Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 731 zákaznických názorů
5 hvězd
683
4 hvězdy
41
3 hvězdy
7
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Michal napsal/a 30.12.2018
S fotoknihou Saal Digital mě seznámil kamarád fotograf.S hotovou fotoknihou jsem velmi spokojen.Mohu jen doporučit ostatním...
Lucie napsal/a 29.12.2018
Jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet fotoobraz a jsem moc spokojená s výsledkem. Je kvalitně provedený, prostě nádherný a moc bych doporučila. Foto mé rodiny se bude vyjímat o obývacím pokoji.
Názor zákazníka od 29.12.2018
chyběl omi více možností designu, pozadí, rozložení fotografií a například možnost hromadně měnit stínování, vložené kliparty na pozadí atd...
možná se mi to jen nepodařilo objevit...každopádně, kniha je nádherná!!!
Ján napsal/a 29.12.2018
Fotoobraz mi bol doručený 10 dní od objednania, čo považujem vzhľadom k vianočným sviatkom a k vzhľadom k doručovaniu na Slovensko za optimálnu dobu.
Kvalita fotoobrazu je vysoká, farby sú verné a zodpovedajú kvalite podkladovej fotografie.
Rovnako kvalita dreveného rámu je profesionálna a nemám k nej výhrady.
Obraz bol pri dodaní bezpečne zabalený, dostatočne chránený proti prípadnému poškodeniu prepravou.
Záver: Vaše služby som využil prvýkrát a som s nimi spokojný. Určite ich využijem aj v budúcnosti.
Ďakujem.
Marek napsal/a 28.12.2018
Vše OK, přehledný, intuitivní program, rychlé vyřízení.
Šimon napsal/a 28.12.2018
Dobrý den, tentokrát k vám budu velice kritický. Nemíním to nikde ventilovat, ale pro vás to může být cenný poznatek. Zkusil jsem si u vás udělat kalendář, který měl dvě tak zásadní chyby, že, bohužel, nemohu jej u vás řešit formou zakázek pro mé klienty.
1) Neupozornili jste mě na 14 list, tzv. titulku, který obsahoval malé fotografie (obsah), ale i pracovní název kalendáře - projektu. Protože jsem netušil, že to pujde naveřejnost, tento název je zkomolený a s chybami. Takto jej nemůže můj klient dostat. Je potřeba upozornit na tuto "službu na víc" a uvítal bych, pokud tam musí být, aby byl opravdu řazen na konci, tudíž na 14 místě.
2) Velice mě vadí potisk zadní strany listů značkou Kodak. Váš produkt koncipuji jako Luxusní (VIP) službu a firemní potisk ji schazuje do "obyčejných" minilabových fotografií. Chybí tu ona přidaná hodnota "tisku kalendáře"
Jinak co se týče kvality atd nemám výhrad. Děkuji a ať se daří...
A nyní GOOGLE:
Hallo, diesmal werde ich sehr kritisch sein. Ich möchte es nicht irgendwo lüften, aber es kann für Sie eine wertvolle Erkenntnis sein. Ich habe versucht, einen Kalender mit zwei solchen grundlegenden Fehlern zu erstellen, die ich leider nicht in Form von Bestellungen für meine Kunden bearbeiten kann.
1) Sie haben mich nicht vor einem 14-Blatt-sogenannten Untertitel gewarnt, der kleine Fotos (Inhalt) enthielt, sondern auch den Arbeitsnamen des Kalenders - das Projekt. Da ich nicht wusste, dass es an die Börse ging, ist dieser Name verstümmelt und verwirrt. So kann mein Kunde es nicht bekommen. Es ist notwendig, auf diesen "Service für mehr" aufmerksam zu machen, und ich würde mich freuen, wenn es wirklich am Ende sein muss, also auf dem 14. Platz.
2) Ich mache mir sehr viel Mühe, Kodak's Backsheet zu drucken. Ihr Produkt ist als Luxusservice (VIP-Service) konzipiert und das Unternehmen druckt es in "gewöhnliche" Minilab-Bilder. Es gibt keinen Mehrwert von "Kalender drucken"
Ansonsten habe ich in Bezug auf die Qualität keine Vorbehalte. Danke und lass es funktionieren ...
Barbora napsal/a 28.12.2018
Jsem naprosto nadšená! Využila jsem akce Fotokniha za recenzi a Váš servis a kvalita knihy je úžasná. Jednoduchý program ve kterém se dá krásně pracovat, použila jsem automatické řazení při výběru fotek do fotoknihy a opravdu to bylo jednoduché a rychlé. / I am absolutely excited about your photo book. Easy program and great quality of the book is totally amazing.
Zuzana napsal/a 28.12.2018
Som naozaj veľmi spokojna odporúčam. Kvalita tlače je výborná.
Václav napsal/a 27.12.2018
Velice pěkné zpracování a velmi rychlé dodání (10 dní). Jen mě v programu při vytváření zlobilo tlačítko ZPĚT, nevracela se mi občas úprava tak jak měla, musel jsem stránku smazat a vytvořit ji znovu. Jinak super a nemám co bych vytkl, děkuji.

