Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 497 zákaznických názorů
5 hvězd
474
4 hvězdy
20
3 hvězdy
3
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Martin napsal/a 14.07.2018
Dostal jsem od firmy Saal Digital poukaz na fotoobraz za recenzi. Dne 10. 07. 2018 jsem si objednal ve večerních hodinách obraz Alu-Dibond 40 x 60 se standardním zavěšením. Předpokládaný termín dodání byl 17. 07. 2018, obraz však přišel již 13. 07. Zvěčnit jsem si nechal detail zvířete, barvy i ostrost obrazu jsou opravdu reálné. Obraz byl zabalen do tvrdého kartonu s tvrdou deskou kartonu a molitanovou fólií, takže při rychlé přepravě z Německa nedošlo k žádnému poškození. Kvalita výrobků od firmy Saal je špičková. Už jen samotné objednání přes program Saal Designer je velice rychlé a přehledné. I přes trošičku vyšší ceny, tuto firmu mohu jen doporučit!
Názor zákazníka od 13.07.2018
Opět neskutečná rychlost tvorby..Jste skvělý
Názor zákazníka od 12.07.2018
V programu se mi velmi dobře pracovalo. Už jsem dělala spousty fotoknih, ale saal-digital zatím opravdu vede. Už se nemohu dočkat až mi kniha přijde domů.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Listovala som fotoknihy od viacerých výrobcov, ale táto ma úplne prekvapila kvalitou strán a nádhernými farbami. Veľmi profesionálny produkt. Program pre tvorbu je veľmi jednoduchý a prehľadný. Veľmi rýchle spracovanie - fotokniha dorazila do dvoch dní. Výborné služby a prístup k zákazníkovi! :)
Josef napsal/a 11.07.2018
Děkuji za možnost vyzkoušet Váš produkt fotoobraz pod akrylátovým sklem - Gallery Print 30x45. Výsledný obraz je skutečně nádherný, vhodný jako dárek do interiéru.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Moc doporučuji tuto stránku.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Bola som vcelku spokojna s moznostou pouzitia sablony. Co ma sklamalo, ze pri niektorych fotkach mi uvadzalo velmi dobru kvalitu, no vo vysledku fotky az tak kvalitne neboli a tiez velmi obmedzujuce moznosti vkladania a prace s textom. Chvilku mi trvalo, kym som sa s programom zoznamila, no potom uz toho bolo v pohode. Ocenujem rychle spracovanie a dodacie lehoty.
Názor zákazníka od 10.07.2018
dobry den dnes mi prisla kniha je uzastna uz teraz sa tesim ako mojho tatina prekvapim...krasne farby a aj fotky uzastne
Názor zákazníka od 09.07.2018
Fotokniha je velice kvalitní, se službami i přehledným programem jsem nadmíru spokojená. Ceny se mi zají dost vysoké, avšak za kvalitu se platí. Tyto produkty určitě můžu doporučit profesionálům :-)
Názor zákazníka od 09.07.2018
Jsem maximálně spokojena. Snad jen cena je dost vysoká.
Ctibor napsal/a 07.07.2018
skvělý
Názor zákazníka od 05.07.2018
Obrovská spokojenost s progukty od Saal Digital! Kvalitní a rychlé zpracování! Je to jasná volba k uchování vzpomínek!
Anna napsal/a 05.07.2018
Už loni jsem si do Vás nechala dělat fotosešit, letos jsem využila kupon a nechám mamce udělat k svátku fotoobraz. Tak se těším. Jsem maximálně spokojená s fotosešitem tak věřím, že budu i z obrazem.
Názor zákazníka od 05.07.2018
Fotoknihy od Saal Digital jsou v perfektní kvalitě a byli jsme s nimi velice spokojeni, proto jsme se rozhodli vyzkoušet i další produkty.
Martina napsal/a 05.07.2018
Miluju fotoknihy a štve mně, že jsem o Vás nevěděla dříve. Teď už jedině SaalDigital. Děkuji precizní služby i produkty.
Martina napsal/a 05.07.2018
Produkt jsem objednala, program je velmi kreativní a jednoduchý takže se pracuje s fotkama jedna radost. Doporučím dál a jsem velmi spokojená. Děkuji SaalDigital :-)
Názor zákazníka od 01.07.2018
@saal.digital.cz
Knihu jsem vytvořila cca za 4 hodiny. Chvíli mi trvalo než jsem zjistila jak přesunout obrázek. Jinak vše intuitivní, výběr pozadí dostatečný. Trošku horší manipulace při posunu fotky na stránce. I na mém zpomaleném notebooku dobré reakce. Celkový dojem dobrý.
Aneta napsal/a 30.06.2018
Velice přehledný web, na kterých lze pohodlně stáhnout program k vytvoření fotoknihy atd. Program je standartně vybaven vším, co je potřeba, možná menší základní program k úpravě fotek by zde ještě mohl být, nicméně už se těším až fotokniha dorazí, dle recenzí vypadá dobře.
Adéla napsal/a 28.06.2018
Na doporučení od kamarádky.
Názor zákazníka od 27.06.2018
O této možnosti jsem se dozvěděla teprve nedávno, tak teď mám objednaný fotobraz a jsem moc zvědavá jaký bude :-)
Pavel napsal/a 27.06.2018
Objednal jsem pro ženu fotoplátno jako dárek k narozeninám. Dnes došlo a zrovna i v den jejích narozenin.
Jsem opravdu překvapen kvalitnou i rychlostí. Jsem přímo nadšen barvami a provedením, kde barvy jsou takové jaké jsem dal do tisku (zvolil jsem tlumenější barvy kvůli šedé stěně). Neztratila se ani ostrost snímku.
Už visí na stěně.
Moje volba vyzkoušet fotoplátno byla dobrá. Tento snímek zůstane roky, možná se někde časem přemístí a nebude se překlapovat jinými fotkami tak jako je to v rámečku.
Doporučuji všem, kteří chtějí kvalitní a trvalou věc.
Veronika napsal/a 26.06.2018
prostě perfektní
Názor zákazníka od 26.06.2018
Fotosešit jsem nechala udelar pro kamarádku. Opravdu mě překvapila kvalita. Sesit je nádherný a udělal obrovskou radost děkuji.
Boris napsal/a 24.06.2018
dobry vecer, v akci do 30.6.2018 jste inzerovali Fotoknihu 28x28 matný nebo lesklý povrch vnitřníhc stránek a to za 799,-Kč + dopravné. Já jsem ale platil 949,--Kč! Jak je to možné?
děkuji předem za vysvětlení.
Petra napsal/a 24.06.2018
tento obchod určitě doporučuji všem. Kvalitní služba, bleskové odeslání a vyhotovení objednávky.
Jediné mínus, které bych podotkla je:
1) možnost zaplacení - omezená možnost platby, já bych ocenila obyčejný bankovní převod případně doporučené doručení. Já nemám účet Paypal a ani platební kartu, tak jsem musela obtěžovat někoho, kdo to má,aby mi to zaplatil a já mu to platila - složité
2)způsob doručení - ocenila bych více možností doručení, čp by to doručila levněji.

ale jak píši výše, rozhodně doporučuji a sama si www uložím a určitě budu objednávat zase.
Názor zákazníka od 22.06.2018
Od Saaldigital máme již dvě fotoknihy a fotosešit. Jsem naprosto unešená spoluprací, rychlostí dodání, kvalitou materiálu! Nemůžu vytknout ani jednu věc. Za mě nejlepší co může být a objednávat budu vždy jen u Saaldigital :-)
Nikola napsal/a 21.06.2018
Mohu jen doporučit. Super přehledné tvoření fotoknihy. Velký výběr různých motivů, klipartů, pozadí apod.. Pokud chcete můžete si vytvořit vlastní knihu podle svých představ, nebo si vyberete jen šablonu a knihu máte za minutku...Jsem velmi spokojená, a vřele doporučuju všem, kteří chtějí zvěčnit své vzpomínky.
Názor zákazníka od 20.06.2018
Jsem velmi spokojena kvalita saal digital je nejlepší co jsem kdy v tisku vyzkoušela
Lenka napsal/a 20.06.2018
Kdo chce opravdovou FOTOknihu jenom doporučuji. Využila jsem slevový voucher na fotoknihu. S kvalitou jsem velmi spokojená, překvapená a nadšená. Krásně zpracovaný, profesionální. Rychlé dodání (3pracovní dny).
Roman napsal/a 19.06.2018
Dobrý den,

v minulosti jsem si objednal u Vás foto knihu. byl jsem nadšený. Proto jsem se rozhodl pro foto obraz. Výsledek předčil moje očekávání, nádhera. Focení se věnují krátce a je to úžasné, když vaší fotografii na, kterou jste pyšný podtrhne tak zdařilé provedení. Děkuji. Určitě do budoucna opět využiji a mohu doporučit.
Aneta napsal/a 19.06.2018
Velice děkuji za kopón, který jsem od Vás dostala. Velice mě to potěšilo a hlavně mě potěšil, ten výsledek.
Fotoobraz dorazil za dva dny od objednání, což jsem byla neskutečně ráda! Takovou rychlost jsem nečekala a hlavně jsem si vytvářela fotoobraz z né moc kvalitní fotografie, ale výsledek byl úžasný! Určitě to nebyl poslední fotoobraz vytvořený u Vás!
Erika napsal/a 18.06.2018
Jsem moc spokojena,jak s kvalitou fotoobrazu,tak s peclivym zabalenim i rychlosti dopravy.
Aneta napsal/a 18.06.2018
Velice děkuji za kupón k vytvoření fotoobrazu. Velice mě to potěšilo a ještě víc mě potěšil celkový výsledek. Fotoobraz přišel za 2 dny, což jsem absolutně nečekala. A ikdyž má fotka neměla tak skvělou kvalitu. Ten fotoobraz je naprosto perfektní! Mohu samozřejmě, jen doporučit a věřím, že to nebyl můj poslední fotoobraz vytvořený u Vás!
David napsal/a 18.06.2018
Chcel by som poďakovať za fotoknihu. Veľmi spokojný som s kvalitou fotoknihy. Odporúčam :)
Anna napsal/a 16.06.2018
https://www.facebook.com/pg/AnnieVetyskova/photos/?tab=album&album_id=2078378015768615
Názor zákazníka od 16.06.2018
Ďakujem za nádherne spracované fotografie vo fotoknihe. Sú užasné, kvalitné. Služby na jednotku s hviezdičkou. Dodanie veľmi veľmi rýchle. Som nadmieru spokojná. Už pracujem na Ďalšej fotoknihe :-D
Beata napsal/a 16.06.2018
Som milo prekvapená. Robim si fotoknihy už 5 rokov. Prvý krát som vyskúšala tú vašu , a musim povedať, získali ste novu zákazníčku. :) Naozaj vyslovujem spokojnosť a už sa teším na finálny výsledok! Krásny deň aj vám,! Ja ho dnes mám, teším sa z dnes urobenej fotoknihy :) Ďakujem za možnosť vyskúšať si to.
LKstar napsal/a 13.06.2018
Děkuju za Váš kupón v hodnotě 900 Kč.Jakmile budu něco objednávat, už jen tady. Moc děkuji!Perfektní pristup! @saal.digital.cz
LKstar napsal/a 13.06.2018
Děkuju za Váš kupón v hodnotě 900 Kč.Jakmile budu něco objednávat, už jen tady. Moc děkuji!Perfektní pristup!
Názor zákazníka od 13.06.2018
Veľmi rýchle a seriózne jednanie. Milo ma prekvapilo, keď mi prišiel mail prečo som nevyužila kupón. Lebo som nestihla spraviť knihu a pekné bolo predĺženie platnosti, čiže už aj ja budem mať svoju fotoknihu z dovoleniek.
Názor zákazníka od 12.06.2018
Zatím na knihu čekám,jsem spokojená s kuponem pro zkoušku, přijde mi to jako dobrý tah a pokud budu spokojená s kvalitou jistě zůstanu věrným klientem-fotek mám a budu mít hafo ke zpracování.
Díky a jsem zvědavá na výsledek.
Názor zákazníka od 12.06.2018
od kolegyně
Katarina napsal/a 11.06.2018
Dobrý deň, chcela by som poďakovať za promktné vybavenie objednávky. Veľmi spokojná som s fotoobrazom s kvalitou a vyzorom. Odporúčam :)
Kristýna napsal/a 11.06.2018
Dostala jsem fotosesit a je naprosto úžasný. Kvalita fotek perfektní a tisk také super
Názor zákazníka od 11.06.2018
Jsem s vaší firmou naprosto spokojená, rychlost dodání, kvalita tisku, komunikace...vše perfektní. Děkuji
Jorga napsal/a 10.06.2018
Jsem naprosto nadšená kvalitou produktu, rychlostí dodání a přehledností programu.
Jakmile budu něco objednávat, už jen tady. Moc děkuji!
Názor zákazníka od 09.06.2018
Dobrý den

Mám od Sall Digital už foto knihu a jsem moc spokojený z kvalitou a dodací lhůtou. Teď čekám na fotoobraz určitě bude vše v pořádku. Jak dorazí hned napíšu recenzi a pošlu foto.
Nikola napsal/a 08.06.2018
Dobrý den, děkujeme za váš kupón v hodnotě 900,-. Ve vašem programu jsme našli spoustu chyb. Jednou z nich je, že chybí ikona pro zarovnání na střed jedné stránky. Další je, že pokud si zákazník vytvoří knihu například ve formátu 20x20 a před platbou se rozhodne svůj výběr formátu změnit, už to není možné a celou svou knihu musí dělat znovu i přesto, že veškeré fotky chce mít stejné.
Nikol
Jiri napsal/a 08.06.2018
opet naprosta spokojenost , tentokrate s fotosesitem
Názor zákazníka od 08.06.2018
Není to poprvé co jsem využila služeb Saal Digital.cz. Tentokrát jsem si objednala fotoknihu v lesklém provedení a naprostý luxus.Opravdu asi nejhezčí.Děkuji
Názor zákazníka od 07.06.2018
Toto je moje sedmá kniha a je ze všech nejlepší. Kvalita tisku i papíru je super. Dodání neuvěřitelně rychlé a velká ochota ze strany firmy saal vyjít vstříc a pomoci. Děkuji!
Názor zákazníka od 07.06.2018
Naprostá spokojenost, opět. Dodání skvěle, komunikace výborná. Zpracování bomba. Fotoobraz na kvalitním dřevěném rámu, mě velmi potěšil a oslovil. Nemám žádné výtky. Jste jedničky a já moc děkuji.
Názor zákazníka od 07.06.2018
Jsem velmi spokojená s kvalitním provedením celé fotoknihy.Je super,udělali jste mi velkou radost.
Mária napsal/a 06.06.2018
Jsem nadsena. Obraz je prekrasny, kvalitne spracovany. Peclive zabaleny. Komunikace s firmou skvela a moc ochotna ve vsem pomoct. Dekuji za slevovy kupon a sanci vzskouset vase sluzby . Vrele doporucuji.
Ivana napsal/a 06.06.2018
Nejlepší fotokniha kterou mám a zvěčnění mých fotek, mockrát deluji, nemůžu si vynachválit! Za mě úplně super, jak kvalitou tak provedením.
Radka napsal/a 05.06.2018
Jsem velice ráda, že jsem dostala příležitost vyzkoušet si vytvořit svou vlastní fotoknihu. Tuto fotoknihu jsem použila jako dárek a musím říct, že osoba, která ji obdržela byla velice nadšená a sdělila, že to nejhezčí dárekk, jaký kdy dostala. Byla jsem maximálně spokojená s tvorbou fotoknihy, s veškerými službami a především s výsledkem. Předčilo to mé očekávání a výsledek byl naprosto pefektní. Doporučila jsem tuto možnost i dále svým známým.
Kristýna napsal/a 05.06.2018
Perfektní pristup a opravdu rychle dodání. Fotosešit je opravdu krasny. DĚKUJI!
Michal napsal/a 04.06.2018
Ďakujem veľmi pekne za krásne výtlačky mojich fotografii. Bolo to prvý krát, čo som si nechal svoju tvorbu vytlačiť a s výsledkom som 100% spokojný. Nádherný papier FineArt Baryta a FineArt Pearl je proste neskutočný. Úžasná kvalita tlače a farieb. Práca s programom je veľmi jednoduchá a intuitívna. Dodacia lehota vzhľadom na kvalitu produktu je v norme. Ak môžem tak malú kritiku by som smeroval k informáciám na vašich web stránkach o ICC profiloch a tom ako a či je nutné ho dodať k objednávke pre možno ešte lepší výsledok. Sú písané formou ako by človek už dobre vedel o čo ide. Bežný človek, ktorý si fotografie iba upravuje z RAW a jemne dolaďuje vo Photoshope a nemá skúsenosti s ICC profilmi tým informáciám nerozumie. Možno by pomohol blog s návodmi a postupmi. Druhá ale naozaj malá kritika je za použitie tuby na dodanie časti výtlačkov. Jedna polovica objednávky 30x45cm došla v kartónových doskách čo bolo super a fotografie ostali krásne rovné. Druhá polovica fotografii 40x40 bola zrolovaná do tuby, po vybratí z ktorej sú fotografie skrútené a treba ich dať vyrovnať. Vaše služby však ešte určite čoskoro využijem znova.
David napsal/a 04.06.2018
Již minulý rok jsem dostal možnost vyzkoušet fotoknihu, čehož jsem milerád využil. Přesvědčil jsem se, že tisk od Saal Digital je to, co jsem hledal pro moji práci. Vysoká kvalita za rozumnou cenu.
Nejvíce si však vážím komunikace a pomoci. Velmi ochotný support mi zodpověděl jakýkoli dotaz a pomohl knihu vytvořit a objednat.
Za tuto příležitost děkuji.
Názor zákazníka od 04.06.2018
Tato fotokniha je úplne super: vynikajúca kvalita tlače a papiera a veľmi rýchly termín dodania! Produkt je veľmi prispôsobiteľný vďaka svojmu ľahko použiteľnému softvéru, môžete ho spraviť v rôznych veľkostiach a väzbách, s rôznym počtom stránok. Je to pekný spôsob, ako sa tešiť zo svojich obľúbených fotografii, odprezentovať svoju prácu alebo dokonca stvoriť dokonalý darček pre niekoho!


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka