Náš cíl: Vaše spokojenost

Co říkají naši zákazníci


velmi dobrá
4.9 / 5
z 549 zákaznických názorů
5 hvězd
522
4 hvězdy
23
3 hvězdy
4
2 hvězdy
0
1 hvězda
0


  • Vše zobrazit
  • Nyní napsat názor zákazníka
Markéta napsal/a 17.09.2018
Za služby dávám pouze čtyři hvězdičku z toho důvodu, že mi chybí možnost platby přes účet nebo na dobírku. Nicméně jsem moc ráda, že jsem zvolila právě Vaše služby. Takhle krásnou fotoknihu jsem zatím u nikoho neviděla. Jsme nadšení.
františek napsal/a 16.09.2018
Dobrý den bohužel mě nebyl mě odečten slevový kupon číslo
Váš slevový kupón: Z9nmbxhvta-WES
žádám o vrácení rozdílu peněz zpět na muj učet jinak odstupuji od smlouvy
Názor zákazníka od 14.09.2018
Obraz prišiel celkom rýchlo a o pár dní skôr než bolo predpokladané doručenie. Kvalita super. Tešíme sa, že nám Saal skrášlil izbu :)
Názor zákazníka od 14.09.2018
vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti. Příjemně mne překvapila jednoduchá práce se softwarem i komunikace přes web. Dnes byly objednané výrobky doručeny. S kvalitou provedení objednávky 511809082012406 jsem velmi spokojen
Michal napsal/a 14.09.2018
Navrh, objednanie a platba v jednej aplikacii. Perfektne jednoduche!
Názor zákazníka od 13.09.2018
Opět velká spokojenost s objednání fotografů. Super kvalita,
Rychlost dodání a program na přípravu fotoobrazu perfektní.
Recenzi jsme dali i na stránky face k nabídce.
Doporučuji a určitě zase něco objednáme.
Velká spokojenost Martina
Aneta napsal/a 13.09.2018
Produkty od Saal Digital jsou bezkonkurenční jejich kvalita je úžasná a jinde jsem takovou nenašla.
Dominik napsal/a 12.09.2018
Rád bych vyjádřil svou velkou spokojenost s fotoobrazem Alu - Dibond. Velká kvalita, na které není znát známka pochybností!
Názor zákazníka od 12.09.2018
Perfetní služby za perfektní cenu
Jiří napsal/a 12.09.2018
Objednal jsem si to ve čtvrtek v 17h a večer mi už přišlo že je to vyrobené a v pondělí ráno to dorazilo! Super ! Nikdy už nedám na jinou firmu! Kvalita je taky skvělá, můžu jen doporučit.
Kristina napsal/a 11.09.2018
Měla jsem možnost vyzkoušet fotoobraz, a musím uznat jsem nadšená! Kvalita naprostá bomba!! Co se týče dodací lhůty tak i tady nemůžu hodnotit jinak než kladně. Určitě doporučuji a sama v budoucnu využiji další služby :)
Názor zákazníka od 11.09.2018
vždy a vše naprosto perfektní :)
Marek napsal/a 10.09.2018
Fotoobrazy Alu-Dibond a PVC v úžasné kvalitě.
Názor zákazníka od 10.09.2018
Se vším jsem moc spokojená, jen mě mrzí, že pár fotek je neostrých, což je moje vlastní chyba, že jsem si nevšimla, že byly v horší kvalitě. Bohužel to v náhledu nebylo vidět a program psal, že je kvalita fotografií dobrá. Jinak je fotokniha kvalitní a oceňuji i rychlost dodání.
Alena napsal/a 05.09.2018
Neuvěřitelně rychlá dodací lhůta - večer objednáno a zaplaceno, druhý den odpoledne přišla informace o odeslání hotové fotoknihy. A ta je krásná, kvalita perfektní.
Názor zákazníka od 04.09.2018
Naprosto spokojená.
Eva napsal/a 03.09.2018
Fotokniha je naprosto krásná - určitě neobjednávám naposledy a vyzkouším i jiné produkty :-)
Jan napsal/a 03.09.2018
Moc děkujeme za fotoknihu z naší svatby. Jsme moc rádi že jsme si vybrali Vás, protože celková kvalita jak fotek tak zpracování je nesrovnatelná s fotoknihami které jsem měl zatím možnost vidět.Ještě jednou velké díky a rádi se s další fotoprací obrátíme na Vás.
Tomáš napsal/a 31.08.2018
Perfektné služby a komunikácia, fotokniha vo výbornej kvalite bude výborným darčekom
Jaroslav napsal/a 30.08.2018
U Saal Digital jsem si objednal fotoknihy a nechal vyvolat fotografii na sametový papír. Se vším jsem maximálně spokojený. Naprosto korektní a rychlé jednání. Během několika dní jsem měl zakázku doma. Velice jednoduchá a přehledná práce s programem. Konečným výsledkem jsem byl doslova unešen. Při dalším nákupu rozhodně využiji jen tuto společnost!!!
Vladimír napsal/a 30.08.2018
Dobrý den, takhle logický a přehledný program už jsem dlouho neviděl. Radost s ním pracovat. Kvalita hotového produktu 100%ní.
Díky a jen tak dál. Zakrátko Vám přilítne další moje objednávka.
Barbora napsal/a 30.08.2018
Jsem velice překvapena s kvalitou,jednáním a rychlostí s doručením zásilky.
Tímea napsal/a 28.08.2018
Som maximalne spojona s produktami. Dokonala fotokniha, dokonala kvalita fotiek, perfektna tlac kvalita je najlepsia. Urcite si ma tieto produkty ziskali a neobjednavam/netlacim fotky uz nikde inde.
Názor zákazníka od 27.08.2018
Již jednou jsem si u Vás objednal fotoobraz a překvapilo mě, jak rychle byla objednávka vyřízena. Obraz přišel cca do týdne a kvalita byla super. proto jsme se rozhodl u Vás objednat druhý obraz a věřím, že budu opět spokojený. Děkuji M.K.
Daniela napsal/a 27.08.2018
Velmi s ami pacila praca s prodktom na designovanie knihy. Bolo to jednoduche na pochopenie pre uzivatela ktory je v kontakte s vasimi rpoduktami po prvy krat. Ocenujem aj mnozstvo efektov, emotikonov a roznorodost pozadi.
Alžbeta napsal/a 14.08.2018
Som nadmieru spokojná ...Fotoknihy sú úžasné, kvalita je veľmi dobrá prišlo to aj dosť skoro. Nemám čo vytknúť. Ďakujem a určite budem objednávať aj ďalej.
Milan napsal/a 13.08.2018
Děkujeme za fotoobraz jsme maximálně spokojeni :-)
Nikita napsal/a 13.08.2018
Nelze slovy vyjádřit jak moc jsem šťastná za tento další produkt od @saaldigital_cz ❤️ Opět mohu jedině doporučit, tisk a deska jsou opravdu kvalitní a dodací lhůta jako vždy blesková
DARINA napsal/a 13.08.2018
Fotosešit nemá chybu.Líbila se mi možnost výběru pozadí u fotek v programu.
Aneta napsal/a 12.08.2018
Fotoobraz byl na jedničku vyhotovený, akrylatove sklo sice působí zpočátku laciným dojmem, ale je velmi lehké a tenké, takže netrčí ze zdi a kvalita fototisku je parádní. Fotoobraz nám dokonce do 2 dnů dorazil z Německa. Nelze nic vytknout.
Tereza napsal/a 10.08.2018
Instagram
Milan napsal/a 06.08.2018
Obraz prišel rychle a mile překvapil ješte jednou dekujeme maximalni spokojenost :-)
Názor zákazníka od 05.08.2018
Velmi jednoduchý a srozumitelný program na vytvoření fotoknihy. Dokonalé množství prvků a pomůcek na vytvoření jednotlivých stran s různými efekty.Rozhodně doporučuji,naprostá spokojenost.
Jiří napsal/a 02.08.2018
Již po několikáté jsem využil služby Saal-Digital a opět se přesvědčil, že výrobky této firmy nazklamou dál budu tuto firmu propagovat na svých výstavách. termíny výstav jsou na mých webových stránkách https://jirinohel.cz.
těším se na další produkty od této firmy.
Peter napsal/a 30.07.2018
Veľmi jednoduchy a intuitivny software na vytvaranie fotoknihy, rychla uprava a editacia fotiek a nespocetne mnozstvo sablon. V nahlade viditelne kompletne rozlozenie strany pred tlacou, navyse veelmi prijemny, mily a ustretovy team ochotny pomoct. Mal som moznost vytvarat 3 fotoknihy, kazdu od ineho dodavatela ale so Saal Digital som bol najviac spokojny. Dalsiu dovolenku zaknihujem urcite u Vas ;) Dakujem
Michal napsal/a 30.07.2018
Kvalitu fotoknihy a dodací lhůty ještě nemohu posoudit, protože jsem teprve dokončil objenávku.
Názor zákazníka od 29.07.2018
Defakto využívám už jen SAAL DIGITAL... Fotolab má fotoknihy takové... bez duše..
Adéla napsal/a 29.07.2018
Knihu jsem tvořila sestřenici na svatbu. A nečekala jsem tak snadnou práci v programu na tvorbu fotoknih. A nejlepší je kvalitní a bleskově rychlé vytisknutí a dodání domů.Doporučuji.
Michal napsal/a 25.07.2018
Jsem nadmiru spokojen s kvalitou tisku. Aplikace pro vkladani a upravu fotky je jednoducha a intuitivni. Co se tyce sluzeb a komunikace se Saal, neni co vytknout. Palec hore!
Veronika napsal/a 24.07.2018
Jsem velmi spokojená a překvapená s kvalitou fotoobrazu :) objednala jsem si jednoduché plátno a jsem velmi spokojená :) vyzkoušela jsem také na malý formát Alu-dibond u kterého jsem nevěděla co očekávat a je to taky opravdu moc povedené :) Děkuji moc, určitě se příště obrátím zase na Vás!!
Lucie napsal/a 24.07.2018
Jednoduché objednání. Objednávka byla rychle vyřízena. O každém kroku mne informovali e-mailem. Bylo možnost sledovat stav zásilky. Balíček byl u mě asi za tři pracovní dny, takže super.
Fotoobraz je velmi kvalitní, poctivý materiál. Barvy krásné, čisté a ostré. Jsem velmi spokojená a mohu jen doporučit!!!
Tereza napsal/a 24.07.2018
s fotoknihou jsem byla maximalne spokojena. Program na vytvoreni je srozumitelny, dodaci lhuta skvela (stihnu to dat vcas jako darek) a vysledek je opravdu moc krasny. Myslim, ze cena odpovida kvalite.
Lenka napsal/a 23.07.2018
Dobrý den,

děkuji za velmi rychlé zaslání fotosešitů. S jejich výsledkem jsem spokojená, jen byly špatně zabalené. Jeden sešit má vpravo nahoře ohnuté rohy, i vrchní fólie je přelomená.
Tento roh byl viditelný ještě před rozbalením zásilky. Vina určitě není na dopravci, papírový obal nebyl poškozen.

Lenka Dýmalová
Názor zákazníka od 22.07.2018
Mockrát děkuji za parádní památku. :)
Bála jsem se, že půjde na obrazu vidět špatná kvalita fotky z mých začátku. Zbytečná obava.. :)
Ještě jedou děkuji.
Názor zákazníka od 22.07.2018
Krásné a rychlé zhotovení, opravdu jsem maximalne spokojená a mohu jen doporučit.
Monika napsal/a 22.07.2018
S kvalitou knih jsem velice spokojená, řekla bych že je to zatím, to nejlepší co se dá na českém trhu najít. Tisk je vysoce kvalitní, layflat vazba je super. barvy jsou výrazné, a lidem se obecně knihy moc líbí.
Iva napsal/a 19.07.2018
Velká spkojenost a profesionální přístup.
Hana napsal/a 19.07.2018
Děkuji za nádherné a super rychle provedení, obraz byl velmi dobře a šetrně zabalen, což mne potěšilo. Těším se na další spolupráci
Martina napsal/a 19.07.2018
Tak jsme se vrátili z dovolené a doma již na nás čekal krásný balíček ve kterém byla úžasná fotokniha.
Velmi krásné a kvalitní zpracování. Mohu vřele všem doporučit.
Měla jsem sice kupón, ale zbytek jsme doplatili a vůbec toho nelituji. A jelikož máme další nadherne vzpomínky ve fotkách. Určitě jejich služby opět využijí.
Děkujeme moc za kvalitu, rychlost a krásné zpracování.
Veronika napsal/a 18.07.2018
Nejdříve bych chtěla poděkovat za kupón, velice mne potěšil,objednala jsem si fotoobraz 13.7. a dnes 18.6. dorazil, o 5 dnů dříve, už to je skvělé. Perfektně zabalený, krásně zpracovaný. Program na přípravu je oravdu jednoduchý. Musím říct, že jsem mile překvapena a do budoucna se určitě znovu obrátím na Saal Digital
Alena napsal/a 18.07.2018
Velmi rychlé dodání.Objednávka zadána v pátek 6.7.2018 ( na statní svátek a to ješte v pozdních hodinách ) a dodáno už v e středu 11.7.2018 v 10:00hod. Takže velká spokojenost ne jenom s dodáním , ale i s vysoku kvalitou a s celkovým provedením fotoknihy.Děkuji Vám a přeji mnoho úspěchů v další spolupráci Alena Navrátilová.
Anna napsal/a 16.07.2018
Obraz se nam velice libil a jsme moc spokojeni jak s kvalitou tak s dodaci dobou. Určitě doporučujeme.
Martin napsal/a 14.07.2018
Dostal jsem od firmy Saal Digital poukaz na fotoobraz za recenzi. Dne 10. 07. 2018 jsem si objednal ve večerních hodinách obraz Alu-Dibond 40 x 60 se standardním zavěšením. Předpokládaný termín dodání byl 17. 07. 2018, obraz však přišel již 13. 07. Zvěčnit jsem si nechal detail zvířete, barvy i ostrost obrazu jsou opravdu reálné. Obraz byl zabalen do tvrdého kartonu s tvrdou deskou kartonu a molitanovou fólií, takže při rychlé přepravě z Německa nedošlo k žádnému poškození. Kvalita výrobků od firmy Saal je špičková. Už jen samotné objednání přes program Saal Designer je velice rychlé a přehledné. I přes trošičku vyšší ceny, tuto firmu mohu jen doporučit!
Názor zákazníka od 13.07.2018
Opět neskutečná rychlost tvorby..Jste skvělý
Názor zákazníka od 12.07.2018
V programu se mi velmi dobře pracovalo. Už jsem dělala spousty fotoknih, ale saal-digital zatím opravdu vede. Už se nemohu dočkat až mi kniha přijde domů.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Listovala som fotoknihy od viacerých výrobcov, ale táto ma úplne prekvapila kvalitou strán a nádhernými farbami. Veľmi profesionálny produkt. Program pre tvorbu je veľmi jednoduchý a prehľadný. Veľmi rýchle spracovanie - fotokniha dorazila do dvoch dní. Výborné služby a prístup k zákazníkovi! :)
Josef napsal/a 11.07.2018
Děkuji za možnost vyzkoušet Váš produkt fotoobraz pod akrylátovým sklem - Gallery Print 30x45. Výsledný obraz je skutečně nádherný, vhodný jako dárek do interiéru.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Moc doporučuji tuto stránku.
Názor zákazníka od 11.07.2018
Bola som vcelku spokojna s moznostou pouzitia sablony. Co ma sklamalo, ze pri niektorych fotkach mi uvadzalo velmi dobru kvalitu, no vo vysledku fotky az tak kvalitne neboli a tiez velmi obmedzujuce moznosti vkladania a prace s textom. Chvilku mi trvalo, kym som sa s programom zoznamila, no potom uz toho bolo v pohode. Ocenujem rychle spracovanie a dodacie lehoty.
Názor zákazníka od 10.07.2018
dobry den dnes mi prisla kniha je uzastna uz teraz sa tesim ako mojho tatina prekvapim...krasne farby a aj fotky uzastne


Váš názor je pro nás důležitý

Váš názor je předán přímo vedení naší společnosti, které Vám ve krátkém čase odpoví. Vždy nás velmi potěší pozitivní hodnocení, je však pro nás také velmi důležité vědět, s čím jste nebyli spokojeni. Nestranné názory našich zákazníků jsou vždy veřejně publikovány na stránkách Saal Digital, za předpokladu, že s tím budete souhlasit. Žádáme vás o pochopení, že nebudeme zobrazovat neobjektivní nebo příliš specifické příspěvky. V případě, že budou tyto příspěvky příliš dlouhé, zkrátíme je.
Děkujeme za Váš názor
Prosím vyplňte správně všechna červeně označená pole.
Musíte přijmout naše prohlášení o ochraně osobních údajů
  • Dejte nám prosím alespoň jednu recenzi!
  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  • Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%Star 0%
    neohodnoceno

    Co se Vám obvzlášť nelíbilo?

  •  
  •  
  • Tento názor nezveřejňovat.
    image/* Přípona souboru dat není povolena. 8 Dosažen maximální počet nahraných souborů. 4MB Maximální povolená velikost souboru je {0} MB.
    Vložit fotografii
  • Přejete si zpětnou vazbu?
    Zadejte prosím číslo Vaší objednávky nebo Vaše jméno, tak jako Vaše telefonní číslo/e-mailovou adresu. Tyto informace nám pomohou Vás zastihnout. Váš názor můžete samozřejmě sdílet také anonymně.

  • Moje jméno smí být zveřejněné
  • Zadejte prosím číslo Vaší objednávky, abychom Vám mohli poskytnout lepší servis. Neustále se snažíme zlepšovat a Vaše podpora by nás velmi potěšila.

Nyní poslat názor zákazníka