Šmejkal
Kristýna napsal/a 27.12.2018
Využila jsem akce Fotokniha za recenzi, abych vyzkoušela fotoknihu také u jiné společnosti, než jak jsem byla zvyklá. Musím říct, že dodání bylo velmi rychlé, dokonce rychlejší, než se předpokládalo. Kvalita knihy je na vysoké úrovni a příjemně mě překvapila. Určitě využiji znovu.
Jan napsal/a 27.12.2018
Kniha je velmi kvalitně vytištěna, na krásném lesklém papíře s vysokou gramáží. Mám jen jednu výtku: v knize se nepočítá s předsádkou, tzn. první tištěná strana je už na druhé, resp. třetí straně obálky. Knihařská práce je také na vysoké úrovni, fotografie jdoucí přes hřbet (ohyb stran) je tímto poškozena je minimálně, napasování perfektní.
Vřele všem doporučuji i přes nepatrně vyšší cenu.
Jan Šístek
Názor zákazníka od 20.12.2018
Program, jako webové stránky, je jednoduchý a přehledný. Nabízí široké množství produktů a konfigurací na míru zákazníkovi. Mnozí uživatelé také ocení plně manuální nebo plně automatické umisťování obsahu do produktu. Trochu mě zklamaly automatické šablony, které jsou sice na pohled krásné, ale často s velkými okraji. Osobně preferuji minimalizaci bílých míst na stránce. Rád bych viděl i šablony pro jednotlivé stránky (ne dvojstránky), třeba i vlastní rozdělení na počet řádků a sloupců. Knihu samotnou ještě hodnotit nemohu, právě jsem provedl objednávku.
Klára napsal/a 18.12.2018
Best photo book and photos I've seen!
lubos napsal/a 16.12.2018
Super, rychle a kvalitni
Jan napsal/a 16.12.2018
Perfect quality of print. Best services available on the market. I'll be happy to use your services in future again.
MAGDALÉNA napsal/a 16.12.2018
Dojde mi prosim zbozi do vanoc?dekuji Polderlova
Názor zákazníka od 15.12.2018
Při pokusu o editaci osobních dat program zahlásí, že žádný soubor s osobními daty nebyl nalezen.
Vojtěch napsal/a 15.12.2018
Obraz je velmi kvalitní. A i když se jedná o noční fotografii města se složitou expozicí je velmi kvalitně provedený.
Jitka napsal/a 14.12.2018
Chtěla bych moc poděkovat za nádherné fotoknihy které mi přišly v přesný termín dodání což jsem koukala protože jsem jich měla 10.Musím říct že jsem ani nečekala tak nádhernou kvalitu,moc děkuji a můžu jenom doporučit! Určitě si objednám další.
Martin napsal/a 14.12.2018
Kvalita je lesklého papíru je výborná. I při amatérském přístupu bez použití ICC profilů se barvy velmi blíží mému nekalibrovanému monitoru (tj kalibrace podle referenční fotografie a ne sondou). Je patrný rozdíl při prohlížení v umělém a přirozeném světle, kdy v umělém světle jsou barvy teplejší a v denním výborně odpovídají monitoru. I když si fotky upravuji sám, tak se mi zdají v reálu trochu přiostřené, proto doporučuji při editaci doostřovat raději trochu méně.
Jan napsal/a 14.12.2018
Výnorné
Marek napsal/a 12.12.2018
Fotky i fotoknihy pro své zákazníky u Vás tisknu často a vždy Top kvalita, cena i dodání !!
Názor zákazníka od 12.12.2018
Intuitivní ovládání programu, rychlé dodání a super kvalita fotoknihy. Mohu jen doporučit!
Zdeněk napsal/a 12.12.2018
S vašimi službami jsem velmi spokojen. Všechny produkty byly dodány vždy v super kvalitě a velmi rychle. Děkuji.

S pozdravem. Zdeněk Vopěnka
Irena napsal/a 11.12.2018
Z vašich fotoknih jsem nadšená, jsou to nejen nádherné dárky pro mé nejbližší, ale i velké potěšení pro mne, když vidím, jakou radost udělaly...
Adam napsal/a 06.12.2018
O firmě Saal-digital jsem se dozvěděl přes kamaráda, který dostal poukaz na 1400 korun a tak jsem si řekl, že to zkusím také a povedlo se. S obrazem jsem po technické stránce velmi spokojen, až na lehkou ztrátu detailu v méně kontrastních oblastech. Na druhou stranu způsob tisku je velmi kvalitní a skvěle zapadá do designu místnosti, kde visí. S rychlostí tisku a dodání jsem velmi spokojen.
Ann napsal/a 05.12.2018
Objednala jsem si fotoobraz o velikosti 40x60cm. Jsem s výsledkem opravdu velmi moc spokojena, jedná se o kvalitní práci.
Lucie napsal/a 05.12.2018
Vaše výrobky jsou úžasné, kvalitní a dělají čest svému jménu.
Saša napsal/a 05.12.2018
Všetky produkty, ktoré som mala doteraz možnosť vidieť a držať v rukách, čo boli od vás ma veľmi milo prekvapili kvalitou. Pre mňa zatiaľ jednotka na trhu.
Kornélia napsal/a 05.12.2018
už druhý krát využívám Vaše služby, protože jsem s nimi byla velice spokojená. děkuji!
jednalo se o fotoknihu, teď čekám na doručení fotoobrazu.
Lukáš napsal/a 04.12.2018
Vyzkoušel jsem několik firem ale nebyl jsem spokojený s kvalitou a vrátil sem k Saal-digitalu, kvalita zpracování je perfektní a vždy jsem byl spokojený za sebe doporučuji tisk obrazů u této firmy.
Jarmila napsal/a 04.12.2018
Precizní práce jako vždy! Úžasná velmi rychlá dodací lhůta.
Děkuji
Názor zákazníka od 04.12.2018
Kvalita tisku je opravdu perfektní a to za cenu většinou výhodnější než jinde. Program na vytváření vlastní knihy a kalendáře je přehledný, intuitivní a vcelku přehledný. Vylepšit by se mohla ještě nabídka textového písma, i když stávající nabídka je bohatá a měřítko (mřížka) by mohla být nastavena i na jednotky mm. Dodací lůta pravděpodobně závisí na bydlišti zákazníka, tisk je většinou hotový do 2 dnů.
Názor zákazníka od 04.12.2018
Obraz byl dodán týden po objednání. Kvalitně zabalen aby nedošlo k poškození. Výsledná kvalita tisku na fotoplátno je super.
Marek napsal/a 04.12.2018
Celé dodání fotoobrazu bylo velmi rychlé. Obraz jako takový je velmi kvalitní, i přes rozlišení, které nebylo bůhví jak velké. Celková kvalita zpracování je velmi dobrá a rám obrazu je také velice kvalitní.
Názor zákazníka od 04.12.2018
Obdržela jsem od vás prvni knihu a jsem z ni nadšena,velmi mile mě potešil slevovy kupon na dalsi objednavku a tak uz mam u vas dalsi fotoknihu objednanou a tesim se na ni.Diky za kavlitu a vse okolo. Veronika Zahradníková
HONZA napsal/a 03.12.2018
Fotoobraz vypadá perfektně, kvalita je velice dobrá i z fotografie, která není úplně technicky dobrá. Obraz je pevný, doporučuji.
Jana napsal/a 03.12.2018
Jako vždy musím jen chválit. Hrnečky i fotka ve stojánku jsou perfektně zpracované, pro přepravu dokonale zabalené a dodací lhůty mile překvapí.
Alena napsal/a 01.12.2018
Velmi super provedení krátká dodací lhůta i známim se to líbí všem doporučuji a moc děkuji za vyhotovení mého foto obrazu Navrátilová Alena
Názor zákazníka od 30.11.2018
Nyní jsem dodělala třetí fotoknihu a velmi se těším až mi přijde. Určitě bude bezvadná jako ty dvě předtím.Byla jsem velmi spokojená.Děkuji, jste super.B
Lukáš napsal/a 30.11.2018
Super super super,rychlé dodání a kvalita naprosto perfektní,jiní výrobci zdaleka nedosahují této kvality
Pavel napsal/a 30.11.2018
Samotná aplikace Saal Designer je dobrá. Naklikáte vše co potřebujete uděláte lehké úpravy a můžete si tam dodělat všelijaké blbůstky :).
Objednání v pohodě. Možná by zasloužilo více možností dopravy. Uvítal bych nějakou úschovnu nebo něco podobného, protože potkat se s PPL a jinými společnostmi je občas složité.
Doručení mi bylo oznámeno kolem 3.12.2018. No a obraz je už doma, takže dodání rychlé a s předstihem, ale není špička.
Obraz byl zabalen velmi, ale velmi pečlivě. Super pro případné drsnější zacházení během přepravy.
Samotný obraz vypadá dobře. Barvy pěkné obraz ostrý.
Marcela napsal/a 30.11.2018
Chcela by som veľmi pochváliť celkový prístup , rýchlosť a predovšetkým kvalitu foto-plátna. Neviem sa vynadívať, kvalitne farby, pevnosť. Fotoplátno prišlo nenormálne dobre zabalené všetko tak aby sa pri prevoze nijak nemohlo poškodiť. Odporúčam na 100% saal digital ďakujem veľmi pekne
Blanka napsal/a 28.11.2018
Vyzkoušela jsem u vás i obraz a myslím, že perfektní. Nemám naprosto žádné výhrady. Děkuji.
Jana napsal/a 28.11.2018
Jsem zvědavá na výsledek, ale zatím tvorba knihy intuitivní a uživatelsky příjemná..... není pak ale vůbec jasné, co dál... exportovat? importovat? uložit a někam poslat? dole košíku jsem si všimla až po dost dlouhé době a zkusila.... není to vůbec zřejmé, jaký má být další krok...

Také by mělo být možné zavolat na Helpline v případě potíží.... prostě chybí kontakt
A nevím předem, že budu muset zvolit platební metodu kartou... raději posílám předem na účet bankovním převodem.... takhle jsem byla nucena zadat údaje až v posledním kroku, to mi vadí.

Děkuji
Hánová
Názor zákazníka od 27.11.2018
Dostal jsem nabídku na zpracování fotografie na podkladu Alu-Dibond. Byl jsem trochu nedůvěřivý, jsa zastáncem poctivých barytových papírů.
Výsledkem jsem byl příjemně překvapen. Jedná se o profesionálně odvedenou práci a výsledek, při vhodném výběru motivu, může být skvělým doplňkem moderního interiéru.

Termín dodání ještě před avizovaným termínem zhotovení.


Program trochu potíže, ale to může být můj problém :)

Závěrem naprostá spokojenost.
Názor zákazníka od 27.11.2018
Naprosta spokojenost
Pavel napsal/a 27.11.2018
Vybral jsem tisk na Alu-dibond a byl jsem velmi zvědavý, jak bude fotografie na tomto materiálu vypadat. Po rozbalení jsem byl více než mile překvapen. Barvy, ostrost, vše zachované, tak jak na monitoru. Ostatně jsem nečekal ani nic jiného po přečtení recenzí ostatních. Fotka je na desce matná, takže pokud by někdo chtěl lesk, musí zvolit jinou variantu.

Co se týče balení, obraz byl velmi důkladně zabalen a nepředpokládám, že by se s ním při dopravě/manipulaci mohlo něco stát. Snad jen malá výtka k dodací lhůtě. Obraz jsem odeslal (objednal) v pondělí v noci a dodán byl příští pondělí dopoledne. Ale i to se dá v pohodě přečkat, vzhledem k tomu, že je posíláno z Německa.

PC program na tvorbu obrazu (fotek, fotoknih atd.) je velmi přehledný a intuitivní. Ale vždy je co zlepšovat, takže 4 z 5.
Markéta napsal/a 27.11.2018
Mám od Vás již fotoknihu a jsem spokojena
Radka napsal/a 26.11.2018
Naprosto skvělá kvalita tisku a bleskurychlé doručení. Skvělá komunikace. Nepřeberné množství rozměrů, druhů materiálů, produktů. Skvělý program, který je velmi dobrým pomocníkem jak pro tvorbu fotoknihy i fotoobrazu. Všem vřele doporučuji!!!
Milan napsal/a 26.11.2018
max spokojenost,hned jsem objednal další fotoknihu!
Michal napsal/a 26.11.2018
Neodolal jsem a po první velmi kladné zkušenosti jsem vytvořil další fotoknihu. Již teď se těším, až přijde domů.
Katarína napsal/a 26.11.2018
Ďakujem Vám za Vašu ponuku využiť zľavový kód. Teším sa na výsledný produkt.
Kateřina napsal/a 26.11.2018
Měla jsem možnost otestovat fotoobraz za recenzi a obraz výběru Alu-Dibond reálně předčil má očekávání. Barvy jsou pestré, moc krásné detaily které bohužel nejdou úplně reálně zachytit což je obrovská škoda. Kdo obraz viděl jej zatím obdivoval, jako produkt vřele doporučuji a určitě jeho cena za takovou kvalitu a krásu kterou udělá stojí. I dodací doba byla vcelku rychlá i se zpožděním které nabral u přepravců byl po týdnu doma. Zjistila jsem že profilové zavěšení je moc dobrá a pro obraz bezpečná věc hned při jeho věšení :)
Nikolas napsal/a 26.11.2018
S fotoknihou od saal digital jsem velmi spokojený.Kvalita zpracování je výborná.
Dodání bylo rychlé.
Jindřich napsal/a 26.11.2018
Perfektní kvalita, rychlost i komunikace. Jen na uživatelské příjemnosti programu fotoknih by se dalo ještě trochu zapracovat. Nijak to ale neomezuje kreativitu při vytváření projektu :-)
SIMONA napsal/a 25.11.2018
Fotoobraz je ve velice dobre kvalitě, lhůta dodání do tydne. Super, doporučuji
Jakub napsal/a 25.11.2018
O Saal Digital jsem se dozvěděl po výhře slevového kuponu v soutěži na facebooku. Objednal jsem si fotoknihu a vyvolání fotografií. S kvalitou jsem velmi spokojen a určitě si příští rok zase nechám zpracovat fotografie.
Názor zákazníka od 24.11.2018
Aplikace fungovala naprosto perfektně, až jsem byl překvapený! Děkuji!
Zdenek napsal/a 23.11.2018
Jsem staly zakaznik a kvalitou produktu jsem byl vzdy spokojen. Budu rad kdyz to tak zustane i nadale.


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka
Tato webová stránka používá cookies. Využitím těchto stránek dáváte souhlas s používáním cookies. Další informace o použítí cookies naleznete prosím zde.
OK