Názory zákazníka

Jana napsal/a 23.01.2017
Mala som možnosť vyskúšať služby firmy www.saal-digital.cz na vytvorenie vlastnej fotoknihy. Priznám sa, že som mala zmiešané pocity, lebo asi 6 fotokníh som robila cez inú firmu s ktorou už mám nejaké skúsenosti. Minulý týždeň mi bola doručená hotová fotokniha a môžem povedať, že som bola milo prekvapená. Cena zodpovedá kvalite a to nehovorím o rýchlosti zrealizovania a doručenia zákazky. V pondelok večer som odoslala dáta a v piatok som držala v ruke hotovú fotoknihu. Určite odporúčam.
Recenze od 22.01.2017
Velká spokojenost s firmou saal-digital
Jiří napsal/a 22.01.2017
Objednal jsem dárkový poukaz, dodání obratem na email. Služba špičková - oceňuji, že si mohu sám určit hodnotu poukazu. Jen bych je dal na webových stránkách do hlavního menu, krčí se v dolní části a spousta lidí se o tomto způsobu nemusí ani dozvědět. Jinak jsou vaše služby na špičkové úrovni!
Roman napsal/a 21.01.2017
Musím říct, že jsem náročný na výslednou kvalitu fotografií a radši si připlatím, než se dívat na něco nepovedeného. O fotoknize od Saal Digital jsem se dozvěděl náhodou a po několika letech jsem se rozhodl zkusit knihu od někoho jiného. Čekal jsem od Saal hodně a musím říct, že výsledek předčil moje očekávání. Celkové zpracování je na špičkové úrovni (jen věřím, že vazba vydrží a nevypadnou listy..), matná úprava fotografií super, krásný kontrast a detaily!
Jsem rád, že jsem zvolil vatovanou vazbu, mnohem příjemnější než klasická tvrdá. Zkrátka cena knihy jednoznačně stojí za poskytnutou kvalitu a rychlou službu.
Jediné s čím jsem zpočátku bojoval, je program pro tvorbu samotné knihy. Ale poměrně rychle jsem pochopil rychlou tvorbu stylů jednotlivých stran a u příští knihy bude i práce s programem radost. Takže díky a doporučuji všem koho baví fotografie a dokážou ocenit kvalitní výstup.
Drahomíra napsal/a 21.01.2017
Dobrý den, právě jsem od vás obdržela fotoknihu (s tvrdou vazbou v matném provedení). A jsem nadšená! Skvělou kvalitou provedení i rychlým dodáním. Děkuji. A co se týče programu SaalDesigner - chvíli mi trvalo, než jsem se naučila s ním pracovat a využívat celou škálu nástrojů, ale potom už šlo vše snadno. Nabídka je dostatečně široká, takže jsem se mnohdy zdržela spíš výběrem provedení. Jen snad nabídka klipartů mi moc nevyhovovala a také bych přivítala větší výběr rámečků a masek. (Ačkoliv čím jednodušší provedení, tím lepší). Naopak mi vyhovovala možnost zpětně měnit šablony na jednotlivých stranách nebo upravovat již editované stránky. Nakonec mne také mile překvapilo rychlé stažení produktu. A chci ještě poděkovat za skvělou komunikaci. Já mám tedy jasno. Nebyla jsem dosud zastáncem fotoknih, ale taková spolupráce a hlavně taková kvalita mne zcela přesvědčily a již připravuji další téma....
Eva napsal/a 20.01.2017
Díky příspěvku na Facebooku, jsem jsi všimla nabídky, vytvořit si fotoknihu za recenzi. Musím říci - jsem velice ráda, že jsem měla tuto příležitost. Upřímně, asi bych si netroufla udělat ji za plnou cenu, když bych nevěděla, jaká bude její kvalita a provedení. Ale po této zkušenosti, se k Vám budu ráda vracet.
Nemám ani jednu výtku k Vaší práci, když to vezmu od začátku. Program Saal designer je opravdu přehledný a jednoduchý. Jednoduše se v něm pracuje, tudíž je vhodný i pro člověka, který by si knihu připravoval poprvé, což je důležité zdůraznit. Dodání fotoknihy mě překvapilo velice, týden je opravdu krátká doba, to jsem nečekala.... Zkusila jsem desky s imitací dřeva, jsem velice potěšena kvalitou, která mě překvapila stejně tak, jako provedení celé knížky.
Děkuji Vám za tuto možnost a již brzy se budu těšit na shledanou.

S pozdravem Eva Jandurová
Peťulka napsal/a 20.01.2017
Moc děkuji za tu šanci!
fotoknihu mám doma do 5. dnů od objednání a je lepší, než jsem čekala! Komunikace perfektní, program na výrobu jednoduchý, nahrátí rychlé, dodání bleskové a výsledek prostě nejlepší :-)
Kdo chce opravdu kvalitní fotoknihu, s listama které jsou přímo fotky - i kvalitou papíru a kvalitou tisku, tak jedině tady!!!!!
DOPORUČUJI a ještě jednou děkuji ♥
Petra napsal/a 19.01.2017
Využila jsem nabídky od firmy Saal Digital na fotoknihu za recenzi. Zvolila jsem formát A4 na šířku s vatováním a matným provedením. V programu Saal Desinger je mnoho šablon a díky ploché vazbě jsem mohla bez omezení dát fotky přímo přes vazbu. Fotografie jsou vytištěny na kvalitním a silném fotopapíru, na kterém vynikají detaily. Další velké plus pro mě bylo, že za malý příplatek Saal Digital nabízí odstranění rušivého čárového kódu, tudíž jsem toho využila. :-) Mile mě překvapila i rychlost dodání. Objednala jsem knihu v neděli večer, v úterý ráno byla odeslána z Německa a dnes, ve čtvrtek, přišla. Celkově jsem nadmíru spokojená a fotoknihu od Saal Digital doporučuji.
Recenze od 19.01.2017
Vše na vynikající úrovni, lze jen doporučit
Dagmar napsal/a 19.01.2017
Viděla jsem na facebooku na stránkách mých přátel fotografů a oblíbených fotografů :) recenze na služby Sall Digital. Takže jsem se přihlásila a zkusila si jednu vytvořit. Trochu jsme přemýšlela jaké zvolit téma, nakonec jsem se rozhodla udělat fotoknihu s fotkami svých synů jako "zhodnocení" roku 2016 :)
Trochu jsem se musela zorientovat v editoru ale není to nic složitého. Jen jsem nepřišla na to, jak vložit na obal knihy text. Nechtěla jsem jen obrázek, chtěla jsem i nadpis. Ale z nedostatku času jsem to vyřešila dalším obrázkem s textem a jednoduše jsem ho vložila do editoru ...a bylo to.
Výsledek - nádherná fotokniha.
Zvolila jsem formát A4 na šířku, tvrdou vazbu, lesklý povrch. Fotky mají nádherné barvy, jsou opravdu velmi kvalitně vytištěny.
Bohužel na jedné fotce jsem si nepohlídala okraj a mám tam cca 2mm bílý proužek - ale to je moje chyba. Navíc si toho při prohlížení zatím ještě nikdo nevšimnul :)
Rozhodně si nechám zhotovit nějaké další produkty.
Iveta napsal/a 19.01.2017
Na Facebooku som si všimla Vašu reklamu a kedže sa blizi Valentin tak som sa rozhodla vytvorit priatelovi darček tohoto typu (fotoknihu).
Dodanie je velmi rychle a kniha je uuuplne užasne listujem ju znovu a znovu a neviem sa vynadivat naozaj uzasna praca .Haha asi ju priatelovi ani nedam tak sa mi pači :D
Fotky su krasne ostre nemožem povedat ani jedno zle slovo iba Všetkym ODPORUCIT !!!!
Kto ešte nevyskusal prichadza o vela :)
Edita napsal/a 18.01.2017
Ďalšiu recenziu napíšem po dodaní fotoknihy.
Nikol napsal/a 18.01.2017
Vaše produkty jsou kvalitní rychlé dodání. Neustálé slevy = plus pro Vás i pro zákazníky.
Jindřich napsal/a 17.01.2017
Po dvou testovacích výtiscích, které nás nadchly objednáváme 28x28 cm XT fotoknihu pro náročného klienta. Věříme, že budeme opět spokojeni :-)
Angelika napsal/a 17.01.2017
Pekný večer,
dostala som od Vás fotoknihu, ktorú som si priala s lesklým papierom a tvrdej,matnej väzbe. Je to nádherné, fotky vynikajú ako keby boli v 3D. Som nesmierne rada, že je taká firma, ktorá dáva vysokú kvalitu a dbá na všetky detaily. Prekvapivo je aj rýchle dodanie objednávky, napriek tomu, že som si objednala , mohla by som povedať tesne pred sviatkami. Ďakujem Vám veľmi krásne za vianočný darček a vrelo odporúčam každému, kto vyberá z vašej palety ponúk. Ste firma, ktorá si dá záležať na požiadavkách zákazníkov.
Martina napsal/a 17.01.2017
Saal Digital mě příjemně překvapil ve všech směrech....Od skvělé komunikace, přes přehledný program, rychlost vytvoření fotoknihy a když jsem přijala balíček s hotovou fotoknihou, výsledek byl naprosto dokonalý. Saal Digital mohu všem jen doporučit !!!
Recenze od 17.01.2017
Mohu jen doporučit, byla jsem s produkty moc spokojená. Kniha má kvalitní zpracování, fotky jsou krásně vytištěny. Děkuji budu všem doporučovat.
Recenze od 17.01.2017
Na Facebooku jsem si všiml akce Fotokniha za recenzi - nechtěl jsem tomu uvěřit, ale přihlásil se a obdržel kupón na výrobu fotoknihy. Pročetl jsem stránky Saal-Digital.cz, stáhl program a začal tvořit.
- k dispozici máte profesionální program pro tvorbu fotoknihy, různá pozadí, rozvržení fotografií, vše po krátkém "rozkoukání" přívětivě ovládané. K dispozici jsou i profily ICC a vidíte, co jste napáchal :)
- fotografie jsem tiskl na papír v profesionálních studiích a tak jsem byl zvědav na výsledek, jak se to podaří takto na dálku....
A výsledek mě udělal velikou radost.
Je to krásný pocit, když zazvoní kurýr a předá vám balíček, rozbalíte a vyloupne se na světlo krásná věc, tvrdá vazba se krásně drží, je to prostě kus materiálu. Otevřete a zíráte :)
Velice oceňuji možnost umístění jedné fotografie na dvě strany bez přerušení sešíváním, což je veliká výhoda při prezentaci produktu, zvířat, prostě všeho. Přátele právě tyto strany nejvíce oslovily. A srovnání s tisky ze studia ? Dopadlo to výborně.
- zpracování knihy je profesionální, data jsem odeslal v úterý a v pátek jsem měl odpoledne knihu doma. Rychlost dodání a kvalita zpracování vazby i tisku a podání fotografií je velice dobré.
- chtěl bych tímto poděkovat za možnost si vyrobit velice kvalitní fotoknihu a rád ji doporučím.
Recenze od 16.01.2017
Zvolila som si fotoknihu A4 na šírku, ktorá má 32 strán,tvrdú väzbu, matný povrch a lesklé strany. A nemôžem si ju vynachváliť, kvalita je skvelá, farby ostali rovnaké a fotografie v nej pekne vyniknú. Prekvapilo ma aj rýchle dodanie,ktoré bolo do 5 dní.
Keď mi kniha prišla tešila som sa ako malé dieťa :D Vidieť takto zhmotnenú moju prácu za posledné roky je pre mňa skvelý pocit a s radosťou ju budem prezentovať pri stretnutiach.
Ďakujem krásne za túto príležitosť, vrelo odporúčam každému, kto chce sebe alebo blízkemu spraviť radosť. :)
Robert napsal/a 16.01.2017
Mám hodně zkušeností s výroboy fotoknih na jiných serverech ale Saal mě opravdu dostal ;)
Komfort programu na vytváření kmihy je bezkonkurenční. Jednoduchost, intuitivnost a možnost libovolné kreativní kompozice fotografií se nedá srovnat s žádnou jinou mě známou službou.
Kvalita zpracovánní, barevné podání, i vazba je prostě špičková.
Spokojený jsem byl rovněž s rychlostí dodání a i s naprosto dokonalým zabalením knihy a její ochranou před poškozením během přepravy.
Můžu jenom doporučit!!!!
Petr napsal/a 16.01.2017
jsem s Vaší službou naprosto spokojen a doporučil jsem Vás všem přátelům.
zuzana napsal/a 16.01.2017
Fotokniha za uprimnu recenziu:
- dakujem za moznost zapojit sa do projektu fotokniha za recenziu
- najskor som bola skepticka a trvalo par mesiacov kym som sa odhodlala vyplnit prihlasku, ved dostat kvalitnu tlac nie je standardom ani na zakazu, a nie len tak - za recenciu, plus akciove ponuky roznych spolocnosti su casto neferove
- ale od prveho kliku na vasej stranke uprimne hodnotim len pozitiva - komunikcia, mailove potvrdenia, jasne instrukcie, vsetko funguje
- dodanie knihy bolo paradne rychle, ale kvalita tlace, farebnost, papier, vazba je profesionalna a krasna
- od kedy som chytila tuto knihu do ruk, mam chut sa vratit k vyhradne tlacenym fotkam a robit ludom radost fotkou, ktoru mozu drzat v ruke. A predovsetkym mam opat chut fotit. Dakujem Vam.
- tesim sa na dalsie akcie a produkty, urcite pokracujem v spolupraci
Recenze od 16.01.2017
Recenze foto knihy od fi.Saal-Digital .Dobrý den,rád bych se podělil o mou zkušenost s výběrem a zpracováním foto knihy od již zmíněné společnosti. S celkovým zpracováním této knihy jsem velice spokojen ale samotná tvorba(vkládání,úprava a konečná podoba knihy )dle mích požadavků,je složitější a né každý ji zvládne,proto bych uvítal zjednodušení editoru aby tvorbu zvládali také starší generace.Jinak kniha předčila mé očekávání !! Mohu jen vřele doporučit :)
Jana napsal/a 16.01.2017
Jsem velice spokojená s fotoobrazem, na zdi jich mám už 5 a tento opravdu vyniká. Nevím čím to je, ale barvy jsou viditeně lepší.
Emília napsal/a 16.01.2017
Dlhši čas som uvažovala o výrobe kvalitnej fotoknihy z výberu mojich fotografií z posledných rokov. Som rada, že som si všimla na Facebooku od Saal Digital CZ akciu : Fotokniha za recenziu. Potešilo ma, že ste mi poslali kupón na výrobu fotoknihy. Čakala som kvalitu podľa recenzií, no skutočnosť je ešte lepšia. Teraz, keď držím knihu v rukách, veľmi sa z nej teším. Tá kvalita papiera nemá chybu! Tlač, podanie farieb, väzba sú vynikajúce. Program Saal Designer mi pripadal jednoduchý, dobre sa v ňom robilo. Rýchlosť objednávky a následné doručenie bolo bleskové. V neposlednom rade by som rada vyzvihla aj vašich pracovníkov a ich profesionálny a úctivý prístup k zákazníkom. Saal Digital a jeho produkty doporučujem všetkým, ktorí čakajú kvalitný produkt.
Ruda napsal/a 16.01.2017
Od firmy Saal Digital jsem měl i já možnost vyzkoušet fotoknihu. Program pro výrobu přehledný,jednoduchý a rychlost zpracování,výroby i zaslání super a samotná kniha,prostě krásná.Děkuji a těším se na další spolupráci.
Recenze od 16.01.2017
Tak kniha je pěkná ,ale já bych osobně dala slabší stránky,jelikož stránky jsou příliš tvrdé a při 40 a více stránkách kniha bude zbytečně tlustá a těžká. Ale co je perfektní tak vazba knihy je naprostá jednička.Líbí se mě že kniha jde otevřít úplně a je vidět střed knihy. Což já osobně jsem se ještě u žádné knihy nesetkala. Tomuto opravdu dávám né pět hvězdiček ale klidně 10 hvězdiček.Otázkou je zda za nějaký čas se neodlepí od hřbetu - ukáže až čas.
Jednou velkou nevýhodou u saal -digital.cz je platba. Vím,že nejsem jediná která má tento problém. Platbu lze provádět pouze přes pay pal nebo přes bránu .Což moje karta neumožnuje. Uvítala bych buď předem na učet nebo na dobírku. Tak to je snad to co mě odrazuje. Ale jinak bych si klidně nechala udělat další knihy. Jen bych přidala více podkladů a více úprav okrajů fotek
Recenze od 16.01.2017
Nie som si istá, či mi prešla recenzia, čo som poslala pred chvíľou, tak ju posielam pre istotu ešte raz:

Dlhší čas som uvažovala o výrobe kvalitnej fotoknihy z výberu mojich fotografií z posledných rokov. Som rada, že som si všimla na Facebooku od Saal Digital CZ akciu : Fotokniha za recenziu. Potešilo ma, že ste mi poslali kupón na výrobu fotoknihy. Čakala som kvalitu podľa recenzií, no skutočnosť je ešte lepšia. Teraz, keď držím knihu v rukách, veľmi sa z nej teším. Ta kvalita papiera nemá chybu! Tlač, podanie farieb, väzba sú vynikajúce. Program Saal Designer mi pripadal jednoduchý, dobre sa v ňom robilo. Rýchlosť objednávky a následné doručenie bolo bleskové. V neposlednom rade by som rada vyzvihla aj vašich pracovníkov a ich profesionálny a úctivý prístup k zákazníkom. Saal Digital a jeho produkty doporučujem všetkým, ktorí čakajú kvalitný produkt.
Lucia napsal/a 12.01.2017
Potesila ma moznost vyskusat si fotoknihu od Saal Digital. Najprv som bola ocarena programom. Farebne variacie, ponuka pozadia, nalepky, tienovanie a vela inych moznosti mi umoznili vycarit si knihu nad ocakavania. Fotokniha dorazila neskutocne rychlo a kvalita knihy mi opat vyrazila dych. Nie je to moja prva fotokniha a perto po porovnani s konkurenciou mozem potvrdit vysoku kvalitu a perfektne sluzby. Mozem len odporucat. Dakujem.
Filip napsal/a 12.01.2017
Vyskusal som fotoknihu od saal digital a som velmi spokojny s kvalitou obalu, zlozenia a farebnosti. Urcite odporucam, aj ked sa v dnesnej dobe daju nast lacnejsie alternativy. Kto hlada kvalitu nech si vyberie SAAL ! Dakujem za taku moznost, vyskusat.
Recenze od 12.01.2017
perfektná stránka, jednoduchý a prehladný program a naozaj expresné dodanie produktov :) z mojej strany plná spokojnosť
Recenze od 11.01.2017
Vše v pořádku. Kvalita i dodávka. Doporučuji .
Jaro napsal/a 11.01.2017
Veľmi pekne spracovaná fotokniha. Preto všade dávam 5 hviezdičiek. Nemám čo vyčítať
Recenze od 11.01.2017
Ahoj všichni kolegové!
Měla jsem tu čest, otestovat knihu s pevnou vazbou od Saal Digital CZ a musím se s Vámi podělit o zkušenost!
Byla jsem velmi nadšena touto možností, a ihned jsem si z internetových stránek stáhla program a pustila se do navrhování. Jejich program nabízí tolik možností! Už jen ta příprava vaší knihy je obrovská zábava. Opravdu jsem si doslova HRÁLA.
Jelikož mě to opravdu bavilo, promeškala jsem ne jeden, ale rovnou dva termíny platnosti mého kuponu. Stačilo jen napsat e-mail, a hned druhý den jsem obdržela velice vřelou zprávu, že kupon byl opět prodloužen. Komunikace ze strany Saal Digital naprosto špičková!
Ráda bych už přeskočila k hodnocení knihy, ale nemohu opominout rychlost vyřízení objednávky! Druhý den po odeslání fotografií mi přišel e-mail, že fotokniha je zhotovena! Druhý den! A přesto že ke mně kniha putovala až z Německa, dodací doba byla méně než týden!
A teď k samotné knize. Při otevření mě opravdu doslova OHROMILA kvalita barev mých fotek! (právě díky oné kvalitě jsem neváhala a ihned zakoupila další produkt, konkrétně plakát, od Saal Digital)
Poté, co jsem vstřebala nadšení z barev, jsem se snažila se na knihu podívat jako na celek.
Já jsem konkrétně odzkoušela vatované matné řešení knihy. Stránky jsou velice kvalitní a hladké jak na pohled, tak na dotyk. O vazbě ani nemluvím! Opravdu velmi příjemné zpracování.
Po objektivním posouzení celé knihy jsem narazila na jedno mínus. první strana knihy je napevno přilepena k vazbě.
Naopak jsem našla dvě velmi důležité plus!
Do knihy jsem záměrně vložila fotografii z mobilního telefonu. Fotka byla poměrně velká, asi přes 1,5 strany. Výsledek mě opravdu překvapil!
Poměrně důležité pro mně bylo dárkové balení! Dodává knize formu opravdu luxusního produktu a daru!
Jen mi přijde, že na mou knihu formátu 19x19 bylo poměrně velké.
Každopádně děkuji za možnost vyzkoušení produktu. Tato firma mě přesvědčila o své kvalitě, tudíž služby Saal Digital hodlám v budoucnu využívat.
Recenze od 10.01.2017
Nemám co vytknout! Překvapila mě především věrnost barev a kvalita zpracování, velmi rychlá dodací lhůta a perfektní komunikace s info oddělením. Doporučuji vaše produkty i svým zákazníkům. Těším se na další spolupráci!
Nicolette napsal/a 09.01.2017
Dlho som hľadala to pravé orechové "ako sa ľudovo hovorí" a musím povedať, že som to veru našla. Príprava fotoknihy netrvala dlho, čo je veľké plus, dodanie bolo extrémne rýchle. Musím vyzdvihnúť kvalitu Tisku a spracovania, ktoré ma nadmieru uspokojili a teraz už viem, že sa možem pri ďalšej práci spoľahnúť na saal-digital.cz. Už pri otváraní balíčka mi bolo jasne, že ma čakajú druhé Vianoce. Ďakujem za možnosť využitia tlačového kupónu a už sa teším na ďalšie knihy, ktoré budem ponúkať svojim zákazníkom
Eva napsal/a 09.01.2017
Fotokniha za upřímnou recenzi? Na internetu jsem narazila na nabídku fotoknihy za upřímnou recenzi.Prve jsem tomu nevěnovala vůbec pozornost.Myslela jsem si,že to bude jen nějaký tahák a pak budou chtít neustále nějaké objednávky.Když jsem na tuto nabídku narazila po pár dnech znovu, tak jsem ji přečetla a zjistila,že to zase až tak zlá nabídka není.Vyplnila jsem tedy přihlášku a po pár dnech mi přišel email od firmy Saal Digital CZ a v něm slevový kupon na fotoknihu v hodnotě 1200 Kč.
Začnu pochvalou toho nejlepšího - a to je kvalitní zpracování na špičkovém papíře, nádherná vazba knihy, její pečlivé zabalení a neuvěřitelná rychlost a dobrá komunikace mezi výrobcem a odběratelem .Vším jsem byla opravdu nadšena. Mám již několik fotoknih od jiných firem,ale zdaleka nedosahují kvality fotoknihy jako od firmy Saal Digital CZ
Malinký problém jsem měla s programem, ve kterém se kniha tvoří. Chvíli mi trvalo se zorientovat a proklikat se všemi možnostmi, které program nabízí. Přivítala bych zde větší nabídku šablon a rámečků, rovněž i pozadí stránek, větší přehlednost a jednoduší manipulaci se zvolenou fotografií. Chybí mi zde také stránka předsádky - můj úvodní text ke knize je uvnitř hned z druhé strany vazby knihy, což mi přijde neobvyklé , to samé na poslední straně(vložila bych jeden prázdný list). Malilinká chybka na kráse - nemožnost popisu knihy na hřbetě. Pro někoho může být omezující také platba pouze přes PayPal nebo kreditní kartu.
Na závěr shrnutí jednou větou: pokud si přejete mít krásnou památku ve špičkové kvalitě, případně mít knihu, která by Vás reprezentovala, DOPORUČUJI, budete nadmíru spokojeni a já děkuji Saal Digital CZ za možnost vyzkoušet si jejich produkty.
Lucie napsal/a 09.01.2017
U fotoknih mi chybí více variant, že by si je člověk mohl uzpůsobit zcela sám. Jinak fotografie pěkné
Recenze od 08.01.2017
U Saal Digital jsem objednával v minulosti fotoknihu kraji. S kvalitou tisku a rychlostí dodání jsem byl naprosto spokojen. Před Vánocemi 2016 jsem objednal fotografie svých dětí ve větším formátu, tentokrát matné. Kvalita tisku opět vynikající, avšak u jedné fotografie došlo k většímu ořezu než je označená hranice v programu, což mě trochu zamrzelo. Rychlost dodání byla i přes období vánočního shonu dobrá. Nyní jsem objednal další fotoknihu, kde část fotografií byla pořízena ještě starým kompaktem s rozlišením 5 mpx a proto jsem zvědav na výsledek.
Recenze od 08.01.2017
Prozatím nejlepší zpracování Fotoknihy, jaké jsem kdy měl. Kvalita provedení je dokonalá, nestydím se tuto knihu ukázat svým známým. Už se těším na další.
Recenze od 07.01.2017
S fotoknihou mám první zkušenosti a firma Saal mě velice potěšila. Pod pojmem "fotokniha" si představuji jakýsi časopis, ale toto opravdu vypadá jako kniha. Fotografe jsou kvalitní a moc se mi líbí, že se v programu dalo vybrat kam si fotky umístím a jakou velikost. Program je skvělý, jenom by to chtělo více šablon, ze kterých vybírat. Desky mám lesklé a fotografie matné, podle mě vypadají opravdu skvěle na matném papíře a to firma splnila. Jsem také moc spokojena s dobou dodáním a balením. Celkově jsem s fotoknihou nadmíru spokojená a určitě si zařídím další produkty ze Saal Digital. Děkuji moc.
Jana napsal/a 06.01.2017
Moc děkuji za Vaši fotoknihu, moc mě překvapila rychlost- objednávala jsem ji 31.12. a hned 4.1. jsem ji měla doma. Jsem nadšená barvami, zpracováním, kvalitou tisku. Jsem moc ráda, že jsem využila Vaší nabídky a zaslaného kuponu na slevu. S programem na zpracování se mi fotokniha vytvářela dobře... je přehledný, fotograf s ním může při práci snadno dosáhnout svých představ... Možná pro méně kreativní zákazníky bych doporučila více "rychlých" rámečků - tématicky rozdělených. Přeji Vám všechno nejlepší v novém roce, hodně úspěchů v podnikání a těším se na další spolupráci :-) Určitě jsem nabídku Vaší firmy nevyužila naposledy.
Lucie napsal/a 05.01.2017
Musím vyzdvihnout rychlost jednání i bleskové dodání. Také kvalita fotoknihy je výborná (kvalitní papír i tisk - bez zráty kvality i barev). Využítí slevového kuponu = obrovský bonus. Fotokniha vypadá profesionálně i díky trvdým deskám. Máme knihu k propagaci naší neziskové organizace, takže ji denně používáme a zatím (cca měsíc) jen drobné opotřebení. Stáhnutí i instalace bez problému. Trochu mi trvalo, než jsem se prokousala programem, ale když jsem si prošla všechny funkce a záložky, už to šlo. Nakonec jsem nevěděla, jak zakázku odeslat, jelikož jsem si nevšimla záložky "košík" přímo v programu, ale to je asi moje chyba. Fotokniha má v naší organizaci kladný ohlas a dokonce spoustu lidí by uvítalo kopii. Takže tímto se ptám Saal - digital, zda by šlo vyrobit nějaké kopie a zda by bylo možné uplatnit nějakou množstevní slevu. Za Sociálně teraputickou dílnu "NADĚJNÁ DÍLNA - VSETÍN" děkujeme a těšíme se na případnou další spolupráci.
Lukáš napsal/a 04.01.2017
Saal Digital.cz táto spoločnosť poskytovala možnosť spraviť si rôzny u nich produkt za super cenu. Neváhal som ani sekundu a hneť som sa do toho pustil. Ochota komunikativnosť u Saal Digital.cz je na špičkovej urovni poradia vo všetkom. V programe mi chýbalo max viac oramovaní a možnosti, ale inač všetko skvelé a rýchle. Spoločnosti sa ešte určite podakujem ked kniha dojde a hrozne sa teším :) Začiatok roka nemohol byť ani lepší a to vdačím spoločnosti Saal Digital.cz :) Teším sa už na dalšiu spoluprácu dobuducna.
Kristýna napsal/a 04.01.2017
V programu se pracovalo hezky, fotokniha i přes vánoční svátky dorazila za 2 dny od odeslání. kvalita výborná. Doporučuji všem :)
Šárka napsal/a 03.01.2017
S vyřízením objednávky ( obraz - akrylátové sklo) jsme byli velmi spokojeni. Dodací lhůta TOP! Jen dodání od DHL teda nebylo zrovna profesionální, obraz nechali ležet u domu, nikdo ani nevolal že zásilku veze nebo doveze ani, že již stojí u domu... tel. číslo jsem uváděla a hovor taky žádný zmeškaný nebyl. Takže obraz byl venku a 2h na něj mrholilo ....
Se strachem jsme ho rozbalili, naštěstí byl tak dobře a profi zabalen, že neutrpěl žádné škody.
Vaše služby mohu jedině doporučit.
Recenze od 02.01.2017
Dakujem za trpezlivost :) Mate skvelych pracovnikov , ktori boli ochotni asi stvrt roka odpovedat na moje otazky, tesim sa, ze ste sa mi vzdy pripomenuli a nakoniec som uspesne mohla pouzit kupon:)
Marek napsal/a 02.01.2017
Zpracování fotoknihy je skvělé. Výborný tisk a kvalita papíru. Vřele všem doporučuji.
dušan napsal/a 02.01.2017
práce na fotoknize v programu byla snadná,nabídka možností úprav v knize spousta,,,kniha dorazila dle plánu,,zpracování fotoknihy na vysoké úrovni,bez ztráty barev jak pozadí tak i samotných fotografií,,mohu jen a jen doporučit

Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je zaslán přímo k vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Váš názor nám můžete sdělit i prostřednictvím našeho profilu na Facebooku: https://www.facebook.com/saal.digital.cz

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Opravte prosím Váš e-mail.
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka