Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 424 zákaznických názorů
5 hvězd
407
4 hvězdy
15
3 hvězdy
2
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Petra napsal/a 25.05.2018
S fotoknihou od Saal jsem maximálně spokojená! I program na tvorbu je přehledný, člověk se v něm rychle naučí. Takže já 100% doporučuji a fotoknihu už si jinde neobjednám.
Dominika napsal/a 23.05.2018
Výborný prístup k zákazníkom, ústretový a milý pracovníci , kvalitné služby, nadmieru som spokojná :)
Kateřina napsal/a 23.05.2018
Dobrý den, velice mne potěšila akce, kde jsem si mohla objednat fotoknihu na zkoušku a jelikož její kvalita byla velice pěkná, objednala jsem nyní dvě svatební fotoknihy pro své klienty.
Hana napsal/a 22.05.2018
Po objednání fotoobrazu jsem neodolala a vytvořila jsem si ještě fotoknihu. A musím říci, že jsem maximálně spokojená a k tomu ještě překvapená z precizního papíru. Balíčku jsem se dočkala do pár dní, čemuž jsem ani nevěřila, že se dá stihnout! Ale, očividně dá. :)
Fotokniha je velmi kvalitní, papír s vysokou gramáží a přelom stránek prakticky nezasahuje do fotografie, která jím tudíž není přerušená. Prostě pecka!
Kristína napsal/a 21.05.2018
Spracovanie fotozošita je skvelé, so službami saal-digital som veľmi spokojná. Zošit prišiel zabalený v pevnom obale , bez poškodení do 4 dní. Farby a kvalita tlače je na vysokej úrovni. Práca s programom v ktorom si knihu vytvoríte podľa svojich predstáv je jednoduchá s množstvom možností a prevedení. Ďakujem saal-digital za spoluprácu.
Kateřina napsal/a 21.05.2018
Velmi Vám děkuji za poskytnutí možnosti vyzkoušet tvorbu fotoknihy.

Fotoknihu jsem dala své drahé polovičce k narozeninám a jednou ji věnujeme svým dětem.

Tvorba fotoknihy byla poměrně jednoduchá, velmi se mi líbí možnosti úpravy formátu a volby matné, nebo lesklé verze. Rovněž se mi velmi líbí možnost vylepšení fotografií :-).

Měla bych však jednu výtku, a to při tvorbě textu.

Jelikož jsem knihu věnovala příteli, uvedla jsem jako nadpis "♥Miluji Tě♥", vše se jevilo v pořádku, nicméně kniha mi přišla s nadpisem "?Miluji Tě?", no, uvažte sami, kdybych s tímto nadpisem (otázkou) věnovala knihu příteli, bylo by to při nejmenším vtipné :-).

Nadpis jsem přepsala centropenem, i když to nevypadá tak luxusně, zpravit se to dalo.

Nicméně, již jsem poučena, že jiné znaky, než samotná písmena, do nadpisu dávat nemohu a určitě budu vytvářet další fotoknihu, kterou věnuji rodičům.

Co se týče dopravy, zde už byl problém větší :(.

Přišla mi SMS zpráva, že v daný ten mi bude dopravce doručovat zásilku v časovém intervalu 8-18 hodin a pokud se mi čas nehodí, ať zavolám.

Jelikož pracuji do 16:00 hod. a doma jsem až 17:15 hod., ihned jsem dopravci volala, abych se domluvila na doručení po tomto čase.

Nicméně jsem byla celkem odbyta, řidič mi sdělil, že jezdí jed do 15:00 hod. a nebude na mě skoro 3 hodiny někde čekat. Když jsem se odkazovala na zaslanou SMS zprávu, bylo mi řečeno, že do 18:00 hod. jezdí jen, když má hodně balíků a dneska bude končit prostě ve 3, tak ať si to nějak zařídím.

Ještě, že nebylo nutné nic platit, tak jsme se domluvili, že mi balík nechá na parapetu rodinného domu a doufala jsem, že mi jej nikdo neukradne, jinak bych neměla jak vyřešit doručení.

Vím, že je to soukromá společnost, kterou jen využíváte k doručení balíků, ale je fajn vědět, že tato služba není 100% a že časový interval, který dopravce garantuje, není plněn a jednání řidičů není také OK.

Každopádně, i tak mě to neodradí a budu si bráti další fotoknihu :-).

DOPLNĚNÍ:
Již jsem komunikovala s pracovníky a musím zde napsat, že komunikace je VYNIKAJÍCÍ (příjemná komunikace, rychlá, srozumitelná a vstřícná), byla mi nabídnuta možnost zaslání nové/stejné fotoknihy s opravou textu, ale již to není potřeba.
Lenka napsal/a 20.05.2018
Naskytla se mi skvělá příležitost vyzkoušet fotoobraz od @saaldigital_cz Moc dekuji. Už samotná rychlost zpracování a vyřízení objednávky bylo na skvělé úrovni, vytvoření fotoobrazu v programu bylo snadné. Obraz je v rozměrech 50x75 cm a je opravdu krásne zpracovaný, jsem z něj opravdu nadšená, nemám žádné výhrady rozhodně doporučím dále, ještě jednou velké díky
Názor zákazníka od 20.05.2018
Mám již druhý produkt a opět jsem maximálně spokojená! Tentokrát jsem si nechala vyrobit fotoobraz a i s ním jsem nadmíru spokojená. Nejenom že má obraz skvělé barvy a kvalitu, především musím vyzdvihnout dodací lhůtu. Jeden den jsem objednala a třetí den už fotoobraz visel na stěně. Ještě jednou moc děkuji a mohu jen nadále doporučit s maximální spokojeností.
Markéta napsal/a 20.05.2018
Mám již druhý produkt a musím říct,že ani druhý produkt (konkrétně fotoobraz) nezklamal. Barvy a kvalita je naprosto perfektní a opět musím vyzdvihnout dodací lhůtu! Jeden den jsem objednala a třetí den už obraz visel na stěně. Moc si vážím Vašich služeb a všem DOPORUČUJI! Za mě maximální spokojenost.
Lenka Marianna napsal/a 20.05.2018
Chybička vyřešena velice rychle kuponem na novou knihu zdarma. Velmi vstřícné jednání a profesionální přístup. Jsem naprosto spokojená a doporučuju!!!
Joshua napsal/a 18.05.2018
Jsme moc spokojení. Přišel moc rychle a vypadá to dobře. Tiskli jsme naše první svatební fotku a dělala nám radost. Těším se na další fotoobrazy okolo domu.
Díky tomu, co jsem viděl v aplikaci jako náhled, mohl jsem trosku opravit fotku v Photoshopu, aby to bylo nejlepší tisk.
Objednaní bylo docela fajn proces.
Nicola napsal/a 18.05.2018
Všude budu jen chválit ☺️
Iveta napsal/a 18.05.2018
Veľmi pekná práca, som spokojná! ďakujem veľmi pekne! #saaldigitalcz
Iveta napsal/a 17.05.2018
Super kvalita, rýchle dodanie, som veľmi spokojná, ďakujem pekne!
Iveta napsal/a 17.05.2018
Vysoká kvalita, rýchle doručenie, som veľmi spokojná, ďakujem pekne!
Názor zákazníka od 17.05.2018
https://m.facebook.com/ludmilka.vodickova?fref=nf
Názor zákazníka od 17.05.2018
Jsem velmi spokojená, kvalita fotoknihy je super. Trošku déle mi trvalo se zorientovat v programu, ale když jsem dělala v pořadí druhou fotoknihu, už to šlo mnohem rychleji. Velmi rychlé dodání a skvělá komunikace s firmou.
Názor zákazníka od 16.05.2018
Skvělá rychlost, přístup a ochota :) Jsem velmi spokojená :)
Názor zákazníka od 15.05.2018
Fotoobraz je nádherný, kvalitně zpracovaný! Určitě příště opět využiji těchto služeb! DOPORUČUJI :-)
Michaela napsal/a 15.05.2018
Děkuji jsme moc spokojení
Michaela napsal/a 15.05.2018
Kniha je moc hezká a ostrá. Nečekala jsem, že bude až tak kvalitní.Moc děkuji a všem doporučuji.
Marcela napsal/a 14.05.2018
Mám již několik fotoknih a kvalita i po několika letech bez chybičky.
Simona napsal/a 11.05.2018
Velmi rychlé doručení,velké spokojenost.Určitě doporučuji všem kteří chtějí udělat kamarádům nebo rodina radost,je to krásný dárek.
Názor zákazníka od 11.05.2018
Děkuji vám za vaše skvělé služby, obraz je překrásný.

JUDr. Anna Kováčová
Názor zákazníka od 10.05.2018
Za mě super! Spokojenost ze všech stran. Určitě objednám další!
Názor zákazníka od 10.05.2018
Velice spokojena, fotoobraz rychle dodán, kvalitní zpracování živé barvy ,program na tvorbu srozumitelný lehko ovladatelný ,super komunikace přes email, opravu jsem spokojená a mohu jen doporučit, od téhle chvíle říkám ano ,,,
Názor zákazníka od 10.05.2018
Moc děkuji jsem nadšena obraz je moc krásný a ostrý! Doporučujeme všem!
Dominika napsal/a 10.05.2018
O Saal Digital jsem se dozveděla přes internet. A mohu jen a jen doporučit. Přišla mi rychle a precizně zabalená zásilka.
S kvalitou fotoobrazů jsem nadmíru spokojená. Ve svém tetovacím studiu plánuji mít zaplněnou stěnu obrazy potetovaných lidí. Proto se s jistotou opět obrátím na Saal Digital.
Pj napsal/a 09.05.2018
Zatím mohu hodnotit jen program. Zpočátku jsem z něj byla mírně rozladěná, chvilku trvalo, než mi padlo do ruky ovládání (jsem uživatelkou SW od Adobe). Zkusila jsem automatické vytvoření stánek knihy, s ním jsem nebyla spokojená, málo možností pro další úpravy.
Škoda, že nejdou kombinovat šablonované stránky a volné stránky - nebo jsem to aspoň neobjevila.¨
Volné stránky jsou prima ve své všemožnosti, oceňuji možnost přesného kopírování na totožné místo - dají se s tím dělat různé tríčky.
Radka napsal/a 09.05.2018
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoobraz od firmy SaalDigital. Obraz mi přišel do tří dnů a absolutně předčil mé očekávání. Nádherné barvy, ostrý obraz, kvalitní zpracování. Určitě doporučuji využít služeb této firmy. Nejlepší způsob, jak nechat vyniknout své životní zážitky!
kateřina napsal/a 09.05.2018
skvělá práce, skvělý produkt, děkuji :)
Názor zákazníka od 09.05.2018
Výborné služby - rychlé a jednoduše pochopitelné, fotokniha splnila moje očekávání. Kvalitní fotografie i vazba, fotka na 2 strany nemá téměř žádný předěl, perfektně navazuje. Program poměrně jednoduchý.
Pravda, cena je v porovnání s jinými nabídkami dost vysoká. Ale kvalita nesrovnatelná.
Názor zákazníka od 08.05.2018
Vyzkoušela jsem poprvé vytvořit fotoknihu ve Vašem programu a opravdu jsem spokojena s kvalitou tisku i vazby. Příští fotoknihy budu určitě objednávat u @saal.digital.cz.
Názor zákazníka od 08.05.2018
není co dodat, rychlost dodání, super kvalita, DOPORUČUJI
SYLVIE napsal/a 08.05.2018
Děkuji za Vaše služby. Jsem nadmíru spokojena :)
Názor zákazníka od 07.05.2018
Už z druhym produktom ma firma SaalDigital presvedčila, že s ponukaním produktov najvyššej kvality to mysli vážne a využivať jej služby ma zmysel
Renata Ráchel napsal/a 07.05.2018
Moc velké nadšení. Jsem uchvácena kvalitou, rychlostí. Mám radost že jsem vás objevila.
Děkuji.
Kristýna napsal/a 07.05.2018
Rychlé dodání zboží, kvalita fotek z mobilu horší ale jinak super zpracování, můžu mít vzpomínkové fotografie stále u sebe :) určitě doporučuji
Názor zákazníka od 07.05.2018
Som spokojný zákazník ktorý sa k vám rád vracia. Ďakujem.
Názor zákazníka od 07.05.2018
Spokojnosť po všetkých stránkach
Kristýna napsal/a 05.05.2018
Super rychlé dodání a úžasná kvalita byla jsem moc spokojená určitě doporučuji :)
Názor zákazníka od 04.05.2018
Velmi rychlé dodání a produkt moc pěkný. Děkuji, určitě Vaší služby ještě využiji :)
Pavlína napsal/a 03.05.2018
Fotokniha dorazila opravdu velmi rychle, kvalita byla fajn, jen jsem bohužel vybrala matný papír, který nepůsobí úplně ostře. Příště bych volila určitě papír lesklý. Při zpracování fotoknihy jsem volila šablonu, kde bohužel není možné např. určitou stránku zhotovit pouze podle vlastních představ (u jiných fotoknih, které jsem si nechala vytvořit, tato možnost byla, což je vždy bonus navíc). U obálkové strany mě překvapilo, že nejde zvolit fotku přes celou stranu a název dát přes fotku - musela jsem zvolit menší foto a název dát pod foto, což se mi moc nelíbí. S programem se jinak pracovalo velmi dobře. Fotokniha je ideální pro rychlé a jednoduché zpracování, pro kreativce chybí více možností.
Simona napsal/a 02.05.2018
Výborná komunikácia, rýchle dodanie, maximálna spokojnosť !!! :-)
Názor zákazníka od 02.05.2018
Maximálna spokojnosť- od komunikácie s vami, cez rýchle dodanie až po nádherné prekvapenie v podobe kvalitnej fotoknihy. Ste úžasní, budem len odporúčať ďalej !
Názor zákazníka od 02.05.2018
Děkuji saal-digital za fotoknihu,kterou jsem si díky kuponu mohla nechat vyrobit zcela zdarma. Je naprosto úžasná a musím říci,že předčila moje očekávání. Většina fotek byla focena mobilním telefonem a v knize vypadají naprosto skvěle. Chtěla bych hlavně vyzdvihnout dodací lhůtu,která byla opravdu blesková. Určitě neobjednávám naposled a velice ráda budu dále doporučovat. Ještě jedno obrovské DĚKUJI ❤
Anna napsal/a 02.05.2018
Jsem velice spokojena s vašimi službami! Výborný e-shop pro všechny, kdo si chtějí své fotografie zvěčnit a nemít je pouze v on-line podobě.
Jana napsal/a 01.05.2018
Dostala jsem možnost otestovat fotosešit a jsem naprosto spokojená. Ze začátku jsem měla problémy s programem, ale pak se vše vyřešilo a mohla jsem si vytvořit krásnou vzpomínku na svoje děti. Určitě do budoucna si ještě něco nechám vyrobit.
Názor zákazníka od 30.04.2018
Velmi krásné a především kvalitní a rychlezpracování a dodání.Jsem spokojená! Mohu vřele doporučit.
Jenifer napsal/a 30.04.2018
Jsem nadmíru spokojená. Fotokniha je krásná, kvalitní a byla rychle dodána! Moc děkuji
Lenka napsal/a 30.04.2018
Fotokniha je velice zdařilá. V programu se pěkně pracuje. Fotky jsou ostré. Jsem velice spokojená. Moc děkuji
Andrea napsal/a 29.04.2018
Měla jsem možnost zúčastnit se akce "fotoobraz za recenzi", kterou pořádala společnost Saal Digital CZ.

Program, ve kterém zadáváte své požadavky a upravujete objednávku, je jednoduchý, a přesto nabízí nespočet možností - od velikosti, materiálu až po možnosti uchycení na stěnu - vybrala jsem si pěněnou PVC desku, rozměr 40 x 60 cm, tloušťka 5 mm s profilovým zavěšením.

Obraz je kvalitně zpracovaný a barvy odpovídají realitě. Chválím společnost za bleskovou rychlost dodání.

Určitě to není poslední produkt od této společnosti.

Vřele všem doporučuji :)
Viktória napsal/a 29.04.2018
Ďakujem Vám za super spomienku v podobe fotozošitu, som maximálne spokojná v každom smere, s kvalitným spracovaním, tlačou, väzbou aj ostatnými službami spojenými s vybavením objednávky.
Fotozošit som využila ako album s výberom fotografií z rekonštrukcie nášho domu a neviem si predstaviť lepší spôsob ako uchovať podobné spomienky a môcť si fotografie naozaj prelistovať, ukázať ich známym.
Ďakujem ešte raz.
Dominika napsal/a 29.04.2018
O Saal Digital jsem se dozvedela na internetu. Jejich sluzby mohu jen a jen doporucit. Skvela komunikace a profesionalita. S fotoobrazy, ktere mi prisly precizne zabalene, jsem opravdu velice spokojena.
Ve svem tetovacim studiu, planuji stenu plnou fotoobrazu potetovanych lidi a urcite vim, ze se s dalsi objednavkou obratim opet na Saal Digital.
Ludmila napsal/a 27.04.2018
Velice děkuji za rychlé vyřízení objednávky.Jsem velice spokojená. Nemohu si produkt a vyřízení objednávky vynachválit.jeste jednou děkuji.
Adéla napsal/a 26.04.2018
Těšila jsem se na kvalitní provedení fotosešitu a co se stalo? Dočkala jsem se kvalitního zpracování, přístupu a jsem maximálně spokojená s výrobkem.

Jestli bych doporučila fotosešit svým přátelům a známým? Rozhodně ano!!!

Doručení do pár dnů, zabaleno vzorně, za mě naprostá spokojenost.
Názor zákazníka od 26.04.2018
Spokojenost s fotoknihou i obrazem, kvalita super, dodaci lhuta kratka - cca do 3 dnu byl produkt doma, doporucuji...
#saaldigitalcz
Štefan napsal/a 25.04.2018
Dnes nám dorazil fotoobraz. Velice kvalitní.Jsme maximálně spokojeni.Dobrá práce.Jen tak dál.Moc děkujeme.
Lucie napsal/a 25.04.2018
naprostá spokojenost kniha je úžasná
Petra napsal/a 25.04.2018
Poděkování Saal Digital CZ za fotosešit, naprostý luxus, skvělá práce, kvalita a rychlost dodání... doporučuji...maximální spokojenost...mooc díky


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit.

Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.

Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je 4 MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka