Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 1198 zákaznických názorů
5 hvězd
1123
4 hvězdy
74
3 hvězdy
1
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 31.12.2017
Fotokniha je krasná, jednoduchá objednávka přes internet, dodání rychlé. Mám krásný dárek pro manžela.
Doporučuji
Leona napsal/a 29.12.2017
Jsem mile překvapená jak obraz vypadá kvalita super a obraz je dost velký a jsem spokojená
Názor zákazníka od 29.12.2017
Vytvořila jsem fotoknihu s fotkami našeho miminka za celý rok zpět manželovi k Vánocům. Byl to prý nejhezčí dárek. Kniha je perfektní, nádherné barvy, kvalitní pevné listy. V programu možné zvolit rozměr knihy, barvy, materiál vazby atd. S programem se pracovalo perfektně. Dodání bylo rychlejší, než se uvádělo. Celkově jsem maximálně spokojená a myslím, že tento výrobce nemá v Česku konkurenci. Až budu opět potřebovat, určitě vyberu opět saal-digital.
Zdenka napsal/a 28.12.2017
Fotokniha předčila moje očekávání. Je nádherná, hezčí jsem neviděla a stejně tak ostatní, co knihu shlédli. Určitě se vyplatí zainvestovat a knihu nechat zhotovit u Vás. Moc děkuji také za opakované prodloužení kupónu a rady, jak knihu nahrát. Všem doporučuji nechat si knihu zhotovit u vás!!!!
Názor zákazníka od 28.12.2017
Produkt je krasný, rychla objednavka pres aplikaci, dodani rychle.
Vřele doporučuji.
Michal napsal/a 28.12.2017
Příjemně mě překvapila kvalita zpracování zakázky. Velmi oceňuji kvalitní zabalení při přepravě, kdy je naprosto eliminováno poškození. Za mě mohu jedině doporučit.
Názor zákazníka od 27.12.2017
Můžu jen a jen chválit! Nejen že je možnost si vytvořit fotoknihu podle vlastních představ, ale vše je velice přehledné a jasné! Už se moc těším na mou fotoknihu.
Karin napsal/a 27.12.2017
Zatím mám pouze objednáno, ale komunikace přes email byla velmi rychlá a vůči zákazníkovi spokojenost s jednáním. ráda ohodnotím hned jak produkt dorazí
Názor zákazníka od 27.12.2017
Jsem spokojená, kniha je hezky zpracovaná a jeden den jsem odeslala objednavku a v ten samy den byla fotokniha již vyrobena !
Michaela napsal/a 26.12.2017
Za mě 100% spokojenost. Mám několik fotoobrazů na plátnu a můžu říct, že od firmy saal digital je to bomba. Kvalita skvělá, dodání velmi rychlé a super komunikace. Obraz je dokonalý a udělal obrovskou radost pod stroměček. Zcela jistě budu teď vše kolem fotek objednávat tady :-)
Názor zákazníka od 26.12.2017
Dal jsem si zhotovit svou první fotoknihu a využil jsem výhodný slevový kupon. Je to památka na mé začátky fotografa. Perfektní, moc děkuji.
Šárka napsal/a 26.12.2017
Děkuji Vám za prodloužení lhůty pro platnost slevového voucheru. Oceňuji Vaši vstřícnost a vlídné jednání. Přeji Vám celému Vašemu týmu hodně zdraví a firemní prosperity v nadcházejícím roce 2018.
Názor zákazníka od 26.12.2017
Dobrý den, velice děkuji za možnost vyzkoušení ,,fotoobraz za recenzi''. Musím uznat, že mne mile překvapila rychlost vyřízení a hlavně dodání. Fotoobraz se moc líbil! Děkuji!
Lucie napsal/a 26.12.2017
Dokonalé ! Opravdu povedené a kvalita skvělá
Lucie napsal/a 26.12.2017
Obraz je opravdu kvalitní a krásný!
Lenka napsal/a 25.12.2017
Dobrý večer....Doporučila mě snacha Katrin Novotná bydlí v Brně...... Jsem s toho úplně nadčená vše proběhlo jak mělo i dodání super a tak jseme ho měli pod stromkem ... Moc děkuj Lenka
Kristýna napsal/a 25.12.2017
Skvělé dodací lhůty a špičková kvalita fotoknihy, vřele doporučuji :)
Zuzana napsal/a 24.12.2017
Děkuji, že jsem se mohla zúčastnit této akce. Knížka, která mi přišla má krásné zpracování. Jako plus vidím hlavně v rychlém dodání a v nepřítomnosti loga na zadním obalu fotosešitu.
Celkově hodnotím fotosešit pozitivně.
Názor zákazníka od 24.12.2017
Fotokniha došla ještě dříve, než mi bylo napsáno a v úžasné kvalitě. Jsem velmi spokojená.
Zuzana napsal/a 24.12.2017
Dakujem velmi pekne. Som nesmierne spokojná. Perfektná práca, rychle dodanie. Velka spokojnojsť.
Názor zákazníka od 23.12.2017
Od Saal Digital som využil kupón vytvorenie obrazu, zvolil som penovú PVC dosku. Obrazy prisli veľmi rýchlo a kvalita je skvelá obraz zodpovedá mojím predstavám keďže teraz som zvolil len veľkosť 20x30 viem že nabudúce môžem zvoliť aj väčšie rozmery a oceňujem aj profilový závesný systém
Lucie napsal/a 22.12.2017
Dobrý den, děkuji Vám za 2 krásné fotosešity, které mi minulý týden přišly. Fotím hodně, mívala jsem zrcadlovku a dřív jsem si fotografie nechávala vyvolat. Teď už pár let ne, ale už dlouho přemýšlím o nějaké fotoknize ze svých cest. Proto jsem využila Vaší možnosti nechat si udělat fotosešit na zkoušku. A z výsledku jsem opravdu nadšená. Nechala jsem si udělat rovnou 2 fotosešity. Jeden fotosešit je z rozlučky s bývalou kolegyní, která své kolegyně pozvala na plavbu lodičkou po Vltavě a na projíždku cabrio mercedesem ve starém stylu po Praze. Z výsledku jsem nadšená, zvolila jsem umělecký tisk a na fotky, kde je Karlův most, Staré Město a auto, to byla ta nejlepší volba. Ty fotky památek vypadají díky uměleckému tisku lépe než některé prodávané pohlednice. Výsledek mě opravu velice příjemně překvapil a to i vzhledem k tomu, že fotky byly foceny za jízdy a nebyly tak kvalitní, jak bych chtěla. Fakt super. Druhý fotosešit dokumentuje dceru od jejího narození do cca půl roku. I z tohoto sešitu jsem nadšená. Ale příště pro fotky lidí určitě nezvolím umělecký tisk a dám si víc práce, aby okraje kolem fotky byly stejné široké. To jsem bohužel podcenila, myslela jsem, že se to dorovná automaticky. Oba fotosešity mě příjemně překvapily, hlavně kvalita papíru a barvy. Určitě si u vás nechám udělat knihu či kalendář. Lucie Talichová
Lenka napsal/a 22.12.2017
velká spokojenost :-) využila jsem nabídku fotoknihy,fotosesitu a fotoplatna - vše suprovni ! :-) rychlost ,kvalita...vsem doporučuji ☺
Lukas napsal/a 22.12.2017
Od foto sešitu jsem očekával celkem málo, ale ta kvalita toho tisku je perfektní! A to jsem zvolil tu nižší variantu. Této firmě zůstanu věrný dokud to jen půjde, protože se to opravdu vyplatí.
Názor zákazníka od 22.12.2017
Děkuji moc za překrásný a kvalitně zpracovaná fotoobraz mých holčiček.
Zasloužíte si pochvalu.Jste fakt profíci!
Neuvěřitelná rychlost zpracování ,tak i dodání.Děkuji.
Mohu vše na 100% doporučit.Krásné Vánoce.
Štěpánka K.
Názor zákazníka od 22.12.2017
Děkuji za nádherný-profesionální fotoobraz.Jsem z něj nadšená.Jak s kvalitou obrazu,tak i rychlostí zpracování a dodání.
Mohu všem na 100% doporučit! Děkuji a všem přeji štastné a veselé Vánoce.
Stanislav napsal/a 21.12.2017
Využil jsem výhodného slevového voucheru a zhotovil fotoknihu synkovi k Vánocům. Je v ní seskládaný z fotografií a komentářů celý rok jeho života. Program na tvorbu fotoknihy je jednoduše ovladatelný a poskytuje mnoho možností designů, má hodně doplňků a vůbec, je to nejlepší program, v jakém jsem zatím fotoknihu vytvářel. Fyzický výsledek mě mile překvapil - zpracování knihy je velmi precizní, kvalita fotografií je na špičkové úrovni. Jednotlivé zalaminované stránky jsou snad nesmrtelné. S výsledkem jsem nadmíru spokojen. Mám jen jedinou výtku - cena fotoknihy bez voucheru by asi byla mnou, i za tak vysokou kvalitu, neakcetovatelná. Je to ale věc volby každého zákazníka...
Názor zákazníka od 21.12.2017
velmi dobrá spolecnost-obchod..jsem mile překvapen vše na jedničku
Názor zákazníka od 21.12.2017
Chtěl bych moc poděkovat týmu Saal Digital, jsem moc spokojený se zpracováním a rychlosti dodání. Určitě se vaším službám vrátím
Názor zákazníka od 21.12.2017
Kvalitní práce, rychlé dodání. Jsem míle překvapená, děkuji. Velebilova Eva
roman napsal/a 21.12.2017
Musím se připojit ke chválám předemnou.Dodání mého obědnaného produktu bylo ještě dříve než bylo dáno,100% kvalita produktu,velice překvapivé slevy a akce ,tato firma si předchází zákazniky.Již ted se teším na další spolupraci.Budu doporučovat svým přátelům.
Sabina napsal/a 21.12.2017
S fotoknihou jsem velmi spokojena. Líbí se mi jednoduchá intuitivní tvorba v programu a kvalita provedení stránek a tisku. Všechno na vynikajici urovni a vřele všem doporučuji.
Romana napsal/a 20.12.2017
Fotokniha mne příjemně překvapila a předčila má očekávání. Kniha ve vatovaném provedení desek a matném papíře vypadá velmi luxusně, papír je kvalitní, a i v základní variantě tvrdší, než jsem očekávala. Barvy i bez kalibrace monitoru odpovídají. Fotky je možné klidně umístit přes předěl stránek - předěl je téměř neznatelný a neruší vnímání fotky. S programem se mi velmi dobře pracovalo, ovládání je snadné a intuitivní, výsledná kniha odpovídá náhledům. Velmi mile jsem byla překvapena dodací lhůtou, která byla i v tomto předvánočním čase velmi krátká - ještě o 3 dny kratší, než jak bylo původně avizováno.
Jediný drobný problém s programem jsem měla kvůli dodatečnému přidávání a vymazávání stránek oproti původně zvolené variantě - program hlásil při kontrole před odesláním chybu, ale nenašla jsem návod jak chybu odstranit. Na webu možnost kontaktovat podporu pouze prostřednictvím kontaktního formuláře - odpověď na můj dotaz mi však dosud nedorazila. naštěstí se mi podařilo tento problém vyřešit i bez podpory - znovu nadefinováním počtu stránek a rozměru knihy a uložením pod jiným názvem.
Názor zákazníka od 20.12.2017
Fotosešity jsou kvalitní,program jednoduchý,dodání Bleskové . Děkuji a doporučuji
Názor zákazníka od 20.12.2017
Ani jsem nevěděla jaké druhy fotoobrazů jdou vubec udělat, dokud jsem nenarazila právě na saal-digital. Super služby. Ještě jsem se nesetkala s automatickou úpravou fotek pči vyvolávání. Paráda!!!
Jan napsal/a 20.12.2017
Rozhodl jsem se na základě opakovaných doporučení vyzkoušet produkty Saal...rozhodně mě zaujal zautomatizovaný a profesionální přístup, rychlost a zejména kvalita zpracování fotoobrazu. Doporučuji ostatním a sám se těším na další fotoobrazy které si nechám vyrobit a doufám že bude servis i nadále tak perfektní!
Monika napsal/a 20.12.2017
Objednala jsem si fotoobraz na plátno a musím říct, že naprostá spokojenost. Nádhera! Kvalitní! Krásné! Určitě objednám brzy zase něco
Monika napsal/a 20.12.2017
Děkuji moc za možnost vyzkoušet Váš produkt. Obraz na plátně je moc krásný, a precizně zpracovaný. Budu Vás jen doporučovat
marek napsal/a 19.12.2017
Kniha se mi moc líbí Je velice pěkně zpracovaná z kvalitních materiálů rychlé dodání plno možností papíru vazba prostě super
Tereza napsal/a 19.12.2017
Jsem naprosto spokojená velice profesionální jednání.
Jako profesionální fotografka mohu saal digital jen a jen pozitivně hodnotit.
Znám i jiné firmy a tady jsem naprosto nadšená s kvalitou.
Terka - Teresafotot Photography
Názor zákazníka od 19.12.2017
asi bych změnil dodavatele v česku určio vám to neděla dobry obrázek vám

Hezké vánoční svátky a PF 2018

děkuji
Kateřina napsal/a 19.12.2017
JEN A JEN DOPORUČUJI! Výběr z mnoha produktů, jednoduchá a skvělá práce v programu, dodací lhůta neuvěřitelná (vůbec jsem nečekala, hlavně před vánocemi) - měla jsem 10 různých produktů, objednala jsem 9.12, 12.12 již odesláno a 14.12 mě psala dopravní služba, že vše vezou. No a to nejlepší nakonecmm...všechny produkty jsou naprosto dokonalé (tisk, zpracování,...)

Děkuji moc Saal Digital, děláte skvělou práci, už se nemohu dočkat Vánoc a dalších objednávek :)

S pozdravem
Katka R.
Leona napsal/a 18.12.2017
Kvalita super a jsem mile překvapena s uspořádáním.
Mám radost a vzpomínku na celý život.
Simona napsal/a 18.12.2017
Dobrý deň, chcem sa s Vami podeliť o môj celkový dojem z fotoknihy ktorú som mala možnosť otestovať. Vybrala som si konkrétne rozmer 19 x 19, matný fotopapier, 26 strán, pevná lesklá väzba bez vatovania. Rozhodla som sa venovať ju ako darček plný spomienok svojej mame. Veľmi sa mi páči možnosť fotografií na celej dvojstrane (layflat väzba). Využila som to na panoramatické zábery z hôr a rôznych výletov. Vizuálne to veľmi zaujme. Stránky sú príjemne pevné, nekrčia sa, ani na nich neostávajú odtlačky prstov, čo veľmi oceňujem.. keďže kniha prejde cez ruky všetkým ktorý ju zbadajú. :) Spracovanie je naozaj veľmi kvalitné a som rada že také niečo vlastním aj ja :)
Názor zákazníka od 18.12.2017
Fotokniha je krásně a kvalitně zpracována.Barvy krásné jako na fotografii.Doporučuji.
Michaela napsal/a 18.12.2017
Vše v naprostém pořádku. Moc děkujeme
Názor zákazníka od 18.12.2017
Vyzkoušela jsem možnost fotoknihu, fotoobraz a fotosešit za recenzi a byla jsem neskutečně spokojená. Vyzkoušela jsem už mnoho fotoknih, ale tahle je nádherna, propracovaná a fotky v ní jsou nadherne. Všechny produkty mají své kouzlo a jsem z nich opravdu moc nadšená. Všem doporučuji saal-digital a vím, že pro tvoření fotoknih a ostatních produktu si vyberu jen jednu stranku a to je tahle. Moc vám děkuji za krásné vánoční dárečky. Jsem velice spokojena a ještě jednou vám moc děkuji.
Názor zákazníka od 17.12.2017
Vybrala jsem si u Vás fotoobraz na plátně. Vzhledově a materiálově jsem velice spokojená. Dodání bezkonkurenční a v programu se pracuje velice dobře, je srozumitelně uspořádán, že ho zvládne každý. Můžu jen doporučit.
Názor zákazníka od 17.12.2017
Měla jsem možnost vyzkoušet fotosešit. Vzhled a zpracovanost je velice pěkná. V programu se pracuje dobře a přehledně. Rychlost dodání max. tři dny. Tuto firmu můžu jen doporučit.
Marek napsal/a 17.12.2017
Dobrý deň, s fotoknihou som spokojný ,čo sa týka kvality je všetko fajn až na pár chybičiek ale popravde som si ich na prvý pohľad nevšimol, čiže je to v poriadku. Plánujem taktiež uverejniť príspevok na Instagrame ,kde vás samozrejme označím. Pravdepodobne zajtra ,fotky som chcel priložiť tuto lenže sú príliš veľké.
S pozdravom , @slowmotiongorilla_ @marekk_s
Názor zákazníka od 17.12.2017
Děkuji za umožnění zkoušky fotoobraz za recenzi.
Obraz je nádherný, již zdobí náš obývací pokoj :)
Názor zákazníka od 17.12.2017
Zvolila jsem fotosešit formát: 21 x 30, orientace na výšku, povrch: matný, 16 stránek.
Jsem ze sešitu nadšená. Děkuji firmě Saal Digital za umožnění vyzkoušení produktu za recenzi. V budoucnu si sešit jistě u Vás objednám znovu.
Jana napsal/a 17.12.2017
Přijala jsem nabídku od formy Saal Digital - fotokniha za recenzi....zvolila jsem lesklý fotopapír, 26 stránek .
Fotokniha je nádherná...mám již ve své sbírce fotoknihu od konkurenční firmy a kvalita Saal Digital je opravdu znát. Fotky i strany jsou lesklé čisté. Mnohokrát děkuji a již nyní vím, že další fotokniha bude právě od Vás :).
Dodací lhůta byla neuvěřitelně rychlá....
Vladimír napsal/a 17.12.2017
Zatím nehodnotím ostatní, až po dodání knihy. Jinak program na tvorbu knihy se mi velmi líbil. Ve spojení s Adobe Lightroom, perfekt.
Eva napsal/a 16.12.2017
Dnes jsem obdržela fotoobraz. Velmi si vážím této akce fotoobraz za recenzi. Je to dárek pro děti do pokojíku. Udělal jim velkou radost. Všechno proběhlo na jedničku. Chválím rychlost dodání, program i kvalitu provedení.Ještě jednou moc děkuji, v budoucnu určitě Vašich služeb zase využiji.
Monika napsal/a 16.12.2017
Musím říct,že ze začátku jsem byla trochu skeptická a říkala si,že nejmenší formát fotoknihy nebude nic moc. Fotokniha však velmi překvapila, samozřejmě příjemně. V programu byly skvělé návrhy,kam se jen dosadily fotky. Bylo to ulehčující a nemusela jsem to složitě vymýšlet. Fotokniha přišla ve velmi krátké době,což mě až zaskočilo ☺ Určitě vás někdy využiju znovu
Názor zákazníka od 16.12.2017
Dnes mi přišla fotokniha od @saaldigital_cz. Musím říct, že kvalita fotek je skvělá, vazba knihy také. Opravdu dobrá volba a úžasný dárek na vánoce. Při příští příležitosti jasná volba ❤️
Názor zákazníka od 15.12.2017
Skvělá komunikace, rychlé jednání, kvalitní produkty....
Aneta napsal/a 15.12.2017
Vynikající zpracování, program pro tvorbu jednoduchý a rychlý, což velmi oceňuji. Dodací lhůta i v období Vánoc bleskova!!❤️
LENKA napsal/a 15.12.2017
ZATIM MAM OBJEDNANO CEKAM AZ PRODUKT DORAZI ALE PRACOVALO SE S PROGRANMEM MOC DOBRE, JE TO JEDNODUCHE.. POCHOPI KAZDY, AZ RPODUKT DORAZI PRIDAM RECENZI NA SVUJ INSTA PROFIL


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka