Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.8 / 5
z 19 zákaznických názorů
5 hvězd
16
4 hvězdy
3
3 hvězdy
0
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Zdeněk napsal/a 15.01.2019
Fotokniha dorazila již za týden a splnila veškeré očekávání. Program pro zpracování fotoknihy je velice jednoduše ovladatelný a tvorbu fotoknihy lze provézt téměř ihned po instalaci. Kvalita je dle mého názoru bezkonkurenční. Již se těším na tvorbu další fotoknihy, kterou si jistě nechám udělat v saal-digital.cz
Lubomir napsal/a 15.01.2019
Kvalita obrazu Alu-Dibond ma velmi potesila. U mna maximalna spokojnost co sa tyka jednoduchosti ovladania programu, rychlost dodania a kvalita produktu.
Tomáš napsal/a 14.01.2019
Opět jsem měl možnost si vyzkoušet další výrobek od firmy Saal-Digital a to fotoknihu. Fotokniha přesně podle mých představ, krásné barvy, pevná vazba, kvalitní stránky a hlavně pevné. Díky lesku barvy krásně vynikají a září. Fotoknihu jsem si vytvořil dle libosti přes program Saal Designer, kde je vše jednoduché, přehledné a spousta stylů pro výrobu fotoknihy. Co se týče dodání, bylo mi oznámeno datum 12.1.2019 a dokonce fotokniha dorazila o tři dny dříve. Prostě musím firmu Saal-Digital moc pochválit za rychlost dodání, domluvu a hlavně kvalitu fotoknihy i jiných výrobků co jsem vyzkoušel. Paráda. Moc Vám děkuji a těším se na další spolupráci :).
Tomáš napsal/a 14.01.2019
Opět jsem měl možnost si vyzkoušet další výrobek od firmy Saal-Digital a to fotoknihu. Fotokniha přesně podle mých představ, krásné barvy, pevná vazba, kvalitní stránky a hlavně pevné. Díky lesku barvy krásně vynikají a září. Fotoknihu jsem si vytvořil dle libosti přes program Saal Designer, kde je vše jednoduché, přehledné a spousta stylů pro výrobu fotoknihy. Co se týče dodání, bylo mi oznámeno datum 12.1.2019 a dokonce fotokniha dorazila o tři dny dříve. Prostě musím firmu Saal-Digital moc pochválit za rychlost dodání, domluvu a hlavně kvalitu fotoknihy i jiných výrobků co jsem vyzkoušel. Paráda. Moc Vám děkuji a těším se na další spolupráci :).
Alena napsal/a 10.01.2019
Nedávno jsme od Saalu objednávali fotoobraz jako dárek a lepší dárek jsme prý dat nemohli. Obraz je neskutečný! To podání barev je naprosto úžasné a závěsný systém byl tentokrat jasná volba a nelitujeme. U prvního obrazu jsme tak neučinili a nebyl to úplně dobrý nápad. Vymyslet vlastní zavěšení bylo dost náročné. Každopádně palec nahoru pro Saal a jejich služby. Objednáváme již pravidelně. :)
Michaela napsal/a 10.01.2019
Pred nedávnom som na Instagrame našla reklamu od Saal Digital. Povedala som si, že za pokus nič nedám. Nikdy som nemala dobré skúsenosti s tiskom fotografií.
Web je užasný a prehladný a s návrhom sa mi pracovalo veľmi dobre. Je dobré, že vám ukáže pri návrhu či je fotografia v dobrej kvalite alebo nie.
Dnes mi prišla objednávka. Dala som si vytisknuť fotografiu zo stužkováku, ktorá je tmavšia ale stále mi krasne vynikla! Doručenie písali na pondelok 14.1. A dokonca mi to prišlo skôr dnes 10.1. Som nadmieru spokojná a môžem iba odporúčať!
Názor zákazníka od 10.01.2019
Dobry den

Mohli by ste prisdat aj inu moznost dorucenia, napr. Posta. Kurier je pre mna casovo velmi neprakticka zalezistost.

Dakujem
Monika napsal/a 09.01.2019
Fotoobraz je super. Kvalita velmi dobrá.
Názor zákazníka od 08.01.2019
Kvalita bezkonkurenční.
Jan napsal/a 08.01.2019
Fotoobraz který jsem si objednal je naprosto úžasný. Byl jsem velmi pozitivně překvapen kvalitou tisku a krásnými barvami. Určitě doporučuji každému kdo od vystavené fotografie očekává maximální kvalitu a příjemný pocit z každého pohledu na její vyhotovení. Navíc dodací lhůta byla téměř okamžitá a to i přes to, že jsem objednávku uskutečňoval těsně před svátky.
Petr napsal/a 07.01.2019
Doporučuji služby firmy SAAL Digital se vším naprostá spokojenost
jen ze začatku trochu více složitejsí ovládání programu - znám jednodušší , ale jde o praxi -
Takže za mne OK !!!
Názor zákazníka od 03.01.2019
Prišli mi úplne úžasné fotoknihy. Program je veľmi jednoduchý a bezchybný. Dodanie o deň skôr, kvalita úplne super.
Názor zákazníka od 03.01.2019
Kniha dosla ve vyborne kvalite. Jak papir a zpracovani jsem naprosto spokojen. V programu mi chybela vetsi moznost upravy velikosti vyrezu. Doporucuji vsem!
Názor zákazníka od 03.01.2019
Fotokniha potěšila celou naši rodinu na loňské Vánoce. Moc děkujeme! :-) Tereza S.
Jiří napsal/a 03.01.2019
Fotoobraz došel v dohodnutém čase, krásně zabalený. Po vybalení mne překvapil krásně zpracovaný obraz, připravený ihned k pověšení. Saal Digital mohu jen doporučit.
Názor zákazníka od 02.01.2019
Úžasný program, úžasné fotoknihy. Doručenie o deň skôr.
Pavol napsal/a 02.01.2019
Fotokniha prišla v úplnom poriadku. Fotopapier je príjemne tvrdý a spracovanie presne podľa programu. Celkovo kvalitná práca. Som veľmi spokojný
Šárka napsal/a 02.01.2019
Já jsem opravdu spokojená a doporučuji vaše produkty i svým zákazníkům :)
Názor zákazníka od 01.01.2019
Při mém cestování si vše fotografuji a ukládám si vzpomínky. Na mopedu toho moc nepoberu, tak fotím mobilem. Využil jsem složeb www.saal-digital.cz , kde jsem si stáhl do počítače program na sestavení fotoknihy. Vše je jednoduché a srozumitelné a ne jen pro profesionály. Za týden jsem obdržel fotoknihu s mými fotografiemi ne kvalitním papíru a celkově v super provedení. Všem kdo má zájem o fotoprodukty tuto firmu určitě doporučuji.


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka
Tato webová stránka používá cookies. Využitím těchto stránek dáváte souhlas s používáním cookies. Další informace o použítí cookies naleznete prosím zde.
OK