Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 648 zákaznických názorů
5 hvězd
609
4 hvězdy
33
3 hvězdy
6
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Názor zákazníka od 15.11.2018
Kniha je opravdu krásně zpracovaná, vypadá velmi profesionálně. Škoda, že nebylo více možností, jak skládat fotogalerie na stránky, aby se maximálně využilo jejich orientace. A také by bylo asi hezčí, kdyby první a poslední strana zůstala prázdná (ale to jde zařídit tak, že vložíte stránky bez fotografií, což mi přišlo škoda platit jako za potisknuté stránky).
Ladislav napsal/a 15.11.2018
Díky Saal jsem mohl zvěčnit úžasný zážitek mě a mé milované přítelkyně. O tento jedinečný okamžik se díky Vám mohu podělit i s ostatními.

Touto cestou bych vám chtěl mnohokrát poděkovat
Názor zákazníka od 14.11.2018
Objednávala jsem fotoobraz(plátno) zpracování na stránkách přehledné, jednoduché a rychlé. Nic co by nikdo nezvládl.
Dodání a informovanost o zásilce perfektní.
Obraz byl nádherně zabalen, několik vrstev a výstuž, takže dorazil naprosto v pořádku.
Samotné zpracování úplně dokonalé, obraz je opravdu velký přesto fotka kterou jsem si nechala udělat zůstala kvalitou nedotčená, jsou zanechany detaily, barvy,.. Plátno krásně natažené přes dřevěný rám,..
Bude to nádherný dárek k Vánocům
Mockrat dekuji
Pavol napsal/a 14.11.2018
Objednal som si u Vás 2x fotoobraz na dvoch rôznych povrchoch a s výsledkom som veľmi spokojný :) . Pri objednávke sa mi páčili najmä široké možnosti výberu povrchov, formátov a závesných mechanizmov. Aby som sa zmestil do rozpočtu vybral som 30x30cm obraz na plátno a 20x20cm fotoobraz na PVC dosku. S oboma obrazmi som po kvalitatívnej stránke spokojný. Rozmery a farby korešpondujú s očakávaniami a hlavne prišiel obraz riadne zabalený a nepoškodený :). Jediné čo by som vytkol je týždenná dodávka tovaru, ale to už nie je také dôležité ako jeho samotná kvalita. Za seba môžem jedine odporučiť a určite by som rád vyskúšal aj zvyšné povrchy.
Veronika napsal/a 14.11.2018
S fotobrazem jsem spokojená. Kvalita odpovídá podle mě kvalitě fotografie. (na monitoru notebooku v menším formátu budou barvy asi vždycky trochu odlišné). Určitě doporučuji zasílat tím kvalitnější fotky, čím větší formát si člověk nechává tisknout a hlídat i detaily. Program je fajn. Srovnávám s programem jiné foto firmy, kde jsem si nechala tisknout velkoformátové fotografie na výstavu. Dodání proběhlo o den později než bylo uvedeno v objednávce ale proběhlo v pořádku, firmou PPL. Příjemně překvapilo, že ačkoliv se mi v prvním kontaktním emailu omlouvali, že zákaznický servis není provozován v češtině, tak celá další komunikace v češtině byla a nebyl to google translator. :-) Díky.
Názor zákazníka od 13.11.2018
Som veľmi spokojná s týmto produktom! Vynikajúca kvalita, veľa možnosti výberu rozmerov a materiálov. Veľmi rýchle a spoľahlivé dodanie kuriérom.
Detailnejšia recenzia na mojem instagrame @sohappyvika
Lucie napsal/a 13.11.2018
S fotoknihou jsem byla poprvé nadmíru spokojena a věřím, že podruhé tomu bude taky tak. Kvalitní zpracování, krasné barvy. Určitě doporučuji. Neobjednávám naposledy.
Petr napsal/a 13.11.2018
Hodnotu Kvality a Dodací lhůty nemohu zatím vyplnit.

Jakmile mi fotoobraz dojde mohu zhodnotit tyto dvě neohodnocené položky.
Veronika napsal/a 12.11.2018
Moc děkuji za obraz, kvalita je skvělá, přišel úžasně rychle! Strašně moc děkuji!
Jana napsal/a 12.11.2018
Jsem stálým zákazníkem a jsem velice spokojená. Mohu jen doporučit.
Zuzana napsal/a 12.11.2018
Saal digital.cz, ďakujem, splnili ste všetky moje očakávania. Bezproblémové vytvorenie fotoobrazu, rýchle objednanie a dodanie, no naozajstnou čerešničkou na torte je pre mňa kvalita. Ďakujem, že môžem mať toľko spomienok v jednom nádhernom obraze vždy na očiach hneď ako dostane úchytku na stenu. Všetci čo váhate, Saal digital je to pravé riešenie pre vaše nezabudnuteľné dni plné spomienok, pretože za každou fotkou je príbeh :)
Názor zákazníka od 12.11.2018
Dobrý deň
Moje hodnotenie:
- kvalita veľmi dobrá
- dodacia doba tiež v poriadku
- ceny máte na pomery na Slovensku tiež primerané
- určite sa ešte ozvem
Martin napsal/a 12.11.2018
Rád jsem využil nabídku vyzkoušet si zajímavý materiál, opravdu jsem testoval :-) K tisku obrazu, jsem vybral fotku, kterou mám rád a která prostě vypadá o mnoho lépe na monitoru, než na papíře. Zvolil jsem tisk na hliník (Alu-Dibond Butlerfinish00000000000)00000000000000000000000000000000 00000000a doufal, že hliníkový podklad dodá fotce podobné "podsvícení", jaké má monitor. Doufal, ale moc nevěřil :-) s výsledkem jsem opravdu spokojený, je to zajímavý materiál, který se sice nehodí pro každu fotku, ale té mé pomohl. Určitě v budoucnu zkusím i jiné materiály z vaší nabídky. Vše od zadání po doručení proběhlo velmi rychle a bez zádrhelů. Díky za možnost si Vaší službu vyzkoušet.
Ľubomír napsal/a 11.11.2018
Vašu knihu som videl u známej a je krásna. Odporúčam každému, kto chce urobiť radosť priateľom alebo rodine. Nebudete ľutovať.
Tereza napsal/a 09.11.2018
A Fotoobrazem jsem byli více než spokojení pro jeho dokonalé barvy, ostrost a pro jeho celkové provedení. Tisk na plátno ve Vašem provedení byla nejlepší možná volba. Vaše služby mohu jen doporučit. Velice kvalitní a dobře odvedená práce s rychlým dodáním.
Peter napsal/a 09.11.2018
Kamarátka od Vás na facebook-u už párkrát zdielela vami vyhotovený obraz. Nevedel som si predstaviť moju vlastnú fotku na veľkej ploche (50x70cm), no vďaka Vám môj prvý obraz je už u mňa doma a som veľmi pozitívne prekvapený. Program na odoslanie fotoobrazu je prehľadný a čistý. Určite oceňujem, keď program vie zhodnotiť kvalitu fotky, či je vhodná na danú veľkosť fotoobrazu. Dodacia lehota na Slovensko je pomerne veľmi rýchla a fotoobraz prišiel skôr ako bolo predpokladané. Kvalita obrazu je výborná, nemám čo vytknúť. Čo sa týka cien, tak tie sú porovnateľné s podobnými spoločnosťami, treba sa naučiť, že služby nie sú zadarmo a kvalita tiež nie:)

Ďakujem krásne za fotoobraz.
Názor zákazníka od 08.11.2018
Moje první zkušenost dopadla překvapivě dobře. Jsem moc rád za kvalitní obraz a určitě služeb budu využívat i nadále!
+ Velmi rychlé doručení.
Barbora napsal/a 08.11.2018
Na Vaši nabídku fotoobrazů jsem narazila na facebooku, a vzhledem k tomu, že je mým koníčkem focení jen tak pro radost, řekla jsem si, že to zkusím. Když mi přišel kod do emailu, tak jsem byla překvapená rychlostí, nicméně jsem poté objednala.
Váš servis byl skvělý, slečna mi i s ochotou prodloužila platnost kodu. Ve Vašem programu se pracovalo skvěle, je to udělané aby tom každý rozuměl.
Obraz jsem objednala 2.11. a dnes 8.11 už ho mám doma a jsem neskutečně spokojená. Zabalený byl velice pečlivě a kvalita obrazu je výborná, nechala jsem si natisknout na Pěněnou PVC desku, rozměr 40 x 60, Tloušťka: 5 mm.
Rozhodně mám v plán do budoucna nechat si u Vás natisknout další produkty, ráda bych zkusila fotoknihu nebo fotosešit.
Děkuji Vám za skvělý obraz a Vaší ochotu.
Názor zákazníka od 08.11.2018
Obraz má super kvalitu, byl do týdne doma, takže taky paráda :)
Ivett napsal/a 07.11.2018
Som velmi spokojna :))
Michal napsal/a 07.11.2018
Od firmy Saal Digital jsem si objednal svou první knihu. Na doporučení v rodině. Přes program (macOS) jsem si jí kompletně navrhl, dle svých přání. Vše bylo do detailů vytištěno. Kvalita knížky je na vysoké úrovni. V budoucnu opět využiji firmu Saal Digital!
Markéta napsal/a 07.11.2018
Fotoobraz jsem objednávala přes webové stránky. Objednání bylo rychlé a jednoduché. Možná bych doporučila u rozměrů doplnit poměr. Velmi mě překvapilo rychle jednání. Nečekala jsem, že budu mít obraz do 3 dnů doma. Fotoobraz byl důkladně zabalený. Skvělá kvalita obrazu- maximální spokojenost. Určitě doporučuji a budu objednávat znovu !
Klára napsal/a 07.11.2018
Naprostá spokojenost jak s firmou tak doručením :) Měla jsem to štěstí vidět váš fotoobraz u známých a velice se mi vaše práce a kvalita líbila. I já jsem neodolala a mnou vyfocenou fotografii jsem si tedy nechala u vás zvěčnit na obraz a teď na něj můžu konečně hrdě koukat každý den. Děkuji !
Názor zákazníka od 06.11.2018
Ste skratka skveli! :)
Stanislav napsal/a 06.11.2018
Naprostá spokojenost s kvalitou i s dodacími termíny. Knihu jsem již objednával několikrát a vždy k úplné spokojenosti, určitě doporučuji :-)
Juraj napsal/a 06.11.2018
Vybral som si fotoobraz typ fotoplátno aby som vyskúšal kvalitu a dodávateľa. Farby, kvalita spracovania, balenie sú na vysokej úrovni, obraz bol dovezený kuriérom a nepoškodený. Celý proces od jednoduchého objednania až po dodanie trval kratšie ako samotný výber fotografie ktorá išla do tlače :)
Určite som neobjednával posledný raz.
Michal napsal/a 06.11.2018
Spokojnost po vsetkych strankach. Objednal som si obraz Alu-Dibond, ktory ma skvele podanie farieb a detailov. Dodanie bolo rychle a obraz velmi starostlivo zabaleny. Naozaj vyborna kvalita.
Názor zákazníka od 06.11.2018
Výborná kvalita, rychlé dodání
Zuzana napsal/a 05.11.2018
Barvy, kvalita i provedení fotoobrazu jsou na vysoké úrovni. Dodací lhůta byla rychlejší, než jsem očekávala. Program je uživatelsky příjemný. Určitě to nebude poslední obraz, který jsem si od vás koupila. Taky vás doporučím svým zákazníkům. Děkuji.
Petra napsal/a 04.11.2018
CZSD170016966
Ivo napsal/a 04.11.2018
Jsem moc rád, že jsem dostal příležitost vyzkoušet zhotovení fotoobrazu. Zvolil jsem si GalleryPrint a výsledek předčil mé očekávání. Věrnost barev je dokonalá, fotografie působí plasticky a detaily jsou skvěle vykreslené.
Za zmínku stojí i perfektní a bezpečný přepravní obal. Dodací lhůta byla kratší, než původně ohlášená a dodávka díky DHL / PPL bezchybná.
Saal mohu vřele doporučit.
Názor zákazníka od 04.11.2018
Bola som veľmi spokojná. Ďakujem:)
Jan napsal/a 03.11.2018
Obraz dorazil v pořádku a už nám visí na zdi v obývacím pokoji.Dodaci lhůta perfektní,obraz perfektně proveden.Jsem moc spokojený a velice děkuji ,že jsem mohl využít tuto akci.
Názor zákazníka od 03.11.2018
Recenzi k fotoobrazu naleznete na: https://instagram.com/p/BpP1xCqFbyd/

Děkuji Saaldigital za možnost vyzkoušení služeb!
Kristýna napsal/a 02.11.2018
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoobraz. Překvapila mě kvalita obrazu, rychlé dodání a každá nová informace mi byla zaslána na e-mail. Rozhodně doporučuji!

K videní zde - https://www.instagram.com/p/Bppq-v5gsjw/ a https://www.youtube.com/watch?v=SmBxF55f3nc.

Děkuji za skvělou službu a neobjednávám naposled!
Veronika napsal/a 02.11.2018
Kvalita fotoobrazu na plátne je vynikajúca. Krásne jasné farby, detailná tlač a k tomu rýchle dodanie. Som nadmieru spokojná.
Matyáš napsal/a 02.11.2018
Viděl jsem reklamu na Instagramu, tak jsem si řekl že bych to mohl zkusit, tak jsem se připojil do soutěže, a získal jsem kupón za který jsem měl možnost získat fotoobraz, toho jsem využil, dorazil ještě dříve než bylo oznámeno, což mě těší, kvalitní ta je také suprová, děkuji moc
Názor zákazníka od 02.11.2018
Rozhodnutie dať vyrobiť fooobraz cez Saal Digital bolo naozaj správne a určite to nebolo naposledy. Úžasná kvalita, ostrosť a vernosť farieb ma presvedčili, že sú naozaj špičkovým dodávateľom. Veľmi sa teším, že som nakoniec objednala dva obrazy, pretože moja spokojnosť je teraz dvojnásobná :)
Michal napsal/a 31.10.2018
Společností Saal-Digital jsem přímo unešen. Vyrábím pro své zákazníky svatební fotoknihy a vždy jsme všichni maximálně spokojeni. Jen jednou se mi stalo, že mi přišli knihy s defektem a Saal-Digital mi vadu kompenzoval kupónem, což je super.

Jedinou výtku bych měl k programu, který trochu zlobí při přehazování návrhu rozložení jednotlivých fotografií. Abych zvolil jiné rozložení a počty fotek, vždy musím znovu nastavit design knihy, třeba na svatbu.

Jinak maximální spokojenost :-) Díky.
Natalia napsal/a 31.10.2018
Maximalna spokojnost.Produkt bol riadne zabaleny,neposkodeny. Urcite to nebula posledna objednavka. Dakujem
Roman napsal/a 30.10.2018
Objednal som si fotoobraz za 1400kc poukážku a musim povedat ze som na 150% spokojny. Dodacia doba a kvalita je perfektná urcite si este objednam.
Daniela napsal/a 29.10.2018
Chcela by som poďakovať za možnosť vyskúšať váš fotoobraz, ktorý som dnes dostala. Zamrznutá bublina na hliníkovej platni Alu-Dibond Butlerfinish, bolo niečo, čo ma veľmi lákalo. Bola som zvedavá, ako sa na nej prejaví priestorový efekt tejto hliníkovej dosky, lebo samotná foto bola dosť tonalitne štrukturovaná. Zamrznuté bubliny majú veľmi jemnú kryštalickú štruktúru, na ktorej sa rozkladá svetlo a tým je aj farebná. Pri prvovom bežnom kolmom pohľade vnútri sa mi javila menej kontrastná ako z tlače na fotopapier alebo fóliu alebo fotopapier s kovovým odleskom. Akonáhle som ju však vyniesla na denné svetlo a pri pohľade jemne zboku, sa okamžite zjavili jagavé farby s veľkou brilanciou a pocit priestorového pohľadu. Bol to skutočný wau efekt, lebo z menej výrazného sa zrazu vykľul skutočný briliant. Tento typ fotoobrazu je špecifickejší na námet aj prípadnú inštaláciu a dobré svetlo, ale pri správnej adjustácii je pocit luxusnosti veľmi silný. Fotila som ho vonku v parku na lavičke mobilom v prestávke medzi dažďom, lebo som sa chcela čo najskôr podeliť s dojmami.
Maja napsal/a 29.10.2018
Kvalitu a dodanie zatiaľ ohodnotiť neviem, keďže som len odoslala objednávku. Spôsob zadania objednávky je však jednoduchý, stránka prehľadná a komunikácia s dodávateľom výborná.
Jirka napsal/a 28.10.2018
Obraz v očekávané, vysoké kvalitě. Doprava a objednání v pohodě. Program pro objednání nelze provozovat na Linuxu.
Michaela napsal/a 28.10.2018
Na doporučení od dvou mých známých fotografů jsem objednala z těchto stránek.
Vytvořila jsem si knihu ze svatebních fotografií podle představ a chci je darovat rodině pod stromeček.
Měla jsem přeci jen trochu obavy, jelikož jsem nikdy takovou věc neobjednávala, ale nakonec jsem nadmíru spokojená s nádhernou kvalitou a zpracováním i co se týká vnitřní vazby knihy, protože fotky které jsou přes dvě strany ošklivě nepůlí právě vazba a tak celkový dojem je skvělý.
Navíc oceňuji, že knihy přišly třetí den po objednávce a přitom termín měl být až za týden!
Názor zákazníka od 27.10.2018
Perfektní! Máme už od Saal fotoknihy i fotoobraz a vždy jsme byli spokojení. Doporučuji všema deseti :)
Názor zákazníka od 25.10.2018
Velmi kvalitní fotokniha, rychlé dodání, jednoduchý program. Jsem spokojena.
Šárka napsal/a 25.10.2018
Spokojenost po všech stránkách. Krásné barvy, ostrost obrazu. Bleskové dodání. Mohu jen doporučit!
Lukáš napsal/a 25.10.2018
Obraz dorazil, dokonce s předstihem očekávaného termínu. Balení bylo velice kvalitní a evidentně bylo dbáno na ochranu proti poškození.
Obraz samotný je velmi kvalitně zpracovaný a na akrylovém skle fotografie vypadá úžasně. Akryl obrazu dodává příjemnou hloubku, ostrost a příjemné podání barev.
Přibalené zavěšení bylo kvalitní hliníkové s připevněním formou samolepící pásky. Jen jsem musel háček lehce upravit ohnutím aby bylo možné obraz zavěsit na háček.

Mé celkové hodnocení je velmi pozitivní a to jak na kvalitu zpracování tak i na rychlost dodání. Rozhodně doporučuji vyzkoušet. Cena odpovídá kvalitě a zajisté neprohloupíte.

Do 7 dnů bude tato recenze uveřejněna na mé fototstránce na facebooku www.facebook.com/LukasBinterfoto/ a instagramu www.instagram.com/lukasbinterfotografie/ :)
Názor zákazníka od 25.10.2018
Krásně provedený fotoobraz na plátně s detailní texturou! :)
Názor zákazníka od 24.10.2018
Vše skvělé. Recenze na http://travelisland.cz/prakticke-tipy/tisk-velkoformatovych-fotografii-z-cest-nabidka-je-siroka-prim-hraje-saal-digital/
Alena napsal/a 24.10.2018
Spokojenost po všech stranách....
Alena napsal/a 24.10.2018
Již několikrát jsem objednala produkty od Vaší firmy a to jenom proto, že jsem byla spokojená.
Mohu vřele doporučit ...:-)
Tomáš napsal/a 23.10.2018
veľmi spokojny s pristupom,rychlostou a spracovanim objednavky.odporučamm každemu kto chce kvalitny fotoobraz na platne firmu Saal-digital.cz
Hana napsal/a 23.10.2018
Recenze fotoobrazu objednaneho přes #saal_digital . Jsem opravdu ráda, že jsem měla příležitost zahrát si v soutěži o fotoobraz.
Když jsem postovala odkaz ze stránek saal Digital na instagramu, nevěřila jsem, že jako amatérský fotograf bych mohla vyhrát. Ale zadařilo se, a tak se chci podělit o radost z výhry a poděkovat timto firmě SAAL DIGITAL z Německa, za jejich profesionální služby a kvalitni provedeni i rychlé dodání.
Jedná se o první obraz v naší domácnosti. A až budu chtít sbírku fotoobrazů rozšířit, s radosti opět využiji vašich služeb. Hana M. Brno, CZ
Názor zákazníka od 23.10.2018
Máme Vaše výrobky moc rádi, kvalita fotoproduktů je naprosto jedinečná!
Jana napsal/a 22.10.2018
Děkuji Saal Digital CZ za krásný fotoobraz. Zvolila jsem fotoplátno a byla to správná volba. Mohu všem doporučit - krásné barvy, kvalitní zpracování jak samotného rámu, tak plátna. S obrazem jsem velmi spokojena. Nemohu opomenout ani rychlost dodání a samotné balení - nemusíte se vůbec bát, že by Vám obraz přišel poškozený. Ještě jednou děkuji, budete jasnou volbou pro příští fotoobraz!
Veronika napsal/a 22.10.2018
Fotoobraz je perfektní, kvalitní zpracování, nádherné barvy... prostě dokonalé. Jsem velice spokojená
Veronika napsal/a 22.10.2018
Obraz je překrásny, kvalitni a ma krásné barvy. Jsem nadšená a už se těším až vyzdobi náš obývací pokoj.
Moc děkujeme a s radostí všem doporučuji
Veronika Večeřová
Názor zákazníka od 22.10.2018
Děkuji společnosti Saal Digital za skvělé zpracování obrazu na fotoplátno..určitě nezůstanu jen u jednoho..


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka
Tato webová stránka používá cookies. Využitím těchto stránek dáváte souhlas s používáním cookies. Další informace o použítí cookies naleznete prosím zde.
OK