deaktivovat automatické úpravy. Děkujeme a přejeme Vám krásný den!
Dana napsal/a 09.08.2017
Mám doma již více fotoknih, ovšem ani jedna nedosahuje kvality této knihy. Vynikající kvalita, skvělé barvy, silný, kvalitní papír. Všem mohu jen a jen doporučit.
Názor zákazníka od 09.08.2017
Krasna fotokniha, jsem velmi spokojena mohu jen doporucit.
Tereza napsal/a 07.08.2017
Dodání I rychlost tisku bomba došlo dřív než jsem čekala obraz perfektně zabalený a ještě lepší byla kvalita opravdu dala jsem ho jako dárek rodičům a ti jsou z něj nadšení jsem. Spokojena a budu určitě počítat z další objednávkou jen tady
Názor zákazníka od 07.08.2017
Děkuji za profesionální práci i službu!
Martina napsal/a 07.08.2017
Svadobna fotokniha je nadherna, je sice pravda, ze som trosku bojovala so software-om, ale postupne som sa do toho dostala :) Nic to vsak nemeni na tom, ze kniha je totalne nadherna, kvalitna a tie farby - proste uzasne :) Taktiez dodanie bolo super rychle! Doobjednali sme dalsie 2 kusy pre rodinu! :))
Tereza napsal/a 07.08.2017
Obraz došel dřív nez jsem si myslela super až na neupozorneni o doručení prakticky mi volala až dovaska že je u mě před barákem ale naštěstí jsem byla doma jinak obraz perfektně zabalen a s vnitřkem jsem byla navic spokojená suprove kvalita byla parádní i barvy opravdu skvělá práce
Názor zákazníka od 07.08.2017
V první řadě děkuji za možnost vytvoření fotoknihy za recenzi @Saal.Digital.CZ #saaldigital #saaldigitalcz . Program na tvorbu byl zpočátku chaotický, než jsem přišla na to, jak měnit jednotlivé strany a uspořádání fotek zde. Ale po dvou vytvořených stranách už vše šlo jako po másle. Větší problém mi asi dělal výběr fotek.
Lucie napsal/a 07.08.2017
Super komunikace, rychlost, i kvalita . Krásný obraz. Moc děkuji za vyzkoušení.
Názor zákazníka od 06.08.2017
Perfektní tisk, kvalitní pevněná PVC deska. Bleskurychlé dodání. Všem VŘELE DOPORUČUJI!
Jiří napsal/a 06.08.2017
Děkuji firmě Saal-digital.cz, že jsem měl možnost vyzkoušet fotoobraz vybral jsem si materiál Alu-Dibond Butlerfinish, v rozměrech 45x30cm, již jsem viděl fotoobrazy na jiných podkladech jen ne na aludesce. Obraz přišel standardně rychle do 3 dnů. Na první pohled se mi barvy zadaly tmavší , ale bylo to jen zdání po pověšení na zeď a při dopadu denního světla obraz dostal jiný rozměr. Recenzi píši až po dvou dnech, neb jsem chtěl vědět jak obraz vypadá při dopadu různého světla, jak při dopadu slunečního či umělého osvětlení. Při každém světle má obraz jiný nádech. Jsem velice spokojen a všem doporučuji.
Názor zákazníka od 05.08.2017
Neskutečná rychlost dodání.
Štěpánka napsal/a 04.08.2017
Před pár dny jsem dostala úžasnou možnost nechat si vytvořit fotoknihu od Saal Digital výměnou za upřímnou recenzi. Takže sdílím své dojmy.

Fotokniha je precizně a pečlivě zpracovaná. Tvoření bylo snadné díky Saal programu, ve kterém jsem si jednodušše podle šablon umístila fotky, takže tvoření bylo jednoduché a rychlé. Co mě ale nejvíce potěšilo, byla rychlost dodání. Objednala jsem v úterý a dnes v pátek ji mám doma. Díky moc Saal Digital určitě se k vašim službám ráda vrátím! :-)
Jiří napsal/a 03.08.2017
Děkuji saal-digital.cz, že jsem měl možnost vyzkoušet fotosešit. Myslel jsem si, že to bude sešit, čili slabší kvalita tisku n nebo papír slabé gramáže. Omyl opak je pravdou Papír kvalitní tisk kvalita sama, podání barev tak jak jsem fotky dal tak jsou, žádné ztmavení nic. Jsem rád za tuto nabídku neb lidé se mne ptají co fotím a podobňe. teď mám ukázkový sešit. Mám fotky i v mobilu, ale není nad prezentaci na kvalitním papíře. Sešit od této firmy doporuču všem co chtějí mít kvalitní prezentační materiál, nebo těm kteří nechtějí investovat větší částky do fotoknih, tento "sešit" předčí hodně z nich od jiných výrobců.
Názor zákazníka od 02.08.2017
S programem na tvorbu fotoknihy se mi dobře pracovala, vkládání fotek bylo přehledné a jednoduché. Kniha přišla do týdne od objednání - opravdu mě (mile) překvapila rychlost zpracování. Fotky se zdají být (z mého laického pohledu) kvalitní, celkově nemám co vytknout.
Názor zákazníka od 02.08.2017
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoobraz. Jsem maximálně spokojena - přehledný program, velký výběr materiálů a rozměrů. Dodání je rychlé a bezproblémové. A samotný fotoobraz je prostě nádherný. Jasné ostré barvy, kvalita na první pohled.
Kateřina napsal/a 01.08.2017
Naprosto úžasný program, na vytvoření perfektní kniha. Kvalita je naprosto úžasná! Dodací lhůta, je taky super!
Vřele doporučuji.
Názor zákazníka od 01.08.2017
Již jednou jsem vyzkoušela Fotoknihu a musím uznat, že ani fotoobraz nezklamal. Je naprosto úžasný a jistě budu vědět kam se příště obrátit, Děkuji moc.
Petra napsal/a 01.08.2017
Fotokniha přišla v pořádku a první můj dojem byl že vypadá luxusně. Překvapila mě vysoká kvalita tisku fotografie a její barevnost. Fotokniha vypadá opravdu dobře a ještě ten lesklý fotopapír ji dodává na kráse. Rychlé jednání s firmou a dodání do domu. Děkuji za možnost otestovat a jistě doporučím svým přátelům a známým.
Miroslava napsal/a 01.08.2017
U firmy Saal Digital jsem nechávala dělat fotoknihu již poněkolikáté, kvalita je jako vždy vynikající. Fotoslužeb začala využívat i rodina, oceňujeme krásně intuitivní a přehledný program, ve kterém je radost pracovat, kvalitu výsledného produktu, rychlost dodání i komunikaci se zákaznickým centrem. Zboží je dobře zabaleno, a když se výjimečně stalo, že doprava produkt poškodila, obratem jsem obdržela produkt nový a bezchybný. Doporučuji Saal Digital na 100%.
Názor zákazníka od 31.07.2017
Vyzkoušela jsem nabídku firmy Saal Digital na zhotovení fotosešitu za upřímnou recenzi. Kvalita fotosešitu je opravdu výborná. Stránky jsou pevnější, barvy výrazné a tisk dokonalý. Jsem opravdu moc spokojená. Zvažujete-li si nechat zhotovit kvalitní fotosešit, tak určitě doporučuji. Cena je sice vyšší, ale stojí za to. Doručen mi byl do týdne, což je skvělé. Moc děkuji za možnost využití nabídky Saal Digital a doporučuji dále. Já určitě jejich služby využiji i v budoucnu.
Lenka napsal/a 31.07.2017
Ihned po rozbalení velmi pečlivě zabaleného balíku jsem věděla, že budu spokojená. Fotoobraz je moc krásný, ve vysoké kvalitě. Moc se mi líbí odlesk.
Překvapilo mě prakticky bleskové dodání (obj. 27.7 a doručeno 31.7.)
Určitě ráda doporučím i dalším lidem a budu ráda za další spolupráci.

Lenka Hlavatá
Názor zákazníka od 31.07.2017
S fotoobrazom som veľmi spokojná. Vyzerá veľmi pekne a kvalita ani farby fotografie neboli vôbec zmenené.
René napsal/a 30.07.2017
Pěkná fotokniha, krátká dodací lhůta. Super.
Názor zákazníka od 30.07.2017
Mám obrovskou radost. Mít plno krásných fotek v počítači je sice pěkný, ale držet fotku v ruce, to je prostě jiná káva. Měl jsem možnost vyzkoušet fotoobraz. Vřele doporučuju! Jemný tisk, barevná věrnost, příjemný matový povrch a rozměr tisku přesně jak jsem potřeboval. Prostě veliká spokojenost. A určitě nezůstane u posledního obrazu...
Názor zákazníka od 29.07.2017
Zpočátku mi chvíli trvalo, než jsem se zorientovala ve funkčnosti programu na vytvoření fotoknihy. Přiznám se, že v již předvolených vzorech se mi nedařilo fotky vložit dle mých představ. Nakonec jsem zvolila variantu prázdné šablony a pak již šlo vše bez problémů.
Co se týká komunikace, kvality fotoknihy a rychlosti dodání, maximální spokojenost.
Andrea napsal/a 28.07.2017
Fotokniha mi bola doručená vo veľmi krátkom čase, čo ma prekvapilo.
S fotoknihou som spokojná, dokonca predčila moje očakávania.
Knihu, ktorú som si bojednala bola štvorcová, 19x19 cm, knižná väzba s vatovaním, lesklé strany. Kniha je pevná, strany sú tvrdé, je kvalitná. S programom, do ktorého som vkladala fotografie som nemala najmenší problém. Moje fotografie som fotila zrkadlovkou Canon 700D. Fotografie vo fotoknihe naberajú úplne iný rozmer, ako keď si ich pozeráte cez mobil, alebo počítač. Určite v budúcnosti využijem znova služby Saal digitals. Spoločnosť odporúčam, nemám čo vytknúť.
Andrea Kerestešová
Názor zákazníka od 28.07.2017
Maximálna spokojnosť!
René napsal/a 28.07.2017
Pěkná fotokniha, krátká dodací lhůta. Super.
Názor zákazníka od 28.07.2017
Dobrý den,
všem doporučuji!
Rychlost a kvalita zaručena. Velké díky.
Názor zákazníka od 27.07.2017
Měl jsem možnost zkusit objednat vlastní fotoknihu. Původně jsem k tomu byl trošku skeptický (na dálku fotokniha bez korekce barevného profilu). Přišla za 4dni hotová po otevření balíčku jsem se opravdu nestačil divit. Vynikající kvalita tisku, ostrost (pokud máte ostré fotky), nádherně podané barvy. Vyloženě předčila moje očekávání. Mohu jen doporučit!
Adam napsal/a 26.07.2017
Byl to dárek pro partnerku. Ukápla Slzička, jak ji, tak mně :) DÍKY!
Názor zákazníka od 26.07.2017
Fotokniha je kvalitně zpracovaná, krásné syté nezkreslené barvy a k mému velkému překvapení i fotografie nepříliš dobré kvality, focené mobilním telefonem vypadají dobře. Určitě využiji i v budoucnu . Děkuji.
Roman napsal/a 26.07.2017
Kvalita knihy výborná. Krásné desky, pevné stránky. Velmi vysoká kvalita tisku. V programu je první potřeba se trochu zorientovat. Poté bez problému.
Aleš napsal/a 25.07.2017
Děkuji firmě Saal-digital.cz za možnost vyzkoušet si kvalitu fotosešitu za upřímnou recenzi.
Zadání zakázky proběhlo v nainstalovaném programu bez problémů ve čtvrtek večer. Už v úterý před obědem dovezla PPL hotovou zakázku. Balíček byl doručen nepoškozený.
Objednaný fotosešit ve formátu A4 je v precizní kvalitě, vepředu i vzadu je opatřen silnou ochrannou fólií. Fotky jsou barevně perfektní, černá je černá a bílá je bílá. Stránky jsou oboustranně potištěné. (Oproti fotoknize, která má stránky slepované, ale záhyby neslepené.)
Případným zájemcům o levnější fotoprodukt než je fotokniha variantu fotosešit od firmy www.saal-digital.cz rozhodně doporučuji.
Marcela napsal/a 25.07.2017
Fotokniha je nadherna a sluzby perfeknti. Jsem nadsena a mam krasny darek.
Dekuji
Ctibor napsal/a 24.07.2017
SAAL DIGITAL JE VELMI KVALITNÍ A FÉROVÁ FIRMA ... produkty se vyznačují vysokým stupněm kvality zpracování a to jak v podání barev tak i v detailech ... navíc program který je ke stažení zdarma velmi usnadní práci a dokáže připravit produkt velmi profesionálně ...jsem naprosto spokojen a mohu jen doporučit ! Velice rád zas nějaký foto sešit objednám


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka