Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.8 / 5
z 84 zákaznických názorů
5 hvězd
74
4 hvězdy
10
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Jana napsal/a 15.02.2019
Za poslední rok jsem udělala tři fotoknihy. Pokaždé od jiné firmy, pokaždé jiný program. Na Vás jsem narazila náhodou a musím říct, že ve Vašem programu se mi pracovalo nejlépe. Přehledný, jednoduchý a přitom spousta funkcí a možností. A výsledek? Za necelý týden fotokniha dorazila a já jen zírala, protože kniha předčila moje očekávání. Tohle jsem opravdu nečekala. Nádherné zpracování, rychlé dodání a program také skvělý.
Děkuji Vám za to...
Názor zákazníka od 15.02.2019
Super program, ve kterém jsem si mohla navrhnout fotoknihu přesně podle svých představ. Obratem mi domů přišel naprosto úžasný výsledek mé vytvořené fotoknihy. Takhle kvalitní a krásnou fotoknihu dokáže jen Saal-digital. Už teď mám v hlavně další nápady a těším se, že využiji i jiných nabízených produktů. Moc děkuju a naprosto doporučuju!!!
Iva napsal/a 15.02.2019
Dobrý den,
moc děkuji za možnost vyzkoušet váš produkt - fotoobraz. Protože mám ráda fotoobrazy na plátně, využila jsem vaši nabídku a fotoobraz objednala. Když jsem otevřela, 3 pracovní dny po objednání zakázky, balíček, byla jsem velmi mile překvapena. Obraz byl perfektně zabalen, aby se nepoškodil. Zpracování obrazu je velmi kvalitní. Na tisk obrazů používáte velmi příjemný materiál, rám je dostatečně pevný a hlavně mě překvapily fantastické barvy obrazu, které odpovídají přesně barvám, jaké jsem požadovala. Obraz je barevně věrný. Po zkušenosti s vaší firmou, doporučuji všem fotografům využít vaše služby.
Jiří napsal/a 14.02.2019
Opět super a veliká spokojenost. U Sall jsem si objednával již 2x obraz a toto je druhá kniha a kvalita a rychlost doručení je snad čím dál lepší. A já opět vím, že to nebyl zdaleka poslední produkt, který jsem si zde nechal zhotovit. Jen tak dále a musím jen a jen doporučit. Znám spousty tiskáren a i hodně levných, ale tady poměr cena kvalita na prvním místě. A teď to nejdůležitější. Máme ve svých PC hodně fotek, ale narovinu, kolikrát se na ně znovu podíváme. A to nemluvím o tom, když Vám odejde HDD, a věřte i záloha může odejít. Není nad to, vzít si knihu svých vybraných fotek, ve které tyto obrázky z cest vydrží přes 100 let :).
Jakub napsal/a 14.02.2019
Od této firmy už jsem několikrát objednával fine art foto, fotoobraz na pěněnou pvc desku i fotoobraz na alu dibon desku, vždy nejvyšší kvalita a barevná přesnost. Tentokrát jsem chtěl vyzkoušet fotoknihu jako dárek. Zpracování naprosto perfektní, ostrost, barevnost, všechno naprosto v pořádku. Program pro tvorbu fotoknihy je přehledný jednoduchý, ale zároveň nabízí spoustu možností úprav. Takže spokojenost jako vždy a rozhodně doporučuji. I nadále mám v plánu tisknout své fotoobrazy u Saal Digital protože poměr cena/kvalita je tu bezkonkurenční.
Kateřina napsal/a 14.02.2019
Mnokokrát děkuji za velice vztřícné jednání a krásné knihy, kterých už mám od Vás asi 15 a dalších 12 objednaných, už se na ně moc těším a doufám, že potěším i své zákazníky.
Názor zákazníka od 13.02.2019
Od Sall Digital jsem si objednala fotoknihu a jsem s ní nadmíru spokojena. Jak kvalita fotky, tak barvy a rozlišení a celkové zpracování. Dodání do pár dnů, naprostá pecka, všechno bez problémů. Tudíž mohu jen a jen doporučit!
Názor zákazníka od 12.02.2019
díky za perfektní skužby
Názor zákazníka od 12.02.2019
Jediné co bych dodala, je pole poznámky při odesílání objednávky, kdyby Vám chtěl zákazník něco sdělit. Jinak jste skvělý, a jsem z Vaší práce unešená! Parádní program, skvěle odvedená práce!
Názor zákazníka od 12.02.2019
Dlouhodobě jsem se službami a produkty Saal-digital velice spokojen. Návrh a objednání produktů je díky povedené aplikaci nebo webshopu otázkou chviličky. Kvalita výstupu je na profesionální úrovni. Občas trošku vázne dodací doba, ale rozhodně to není vinou Saal-digital, nýbrž přepravních společností. Např. poslední objednávku jsem zadal kolem 22:00 a druhý den ráno v 8:36 byla expedována. Ještě ten den byla doručena z Německa do ČR. Chlapcům z českého PPL pak doručení trvalo další 3 dny.
Názor zákazníka od 11.02.2019
Dobrý den,
Dnes mi dorazil foto obraz na broušeném hliníku. Úžasné provedení, jsem nadšený. Skvělá komunikace, rychle dodání. Určitě opět využiju, dobrá možnost darování fotky, nevšední formou. Moc děkuji Roman Pszczolka
Lukáš napsal/a 11.02.2019
Objednával jsem fotoobraz a se zbožím jsem maximálně spokojen.
Webové stránky jsou přehledné. Pouze jsem trošku "bojoval" s aplikací, ale pro mé potřeby úprav zcela postačovala.
Velmi mne překvapila rychlost dodání :)
Kvalita (obrazová) je velmi dobrá. Podání barev odpovídalo zadání.
Kvalita (zpracování) je také vynikající. Obraz je pěkně napnutý, rám je kvalitně zpracovaný.
Názor zákazníka od 10.02.2019
Jsem velmi spokojen s kvalitou fotoknih od firmy Saal. Zejména podání barev, ostrost a tonální přechody pro mne byly velmi milým překvapením. Rychlost dodání produktů až domů je také obdivuhodná. Mohu všem směle doporučit.
Názor zákazníka od 10.02.2019
Poprvé jsem zkusil obraz na hliníkovou desku a výsledek předčil mé očekávání. Barvy živé, vše ostré a tonální přechody bez artefaktů. Není co vytknout.
Karlos napsal/a 08.02.2019
V dnešní době zásilkoven, doručenek atd. bych uvítal větší výběr v možnosti doručení. DHL je poměrně dosti drahá záležitost.
Názor zákazníka od 07.02.2019
Velmi povedený produkt s vysokou tiskovou kvalitou. Cena je o malinko vyšší než u konkurence ale kvalita je výrazně převyšující.
Kateřina napsal/a 06.02.2019
Jsem naprosto nadšena z fotoknihy od saal digital. Chtěla jsem vyzkoušet knihu, na kterou by se mohla podívat moje rodina, klienti, ale také přátele, kterým budu určitě tuto firmu velmi rada doporučoval. Knihu jsem objednala ve formátu 21x28cm, s leklymi deskami a matnym papírem. Byla doplněna o krásný dárkový obal, který určitě doporučuji pokud chcete někomu udělat radost a kvalitu knihy ještě povýšit... Zpracování bylo velmi jednoduché a intuitivní. Doba zpracování a zaslání ke mne domu byla naprosto bleskova!!! Zabalena byla precizně a její poškození při přepravě snad není ani možné.
Po otevření jsem byla opravdu moc spokojena. Darková krabice je velmi kvalitně zpracována a vypolstrovana. A kniha je úžasná! Matné stránky dodaly fotografiím jemnost. Pevné a silné stránky odolaji i malým prstikum našich deti a co je důležité, nejsou vidět otisky na fotkách. Layflat u knihy je skvely, ikdyz je fotografie přes cele stránky nikde není vidět rusivy předěl.
Za mne tedy mohu opravdu velmi doporučit! Saal dogital je top!!!
Děkuji!
Filip napsal/a 05.02.2019
Dlouho jsem se rozhodoval nad materiálem, nakonec jsem došel k broušenému hliníku, výsledek je opravdu ohromující. Fotka je perfektní a dodání trvalo dva dny!
Gabriela napsal/a 03.02.2019
Naprostá spokojenost, rychle doručení, kvalita super!
Moc děkuji a rozhodně doporučuji!
Eva napsal/a 02.02.2019
Kvalitu zatím nemůžu posoudit ani doručení objednávky, jelikož jsem objenávala produkt teprve teď. Ale velice chválím jednoduchost programu Saal Digital, vše je přehledné a lehce pochopitelné. Líbí se mi i možnost úpravy fotoobrazu. Teď už jen doufám že i kvalita bude perfektní. Mockrát děkuji a také děkuji za voucher na 1 400,- Kč a kvalitní služby a dokonce i prodloužení platnosti voucheru. Taková ochota se jen tak nevidí. Mockrát děkuji, Polášková
Alik napsal/a 01.02.2019
Moc děkuji Saal Digital Česká republika za možnost otestovat jejich fotoknihu. Byla jsem vybrána a s radostí se pustila do výroby vlastní knihy :)
Hlavní věc, a to program Saal Digital, si jednoduše stáhnete. V něm si vyberete produkt. Na výběr tam toho mají dost. Já se zakoukala do knihy rozměr 28 x 19 cm, 18 stránek a lesklý fotopapír. Podotýkám, že stránky jsou moc kvalitní, pevné, takže se nedají zohnout a poničit. Kvalita tisku je parádní!
Pokud se jako já vrhnete na výrobu podle svých představ, je v programu velké množství možností, co se týká velikosti a množství fotek, mřížka vám pomůže je správně ukotvit. Můžete si vybrat i rámečky, můžete přidat text, obrázků - těch a různých fontů je tam plno. Nakonec program ještě knihu zkontroluje, aby vše sedělo jak má.
Pokud si ale na tohle netroufnete, program vše udělá za vás. A vy to jen odsouhlasíte.
Pár kliků, vyplnit adresu a je to :)
Překvapením bylo, že kniha byla rychle zpracovaná a ač avizovali, že dojde až 4.2 už ji mám doma. Rychlost neuvěřitelná. Komunikace výborná.
Za mě tuto firmu doporučuji! :)
Názor zákazníka od 31.01.2019
Toto je má čtvrtá fotokniha,jsem nadšená,všem se moc líbí.Proto budou určitě následovat další.Nesnáším prohlížet si fotky v počítači nebo v mobilu.Moc děkuji za možnost,prohlédnout si je v krásné knize.Bára
Názor zákazníka od 31.01.2019
Doporučuji zapracovat na náhledu knihy - nejlépe v 3D rozměru.
Josef napsal/a 31.01.2019
program je lehce obslužitelný, podobný dalším, které používám. moc dobrá práce při úpravách a vytváření knihy.
Lea napsal/a 29.01.2019
Objednala som si fotoknihu s ktorou som nadmieru spokojná. Kvalitu fotoknihy hodnotím na výbornú, taktiež rýchlosť dodania. Odporúčam aj ostatným.
Matěj napsal/a 29.01.2019
Již druhá zkušenost se saal digital a znovu spokojenost. Rychlé dodání, super kvalita a úžasná komunikace.
Lukáš napsal/a 28.01.2019
Práce s programem byla super, intuitivní a rychlá. Kniha dorazila za 4 dny a v perfektním stavu.
Denisa napsal/a 27.01.2019
Již jsem Vaše produkty využila, jste skvělí, nádhera, maximální spokojenost!!!
Roman napsal/a 27.01.2019
Poprvé jsem využil služby firmy SAAL na tvorbu obrazu. Po přečtení několika recenzí, které byly z velké části kladné jsem se rozhodl vyzkoušet hned na poprvé poměrně velké panorama o velikosti 60x140 cm ve formě Alu-Dibond. Rychlost dodání a kvalita tisku mi doslova vyrazila dech. Měl jsem obavy z barev, ale vše bylo excelentní. Panorama už visí v našem obývacím pokoji a doma jsme všichni nadšení. Už teď vybírám další fotografii na další obraz. Doporučuji určitě vyzkoušet a také děkuji za poskytnutí slevového kupónu.
Eva napsal/a 27.01.2019
Děkuji za krásně zpracované fotografie v perfektní kvalitě, jsem velmi spokojena
Taťana napsal/a 25.01.2019
Jako vždy naprostá spokojenost. Obrazy jsou krásně zpracované, s programem se výborně pracuje, dodání rychlé.
Karolína napsal/a 25.01.2019
Před pár dny mi dorazila fotokniha od Saal Digital Česká republika a musím maximálně pochválit.. Super program, rychlé dodání a výborná kvalita.. Navíc v rámci akce fotokniha za recenzi neuvěřitelná cena :)
Ivana napsal/a 25.01.2019
Chcela by som sa veľmi poďakovať za vybratie a umožnenie vyskúšať váš program aj s kupónom. Bola som veľmi milo prekvapená koľko rôznych návrhov máte. Kreatívny človek sa s tím vie naozaj vyhrať.
Ivana napsal/a 24.01.2019
S fotoknihou jsem velice spokojená. Zpracování perfektní, komunikace bezproblémová, dodací lhůta úžasná. Vše na jedničku s hvězdičkou. Jsem opravdu nadšená a těším se, že si nechám udělat další fotoknihu. Všem Vás budu doporučovat! Perfektní!
Petra napsal/a 24.01.2019
S obrazom som veľmi spokojná, kvalitné vyhotovenie a rýchla doba doručenia.
Marián napsal/a 24.01.2019
Kvalita vyhotovenia aj tlače obrazu predčila moje očakávania. Navyše prišiel vo veľmi krátkom čase a bude ozdobou v mojej izbe.
Názor zákazníka od 24.01.2019
Nádherá fotokniha! Kvalita užasná! Dodadcia doba tiež! Nie je čo vytknuť!
Kristýna napsal/a 23.01.2019
S fotoknihou jsem velice spokojena, předčila svou kvalitou mé očekávání. Kvalitní tisk, pevné listy. Moc děkuji.
Katarína napsal/a 23.01.2019
Nádherné fotky ve fotoknize, které vypadají jako živé. Katarína
Anna napsal/a 23.01.2019
Skvely servis, kvalita, doruceni :) Maximalni spokojenost
Kristina napsal/a 22.01.2019
S fotoknihou som velmi spokojna. Obal a viazanie je velmi kvalitne, fotopapier a zobrazenie farieb je zive a krasne. Vyborny produkt. Vysoko odporucam a dalsia fotokniha bude od vas. Dakujem.
Michal napsal/a 21.01.2019
Vůbec jsem netušil co čekat, jak bude vypadat výsledek. Aplikace na přípravu knihy ale fungovala skvěle a hodně mi pomohla automatizace přípravy. Za dvě hodiny jsem byl hotový ke své spokojenosti.
Výroba a dodání 2 pracovní dny, to je naprosto neuvěřitelné!

Díky!
Názor zákazníka od 21.01.2019
Už několikátý obraz, několikáté fotoalbum a pokaždé naprostáparáda!!
Názor zákazníka od 21.01.2019
Společnost Saal Digital doporučuji, neboť výsledek objednané fotoknihy předčil má očekávání, ale ať nepředbíhám, nejdříve bych chtěl zmínit intuitivni program přes který jsem fotoknihu objednal. Není tězké ho obsluhovat a zároveň je možné produkt přizpůsobit opravdu každému vkusu.
Názor zákazníka od 21.01.2019
Velmi kvalitní výrobce. Musím uznat, že kvalita je opravdu excelentní. Již jsem několikrát vyzkoušel fotoplátna jiných obchodníků, ale nikdy jsem nebyl s konečným výsledkem spokojený, jako s fotoplátnem saal. Barvy trefně, tak jak by měly být. Materiál plátna sice trochu více lesklejší, ale jinak bez jakýchkoliv vad na kráse.
Dodací lhůty by mohly být kratší, ale jistě lepší si trochu počkat na pořádnou kvalitu.
Musím pochválit bytelnost balení, které je perfektní. Nemusíte se tedy bát, že dojde k poškození.
Jistě využiji příště a určitě vyzkouším i další produkty. Budu se těšit.
Oldřich napsal/a 21.01.2019
Jako největší dvě kladné zprávy je program pro tvorbu foto knihy a doba dodací lhůty. Obojí mne mile překvapilo. Program jednoduchý a lze v něm absolutně ovládat konečný vzhled a dodání je dříve, než program se naučíte ovládat.
Kvalita zpracování a fotek je velmi pěkná.
Kvalita celé knihy s vatovou výplní je luxusní a zaujme na první pohled.
Jakmile bude k dispozici dostatek materiálu jistě opakovaně využiji tuto nabídku a možnost velmi kvalitní tvorby.
Josef napsal/a 21.01.2019
program je velmi dobrý, přehledný,rychlá práce i pro nezkušené.
Jan napsal/a 19.01.2019
Velmi pěkná Fotokniha,výborné zpracování a velmi rychlé dodání.
Názor zákazníka od 19.01.2019
Web přehledný, aplikace také. Jednoduše seřazené produkty včetně ceny. Vše jak si představuji, nic méne, nic více. Jediné co jsem zcela nepochopil je jak funguje automatická oprava fotografie, po aktivaci jsem nezaznamenal žádnou změnu. Produkt jsem teď objednal, zatím jej nemohu hodnotit.
Michal napsal/a 18.01.2019
Super kvalitní práce moc děkuji
Názor zákazníka od 18.01.2019
Fotoobraz mi dnes dorazil. Krásné a velmi kvalitní zpracování a neuvěřitelně rychle dodání. K objednávce jsem použila saal digital aplikaci, kde jsem měla vizualizaci mého obrazu na stěně v poměru k sedačce apod., což mi usnadnilo vybrat formát. Úžasný servis, dekuji!
Názor zákazníka od 18.01.2019
Obraz přišel velice rychle, zpracování je kvalitní. Jen fotka je rozmazaná. Příště bych uvítala konzultaci, např. mailem, zda si obraz přeji i přesto vyrobit nebo zda chci fotografii upravit nebo změnit. Chápu, že když se fotografie zvětší, může se stát, že se rozmaže,ale to v PC při výběru nezjistím. Ale i přesto jsem spokojená. Děkuji za možnost vyzkoušet s vaším poukazem tuto službu.
Matěj napsal/a 17.01.2019
Vše proběhlo v rychle a bez problémů, naprostá spokojenost
Pavel napsal/a 17.01.2019
Moje postřehy:
- perfektní tisk
- velmi kvalitní provedení
- spokojenost s papírem
- intuitivní program s množstvím šablon, např. přetáhnutím několika fotek na dvojstránku vám to hned vyhodí možnosti jak je uspořádat a automaticky ořízne. Já už pak jen hejbal se "středem fotky" případně přibližoval/oddaloval
- velmi dobrý tisk pokud tisknete právě fotku přes dvě stránky co jsou vedle sebe. Co jsem viděl ostatní fotoknihy, tak nikdy nevypadal ten středový přechod takhle dobře

Nevýhoda:
- vyšší základní cena. Ovšem během roku jsou prý několikrát různé slevové akce. No a já to měl více méně zadarmo, což jsem na zkoušku nemohl odmítnout.
roman napsal/a 17.01.2019
S knihou jsem velmi spokojený, dorazila za 5 dní. Kniha je hezky provedená, vysoká tvrdost papíru a dobré barvy. nevím co bych vytkl.
Jan napsal/a 16.01.2019
Moje první zkušenost s tiskem fotoknihy vůbec. Vlastně náhodou jsem rozklikl reklamu na Instagramových stories a vyskočila na mne příjemná stránka se slevou. Tak proč ji nevyužít, že? Po stažení programu do pc, půl hodině vybírání a 15 minutách editace v programu bylo hotovo. Intuitivní, pěkné návrhy, možnost libovolného poskládání fotografií a jejich úprava, vše v pochopitelné a pěkné formě. Tak jsem ji tedy objednal, za 4 dny přišla. No a kvalita výsledného produktu? "Outstanding!" Pro mne jako amatéra sloužící pouze jako uchování vzpomínek super, pro profíka možnost kvalitnějšího fotopapíru nebo dárkového balení ve dřevě - bomba. Doporučuji všema deseti na rukou a deseti na nohou! :)
Veronika napsal/a 15.01.2019
Jsem nadmíru spokojená. Mám od Vás již druhý kupón za recenzi. S programem se mi pracuje velmi dobře a hodně toho nabízí. Děkuji a doporučuji všem, kteří chtějí překvapit své blízké milým a originálním dárkem.
Zdeněk napsal/a 15.01.2019
Fotokniha dorazila již za týden a splnila veškeré očekávání. Program pro zpracování fotoknihy je velice jednoduše ovladatelný a tvorbu fotoknihy lze provézt téměř ihned po instalaci. Kvalita je dle mého názoru bezkonkurenční. Již se těším na tvorbu další fotoknihy, kterou si jistě nechám udělat v saal-digital.cz
Lubomir napsal/a 15.01.2019
Kvalita obrazu Alu-Dibond ma velmi potesila. U mna maximalna spokojnost co sa tyka jednoduchosti ovladania programu, rychlost dodania a kvalita produktu.
Tomáš napsal/a 14.01.2019
Opět jsem měl možnost si vyzkoušet další výrobek od firmy Saal-Digital a to fotoknihu. Fotokniha přesně podle mých představ, krásné barvy, pevná vazba, kvalitní stránky a hlavně pevné. Díky lesku barvy krásně vynikají a září. Fotoknihu jsem si vytvořil dle libosti přes program Saal Designer, kde je vše jednoduché, přehledné a spousta stylů pro výrobu fotoknihy. Co se týče dodání, bylo mi oznámeno datum 12.1.2019 a dokonce fotokniha dorazila o tři dny dříve. Prostě musím firmu Saal-Digital moc pochválit za rychlost dodání, domluvu a hlavně kvalitu fotoknihy i jiných výrobků co jsem vyzkoušel. Paráda. Moc Vám děkuji a těším se na další spolupráci :).


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka
Tato webová stránka používá cookies. Využitím těchto stránek dáváte souhlas s používáním cookies. Další informace o použítí cookies naleznete prosím zde.
OK